موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    ممنون کیوان جان لطف دارید

جواب سوال اول :چارت خام هم امتیازات خاص خودش را داره اما برای موج شماری واجب هست چارت تعدیل شده باشد و مستحب هست که علاوه بر تعدیل افزایش سرمایه ، سود مجمع هم تعدیل داده بشه.

جواب سوال دوم : فرض کنیم بشود کوچکتر بودن موج 3 نسبت به موج 1 اشکالی در موج شماری ایجاد نمیکنه ( قابل توجه جناب علیمردان که همین سوال رو در مورد قشکر پرسیده بودند ) قانون این هست : موج 3 نباید کوچکترین موج باشد نه این که حتما بزرگترین باشد
    اما یک نکته دیگه که چون خودم انتظار دارم ( به دلایلی ) موج 3 حتما بزرگتر از موج 1 باشه (با اینکه قانون نیست) به همین علت
    اگه دقت کنید روی چارت نوشتم "3 of black 3" یعنی در سقف چنگال موج 3 مشکی ما تمام نمیشه بلکه فقط زیر موج 3 اون تمام میشه. به عبارتی موج 3 از 3 چارت فوق در اون نقطه تمام میشه و خود موج 3 ( بعد از اصلاح موج 4) باز هم صعود میکنه تا زیر موج 5 ش تکمیل بشه

باز هم موردی بود درخدمتم .
    قربانت ، لطف کردی >:D<
    یادم باشه دفعه بعد با وضو بیام :p ;)
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

عذر میخوام ...اگر روی وپترو مطالعه داشتید میتونید نظرتون را در مورد انهم به ما بگویید ؟ اینکه به نظرتون روی وپترو در چه موجی قرار داریم :">

آیا روی 3 از 3 هستیم ؟

قول میدم دیگر سوالی نکنم ! :p
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
        عذر میخوام ...اگر روی وپترو مطالعه داشتید میتونید نظرتون را در مورد انهم به ما بگویید ؟ اینکه به نظرتون روی وپترو در چه موجی قرار داریم :">

آیا روی 3 از 3 هستیم ؟

قول میدم دیگر سوالی نکنم ! :p
        وپترو در موج 3 از 3 هست کیوان خان.
        اینکه این موج 3 از 3 از 3 هست یا اینکه 5 از 3 از 3 مطمئن نیستم!
        انتظار داشتم این موج 3 کذایی کمی از پایینتر شروع بشه ، این هم تجربه ای شد که بعد از این اول به فیبو نگاه کنم و بعد به هارمونیک و ... ;)

نظر

• Amir P
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 65

سلام مسلم جان....آخرین وضعیت حتاید را هم لطف میکنی بفرمایی؟

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط Amir P پست شده است View Post
            سلام مسلم جان....آخرین وضعیت حتاید را هم لطف میکنی بفرمایی؟
            حتاید تا زمانی که زیر 2799 معامله نشه این تحلیل برقرار هست

سلام
            به نظر میاد حتاید در حال ساختن فراکتال در این منطقه هست و ریسکش به شدت کاهش پیدا کرده ، در صورتی که قیمت زیر 2799 معامله نشه تارگت موج 5 از 1 از 3 حوالی 370 هست

نظر

• mohseni1353
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1010

مسلم سلام داداش خوبی خدا قوت کم پیدا گاه گاهی تو بورکس مطالبتو میخونیم کجایی داداش گلم

نظر

• Amir P
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 65

ممنونم مسلم جان....تا شما اینجایید اینم بپرسم....
                تایید میکنید که شاخص سرمایه گذاری کف کانال صعودیشه و استارت صعود هم زده؟....و در این گروه ونیکی را چطور میبینید؟

نظر

• عليمردان
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 123

آقا مسلم حالا که دست به 7 تیر شدی یک دستی هم به سروگوش این آذراب بکش ببینیم چند چندیم زیرموج یک صعودی یا سه بزرگ تارگت موج کنونی جه حدودی هست ممنون0:-)
                  خدايا عطا كن
                  آرامشي تا بپذيرم آنچه را نميتوانم تغيير دهم
                  شهامتي تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم
                  بينشي تا بدانم تفاوت آن دو را

نظر

• shayan0711
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 234

بنده هم به جناب مسلم عزیز سلام عرض میکنم
                    و از فرصت حضور ایشان استفاده میکنم و تقاضای یه موج شماری از فجر را دارم
                    یعنی این موج اصلاحی آخر در کجا به پایان میرسد و هدف موج بعدی چند است .
                    [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• محاد
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 601

