کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاملات الگوریتمی آزاد شد
این معاملات به روان شدن معاملات و جمع شدن صفهای فروش خیلی کمک میکنه
فقط مراقب باشید این الگوریتم ها خیلی خوب نوسان میگیرن
سعی کنید اگر تا امروز نتونستید سهامتون بفروشید فردا وارد صف فروش نشید
ممکنه این الگوریتمها خیلی از صف های فروش جمع کنن و مجدد در مثبت تقدیم خود شما کنن
این بحث معاملات الگوریتمی را در مورد جمع شدن صفهای فروش جدی بگیرید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سردار حجازی ظاهرا به علت بیماری قلبی فوت نکرده و کشته شده ممکنه ترور بوده یا تسویه حساب داخلی بوده .
رهبری هم تسلیت گفته....ولی از کلمه شهادت استفاده نکرده!!.....به جه علت؟...چرا بقیه مقامات از کلمه شهادت استفاده کرده اند....حتی باقری...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
دو هفته گذشته و هنوز این سهم نمیتونه حجم مبنا را پر کنه و روزی 100 هزار تا عرضه میشه
کاملا شده مثل عرضه اولیه ها
تمحرکه اگر فردا جمع بشه میتونه به سرنوشت پلوله دچار بشه مثل 10روز گذشته
تمحرکه
این سهم برگشت خودش با یک واگرایی مثبت در آر اس آی و از روی سقف کانال شروع کرد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
فردا انشالله بازار مثبت خواهد بود
ولی سعی کنید دوتا نکته را رعایت کنید
1.قبل از خرید سرانه خرید لحظه ای را حتما چک کنید
2.سعی کنید از صف فروش بخرید و از خرید در مثبت 6 پرهیز کنید
خدا خواست و ما توانستیم
امروز سهام کوچیک بررسی کردم و جالبه که تقریبا سهمی که از سال 97 کمتر از 30 برابر شده باشه نداریم(بین 30 برابر تا 200 برابر شدن) که حالا بعضی هاشون با افزایش سرمایه هایی که دادن دیگه سهم کوچیک محسوب نمیشن
این وسط فقط دوتا سهم از بازار پایه پیدا کردم که رشد در حدود 10 برابر از سال 97 داشتن و به نظر میرسه ارزش بررسی بیشتر را دارن
خدا خواست و ما توانستیم
امروز سهام کوچیک بررسی کردم و جالبه که تقریبا سهمی که از سال 97 کمتر از 30 برابر شده باشه نداریم(بین 30 برابر تا 200 برابر شدن) که حالا بعضی هاشون با افزایش سرمایه هایی که دادن دیگه سهم کوچیک محسوب نمیشن
این وسط فقط دوتا سهم از بازار پایه پیدا کردم که رشد در حدود 10 برابر از سال 97 داشتن و به نظر میرسه ارزش بررسی بیشتر را دارن
سلام و درود
اشتباه میکنید
قشیر ابتدای 97 بوده 200 تومن الان هست 2500 تومن
هیچ افزایش سرمایه ای هم نداشته یعنی 12.5 برابر شده.
یا قلرست ابتدای 97 بوده 550 تومن الان هست 3500 تومن البته قلرست 67 درصد افزایش سرمایه داشته.
حالا سهم های دیگه مثل بانک شهر و ختوقا که من داشتم بماند.
هیچ افزایش سرمایه ای هم نداشته یعنی 12.5 برابر شده.
یا قلرست ابتدای 97 بوده 550 تومن الان هست 3500 تومن البته قلرست 67 درصد افزایش سرمایه داشته.
حالا سهم های دیگه مثل بانک شهر و ختوقا که من داشتم بماند.
