در اصل توسط سپه پست شده است
View Post
در اصل توسط سپه پست شده است
View Post
توجه کنید که موخرما فردی هست غالبا روی سهام کوچک که بتونه کنترلش کنه سرمایه گذاری میکنه و اون سهم هم غالبا ارزشی نداره اما بعد از خریدش با جوی که به سهم میده حالا به انواع مختلف مثل سرو صدای گروهی تو تاپیک اون سهم خاص یا زدن نمودارهای ساختگی با اهداف خیلی بالا اونو بالا میبره و خودش خالی میکنه و غیب میشه. یا برعکسش از یک سهم خوب , بد میگه و اونو میکشه پایین و خودش و دارو دستش جمع میکنن.
مشکلی که سهامدارای عمده ما تازگیها پیدا کردن اینه که نوسانگیر شدن که غالبا هم نوسان معکوس میگیرن! اما من بیشتر فکر میکنم این رفتار حقوقی دلیل دیگه ای داره
شما بازار الان رو نگاه کنید خیلی از صندوق ها نقد کردن و خیلی از حقوقی ها اگر در حال فروش نباشند نظاره گرند
در صورتی که این بازار به نظر من برای حقوقی فرصت خریده. مشکل از بی ارزشی سهمهای بازار نیست. برای مثال سهمی مثل غدیر یا رایان سایپا شما از هر فانامنتالی سوال کنی میگه ارزشش دو برابر قیمت فعلیشه و حقوقی هم اینو میدونه اما میترسه بخره. چرا؟ چون به آینده مملکت اعتماد نداره چون مسائل سیاسی رو نمیتونه تجزیه و تحلیل کنه. اینه که مثل من حقیقی ترجیح میده بالاتر بخره اما با خیال راحت بخره.
در مورد ارتباط تکنیکال با این قضایا بیشتر توضیح بدید تا عرض کنم.
نظر