تمام نا تمام من و بازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : تمام نا تمام من و بازار
در اصل توسط Samk پست شده است View Postجرا؟؟!!...
خصوصا که دلار هم نتونست به اصلاح ادامه بده و برگشت سمت 29 تومان در حالی که انتظار میرفت امروز وارد کانال 27 تومان بشهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
روی تحلیل بالا برکت در 1685 و 1675 و 1670 خریدیم ببینیم چی میشه
میانگین خرید ما با خریدهای دیروز به 1695 رسیدآخرین ویرایش توسط تمام؛ 2022/01/08, 12:06.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در صورت افت دلار گروههای زیر باید رشد کنن
خودرویی،بانکی، بیمه ای، دارویی،
.....
در صورت افزایش نرخ دلار باید گروههای زیر رشد کنن
فولادی،پترویی، پالایشی، معدنی،
.......
ببینیم بازار کی عاقل میشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
موج 1 آخری مشکوکه از نظر من که البته ممکنه نظرم کاملا غلط باشه.حالا منتظر می مانیم ببینیم چی میشه.سهام برکت را ندارم.فقط نمودارش رو زیر نظر دارم.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postموج 1 آخری مشکوکه از نظر من که البته ممکنه نظرم کاملا غلط باشه.حالا منتظر می مانیم ببینیم چی میشه.سهام برکت را ندارم.فقط نمودارش رو زیر نظر دارم.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postمشکوک به 1 بودن!به 5 موجی بودن.....
امیر خان شما برا موج شماری زمانی که مشکوک هستید میتونید از برنامه ادونس گت از osc استفاده کنید اگه عددی که تو نزول نشون داد از منفی 40 بیشتر شد میتونید مطمئن بشید که موجب که داخلش هستید موج اصلاحی بزرگ هستش و اتمام آن شروع 5 موج بعدی خواهد بود و انتهای موج c رو هم از اندیکاتور ها با واگرایی هایی که تشکیل داده میشه حدس زدبازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدرود
امیر خان شما برا موج شماری زمانی که مشکوک هستید میتونید از برنامه ادونس گت از osc استفاده کنید اگه عددی که تو نزول نشون داد از منفی 40 بیشتر شد میتونید مطمئن بشید که موجب که داخلش هستید موج اصلاحی بزرگ هستش و اتمام آن شروع 5 موج بعدی خواهد بود و انتهای موج c رو هم از اندیکاتور ها با واگرایی هایی که تشکیل داده میشه حدس زد
الان وضعيت بورس جطور هست. وزوج ها جه ميكوىند؟؟...
تشكر
نظر
-
در اصل توسط Samk پست شده است View Postاقا ميلاد
الان وضعيت بورس جطور هست. وزوج ها جه ميكوىند؟؟...
تشكربازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
نظر
-
در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Postدرود
امیر خان شما برا موج شماری زمانی که مشکوک هستید میتونید از برنامه ادونس گت از osc استفاده کنید اگه عددی که تو نزول نشون داد از منفی 40 بیشتر شد میتونید مطمئن بشید که موجب که داخلش هستید موج اصلاحی بزرگ هستش و اتمام آن شروع 5 موج بعدی خواهد بود و انتهای موج c رو هم از اندیکاتور ها با واگرایی هایی که تشکیل داده میشه حدس زد
نظر
-
فعلا برکت داره دست و پا میزنه تا بتونه موج 2 را تمام کنه
تا این لحظه نه فروشنده قوی است نه خریدار در واقع باجی به هم نمیدن
در ادامه اگر این موج 2 تمام شده باشه باید معاملات روبه بالا انجام بشه و قدرت خریدار کم کم بیشتر از فروشنده بشه
حجم معاملات در این لحظات و در منفی بسیار کم شده
فعلا
قدرت هر کد فروشنده 14 میلیون تومان
قدرت هر کد خریدار 9 میلیون تومان
حجم معامله تا این لحظه 2.6 میلیون عددخدا خواست و ما توانستیم
نظر
نظر