تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    جناب تمام نظر شما در مورد توافق و سرنوشت بازار چیه
    ممنون
    من در موج شماری دلار احتمال تمام شدن موج 5 از سوپرسیکل موج 5 بزرگ را محتمل میبینم
    در این صورت(که میتونه با توافق هسته ای همراه بشه) دلار روند نزولی به خودش میگیره و بازار سهام و ملک و خودرو هم روند نزولی میگیرن
    کلا سناریوهای بازار تا زمانی که در مورد هسته ای توافق یا عدم توافقی بشه بسیار شکننده و غیر معتبر هستند
    و توافق هسته میتونه فصل جدیدی در اقتصاد ایجاد کنه که فعلا در موردش نمیشه نظر درستی داد
    در کل عرض کنم در صورت توافق کلیت بازار و حتی گروه خودرو و بانکی هم یک هفته ای منفی سنگین را تجربه میکنن تا بازار بتونه به منطق برسه و روند گروه‌های مختلف را از هم جدا کنه
    ....
    در صورت عدم توافق هم موج 5 بازار ایکستند میشه و میتونه راحت روی 50 تومان تثبیت بشه
    ولی چون در این صورت خطر جنگ خارجی محتمل تر میشه باز هم بازار سهام تحت فشار خواهد بود
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

برای فردا فجام زیر نظر باشه با توجه به ثبت شدن افزایش سرمایه فردا عرضه ها میتونه زیاد باشه در صورتی که زیر عرضه ها دوام بیاره میتونه یه بازدهی 20تا30 درصدی دیگه داشته باشه
      فردا به نظرم کلیت بازار زیر فشار عرضه هاست پس در خرید هیچ سهمی عجله نکنید
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• میلاد سودی
        ستاره دار (1)
        • Apr 2020
        • 1034

جناب تمام برا حواشی جدید بانک آینده که میگن اول از آورده بعد تجدید بنظرتون چقدر امکان داره همچین اتفاقی اصلا چرا این روزا حواشی دور این سهم زیاد شده کلا ذهنم درگیر شد سر این افزایش سرمایه از آورده ممنون میشم نظرتون رو بگید
        بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• فرهنگ سازان
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2014
          • 692

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          من در موج شماری دلار احتمال تمام شدن موج 5 از سوپرسیکل موج 5 بزرگ را محتمل میبینم
          در این صورت(که میتونه با توافق هسته ای همراه بشه) دلار روند نزولی به خودش میگیره و بازار سهام و ملک و خودرو هم روند نزولی میگیرن
          کلا سناریوهای بازار تا زمانی که در مورد هسته ای توافق یا عدم توافقی بشه بسیار شکننده و غیر معتبر هستند
          و توافق هسته میتونه فصل جدیدی در اقتصاد ایجاد کنه که فعلا در موردش نمیشه نظر درستی داد
          در کل عرض کنم در صورت توافق کلیت بازار و حتی گروه خودرو و بانکی هم یک هفته ای منفی سنگین را تجربه میکنن تا بازار بتونه به منطق برسه و روند گروه‌های مختلف را از هم جدا کنه
          ....
          در صورت عدم توافق هم موج 5 بازار ایکستند میشه و میتونه راحت روی 50 تومان تثبیت بشه
          ولی چون در این صورت خطر جنگ خارجی محتمل تر میشه باز هم بازار سهام تحت فشار خواهد بود
          درود.

در مورد آن بخش از فرمایش شما که مشخص کردم متوجه منظورتون نشدم ، بازار سهام چطور روند نزولی می گیره ؟ وقتی میگیم روند نزولی میگیره

قاعدتا منظور این هست که الان در روند صعودی یا رنج هستیم و احتمال میدیم که بنا به فلان دلیل روند تغییر کنه و وارد روند نزولی بشیم.

وقتی الان و در هجده ماه گدشته بدترین و اسفناک ترین وضعیت تاریخ بورس مملکت رو تجربه کردیم و نه شاهد روند نزولی بلکه شاهد روند فوق سقوطی

بوده ایم چه جوری قرار هست تازه بعد از این وارد روند نزولی بشیم ؟

و پرسش بعدی این که چرا باید بازار سهام در کنار ملک و خودرو و ارز در این مورد یکسان ارزیابی بشه ؟ مگه ملک از تیر و مرداد سال گذشته یک تنفس هر چند

کوتاه در روند رو به به بالاش ایجاد شده ؟خودرو چطور ؟ ارز چی ؟ غیر از این هست که همه بازارهای موازی فقط رو بالا بودند به جز بازار بورس ؟؟؟

ضمنا این که قیمت های ابتدای 99 حباب بوده و شاخص دو میلیون ابر حباب بوده و رشد 97 تا 99 خیلی سهام سوپر حباب بوده و این که رشد سهم ها از

بقیه بازارها در مقطعی تندتر بوده هم به نظر میاد پاسخ دقیق موضوع نیست.