سلام و عرض ادب
                      زمانی که این تاپیک رو شروع کردم بر روی صفر مطلق قرار داشتم و به کمک جناب دکتر عمادی عزیز که ارادت خاصی بهشون دارم تونستم تا اینجا مقدمات رو یاد بگیرم .
                      متاسفانه وقت بهم اجازه نمیده این تاپیک رو بیشتر از این ادامه بدم و از طرف دیگه احساس میکنم به هدفی که در ابتدا برای شروع تاپیک داشتم تا حد زیادی رسیدم، چند تحلیل بلند مدتی قرار میدم که پیشبینی از آینده هست . شاید بعضی از اونها در تناقض به نظر بیان اما من یک چیز رو باور کردم اینکه دلایل اهمیتی ندارند چون همیشه پیدا میشند! اما چیزی که مقدر شده اتفاق میفتد ما میتونیم طول اتفاقها رو کم یا زیاد کنیم اما نه اونقدر کم و زیاد که اصل رو زیر سوال ببرند .
                      منظورم ارتباط بین فیبو و الیوت هست که فقط به سهام و بورس خلاصه نمیشه! شاید کلا من در اشتباهم که از هر چیزی یک موج شماری دارم! اما نظرم رو خواهم گفت. اینکه فرق ایران ؛ یک کشور جهان سوم اما با یک گذشته بسبار غنی و یک ابر موج ایمپالسیو با یک کشور پیشرفته امروزی اما بدون هیچ گذشته ای در چیست؟!

نظر

• VM511
                        تحلیلگر
                        • Jan 2012
                        • 109

سلام و عرض ادب

ببخشید سوالی داشتم ، نمی خواستم مزاحم شما بشم ولی جواب منو هنوز کسی نداده. بازم شرمنده

من برای اجرا کردن نرم افزار elwave 9.5 و یا دریافت ک ... باید چکار کنم

مشکل من اینه که موقع نصب از من پسورد نمیخواد ولی موقع اجرا میگه پسورد نداری . و هیچ جایی رو هم نداره که پسورد قرار بدم نه موقع نصب و نه در موقع اجرا

یکی دو هفته ست منو بیچاره کرده

ممنون و تشکر
                        [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• محاد
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 601

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب

ببخشید سوالی داشتم ، نمی خواستم مزاحم شما بشم ولی جواب منو هنوز کسی نداده. بازم شرمنده

من برای اجرا کردن نرم افزار elwave 9.5 و یا دریافت ک ... باید چکار کنم

مشکل من اینه که موقع نصب از من پسورد نمیخواد ولی موقع اجرا میگه پسورد نداری . و هیچ جایی رو هم نداره که پسورد قرار بدم نه موقع نصب و نه در موقع اجرا

یکی دو هفته ست منو بیچاره کرده

ممنون و تشکر
                          لینک دانلود نرم افزارتون رو بزارید ببینیم چجوریاست.
                          یه زمانی من نصبش کرده بودم و تا جایی که یادمه مشکلی نداشت.

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

با عرض سلام و ارادت خدمت مسلم خان
                            در صورت امکان چند موج سومی را فقط نام ببرید؟;) با تشکر

نظر

• VM511
                              تحلیلگر
                              • Jan 2012
                              • 109

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
                              لینک دانلود نرم افزارتون رو بزارید ببینیم چجوریاست.
                              یه زمانی من نصبش کرده بودم و تا جایی که یادمه مشکلی نداشت.
                              جناب محاد سلام ؛ خدا خیرت بده

من شاید 1 ماهیی دنبال رفع عیب بودم بیشتر فروم های تکنیکال رو گشتم . اما مشکل منو کسی جواب نداده .

لینک دانلود : http://www.mediafire.com/?xl915rhtu9rl4az

لینک کر ... : http://s1.picofile.com/file/7295418167/crack.zip.html

البته فایل ها رو که من دارم برای شما میزارم الان فیل ... شده

ممنون از شما دوست عزیز
                              [URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]

[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]

نظر

• محاد
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 601

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
                                جناب محاد سلام ؛ خدا خیرت بده

من شاید 1 ماهیی دنبال رفع عیب بودم بیشتر فروم های تکنیکال رو گشتم . اما مشکل منو کسی جواب نداده .

لینک دانلود : http://www.mediafire.com/?xl915rhtu9rl4az

لینک کر ... : http://s1.picofile.com/file/7295418167/crack.zip.html

البته فایل ها رو که من دارم برای شما میزارم الان فیل ... شده

ممنون از شما دوست عزیز
                                این لینک که گذاشتید فیلتره.
                                اجازه بدید بگردم یه لینک از ورژن 9.5 پیدا کنم ببینم مشکل از کجاست.
                                البته ورژن 9.2 رو دارم رو هارد که به نظرم همین رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشت.

نظر

در حال کار...
                                X