موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

یک نوشته قدیمی و پر مغز از جناب بارکوفسکی

هي گاسپادين!!!

هي گاسپادين!!!

چيه راشان عزيز.

گاسپادين مگر عهد نكرده بودي مفيد باشي؟ پس چرا خوابي؟ شاخص كه از سطوح اخطاري شما گذشت.

ناگهان با اضطراب از خواب بيدار مي شوم. آه خداي من چه كابوس وحشتناكي. راشان مخادوف خدمتكار پيرم بود كه به خواب من آمده بود....

چشمم به ديواره هاي چوبي كلبه مي افتد كه در جنگلي است و من به دور از هيا هو فقط نظاره گر اتفاقات هستم.
    برق هست . آب هست.اينترنت هم هست. و سكوتي دلنشين براي پير مردي از جنس سكوت.

كتابهايي هم هست كه بيانگر راه هاي رفته ديگران و ملتهالي ديگر است. آه خداي من نبايد اشتباه ديگران را مرتكب شويم.

كتاب بازي نظرم را جلب مي كند.

بعد از قرنها صحبت در مورد خدا آيا وقت آن نرسيده كه در مورد انسان و وظايف و اختيارات آن صحبت كنيم.( فرون اند يشمند فرانسوي).

ذهن من مكدر است از لحظاتي گران كه در انتظار ماست. شاخص دقيقه نود را رد كرد و در وقت اضافه است.....

اميد هست. آرزو هست . و عمري براي مفيد بودن.

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post

شکر:
      حالا چرا باید قندی ها رو جدی گرفت؟
      به این دلیل که قیمت جهانی شکر روند صعودیشو از سر گرفته و تا چند ماه آینده سقف قبلی و خواهد زد.
      اما ادامه مسیر:

ادامه مسير شکر:

آيا با اين روند شتابدار صعودي امکانش هست قنديهاي داخل به اين زودي بخاطر این خبر بريزند؟!

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

يک داستان از بارکوفسکي عزيز

اپيزود اول :

ديكته اي از يك سرگذشت
        عزيزان من ديكته را بنويسيد:

آن مرد آمد . آن مرد بي پول آمد. آن مرد ساده آمد. ان مرد فكري داشت. آن مرد رحمي نداشت. آن مرد دوستي نداشت.

.....
        ....

آن مرد با پول از بورس رفت. آن مرد خيلي چيز ها را از دست داد. آن مرد فقط پول دار شد. آن مرد تنها شد . تنهاي تنها !!!

اپيزود دوم :

مرد مو خرمايي

استرادوسكي جوان قداره بند دوره تزار اكنون به بورس علاقه مند شده بود.در زمان سربازي من با او هم دوره بودم. يك كلاش به تمام معنا.

او را مي توان پيرو هگل دانست . فيلسوفي كه در روابط اجتماعي توصيه كرده بود حتي به دوستان اش رحم نكند چه برسد به دشمنان اش.

متاسفانه او دانش آموخته فلسفه بود. و ديدگاه عجيبي در مورد بورس داشت. بي رحمي و تنها به فكر خود بودن . به دست آوردن سود به هر قيمتي. و...

همواره از اين مرد مي ترسيدم و از دوستي با او اجتناب مي كردم. يك بار به دوستانم گفتم : من حتي از او بيشتر از ايوان مخوف ( يكي از تزار هاي بي رحم و خونريز روسيه ) مي ترسم.

استرادوسكي به مرد مو خرمايي معروف بود.!!!. به راحتي از چهره اش نمي توانستيد فكر اش را بخوانيد. اما من هميشه در چشمايش چيز هايي را مي خواندم.
        براي همين از دوستي با او اجتناب مي كردم.

يك بار او را ديدم كه عدده اي جوان دانشجو را جمع كرده بود و در مورد سهمي صحبت مي كرد. و با اب وتاب سخن مي گفت. سهمي زيان ده و از صنعتي ضعيف.!!!

تاسف من وقتي زياد شد كه يك جوان كه كمي تا قسمتي تكنيكال مي دانست به استرادوسكي خط مي داد.

چقدر زجر آور است كه از علم سوء استفاده شود و در اختيار اين نو كيسه ها قرار داده شود.

بعضي انسانهاي سست عنصر دور و ور اين مرد جمع شده بودند. تكنيك او در عين سادگي كارا بود. ابتدا خود مي خريد و سپس با عوامل اش سر و صدا به پا مي كرد.

يك روز به او بر خوردم. با لحن ريا كارانه اي گفت:

گاسپادين بار كوفسكي .!!!

