موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاهین محلوجی
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 2050

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
    فقط فولاد نیست
    مگه ذوب رو خیلی از تکنیکالیست ها نگفتن 305 رو میشکونه و میره بالا چی شد
    مگه خیلی ها از بکام به عنوان ی سهمه صعودی نام نبردن چی شد
    کدوم تکنیکالیستی گفت که شبندری که رو 106 تومن صف فروش بود میشه 350 تومن
    فولاد فقط ی مثال بود
    صدرا رو خیلی ها میگفتن تا 700 تومن رشد میکنه ولی الان عاقبت سهم چی شده
    پلوله چی شد
    و خیلی از سهامهای دیگر
    با سلام یادمه مرداد ماه امسال همه از بورس فراری و به زمین و زمان بدوبیراه میگفتن همان زمان تحلیلی از ذوب 128.8 و شروع موج 3 گذاشته شد http://forums.boursy.com/showthread....%A8-%29/page23 تا به امروز در قیمتهای 300 معامله میشه و مطمئن باشید بالای 305 تثبیت شه فعلا تا 350 رشد میکنه و .......
    در مورد صدرا و دیگر سهامها و سایتهای دیگر با تارگتای فضاییشون موافقم بندم پارسال تو تاپیک صدرا تالار بورس چند بار هشدار خروج داده بودم که مورد بی لطفی دوستان قرار گرفتم که متاسفانه جوابشو امسال گرفتن
    ولی به نظرم تکنیکال همیشه یک قدم جلوتر از فاند--راند و حسامنتاله;)
    موفق باشی...
    جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• memr
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 771

آقا مسلم لطفا کمی درباره سغرب توضیح دهید بیشتر سهام من روی این شرکت متمرکز شده نمیدانم بفروشم یا نگه دارم....

نظر

• memr
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 771

آقا مسلم پس جواب ما چی شد؟؟؟؟

نظر

• مسلم
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1100

در ارتباط با سغرب...
          چیزی که میشه با اطمینان گفت این هست که سهم در بلند مدت تا 700 توانایی رشد دارد
          اما در مورد کوتاه مدتش ، فکر میکنم موج 3 از 3 سهم تمام شدست و در صورتی که حمایت 400 شکسته بشه تا حوالی 300 میتونه اصلاح کنه

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
          مسلم جان با سلام
          نظرت در مورد فایرا چیه ؟
          فایرا در اصلاح موج 4 هست و میتونه از حوالی 750-780 برگرده

در اصل توسط امید پست شده است View Post
          با سلام و خیر مقدم خدمت جناب مسلم عزیز
          همانطور که خاطرمبارک هست در مورد کپشیر چندین بار تحلیل داشتین که برمیگرده به چند ماه پیش. لطفا اگر ممکنه با توجه به رشد خوبی که سهم نسبت به زمان تحلیل در آن داشته تحلیلی مجددی در مورد سهم و تارگت احتمالی آن داشته باشید.با سپاس از زحمات جنابعالی
          فکر میکنم کپشیر یک موج صعودی دیگه هم در کوتاه مدت در پیش داره موج چهارم میتونه از حوالی 260 برگرده و تا حوالی 360 ادامه پیدا کنه

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Jul 2025
            • 536

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            ..

فکر میکنم کپشیر یک موج صعودی دیگه هم در کوتاه مدت در پیش داره موج چهارم میتونه از حوالی 260 برگرده و تا حوالی 360 ادامه پیدا کنه

جناب مسلم کپشیر در بلند مدت تا بهار 92 چه احتمالاتی دارد ؟با تشکر

نظر

• 2691
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 320

با سلام و احترام و خیر مقدم به استاد مسلم عزیز @};-@};-@};-@};-@};-@};-

در خصوص نماد سغرب با توجه به اینکه سقف موج 1 3281 ریال می باشد امکان اصلاح در قالب موج 4 حداکثر می تواند تا این عدد باشد.

نظر

• parsa_798
                عضو عادی
                • Jul 2011
                • 34

با سلام و احترام
                مسلم جان چشممان به نوشته های شما روشن شد. خوشحالم که دوباره می نویسید.
                تقدیم به شما بزرگوار

ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد ....... دل رمیده ما را انیس و مونس شد
                نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت ........................... .................................. ....... به غمزه مسله آموز صد مدرس شد
                به بوی او دل بیمار عاشقان چو صبا فدای عارض نسرین و چشم نرگس شد
                به صدر مصطبهام مینشاند اکنون دوست گدای شهر نگه کن که میر مجلس شد
                خیال آب خضر بست و جام اسکندر به جرعه نوشی سلطان ابوالفوارس شد
                طربسرای محبت کنون شود معمور که طاق ابروی یار منش مهندس شد
                لب از ترشح می پاک کن برای خدا که خاطرم به هزاران گنه موسوس شد
                کرشمه تو شرابی به عاشقان پیمود که علم بیخبر افتاد و عقل بیحس شد
                چو زر عزیز وجود است نظم من آری ..... قبول دولتیان کیمیای این مس شد

ز راه میکده یاران عنان بگردانید
                چرا که حافظ از این راه رفت و مفلس شد
                نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست
                لاجرم آنکس که بالاتر نشست استخوانش سختتر خواهد شکست
                ................................................................................................