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
            درود.

در مورد آن بخش از فرمایش شما که مشخص کردم متوجه منظورتون نشدم ، بازار سهام چطور روند نزولی می گیره ؟ وقتی میگیم روند نزولی میگیره

قاعدتا منظور این هست که الان در روند صعودی یا رنج هستیم و احتمال میدیم که بنا به فلان دلیل روند تغییر کنه و وارد روند نزولی بشیم.

وقتی الان و در هجده ماه گدشته بدترین و اسفناک ترین وضعیت تاریخ بورس مملکت رو تجربه کردیم و نه شاهد روند نزولی بلکه شاهد روند فوق سقوطی

و پرسش بعدی این که چرا باید بازار سهام در کنار ملک و خودرو و ارز در این مورد یکسان ارزیابی بشه ؟ مگه ملک از تیر و مرداد سال گذشته یک تنفس هر چند

کوتاه در روند رو به به بالاش ایجاد شده ؟خودرو چطور ؟ ارز چی ؟ غیر از این هست که همه بازارهای موازی فقط رو بالا بودند به جز بازار بورس ؟؟؟

ضمنا این که قیمت های ابتدای 99 حباب بوده و شاخص دو میلیون ابر حباب بوده و رشد 97 تا 99 خیلی سهام سوپر حباب بوده و این که رشد سهم ها از

بورس توافق اتمی و حتی افت احتمالی دلار را قبلا پیش خور کرده است و دیگر ظرفیتی برای افت ندارد ....

به نظرم حتی هیجانی و بیش از واقعیت ها سقوط کرد ...

مناسفانه سطح تحلیل گری جناب تمام مدتی است دچار افت فاحشی شده و در جای دیگری که نرخ خوراک پتروشیمی ۲۵ سنت شده بودو خوشحال بود بابت این موضوع و سوالی در این مورد از ایشان داشتم ، هیچ پاسخی نداشت ...
            .

نظر

• اشکان2010
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 684

....
              چناب تمام...نظرتون کاملا اشتباهه!

بازار منفی های خودش رو خیلی خیلی پیش خور کرده و سهم های زیادی هم اکنون دارن معادل دلار 12 الی 22 تومن معامله میشن
              ضمنا درصورت توافق وبرگشت به برجام هم دلار افت سنگینی نخواهدداشت و احتمال افتش به زیر 25 بسیار کمه (شاید به صورت هیحانی
              وخیلی کوتاه به زیر این عدد نفوذکنه)...

یک هفته افت سنگین کلیت بازار حتی در گروه خودرو وبانک !!!؟؟؟

انگار روندبازار صعودی بوده و سهام مهم بازار دراین چندماهه رشدهای چند ده درصدی داشتن که حالا قراره نزول کنن ورشدسنگین شون رو پس بدن!!!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                درود.

سلام و درود
                جواب شما را انشالله کامل و جامع خواهم داد و اجازه بدید کمی زمان داشته باشم عرض خواهم کرد
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14644

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                  بورس توافق اتمی و حتی افت احتمالی دلار را قبلا پیش خور کرده است و دیگر ظرفیتی برای افت ندارد ....

به نظرم حتی هیجانی و بیش از واقعیت ها سقوط کرد ...

مناسفانه سطح تحلیل گری جناب تمام مدتی است دچار افت فاحشی شده و در جای دیگری که نرخ خوراک پتروشیمی ۲۵ سنت شده بودو خوشحال بود بابت این موضوع و سوالی در این مورد از ایشان داشتم ، هیچ پاسخی نداشت ...
                  خیلی ممنونم که در مورد سطح تحلیل های بنده نظر دادید
                  من تجربه معامله کردن در بازار از سال‌های 83 تا به امروز را داشته ام
                  وقتی شما میگی بازار پیش خور کرده را بنده هم قبول دارم ولی قبل‌ باید بپرسی چی رو پیش خور کرده؟
                  هیجان بازار را یا
                  افت ناشی از حباب بودن سهام را؟؟
                  من سالهایی را در بورس معامله کردم که وقتی به کسی میگفتی سهم بخر با گلد کوییست و شرکت‌های هرمی اشتباه می‌گرفت و نصیحتت می‌کرد که دنبال کلاهبرداری نباش
                  سالهایی معامله کردم که پی به ای بالای 10 در بازار نداشتیم و اگر بود در کمتر از تعداد انگشتان دست بود
                  همین خودرو و خساپا پی به ای 2.5 داشتن
                  فولاد پی به ای 3.5 و فملی پی به ای 4 داشت
                  کلا سهام با پی به ای بالای 5 فقط مخصوص سهام خاصی بود
                  در این سال‌ها هر وقت که روی تحلیلی از خودم تعصب داشتم روی اون ضرر کردم
                  پس یاد گرفتم همیشه سناریو های غیر محتمل را هم در نظر بگیرم
                  در مورد بحثی که در مورد خوراک مطرح کردید بنده سوال شما را ندیده ام لطفا در این تاپیک قرار بدید تا جوابی در حد توانم خدمت شما عرض کنم
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                    چناب تمام...نظرتون کاملا اشتباهه!