سلام
قشیر از کف سال 97 حدودا 29 برابر شده و شما باید تا سقف قیمتی را حساب کنید که منظور بنده هم همین است
وشهر سهم بزرگی است و در دسته ما جایی ندارد
ختوقا که قبلا سهم کوچکی بوده تا سقف خودش 105 برابر شده
ولی قلرست شما درست است از سال 97 حدودا 16 برابر شده
خدا خواست و ما توانستیم
سلام
قبلا از یکی از اعضای هییت مدیره شنیده بودم که میگفت دنبال گرفتن قرارداد جدیدی هستیم
شاید اتفاقی پشت پرده افتاده که اینجوری قفل صف خرید شده
ولی هرچی هست باید به تیمی که داره روی سهم کار میکنه تبریک گفت چرا که وقعا خیلی خوب سهمو مدیریت میکنن اونم در این بازار خراب
من حتی بابت ایرادی که اول صبح از روش کار اینها گرفتم هم عذز خواهی میکنم باید به همیچین تیم قوی تبریک گفت نه اینکه ایراد گرفت
و حالا اولین قرار داد این شرکت رونمایی شد
این شرکت تازه احیا شده منتظر خبرهای مثبت بیشتر باید بود
انعقاد قرارداد مهم - گروه الف
موضوع قرارداد قرار داد طراحی و ساخت اگزاست مناسب جهت جمع آوری بخارات مخازن ابتدای حط PT سالن رنگ متمرکز
تاريخ انعقاد قرارداد 1400/01/28
طرف قرارداد شرکت پارس خودرو
مبلغ قرارداد 10,733 میلیون ریال
نحوه تسویه معادل 40درصد کل قرار داد به عنوان قسط اول 20 درصد کل قزازداد پس از تحویل تجهیزات موضوع قرارداد در محل کارفرما 40 درصد مبلغ کل قرار داد پس از تحویل و نصب و راه اندازی
شرح جزئيات قرارداد به صورت مشروح در متن پیوست اشاره شده
تاريخ مؤثر اجراي قرارداد 1400/01/31
خدا خواست و ما توانستیم
باسلام و احترام
تمام جان وقتتون بخیر.به نظرتون سرنوشت پلوله را امروز مثل تمحرکه در نیاورند.؟یهو
اگه براتون مقدوره سهم ولتجار را بررسی فرمایید.ضمن اینکه از بازار خیلی عقب افتاده و واقعا به سهام داراش ظلم شده.همچنین که از زیان ده بودن به سوده بودن رسیده است ضمن اینکه افزایش سرمایه 300 درصدی مورد تایید حسابرس هم قرار گرفته
هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
پلوله عرضه شد و مجدد صف خرید شد
بعد از هفته ها این سهم یه حجم 2 میلیونی زد
خدا خواست و ما توانستیم
باسلام و احترام
تمام جان وقتتون بخیر.به نظرتون سرنوشت پلوله را امروز مثل تمحرکه در نیاورند.؟یهو
اگه براتون مقدوره سهم ولتجار را بررسی فرمایید.ضمن اینکه از بازار خیلی عقب افتاده و واقعا به سهام داراش ظلم شده.همچنین که از زیان ده بودن به سوده بودن رسیده است ضمن اینکه افزایش سرمایه 300 درصدی مورد تایید حسابرس هم قرار گرفته
پلوله و تمحرکه تقریبا مثل هم هستن و بازی مشابه دارن
برای تمحرکه میخواستن عرضه کنن تا فروشنده بیاد و امروز تا آخر وقت جمع کنن و صف خرید بسته بشه بعد افشای الف بیاد ولی یه ناهماهنگی بین بازیگرش با بچه های شرکت اتفاق افتاد که الان افشای الف فرستادن روی کدال و نما بسته شد و نتونستن سهامی که فروختن را از بازار پس بگیرن
در پلوله هم میخواستن همین بازی در بیارن (البته این سهم فکر نکنم فعلا افشای الف داشته باشه) ولی اول وقت یه مقداری عرضه کردن تا بازار بترسه و فروشنده بشه ولی بازار فروشنده نشد و نتیحه اینکه تا این لحظه صف خریدش نریخته چون فروشنده ای نداره
بازی روی تمحرکه هم بعد از بازگشایی جذاب خواهد بود خصوصا که بازیگرش 3 میلیون سهم از دست داده که باید جایگزین کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام جان صبح عالی بخیر گازلوله رو بخریم بنظرتون ؟!
بعید میدونم دیگه عرضه بشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر