کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وآیند باید در کف قیمتی که هست حجم بخوره
حجم سنگین امروز ضامن رشدهای بعدی سهم است از حجم سنگین امروز نباید ترسید بلکه باید استفاده کرد
یکی از دلایل پر حجم بودن امروز مجمع آخر هفته است و کسی که پول لازم باشه امروز مجبوره بفروشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
وآیند تا صف خرید کلا 8 میلیون فروشنده داره
من دلیلی نمیبینم آخر بازار با صف خرید بسته نشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
امکان داه تو همین مجمع واسه افزایش هم تصمیم بگیرند یا حتما یه مجمع فوق العاده دیگه میخواد؟
نه در این مجمع امکانش نیست
چون هنوز مقدارش را به سازمان اعلام نکردن
اگر در این مجمع سهامداران فشار بیارن و مقدار اون مشخص کنن سهم بعد از مجمع با گپ خوبی باز میشه
به هر حال اگر بتونه حدود 5000% اعلام کنه قیمت سهم قبل از مجمع افزایش سرمایه 2 هزار تومان و 3 هزار تومان هم نخواهد بود و قیمتهای بالاتری را تجربه میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خصدرا را سازمان در قل و زنجیر کرد
کاش خودشون هم خریده بودن تا گیر بیخودی ندن
خدا خواست و ما توانستیم
نمیشه دلار اونجوری شارپ بره بالا ولی شاخص بیاد رو 1100 که برادر
وقتی رشد اصلی دلار شروع بشه شاخص کل هم موج 5 خودش شروع میکنه
خدا خواست و ما توانستیم
خب حالا یعنی جای خوشحالی داره از نظر شما به این روز افتادن؟؟
برادر من ایران در سال های اینده هزینه های بدیو متحمل خواهد شد
چندصد میلیون دلار تجهیزات نظامی جدید دست طالبان افتاده همین الان
این خوش خیالیه که بگیم اره و طالبان با ایران هم دسته و کاری نخواهد داشت....
چشم این افراط گرایانو فقط خاک گور میتونه ببنده
و ایرانی که منبع ثروت کنارشون ... اینام گه سابقه حمله به شیعیانو دارن....
ما شهدای پاکی مثل حججی رو برای مقابله با تکفیری ها از دست دادیم اونوقت اظهار نظر بد راجب طالبان نکنیم؟!
مایه تاسفه....
من نه در تایید و نه در رد طالبان چیزی ننوشتم .فقط لینکی رو گذاشتم که سخنرانی غنی در اون بود.چطور شما فکر کردید من از روی کار اومدن طالبان خوشحالم جای تعجب داره.
اگر ملت افغانستان طالبان رو انتخاب کرده باشن ،دل سوزی معنا و مفهومی نداره و اگه انتخاب نکرده باشن،مسءولیت مبارزه با طالبان با خودشونه و نه کس دیگه ای
ظاهرا آخرین سنگر احتمالی مبارزه با طالبان ،که دره پنجشیر به رهبری احمد مسعود بود هم با طالبان صلح کرد.
شاخص بانکی
نمودار نشون میده روند نزولی را شکسته و به آن پولبک زده ولی در منطقه تراکمی قرار گرفته است در صورت شکسته شدن مقاومت 7660 واحد رشد حداقل 27% در کل گروه را متصوریم
شاخص بانکی امروز مقاومت را شکست
شاخص ساختمانی هم سیگنال خرید داده
جالبه که وآیند یک بانک ساختمانی است
که اسم بانک داره و فعالیت بانکی میکنه ولی بزرگترین املاک کشور در اختیار گرفته و دارایی هاش به راحتی قابل محاسبه نیست
ولی حداقل ایران مال به استناد قیمت گذاری کارشناسان دادگستری برای هر سهمش 7350 تومان دارایی داره که امسال اگر قیمت بزنن میشه بین 10تا12 هزار تومان
روایتها از دارایی های این بانک زیاده ولی فقط سه قلم از دارایی های بانک آیند (ایران مال، مشهد مال و فرمانیه مال) حدود 17 هزار تومان به ازای هر سهمش ارزش داره
خدا خواست و ما توانستیم
برای فردا سهام زیر بررسی کنیم
مادیرا
وآیند
رانفور
بترانس
خدا خواست و ما توانستیم
یه پله دیگه وآیند اضافه کردیم
به نظر من منفی امروز سهم خرید خوبی بود
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
وایند را خیلی خوب رنج میزنن و میخرن
احتمال اینکه صف خرید بشه زیاد شد
ولی قبلش باید پایانی را مثبت کنن پس امروز باید حجم سنگین بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر