موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
    مسلم جان

تمام حرفای شما درست
    جسارتا یه سئوال

هدف تحلیل تکنیکی چیه؟ این نیست که بدونیم سرمایه اصلی در چه جهتی شنا می کنه وتو هم در همون جهت شنا کنی؟

وکاری هم نداری که واقعا سهم چقدر می ارزه و سهام دار اصلی سهم چقدر پدرسوخته باز در می اره فقط باید در جهتی ه اون شنا می کنه تو هم شنا کنی.
    در اصل توسط سپه پست شده است View Post
    مو خرما نمی تونه سهامدار اصلی یه شرکت باشه؟

یا برعکس سهامداراصلی رفتار موخرما وار داشته باشه
    من متوجه ارتباط سهامدار عمده و مو خرما با تحلیل تکنیکال نشدم.

توجه کنید که موخرما فردی هست غالبا روی سهام کوچک که بتونه کنترلش کنه سرمایه گذاری میکنه و اون سهم هم غالبا ارزشی نداره اما بعد از خریدش با جوی که به سهم میده حالا به انواع مختلف مثل سرو صدای گروهی تو تاپیک اون سهم خاص یا زدن نمودارهای ساختگی با اهداف خیلی بالا اونو بالا میبره و خودش خالی میکنه و غیب میشه. یا برعکسش از یک سهم خوب , بد میگه و اونو میکشه پایین و خودش و دارو دستش جمع میکنن.
    مشکلی که سهامدارای عمده ما تازگیها پیدا کردن اینه که نوسانگیر شدن که غالبا هم نوسان معکوس میگیرن! اما من بیشتر فکر میکنم این رفتار حقوقی دلیل دیگه ای داره
    شما بازار الان رو نگاه کنید خیلی از صندوق ها نقد کردن و خیلی از حقوقی ها اگر در حال فروش نباشند نظاره گرند
    در صورتی که این بازار به نظر من برای حقوقی فرصت خریده. مشکل از بی ارزشی سهمهای بازار نیست. برای مثال سهمی مثل غدیر یا رایان سایپا شما از هر فانامنتالی سوال کنی میگه ارزشش دو برابر قیمت فعلیشه و حقوقی هم اینو میدونه اما میترسه بخره. چرا؟ چون به آینده مملکت اعتماد نداره چون مسائل سیاسی رو نمیتونه تجزیه و تحلیل کنه. اینه که مثل من حقیقی ترجیح میده بالاتر بخره اما با خیال راحت بخره.
    در مورد ارتباط تکنیکال با این قضایا بیشتر توضیح بدید تا عرض کنم.

نظر

• سپه
      كاربر فعال
      • Dec 2010
      • 790

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      من متوجه ارتباط سهامدار عمده و مو خرما با تحلیل تکنیکال نشدم.

توجه کنید که موخرما فردی هست غالبا روی سهام کوچک که بتونه کنترلش کنه سرمایه گذاری میکنه و اون سهم هم غالبا ارزشی نداره اما بعد از خریدش با جوی که به سهم میده حالا به انواع مختلف مثل سرو صدای گروهی تو تاپیک اون سهم خاص یا زدن نمودارهای ساختگی با اهداف خیلی بالا اونو بالا میبره و خودش خالی میکنه و غیب میشه. .

ممنون از توضیح خوبت مسلم جان

درمورد سهمای کوچیک وخانوادگی که هیچ همش باند بازیه
      تحلیلگر تکنیکی محض چه کار می کنه؟ از نمودار به این نتیجه می رسه که چه سهمی و کی بخره وکی بفروشه.

حالا یه موخرما اگه خودش سرمایش کم باشه چی کار می تونه بکنه. تو سایتا و... تبلیغ سهمشو می کنه ولی چند درصد به حرف اون بنده خدا عمل می کنن

ولی اگه سرمایش زیادباشه چی؟ می شه مثل الا ن حقوقی ها ( البت به نظر من) که 3-2 درصد نوسان می گیرن ووالسلام

در کل به نظر شما سهامدار عمده یه سهم متوسط یه جوررفتار مو خرما وار نداره . من فکر می کنم داره.
      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

حفاری احتمال اقوا 2450

امکانش باشه زیر موج های 1 بزرگتونو مشخص کنید تا ببینیم این موج 1 بزرگ از ترکیب چه زیرموجهایی بوجود آمده!

