تمام نا تمام من و بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahi
    عضو عادی
    • Jan 2022
    • 118

پاسخ : تمام نا تمام من و بازار

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    البته شرط بستن نیست
    ولی درکل حرف شما درسته
    در واقع من سهام خودرو پرتفوی خودم بیمه کردم
    یعنی من میانگین خریدم در خودرو حدود 220 تومان است
    امروز با خرید اختیار فروش خودرو برای من 223 تومان تمام شد
    حالا دیگه خیالم راحته چون اگر یکماه بعد قیمت تابلو خودرو 180 تومان هم باشه من بازم میتونم 220 تومان بفروشم
    البته مازاد اون را هم یا در بازار میفروشم یا سهام به همون اندازه از بازار میخرم و به 220 تومان به صادر کننده اختیار فروش میفروشم
    این نوع اختیار معاملات وچه تضمین ندارد و در زمان سررسید شما میتونید اعمال کنید یا نکنید
    بسیار عالی... این خرید و فروش همزمان که در نوسانات شدید بازار کاربرد داره اسم خاصی داشت که الان خاطرم نیست... در کل استراتژی هوشمندانه ایه ... بسیار عالی... در پست قبلی میخواستم بنویسم «امیدوارم در همه معاملاتتان موفق باشید غیر از این یکی» که الان متوجه شدم با هم هم نظریم... آرزوی سلامت

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14636

در اصل توسط rahi پست شده است View Post
      بسیار عالی... این خرید و فروش همزمان که در نوسانات شدید بازار کاربرد داره اسم خاصی داشت که الان خاطرم نیست... در کل استراتژی هوشمندانه ایه ... بسیار عالی... در پست قبلی میخواستم بنویسم «امیدوارم در همه معاملاتتان موفق باشید غیر از این یکی» که الان متوجه شدم با هم هم نظریم... آرزوی سلامت
      معاملات آپشن جنبه های ناشناخته زیادی داره که هنوز بازار اون درک نکرده
      مثلا تامین مالی برای سهامدار عمده وقتی که به ارزش سهام خودش ایمان داره و انتشار اختیار معاملات در جهت تامین نقدینگی و عدم فروش سهام اصلی در بازه های بلند مدت تر مثلا یکساله
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

*
        *
        بخاور
        الگوی ولف ویو
        .....
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• عابد - زاهد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 333

بادرود به جناب تمام
          ضمن سپاس ار ارائه ودرج مطالب مفید در صورت امکان میشه تفاوت اختیار خرید و اختیار فروش اوراق را بطور مختصر با دکر مثال بیان فرمائید ..چون در بعضی سایت ها بطورحرفه ای وعلمی توضیح داده اند ودرک عملی آن کمی دشوار است مخصوصا برای ماها که اقتصاد نخوانده ایم ....... با تشکر از همه دوستان

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14636

در اصل توسط عابد - زاهد پست شده است View Post
            بادرود به جناب تمام
            ضمن سپاس ار ارائه ودرج مطالب مفید در صورت امکان میشه تفاوت اختیار خرید و اختیار فروش اوراق را بطور مختصر با دکر مثال بیان فرمائید ..چون در بعضی سایت ها بطورحرفه ای وعلمی توضیح داده اند ودرک عملی آن کمی دشوار است مخصوصا برای ماها که اقتصاد نخوانده ایم ....... با تشکر از همه دوستان
            درود
            ببنید در اختیار خرید یعنی شما اختیار دارید(مجبور نیستید) که یک سهمی را به قیمت معینی در زمان معین بخرید
            یعنی مثل حواله ماشین میمونه شما حواله 206 میخرید به 10 میلیون تومان ولی موقع تحویل گرفتن باید باقی مانده اون پرداخت کنید
            در اختیار فروش شما اختیار دارید(بازم میگم مجبور نیستید)
            که یک سهم را در قیمت معین و زمان معین بفروشید
            مثلا من اختیار خودرو خریدم به 3 تومان با قیمت معین 220 تومان در زمان دیماه 1401
            حالا موقع سررسید من اگر سهم میخوام بایدبه ازای هر سهم 220 تومان واریز کنم تا سهام ایران خودرو به نام من بشه
            حالا روز سررسید اگر قیمت تابلو خودرو 500 تومان باشه من فقط 220 تومان پرداخت میکنم
            ولی اگر قیمت خودرو اون موقع 150 تومان باشه من نمیخرمش و اجباری به خرید ندارم چون قیمت بازار ارزون تره
            در واقع در این مواقع اون 3 تومان من سوخت میشه
            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• عابد - زاهد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 333

