موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سعید راد
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 163

درخواست

سلام مسلم جان

اگر امکان داره یک نگاهی به گروه وپترو داشته باشید (وپترو- پلوله و شکربن) البته وپترو در اولویت است.

با تشکر و سپاس فراوان

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1100

سلام.

خوساز اگر بتونه 90 را رد کنه معنیش این هست که در اولین موج صعودی از سایکل جدیدش هستیم در این صورت در آخرین موج از این سایکلش 300 تومن را رد میکنه!

فباهنر امروز روند نزولیش را شکست و با تثبیت فردا این هم آینده خوبی در پیش داره

غپینو از همین حوالی موج 5 از 3 از 3 را شروع میکنه

بکام واتی کپشیر و... به زودی یک موج پرقدرت شروع می کنند

ومعادن شاید با حمایت حقوقیش 360 هم دید اما اگر من بودم منتظر نمیماندم و میفروختم!

چافست امسال سال خوبی براش هست.

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
      فباهنر دقیقا از کف اندینگ دایاکونال برگشت .

اولین مقاومت 105 هست که من اون رو فرصت خرید میدونم.

مقاومت بعدی 111 که در صورت عبور حرکت ادامه دار صعودی سهم شروع خواهد شد.

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

با سلام خدمت مسلم عزيز از اينكه علمتو رايگان و بدون هيچ چشمداشتي در اختيار كاربران ميگذاري بي نهايت سپاسگزارم
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• 664
          عضو فعال
          • May 2011
          • 424

با سلام و تبریک سال نو خدمت شما آقا مسلم

میخواستم یک موج شماری و نموداری از کفرا بزارید .

با تشکر .
          حضرت علی (ع) می فرمایند:

هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Jul 2025
            • 1422

سلام و احترام خدمت سروران و بزرگواران سایت بورسی
            سلام و تشکر خدمت مدیران محترم سایت

عرض سلام و تشکر خدمت همه دوستان خوب از جمله عمو حسین عزیز ، محسنی بزرگوار جناب علامه عزیز و خیلی دوستان دیگه
            که خدمتشون ارادت دارم

ممنون از اساتید و بزرگواران سایت سرکار خانم پانی ، خانم بوف کور عزیز ، مصطفی مصری پور عزیز جناب ساده ی ساده
            تصمیم کبری عزیز و همه عزیزانی که دارند زحمت میکشند و من از مطالبشون استفاده میکنم.

و البته استاد خوبم جناب دکتر عمادی عزیز امیدوارم همواره سلامت باشند.

همچنین ممنون از جناب ناشناس
            عزیز که مدتی هست حضور ندارند امیدوارم باز هم بنویسن که خوب مینوشتند

سال خوبی بود امیدوارم برای همه سال خوبی بوده باشه ، گاهی بحث هایی هم میشد که اکثرا شیرین بود
            ممنون از جناب آریو عزیز جناب باربد عزیز جناب مصطفی رستمی جناب عطا خان و خیلی دوستان دیگه که الان حضور ذهن ندارم

همچنین ممنون از سرکار خانم راشین عزیز آقای بابک پناهی و جناب نظری امیدوارم که در سال جدید فعالیتشون رو در سایت از سر بگیرند.

ممنون از خانواده خوب و صمیمی بورسی .

به این امید که سال 91 سالی باشه بهتر برای ما
            امید که سالی باشه همراه با سود و البته سلامتی برای خود و خانوادهامون ،
            به این امید که امسال سالی باشه که موج سوم ما شیعیان ، که منتظرش هستیم شروع بشه!

ممنون از همگی دوستان

عرض سلام و ارادت دارم مسلم جان
            امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشین و مثل همیشه خوش بدرخشید
            @};-

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

سلام.

خوساز اگر بتونه 90 را رد کنه معنیش این هست که در اولین موج صعودی از سایکل جدیدش هستیم در این صورت در آخرین موج از این سایکلش 300 تومن را رد میکنه!

فباهنر امروز روند نزولیش را شکست و با تثبیت فردا این هم آینده خوبی در پیش داره

غپینو از همین حوالی موج 5 از 3 از 3 را شروع میکنه

بکام واتی کپشیر و... به زودی یک موج پرقدرت شروع می کنند

ومعادن شاید با حمایت حقوقیش 360 هم دید اما اگر من بودم منتظر نمیماندم و میفروختم!

چافست امسال سال خوبی براش هست.
              ضمن تشکر از استاد مسلم
              ممنون ميشم اگه بفرماييد چه تارگتي را در نمودار تکنيکي روند سهم فباهنر مشاهده مي فرماييد.
              سپاسگزارم

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                ضمن تشکر از استاد مسلم
                ممنون ميشم اگه بفرماييد چه تارگتي را در نمودار تکنيکي روند سهم فباهنر مشاهده مي فرماييد.
                سپاسگزارم
                کوتاه مدت میان مدت بلند مدت
                در کوتاه مدت مهمترین مقاومت حوالی 124 هست .

حالا یک سوال از دوستان فاندامنتال :تاثیر یک افت معنا دار در قیمت جهانی مس بر آینده فباهنر چگونه و تا چه میزانی میتواند باشد؟!