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          امکانش باشه زیر موج های 1 بزرگتونو مشخص کنید تا ببینیم این موج 1 بزرگ از ترکیب چه زیرموجهایی بوجود آمده!
          این طرز برخورد از جانب شما چه در تاپیک مپنا چه در تاپیک صدرا و چه در اینجا کاملا نظرمو نسبت به شما و چیزی که هستید تغییر داد.

هرچند این برخورد در جامعه ما کاملا ملموسه. به هر حال داریم در جهان سوم زندگی میکنیم!

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

این طرز برخورد از جانب شما چه در تاپیک مپنا چه در تاپیک صدرا و چه در اینجا کاملا نظرمو نسبت به شما و چیزی که هستید تغییر داد.

هرچند این برخورد در جامعه ما کاملا ملموسه. به هر حال داریم در جهان سوم زندگی میکنیم!
            ببین جناب جهان اول برو معلوماتتو افزایش بده بعد بیا ببینم چی میگین..شما که حرف و عملت یکی نیست پس تحلیل نکنید شما که از افزایش سرمایه حرف میزنید و قبولش نمیکنید ولی در نمودار مپنا که موج های صعودی قبلیش برای بار دوم عوض شد و باز هم اونجا افزایش سرمایه رو اعمال کردین یعنی چی اینا؟؟؟/یعنی اینکه اصول خاصی ندارید و میخواهید ایراد بگیرید وقتی به تحلیلاتون ایراد گرفته میشه شدید عکس العمل نشون میدید و حالت دفاعی میگیرید!!! متاسفانه شما الان باید یکی دو سال دیگه کار کنید اگر هم میبینید اینطوری در جا میزنید میتونید برید فاندامنتال کار کنید من برای تک تک تحلیلهای شما به غیر از قشکر هزارتا ایراده کاملا قانونی در میارم ولی هیچ وقت اینکارو نکردم چرا؟؟؟چون وقتمو نمیتونم هدر بدم.الانم کلی .وقتم گرفته شده.حتی اون تاپیکم زدم که ایرادها رو بیان کنم ولی نشد.این گوی اینم میدون شما هم ایراد منو در بیارید تا من دستبوسی کنم چون وقتی شما از من ایراد بگیرید مثل اینکه درآمد من افزایش پیدا میکنه و ضررام افزایش پیدا نمیکنه.شما میایند الکی و به خاطر نمیدونم چی! از تحلیل صدرای من که 220 تومن شد گفتم 143 تومن رو احتمال زیاد میبینه میخوای ایراد دربیاری؟؟؟تو کل فروم ها کی گفت تا 143 میره یه جنگال کشیدم فرداش 10 تا کپی از تحلیل من رفت فرومها اونقدرم دارم که میتونم بفهمم کپیه یا نه

شما که اسمتو گذاشتی تکنیکالیست نباید در روند نزولی بطور قطع موج شماری کنی شما نباید تحت هیچ شرایطی موج ایمچالسو 3 موجی بگیری... و ... نمیخوای ایراد بگیریم باشه بفرما پول ماله خودته و اختیارشو داری هرکاری میخوای بکن جنبه انتقادم نداری باشه هیچ وقت انتقاد نمیکنم شما هم بی زحمت پستهای من نظر ندین.شما که سر تعدیل دیتا بدون هیچ دلیل علمی نخواستین قبول کنید بهتره که اصلا هیچی گفته نشه.

خوب اقا دیگه انتقاد نمیکنم بفرمائید تحلیل کنید دوستانم استفاده کننید.متسفانه اونقدر کارم زیاد شده که نخواهم توانست جواب منظقی! شما رو بدم که قبلا معذرت خواهی میکنم

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

شما یک نگاه بندازید من چی گفتم و خودتون چی گفتید!