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              درود
              ببنید در اختیار خرید یعنی شما اختیار دارید(مجبور نیستید) که یک سهمی را به قیمت معینی در زمان معین بخرید
              یعنی مثل حواله ماشین میمونه شما حواله 206 میخرید به 10 میلیون تومان ولی موقع تحویل گرفتن باید باقی مانده اون پرداخت کنید
              در اختیار فروش شما اختیار دارید(بازم میگم مجبور نیستید)
              که یک سهم را در قیمت معین و زمان معین بفروشید
              مثلا من اختیار خودرو خریدم به 3 تومان با قیمت معین 220 تومان در زمان دیماه 1401
              حالا موقع سررسید من اگر سهم میخوام بایدبه ازای هر سهم 220 تومان واریز کنم تا سهام ایران خودرو به نام من بشه
              حالا روز سررسید اگر قیمت تابلو خودرو 500 تومان باشه من فقط 220 تومان پرداخت میکنم
              ولی اگر قیمت خودرو اون موقع 150 تومان باشه من نمیخرمش و اجباری به خرید ندارم چون قیمت بازار ارزون تره
              در واقع در این مواقع اون 3 تومان من سوخت میشه
              ممنون از شما ..توضیح جنابعالی اکتفا داد موفق وموید باشید

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14636

وسدید ما هم با صف خرید داره باز میشه
                ما که زیر 100 خریدیم نگه داری میکنیم ولی به دستتان جدید پیشنهاد خریدی ندارم
                امروز هم چون 12 % مثبت باز میشه ممکنه صف خرید عرضه بشه
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

وسدید 55% سود شیرین در یکماه گذشته داشته
                  ماشالله
                  خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14636

قدم های شاخص در رقابت با اوراق خزانه و سود بانکی و گام
                    هر روز لرزان تر میشه
                    هر روز چه بازار مثبت چه منفی خروج پول داریم
                    این خروج هم از بازار است هم از صندوق ها
                    و این نشون میده پول به طور کلی داره از بازار سرمایه خارج میشه
                    این آلارم خوبی به کلیت بازار نمیده
                    بنده خودم فول سهم هستم ولی بهتره هرلحظه منتظر اتفاقات جدید باشیم
                    من هیچ توصیه فعلا به خرید در بازار ندارم خودم هم از قبل سهم دارم و فعلا نگه داری میکنم
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14636

غنوش زیر نظر ماست
                      ممکنه از همین امروز بازی اصلی روی سهم شروع بشه
                      خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14636

دیروز سهامدار اصلی غنوش 42 میلیون را زده به کد حقیقی هاش
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14636

غنوش 830 تا 840 می‌خریم ببنیم بازی کدبه کد دیروز برای چی بوده تکنیکالی سهم تقریبا در کف هست
                          از بنیادی سهم اطلاعی ندارم
                          ولی از بازیگر اصلی این سهم جناب بغدادی اخباری به گوش میرسه
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14636

غنوش
                            در حال شکستن سقف مثلث نزولی با حجم‌های سنگین است
                            در صورت عبور با این حجم‌های سنگین از محدوده 850 تومان اهداف 1140 و 1400 تومان قابل بررسی است

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

غنوش
                              در نمودار 20 ساله سهم موج 1 را با بازدهی 4900% تمام کرده
                              موج 3 را با 32700% بازدهی تمام کرده
                              حالا باید منتظر بود و سرنوشت موج 5 را ملاحظه کرد

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

خبری مهم برای سهامداران شستا | سود شستا از خرید شازند چقدر است؟

خبر فوق‌العاده برای شستا جان
                                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

در حال کار...
                                X