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

کوتاه مدت میان مدت بلند مدت
                  در کوتاه مدت مهمترین مقاومت حوالی 124 هست .

حالا یک سوال از دوستان فاندامنتال :تاثیر یک افت معنا دار در قیمت جهانی مس بر آینده فباهنر چگونه و تا چه میزانی میتواند باشد؟!
                  تاثیرش خیلی خوبه مسلم جان چون باهنر مصرف کننده مس میباشد و بنابراین هم میتونه انبار رو پر کنه و هم مس رو به قیمت پایین خریداری کنه و تا کنون هم اینگونه بوده که معمولا مس زیادی رو در انبار نگه میداره و بسته به سفارشات از اون استفاده میکنه البته امسال میگن سفارشات زیاد گرفته و همونطور که میدونید در ضرب سکه با بانک مرکزی هم همکاری میکنه اما در کل کاهش قیمت مس به نفع باهنر میباشد هر چند فکر میکنم در ضرب سکه طلا با بانک مرکزی همکاری داشته باشد.
                  آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/03/27, 15:59.
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

مسلم جان سلام
                    هنوزم روی سیمانیها مثبتی؟
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سپهر سعادت
                      عضو جدید
                      • May 2011
                      • 7

با سلام و تبریک سال نو خدمت شما
                      نکته ای که در مورد فباهنر وجود داره مدیریت دولتی اونه که باعث شده تا روند شرکت جدا از روند قیمت کاتد باشه، ضمن اینکه کاتد رو از سرچشمه دریافت میکنه که روند قیمتش با روند جهانی تفاوت داره و معمولا گرونتره.

در اصل این شرکت بصورت دستمزدی کار میکنه و با تبدیل کاتد به ورق و تسمه ارزش افزوده ایجاد میکنه ولی با این شیوه مدیریت من بعید میدونم بتونه به قیمتهای بالایی برسه.

روند مصرف مفتول در ایران همواره صعودی بوده و در مدت ده سال اخیر شرکتهای زیادی در این زمینه تاسیس شده اند که بزرگترین اونها شرکت بسیار خوب دنیای مس در کاشان هست ، همچنین مس کاوه ، مسبار کاوه و ... ولی دریغ از یک نوآوری در سبد محصولات باهنر ، این شرکت نون سرمایه گذاری اولیه رو میخوره که تمام تجهیزات از بهترین شرکتهای اروپایی و بخصوص آلمانی خریداری شده اند ولی در برخی موارد تکنولوژی تغییر کرده ( مثل روش تولید تسمه از اکستروژن قدیمی به اکستروژن پیوسته) ما این شرکت با همون روش قدیمی کار میکنه.

اغلب سکه های بانک مرکزی رو این شرکت ضرب میکنه و بنظر من عمده سود این شرکت از همین محل میباشد.

ارادتمند شما

نظر

• مسلم
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1100

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                        تاثیرش خیلی خوبه مسلم جان چون باهنر مصرف کننده مس میباشد و بنابراین هم میتونه انبار رو پر کنه و هم مس رو به قیمت پایین خریداری کنه و تا کنون هم اینگونه بوده که معمولا مس زیادی رو در انبار نگه میداره و بسته به سفارشات از اون استفاده میکنه البته امسال میگن سفارشات زیاد گرفته و همونطور که میدونید در ضرب سکه با بانک مرکزی هم همکاری میکنه اما در کل کاهش قیمت مس به نفع باهنر میباشد هر چند فکر میکنم در ضرب سکه طلا با بانک مرکزی همکاری داشته باشد.
                        احتمالا باید روی بکام هم تاثیر مثبت داشته باشه و روی ومعادن تاثیر منفی درسته؟
                        تاثیر کاهش روی و مس بر روی کروی و سهم های دیگه هم اگه میدونید بگید
                        و یک سوال دیگه : کاهش چشمگیر قیمت نفت بر روی چه شرکتهایی تاثیر مثبت و منفی میگذاره و تاثیر کاهش نفت همراه با ثبات قیمت دلار بر پتروشیمیها؟
                        مرسی

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        مسلم جان سلام
                        هنوزم روی سیمانیها مثبتی؟
                        مقداری سکرما از دو ماه پیش دارم روندشون رو خیلی وقته بررسی نکردم اما حتما نگاه میکنم

در اصل توسط سپهر سعادت پست شده است View Post
                        نکته ای که در مورد فباهنر وجود داره مدیریت دولتی اونه که باعث شده تا روند شرکت جدا از روند قیمت کاتد باشه، ضمن اینکه کاتد رو از سرچشمه دریافت میکنه که روند قیمتش با روند جهانی تفاوت داره و معمولا گرونتره.

در اصل این شرکت بصورت دستمزدی کار میکنه و با تبدیل کاتد به ورق و تسمه ارزش افزوده ایجاد میکنه ولی با این شیوه مدیریت من بعید میدونم بتونه به قیمتهای بالایی برسه.