شما در تاپیک مپنا عرض کردید نمودار من موج 5 سه موج داره و منم گفتم در نمودار صدرای شما هم موج 5 سه موج داره. من برای 3 موجی بودن موج پنجم دلیل اوردم اما شما در تاپیک صدرا چه گفتید؟!
              اینکه شما تحلیلگر بزرگی هستید بر کسی پوشیده نیست و خدمت جناب بارید هم عرض کنم این موردی که فرمودید در مورد من صدق نمیکنه! بهتره به صفحات قبل مراجعه کنید مثلا بعد از اینکه فهمیدم موج شماری بکام بنده اشتباست چند روز بعد اومدم و اون رو پس گرفتم (حالا کار ندارم که یک هفته بعد یک دوست دیگه ای! همین موج شماری اشتباه رو گذاشت و الانم فیل شده)

من برخلاف چیزی که فکر میکنید اصلا ادعایی ندارم. نمیدونم چطور این فکرو کردید!

من با ریختن دیتا در متااستاک (یعنی مقدماتی ترین چیز) 9 ماه پیش آشنا شدم و با موج شماری 6 ماه پیش!!!
              یعنی حدود یک هفته قبل از ایجاد این تاپیک من با مقدمات موج شماری آشنا شدم!
              در همین تاپیک هم بارها گفتم در حال یادگیریم.

اما دلایل شما برای اشتباه بودن موج شماریم برای من قابل قبول نیست!

دلایلم رو یک بار دیگه قرار میدم:

در یک موج ایمپالسیو قدرتمند موج 4 میتونه مفقود بشه. این در کتاب گلن نیلی نوشته و در قسمتهای مختلف کتاب بارها بهش تاکید شده
              فکر میکنم پریچر بود که اینو به عنوان قانون گفت که وقتی مومنتوم موج جدید پایینتر از مومنتوم موج 3 باشه و اون موج حداقل شرایط موج 5 رو داشته باشه یعنی به اندازه 100 درصد موج یک باشه اون قطعا موج 5 هست و در کتاب بیل ویلیامزم اومده.

و این هم دلیل و طرز برخورد شما:

عزیز من این چیزائی که شما میگین درست منم قبول دارم ولی شما اصلو در نظر نمیگیرید میرید دنبال فرعیات...اصلو تو نمودار رعایت کنید فرعیات پیشکشتون.موج 5 شما 3 موجیه و این محال امره درست باشه تا 5 موج نشه به هیچ وجه نمیتونید از بروچکشنو مومونتوم چیزای دیگه حرف بزنید

من نگفتم موج شماریهام ایرادی نداره لطفا اگر وقت دارید تک تک ایرادها را بگیرید.
              قبلا این رو چه در پیام خصوصی و چه در همینجا (در تاپیک فاراک) از استاد holy هم خواستم و حالا از شما هم می خواهم!

از دوستان هم دعوت میکنم به تحلیل و فکر نه موضع گیری از سر ....

در آخر جناب پناهی اگر حرفام باعث ناراحتی شما شد.................
              تقصیر خودتونه!!!

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

مسلم جان...قیمت جهانی طلا رو در میان مدت چطور میبینی؟
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                  مسلم جان...قیمت جهانی طلا رو در میان مدت چطور میبینی؟
                  اینجوری:

GOLD = 1400

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

ممنون داداش
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

ممنون

شما اگر موج 1 حفاریتونم برای من باز کنید عالی میشه دیگه این دفعه نظرمو خواهم گفتو خواهم گذشت
                      من فرض کردم موج 1 سبز قبل از ورود شرکت به بورس اتفاق افتاده
                      موج شماری کامل خودتون هم در صورت امکان قرار بدید.

نظر

• بابک پناهی
                        عضو فعال
                        • Dec 2010
                        • 3208

موج 1 و 2 سبز رنگم نشون میدین؟

3 و 4 دیده میشه ولی 1 و 2 نه

نظر

• مسلم
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 1100

موج 1 و 2 سبز رنگم نشون میدین؟

3 و 4 دیده میشه ولی 1 و 2 نه
                          بابک جان نوشتم که
                          فرض کردم قبل از ورود شرکت به بورس اتفاق افتاده ، دیتاشو نداریم.

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

بابک جان نوشتم که
                            مگر قبل از ورود شرکت به بورس ما دیتا داشتیمممممم؟؟؟؟

open high close volume and etc!!!

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

بابک جان نوشتم که
                              این یه شوخی بود مگه نه؟؟؟

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

این یه شوخی بود مگه نه؟؟؟
                                نه نبود !
                                و همین اتفاق افتاده
                                اینا

نظر