از ديدن شما بسيار مسرورم و...

نگذاشتم حرف اش تمام شود و گفتم : در زندگي بسيار از چيز ها قابل خريد نيستند و پول براي به دست آوردن همه چيز كارايي ندارد.

گفت : مثلا چه چيزي!!!

گفتم : عشق واقعي . احساس خوب ديگران نسبت به خود و...

گفت : من آنقدر پول دارم كه هر دختر زيبايي را به دست مي اورم. و..

گفتم : شما خيلي چيز ها را به دست مي اوري ولي آن لزوما عشق واقعي نيست.!!!

كساني كه دور شما جمعند هم چون برگ درختان پاييزي هستند كه با نسيمي پراكنده مي شوند.

يك سال بعد ....

جز رو سياهي و بد نامي براي استرادوسكي باقي نمانده است. و پول اش هم كمتر شده بود. استرادوسكي به يك شخصيت حقير تبديل شده و مردم او را با انگشت نشان مي دانند و پير مرد ها او را درس عبرتي براي جوانها مي دانستند.

آري آن مرد با پول از بورس رفت. آن مرد خيلي چيز ها را از دست داد. آن مرد فقط پول دار شد. آن مرد تنها شد . تنهاي تنها !!!

----------------------------
        نمونش در بورس ما زیاده و آمار چندتاشونو دارم که باز الان دارند فعال میشند

باشد که عبرت بگیریم و انسان بمانیم!

نظر

• سپه
          كاربر فعال
          • Dec 2010
          • 790

آري آن مرد با پول ا بورس رفت. آن مرد خيلي چيز ها را از دست داد. آن مرد فقط پول دار شد. آن مرد تنها شد . تنهاي تنها !!!

مطمئن مسلم خان که ان مرد تنها شد

جسارتا من که فکر می کنم بادمجان دور قاب.... های زیادی دورش رو بگیرن;;);;)
          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
            آري آن مرد با پول ا بورس رفت. آن مرد خيلي چيز ها را از دست داد. آن مرد فقط پول دار شد. آن مرد تنها شد . تنهاي تنها !!!

مطمئن مسلم خان که ان مرد تنها شد

جسارتا من که فکر می کنم بادمجان دور قاب.... های زیادی دورش رو بگیرن;;);;)
            سپه عزیز درست میفرمایید
            البته اینها هم منافعی دارند و احتمالا از عواملش هستند.

یک موقعی هست تحلیلگری اشتباه میکنه اما یک موقعی به عمد تحلیل اشتباه میزنه. تحلیل خاور در 140 شایعه کردن فروشش زمینش در مورد فخوز چه سروصدا که نمیکردند و مهمترینش هم همین صدرا بود که در 400 تومن تحلیل های ساختگی با هدف 600 میزدند و از اون طرف به همراه دارو دسته شان خالی میکردند...و الان باز شروع شده اینبار تبلیغ منفی میکنند و خودشان جمع میکنند
            پولی که به این طریق بدست بیاد همین پول اونها رو به خاک میشونه. این چنین است برادر مطمئن باشید.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