روند مصرف مفتول در ایران همواره صعودی بوده و در مدت ده سال اخیر شرکتهای زیادی در این زمینه تاسیس شده اند که بزرگترین اونها شرکت بسیار خوب دنیای مس در کاشان هست ، همچنین مس کاوه ، مسبار کاوه و ... ولی دریغ از یک نوآوری در سبد محصولات باهنر ، این شرکت نون سرمایه گذاری اولیه رو میخوره که تمام تجهیزات از بهترین شرکتهای اروپایی و بخصوص آلمانی خریداری شده اند ولی در برخی موارد تکنولوژی تغییر کرده ( مثل روش تولید تسمه از اکستروژن قدیمی به اکستروژن پیوسته) ما این شرکت با همون روش قدیمی کار میکنه.

اغلب سکه های بانک مرکزی رو این شرکت ضرب میکنه و بنظر من عمده سود این شرکت از همین محل میباشد.

ارادتمند شما
                        ممنون دوست عزیز

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط سپهر سعادت پست شده است View Post

ارادتمند شما
                          هنوز نه دوست من، تقریبا خط تولید سکه فعلا خوابیده! منتظر یک دستگاه هستند که یک ساله دریافتش به مشکل خورده.
                          خط جدیدشون که پیشرفته ترین تکنولوژی دنیاست و بصورت کامل خریداری کردند تقریبا آماده به کاره و می تونه ظرفیت تولید کل شرکت رو به شکل وحشتناکی افزایش بده
                          شرکت با مشکل های عجیب و غریب الکی زیادی دست به گریبانه اگه نه این ارزش بازار واسه این شرکت مسخرست!

متاسفانه بزرگترین مشکل شرکت مشکل تامین مواده که همون طور که فرمودید ملی مس بازس زیاد در میاره و باعث بیکاری بیش از حد خطوط تولید شده که البته در حال ایجاد یک راه حل هستند برای این مشکل!
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

و یک سوال دیگه : کاهش چشمگیر قیمت نفت بر روی چه شرکتهایی تاثیر مثبت و منفی میگذاره و تاثیر کاهش نفت همراه با ثبات قیمت دلار بر پتروشیمیها؟
                            مسلم جان من قلبم ضعیفه! تا چند قراره روی و مس بریزند؟!:d
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• roohe-khashen
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 2270

مرسی

مقداری سکرما از دو ماه پیش دارم روندشون رو خیلی وقته بررسی نکردم اما حتما نگاه میکنم

ممنون دوست عزیز
                              مسلم جان در کل کاهش قیمت مس برای شرکتهایی که فراورده های مسی تولید میکنند و از مس استفاده میکنند مناسب هستش اما برای شرکتهایی که این فلزات رو استخراج میکنند توی بازار بورس تا حدی تاثیر میگذارد اما روی خود شرکت بستگی به میزان قرارداد دارد مثلا امکان داره سفارشات شرکت اول همان سال با قیمت خوبی باشه و قراردادها رو بسته باشه که معمولا در کاهش قیمت فلزات شرکتها سعی در انجام قراردادهایی که با قیمت خوب بستن هستند و گاها اگر کاهش خیلی چشمگیر باشد مطمئنا سرعت استخراج و تولید رو مقداری کم میکنند البته تاثیر این افزایش و کاهش اول در بازار اتی فلز میباشد که بر قيمت كنسانتره مس، مفتول، اسلب، ته پاتيل و اكسيد مس تاثیر میگذارد البته میدانید که شرکت فملی در بعضی مواقع برای خط نورد خود کنسانتره پر عیار و قراضه مس وارد میکند به خاطر همین تاثیر کاهش این فلز رو شرکتهای مختلف متفاوت هست که حتی چندی پیش هم روی کاهش قیمت مس بر شرکت فملی گزارشاتی هم چاپ شد و مباحثی هم انجام شد اما در هر صورت کاهش قیمت مس و روی بر روی فملی و ومعادن و در کل شرکتهای استخراج کننده این فلزات تاثیر منفی میگذارد .اما در مورد نفت شرکتهایی که فراورده های نفتی تولید میکنند خوب طبیعتا به نفعشون میباشد اما شرکتهای پتروشیمی قیمت محصولاتشون پایین میاید البته اکثر شرکتهای پتروشیمی موجود در بورس صادرات دارند و چون صادرات این شرکتها به دلار است اگر موضوعی که شما گفتید یعنی ثبات قیمت دلار میتواند به شرکتهای پتروشیمی کمک کند پس بنابراین اگر اتفاقاتی که شما گفتید یعنی کاهش قیمتا نفت همراه با ثبات قیمت دلار باشد هم شرکتهای نفتی هم شرکتهای پتروشیمی سود میکنند اما اگر فقط کاهش نفت باشه قیمت محصولات پتروشیمی کاهش میابد و شرکتهای پتروشیمی قیمت سهامشان پایین میاید و در اخر اینکه هر چند شرکتهای پتروشیمی صادرات به دلار دارند اما پایین امدن قیمت نفت به نفعشان نیست.
                              آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2012/03/27, 17:35.
                              دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• bourse
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1346

مسلم جان بی زحمت صندوق پیامت را چک کن . ممنون

نظر

در حال کار...
                                X