بازار منفی های خودش رو خیلی خیلی پیش خور کرده و سهم های زیادی هم اکنون دارن معادل دلار 12 الی 22 تومن معامله میشن
                    ضمنا درصورت توافق وبرگشت به برجام هم دلار افت سنگینی نخواهدداشت و احتمال افتش به زیر 25 بسیار کمه (شاید به صورت هیحانی
                    وخیلی کوتاه به زیر این عدد نفوذکنه)...

یک هفته افت سنگین کلیت بازار حتی در گروه خودرو وبانک !!!؟؟؟

انگار روندبازار صعودی بوده و سهام مهم بازار دراین چندماهه رشدهای چند ده درصدی داشتن که حالا قراره نزول کنن ورشدسنگین شون رو پس بدن!!!
                    سپاس دوست گرامی
                    سالها طول کشید که متوجه بشم در بورس هیچ چیزی کاملا اشتباه نیست. هیچ چیزی کاملا درست نیست
                    و خدارو شکر الان سال‌هاست سعی کردم هیچ کسی یا تحلیلی را قضاوت نکنم
                    جناب عالی چند وقت قبل هم انتقادی از بنده در این تاپیک کردید که جواب آنرا خدمت شما عرض کردم و حالا اون جواب بیشتر خودش نشون داده
                    خصوصا که بازدهی پرتفوی نوسانی بنده از پرتفوی های ثابت و بلند مدت من خیلی بیشتر بوده
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      جناب تمام برا حواشی جدید بانک آینده که میگن اول از آورده بعد تجدید بنظرتون چقدر امکان داره همچین اتفاقی اصلا چرا این روزا حواشی دور این سهم زیاد شده کلا ذهنم درگیر شد سر این افزایش سرمایه از آورده ممنون میشم نظرتون رو بگید
                      سلام و درود
                      این حواشی از قبل هم بوده کلا در اکثر سهامی که افزایش از تجدید و آورده دارن اول تجدید میزنن بعدش آورده را اجرایی میکنن
                      ولی در وآیند واقعا سخته بتونیم تشخیص بدیدم که کدوم زودتر انجام میدن خصوصا که الان حق رای اکثریت مجمع هم از انصاری گرفته شده
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 496

سلام
                        جناب تمام من فکر کنم شاخص تا همون حدودی که اقای محسن رضایی حوالی 1700بره بعد انجا خبر توافق انشالله بیاد و بازار وارد روند اصلاح بشه وبعد از اصلاح صنایع راهشون از هم جدا بشه. البته نطر شخصیم هست

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

خیلی ممنونم که در مورد سطح تحلیل های بنده نظر دادید
                          من تجربه معامله کردن در بازار از سال‌های 83 تا به امروز را داشته ام
                          وقتی شما میگی بازار پیش خور کرده را بنده هم قبول دارم ولی قبل‌ باید بپرسی چی رو پیش خور کرده؟
                          هیجان بازار را یا
                          افت ناشی از حباب بودن سهام را؟؟
                          من سالهایی را در بورس معامله کردم که وقتی به کسی میگفتی سهم بخر با گلد کوییست و شرکت‌های هرمی اشتباه می‌گرفت و نصیحتت می‌کرد که دنبال کلاهبرداری نباش
                          سالهایی معامله کردم که پی به ای بالای 10 در بازار نداشتیم و اگر بود در کمتر از تعداد انگشتان دست بود
                          همین خودرو و خساپا پی به ای 2.5 داشتن
                          فولاد پی به ای 3.5 و فملی پی به ای 4 داشت
                          کلا سهام با پی به ای بالای 5 فقط مخصوص سهام خاصی بود
                          در این سال‌ها هر وقت که روی تحلیلی از خودم تعصب داشتم روی اون ضرر کردم
                          پس یاد گرفتم همیشه سناریو های غیر محتمل را هم در نظر بگیرم
                          در مورد بحثی که در مورد خوراک مطرح کردید بنده سوال شما را ندیده ام لطفا در این تاپیک قرار بدید تا جوابی در حد توانم خدمت شما عرض کنم
                          درود بر تمام ...