نظر

• rzy
                  عضو جدید
                  • Jun 2012
                  • 13

آقا مسلم می شه نظرتون رو راجع به بکام بیان کنید
                  از بس فرار کرده ام از خویش خویشتن **** گاهی دلم برای خودم تنگ می شود

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                    جناب مسلم کپشیر در بلند مدت تا بهار 92 چه احتمالاتی دارد ؟با تشکر
                    بستگی به این داره که موج دوم چه مقدار زمان ببره. نظری ندارم

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
                    با سلام و احترام و خیر مقدم به استاد مسلم عزیز @};-@};-@};-@};-@};-@};-

در خصوص نماد سغرب با توجه به اینکه سقف موج 1 3281 ریال می باشد امکان اصلاح در قالب موج 4 حداکثر می تواند تا این عدد باشد.
                    از لطفتون ممنونم
                    جایی که شما موج 1 گرفته اید من پایان موج 3 از 3 فرض کردم. سقف موج 1 = 1104

در اصل توسط parsa_798 پست شده است View Post
                    با سلام و احترام
                    مسلم جان چشممان به نوشته های شما روشن شد. خوشحالم که دوباره می نویسید.
                    تقدیم به شما بزرگوار

ستارهای بدرخشید و ماه مجلس شد ....... دل رمیده ما را انیس و مونس شد
                    نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت ........................... .................................. ....... به غمزه مسله آموز صد مدرس شد
                    به بوی او دل بیمار عاشقان چو صبا فدای عارض نسرین و چشم نرگس شد
                    به صدر مصطبهام مینشاند اکنون دوست گدای شهر نگه کن که میر مجلس شد
                    خیال آب خضر بست و جام اسکندر به جرعه نوشی سلطان ابوالفوارس شد
                    طربسرای محبت کنون شود معمور که طاق ابروی یار منش مهندس شد
                    لب از ترشح می پاک کن برای خدا که خاطرم به هزاران گنه موسوس شد
                    کرشمه تو شرابی به عاشقان پیمود که علم بیخبر افتاد و عقل بیحس شد
                    چو زر عزیز وجود است نظم من آری ..... قبول دولتیان کیمیای این مس شد

ز راه میکده یاران عنان بگردانید
                    چرا که حافظ از این راه رفت و مفلس شد
                    عرض سلام و تشکر
                    از لطفتون ممنونم...

در اصل توسط rzy پست شده است View Post
                    آقا مسلم می شه نظرتون رو راجع به بکام بیان کنید
                    تحلیل بکام رو به زودی قرار میدم
                    اما فعلا اگر سهم رو دارید حد ضرر را روی 120 قرار بدید

نظر

• arya89
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 67

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                      درود بر مسلم عزیز وخیر مقدم
                      اگر امکان دارد نظرتانرا در مورد خزامیاد و تمحرکه اگر بررسی داشته اید بفرمائید
                      درود برمسلم خان
                      اگر امکان داردنظری در مورد دو سهم فوق دارید عنایت بفرمائید فکر کنم تمحرکه بست برای تعدیل ،مثبت یا منفی را نمی دانم اما فکر کنم هر دو موج سومی باشند تا نظر جنابعالی چه باشد سپاس از بذل توجه شما

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

رمپنا

نظر

• حبیب
                          عضو عادی
                          • Jan 2011
                          • 252

مسلم خان قبلا در مورد وپترو و کاذر تحلیلهای خوب و دقیقی داشتید در صورت امکان تحلیل جدیدتان را از این دو سهم نیز بفرمایید .( اگر شد رو نمودار ) با تشکر فراوان

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                            سلام.
                            اولا عذرخواهی میکنم برای غیبتی که داشتم
                            و بعد اینکه ........... از دوستان عزیزی که پیام گذاشتند خیلی متشکرم
                            در این مدت یکسری کارهایی پیش اومد که متاسفانه دیگه وقتی برای فروم نویسی نبود. خب دیتاهام رو دارم بروز میکنم... و سعی میکنم باز هم بنویسم
                            با سرعتی مطمئنه! فعلا در مورد فنوال و شدوص . شکربن و پسهند حدود 100 درصد تا اینجا رشد داشتند
                            میثم جان تا غشهد به 500 نرسه دست بردار نیست! دیتای کنور هم پیدا میکنم ببینم چرا سودهایت را کنور میخری؟!
                            دیتاهای جهانی هم بروز میکنیم!!