سپه عزیز درست میفرمایید

یک موقعی هست تحلیلگری اشتباه میکنه اما یک موقعی به عمد تحلیل اشتباه میزنه. تحلیل خاور در 140 شایعه کردن فروشش زمینش در مورد فخوز چه سروصدا که نمیکردند و مهمترینش هم همین صدرا بود که در 400 تومن تحلیل های ساختگی با هدف 600 میزدند و از اون طرف به همراه دارو دسته شان خالی میکردند...و الان باز شروع شده اینبار تبلیغ منفی میکنند و خودشان جمع میکنند
              پولی که به این طریق بدست بیاد همین پول اونها رو به خاک میشونه. این چنین است برادر مطمئن باشید.
              دقیقا مسلم جان
              یادمه توی سایت همسایه یکی دم از صندوق530 تومنی و سایپای 600 تومنی میزد ولی الان میگه سایپا زیر 200 و صندوق 200!!!!
              طی 2ماه چه تغییری توی علم تکنیکال پدید اومده که تارگتای این آقایون اینطوری عوض شده؟
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                دقیقا مسلم جان
                یادمه توی سایت همسایه یکی دم از صندوق530 تومنی و سایپای 600 تومنی میزد ولی الان میگه سایپا زیر 200 و صندوق 200!!!!
                طی 2ماه چه تغییری توی علم تکنیکال پدید اومده که تارگتای این آقایون اینطوری عوض شده؟
                مصطفی جان. البته اینکه سایپا به جای 600 شد 200 به هیج وجه از روی غرض اون تحلیلگر مد نظر شما نبود!
                ایشون این هدفو از روی چارتش خونده بود و صادقانه در اختیار دیگران گذاشته بود
                این یه بحث دیگی ایه که جای دیگه گفته بودم . در تحلیل تکنیکال تحلیلگر فقط و فقط مجازه احساسات فعالان بازارو در تحلیلش دخیل کنه (یعنی قیمت) نه باید به صورتهای مالی نگاه کنه نه باید جو بازارو ببینه و نه باید احساسات خودشو دخیل کنه!
                فکر میکنم بازار فروردین ماه با اون هیجان که هر روز شاخص 500 تا میرفت بالا باعث شد خیلی ها (از جمله خودم) جو بازار هم در تحلیلشون دخیل کردندو...
                که باز هم میگم به هیچ وجه قصد سهم چاق کنی و... نبود و فقط اشتباه شده.
                خوبه که هر تحلیلگر یک حد ضرر هم به تحلیلش اضافه کنه. اینجوری در صورتی که تحلیلش فیل بشه خیلی ها از ضرر نجات پیدا میکنند نه اینکه مثلا وقتی فلان سهم 50% ریخت تازه بیایم بگیم تحلیل اشتباه بود و اون هدفو فراموش کنید!
                آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2011/07/10, 22:51.

نظر

• سپه
                  كاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 790

سپه عزیز درست میفرمایید

مسلم جان

تمام حرفای شما درست
                  جسارتا یه سئوال

هدف تحلیل تکنیکی چیه؟ این نیست که بدونیم سرمایه اصلی در چه جهتی شنا می کنه وتو هم در همون جهت شنا کنی؟

وکاری هم نداری که واقعا سهم چقدر می ارزه و سهام دار اصلی سهم چقدر پدرسوخته باز در می اره فقط باید در جهتی ه اون شنا می کنه تو هم شنا کنی.

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                    مسلم جان

تمام حرفای شما درست
                    جسارتا یه سئوال

هدف تحلیل تکنیکی چیه؟ این نیست که بدونیم سرمایه اصلی در چه جهتی شنا می کنه وتو هم در همون جهت شنا کنی؟

وکاری هم نداری که واقعا سهم چقدر می ارزه و سهام دار اصلی سهم چقدر پدرسوخته باز در می اره فقط باید در جهتی ه اون شنا می کنه تو هم شنا کنی.
                    بله اما چه ارتباطی با بحث مو خرما داشت؟!

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

مپنا 2900

مپنا 2920 برگشت

حفاری احتمال اقوا 2450

حفاری 2493 برگشت

چون یک هفته ای نیستم سعی میکنم یک جمع بندی بکنم

صدرا همونطور که گفته شد اصلاحش هنوز تمام نشده و کف قبلیو خواهد زد.
                      از دید من نهایت اصلاحش برخورد به میدلاین چنگاله که در قیمت 1450 این اتفاق میفته

امروز آخرین منفی صدراست و خرید در این محدوده (1474) از دید من کف قیمتی هست

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

سلام بنظرت کف صدرا 143 نیست بنده ک خیلی وقته منتظر این قیمتم
                        هرچند با قیمت شما زیاد فاصله ای نداره

آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2011/07/11, 12:59.
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

دلار امروز بعد از یک سال از سد مقاومتش گذشت.

این یعنی صعود قیمت دلار

و ریزش نفت؟! :-/

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

دلار امروز بعد از یک سال از سد مقاومتش گذشت.

این یعنی صعود قیمت دلار

و ریزش نفت؟! :-/

خوبه مسلم جان ...بازار فردا دیدنیه
                            بذار بریزه

بلاخره یه فرصت خرید باید برای خارک و شپدیس پیش بیاد یا نه البته اگه اصلاح بشن
                            نفت هم دوباره بالا میره
                            اما با رشد دلار دنبال یه آیتم دیگه برای رشد نفت تو نیمه دوم سال میگردم
                            به نظرت نوبت به عربستان هم میشه!!!!
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amir3236
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 266

یورودلار درنمای روزانه مثلث به سمت پایین شکسته

[IMG][/IMG]

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

بله اما چه ارتباطی با بحث مو خرما داشت؟!

مو خرما نمی تونه سهامدار اصلی یه شرکت باشه؟

یا برعکس سهامداراصلی رفتار موخرما وار داشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X