از این که رک و صریح نظر دادم عذر بنده را پذیرا باشید که دلایل آن مختصر در زیر اعلام می کنم :

۱. شما بیشتر تحلیلگر تکنیکال هستید حداقل دلیل ریزش را تکنیکال بیان می داشتید در کنار چارت مسکن و طلا و دلار و خودرو

۲. جدیدا در سهامی بی در و پیت مثل وپسا و تمحرکه و ... مشاهده کردم به دام افتادید و استرس و اظطراب در نوشته های وپسا مشخص بود .

۳. انتظار نداشتم شبیه علی صالحی نظر بدهید بدون ذکر دلیل موجه ...

۴. گفته اید p/e پایین و ۲ و ۳ در گذشته :

سوالی داشتم : جامعه ی سهامداران آن زمان چند نفر بود ؟ زمان حال چند نفر؟

وقتی فقط p/e را قیاس می زنید بقیه پارامتر ها را هم قیاس بزنید ...

در پایان مجددا اعلام می کنم که دلیل نقد بنده و دوستان نسبت به نوشته ی روز قبل شما ، وزنی است که به نوشته های شما می دهیم نه خدای نکرده قصد تخریب یا بی اهمیت خواندن نظرات شما

موفق و موید باشید ...
                          .

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14644

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                            درود بر تمام ...

از این که رک و صریح نظر دادم عذر بنده را پذیرا باشید که دلایل آن مختصر در زیر اعلام می کنم :

۱. شما بیشتر تحلیلگر تکنیکال هستید حداقل دلیل ریزش را تکنیکال بیان می داشتید در کنار چارت مسکن و طلا و دلار و خودرو

۲. جدیدا در سهامی بی در و پیت مثل وپسا و تمحرکه و ... مشاهده کردم به دام افتادید و استرس و اظطراب در نوشته های وپسا مشخص بود .

۳. انتظار نداشتم شبیه علی صالحی نظر بدهید بدون ذکر دلیل موجه ...

۴. گفته اید p/e پایین و ۲ و ۳ در گذشته :

سوالی داشتم : جامعه ی سهامداران آن زمان چند نفر بود ؟ زمان حال چند نفر؟

وقتی فقط p/e را قیاس می زنید بقیه پارامتر ها را هم قیاس بزنید ...

در پایان مجددا اعلام می کنم که دلیل نقد بنده و دوستان نسبت به نوشته ی روز قبل شما ، وزنی است که به نوشته های شما می دهیم نه خدای نکرده قصد تخریب یا بی اهمیت خواندن نظرات شما

موفق و موید باشید ...
                            اختیار دارید من از نظرات بی پرده شما ناراحت نمیشم چون مطالب شما را مطالعه میکنم و قصد خیر شما را درک میکنم
                            در خصوص مطالبی که عنوان کردید بنابر اینکه وقت چندانی ندارم با سیستم تحلیل کنم فعلا امکان ارسال جامع دلایلم را ندارم ولی سعی میکنم در اسرع وقت توضبحات کاملی ارایه کنم
                            درمورد سهامی که فرمودید شلیا را هم اضافه بفرمایید که از فردای روزی که خریدم در صف فروش است
                            من همیشه بشی از سبدم را به سهامی اختصاص میدم که ریسک 100% داشته باشه و جور سود و زیانش را هم تحمل میکنم
                            بازار همینه اگر من اهل ریسک نباشیم پس نباید در بازار باشم ولی ریسک خودم مدیریت میکنم و بخشی ار سبدم کوتاه مدت و بخشی از سبد کوتاه مدتم همیشه سهام پر ریسک 100% بازار است
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14644

ورازی برای سبد کوتاه مدتی خرید شد
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

قهکمت در گروه قندی میپسندم
                                الان یک هفته شده روزی 1 درصد هم از حجم مبنا را پر نمیکنه
                                ولی مهم نیست چند روز دیگه مجمع داره و هم باید سود تقسیم کنه و هم بعد از مجمع میتونه با گپ خوبی باز بشه
                                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

در حال کار...
                                X