ارادتمند همگی دوستان
                            استاد مسلم ما هم مثه میثم می خواهیم سودمون رو کنور بخریم. ممکنه این بررسی رو در تاپیک قرار بدید؟؟
                            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                            (نيچه)

نظر

• امید
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 123

با سلام خدمت جناب مسلم و تشکر از تحلیلهای عالیشون
                              اگر ممکن هست لطفا تحلیلی از فباهنر و شبندر داشته باشید. با سپاس

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                                استاد مسلم ما هم مثه میثم می خواهیم سودمون رو کنور بخریم. ممکنه این بررسی رو در تاپیک قرار بدید؟؟
                                کنور سهم خوبی هست که میثم در حال خرید هست متاسفانه دیتاش رو پیدا نکردم

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                                با سلام خدمت جناب مسلم و تشکر از تحلیلهای عالیشون
                                اگر ممکن هست لطفا تحلیلی از فباهنر و شبندر داشته باشید. با سپاس
                                فباهنر 2 صفحه پیش بررسی شد و الان در موج 3 از 5 از 1 از 5 هستیم
                                شبندر دیتای کافی برای بررسی نداره

در اصل توسط arya89 پست شده است View Post
                                درود برمسلم خان
                                اگر امکان داردنظری در مورد دو سهم فوق دارید عنایت بفرمائید فکر کنم تمحرکه بست برای تعدیل ،مثبت یا منفی را نمی دانم اما فکر کنم هر دو موج سومی باشند تا نظر جنابعالی چه باشد سپاس از بذل توجه شما
                                دیتای کامل خزامیا رو در اختیار ندارم اما از اونجایی که گروه خودرو با هم حرکت میکنند بررسی شاخص گروه خودرویی میتونه به ما کمک کنه
                                از اون جایی که موج شماری این گروه از پیچیده ترین موج شماری های موجود هست مجبوریم از موج شماری ایران خودرو نیز کمک بگیریم تا بتونیم الترناتیو های دیگر رو کنار بگذاریم

ابتدا یکی از قوانین نئوالیوت جناب گلن نیلی رو بررسی میکنیم ، قانون این هست: موج سوم هرگز نباید توسط خطی که ابتدای موج 1 را به انتهای موج 2 وصل میکند قطع شود

حالا به نمودار ایران خودرو نگاه میکنیم

این شمارش از نظر قوانین الیوت کاملا درست هست و اگر بحث درجه امواج را ندیده بگیریم نمیتوان مشکلی بهش وارد کرد
                                اما اگر شمارش را از دید قانون فوق نگاه کنیم (نئو الیوت) کاملا مشخص هست که این قانون نقض شده است:

همونطور که مشخص هست موج سوم سبز توسط خط 0-2 قطع شده بنابراین این آلترناتیو از نظر قوانین نئو ویو مردود است.
                                حالا برای یافتن موج شماری اصلی به 2 نکته توجه میکنیم:

1- عدم تطابق درجه بندی در موج دوم سبز و موج 4 سبز.بنابراین این دو موج از یک درجه نیستند

2-اگر به دایره رسم شده در شکل توجه کنیم یک سه موجی با کف بالاتر شکل گرفته است . این سه موجی قطعا متعلق به موج اصلاحی قبلی است

حالا شاخص خودرو را بررسی میکنیم:
                                با توجه به مواردی که گفته شد موجی که در الترناتیو معمول موج 1 فرض میشد از نظر من قسمتی از موج اصلاحی B از سایکل قبل میباشد
                                بنابراین موج شماری این گروه به صورت زیر هست:

مطابق شکل ، گروه خودرو یک پنج موجی تمام کرده است

حالا این سوال مطرح میشود که ایا اصلاح سهم تمام شده و باید منتظر یک موج ایمپالسو باشیم؟
                                اول به چارت روزانه سهم نگاه میکنیم:

من احتمال میدم موج [A] سهم در قالب یک wxy تمام شده باشد و باید منتظر موج[B] به سمت بالا باشیم.

اما برای پاسخ که چرا جایی که موج [A] فرض شده پایان اصلاح نیست. باید به چارت بلند مدت گروه نگاه کرد

همونطور که در چارت فوق مشاهده میشه در طول حدود 20 سال ، این گروه یک 5 موجی بزرگ را تمام کرده. پس به این زودی ها به جز بالاهایی که ناشی از امواج اصلاحی هستند . موج پرقدرتی که موفق بشه سقف های قبلی را بشکند نخواهیم داشت.

نظر

در حال کار...
                                X