کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دقیقا
البته اینکار خرج مدیریت را برای بازار ساز کم میکنه
یعنی هر وقت بخوان بازار مثبت کنن فقط کافیه خودرو خساپا را صف خرید کنن هر وقت خواستن بازار منفی بشه فقط همین دوتا را منفی کنن کافیه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بلوک ۳.۲ میلیاردی خساپا دیروز انجام شده ـاین تحرکات زیر درصدی زدن تا نامحسوس باشه
ولی از چشم اهلش پنهان نمیمونه
خدا خواست و ما توانستیم
بلوک ۳.۲ میلیاردی خساپا دیروز انجام شده ـاین تحرکات زیر درصدی زدن تا نامحسوس باشه
ولی از چشم اهلش پنهان نمیمونه
اردرهای امروز خساپا هم عجیب بود
خدا خواست و ما توانستیم
ظاهرا برای بن رو که ۱۰۰% سهامش مال خساپا است
خریدار چینی پا جلو گذاشته و رقابت بین کروز و این شرکت چینی است واسه همین آگهی انگلیسی هم منتشر شده
حیف که اخبار جنگ مانع از حرکت سهم شده مگر نه الان باید صف خرید میلیاردی میزد
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
من فکر می کنم بدلیل کسری سنگین بودجه دولت در سه ماهه آهر سال بورس رو بشدت رشد خواهد داد و انتخابات مجلس هم هست!
بهمین خاطر حقوقی ها تا خرتناق روزانه سنگین میخرند تا تو فروش تو قیمتهای بالا ، بخشی از هزینه هاشون رو جبران کنند
فردا هم نصرالله بیاد و مثل رهبری پاش از جنگ بیرون بکشه
کلا خطر جنگ دور میشه
با اصلاحی که بازار کرده تنها ریسک بازار الان همین نگرانی از ورود ایران به جنگ است
البته باید یادآور شد که در جنگ ۳۳ روزه لبنان ایران دخالت نکرد اینبار هم تکرار میشه یعنی اگر حزب الله هم وارد جنگ بشه ایران دخالت نمیکنه
خدا خواست و ما توانستیم
نمودار خودرو و خساپا واگرایی آراس آی مثبت ثبت کردن
ببنیم شنبه چی میشه
اخابر کسی هواسش نبود از کف ۲۰% بالا آمده
همین جوری چشم باز میکنیم میبینم شاخص سازها آمدن بالا و کسی هم حواسش نبوده
خدا خواست و ما توانستیم
فردا هم نصرالله بیاد و مثل رهبری پاش از جنگ بیرون بکشه
کلا خطر جنگ دور میشه
با اصلاحی که بازار کرده تنها ریسک بازار الان همین نگرانی از ورود ایران به جنگ است
البته باید یادآور شد که در جنگ ۳۳ روزه لبنان ایران دخالت نکرد اینبار هم تکرار میشه یعنی اگر حزب الله هم وارد جنگ بشه ایران دخالت نمیکنه
سلام
کشته شدن بچه ها بشدت سخت ودرد اور است اما ایران وارد جنگ با اسراییل نخواهد شد چون جنگ فرسایش و تعداد کشته ها مضاعف خواهد شد متاسفانه عده ای هر از گاهی این موضوع جنگ را بولد می کنند تا
تو بازار سهام مفت خری کنند
هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری
نمودار خودرو و خساپا واگرایی آراس آی مثبت ثبت کردن
ببنیم شنبه چی میشه
اخابر کسی هواسش نبود از کف ۲۰% بالا آمده
همین جوری چشم باز میکنیم میبینم شاخص سازها آمدن بالا و کسی هم حواسش نبوده
جنگ نشد
حالا ما ماندیم بعد از یه اصلاح سنگین در بازار
و سهامی که مفت تر از مفت شدن و خطر جنگی که دور شد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام جان یکی دوتا ازاین مفت اندر مفتهای قابل خرید درفردا رو اعلام کن عزیز
خساپا خگستر خودرو و...
خدا خواست و ما توانستیم
نظر