کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببخشید سوالی داشتم ، نمی خواستم مزاحم شما بشم ولی جواب منو هنوز کسی نداده. بازم شرمنده
من برای اجرا کردن نرم افزار elwave 9.5 و یا دریافت ک ... باید چکار کنم
مشکل من اینه که موقع نصب از من پسورد نمیخواد ولی موقع اجرا میگه پسورد نداری . و هیچ جایی رو هم نداره که پسورد قرار بدم نه موقع نصب و نه در موقع اجرا
یکی دو هفته ست منو بیچاره کرده
ممنون و تشکر
سلام عرض کردم
تنها می تونم خدمتتون عرض کنم سراغ این نرم افزار نرید
تجربه را تجربه کردن خطاست
مخصوصا برای شما که درگیر اموزش الیوت هستید اصلا داشتن این نرم افزار جایز نیست
یکبار دیگه مطالبی که استاد عزیزم ؛ جناب هالی خدمتتون گفتند و بخونید
سلام عرض کردم
تنها می تونم خدمتتون عرض کنم سراغ این نرم افزار نرید
تجربه را تجربه کردن خطاست
مخصوصا برای شما که درگیر اموزش الیوت هستید اصلا داشتن این نرم افزار جایز نیست
یکبار دیگه مطالبی که استاد عزیزم ؛ جناب هالی خدمتتون گفتند و بخونید
سلام . ممنون از راهنمایی شما
بنده نرم افزار advanced get رو هم دارم و همیشه در کنار مطالب الیوت و تحلیل سهام هایی که بر مبنای الیوت میشه رو در نرم افزار advanced get قرار میدم و بر اصول نرم افزار و تحلیل الیوت شروع به موج گذاری میکنم
من elwave 9.5 رو فقط از جهت آموزش مطالب الیوتی که میخونم میخوام و برای دریافت سیگنال خرید و فروش از اون استفاده نمیکنم
نظر شما چیست ؟
با تشکر
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
اول یه سلام خدمت مسلم جان عرض کنم
جسارت کردم تو تاپیکتون نوشتم
بعد دوست عزیز
بنده صاحب نظر نیستم
اما با هر نرم افزاری که به شما تو موج شماری کمک کنه مخالفم
اول یه سلام خدمت مسلم جان عرض کنم
جسارت کردم تو تاپیکتون نوشتم
بعد دوست عزیز
بنده صاحب نظر نیستم
اما با هر نرم افزاری که به شما تو موج شماری کمک کنه مخالفم
سلام و احترام
اختیار دارید بوف کور عزیز داریم استفاده میکنیم
ممنون از مطالبتون
:)مسلم جان الیوت وضع سیاسی رو بذار به نظرت به کدوم سمت میره؟:)
الیوت وضع سیاسی؟!!! همچین دیتایی نداریم یا من انقدر به سیاست تسلط ندارم که دیتاش را تصور کنم!
میدونید ما شبیه چی هستیم؟ به نظر من ما شبیه پلوله هستیم!
اگر خاطر مبارک باشد زمانی پلوله روی 5000 تومان معامله میشد حالا کجاست
حالا نسبت به گذشته اش آنقدر ذلیل شده که دیگه جایی برای پایینتر رفتن ندارد! ، شاید فقط یک موج نزولی دیگر!
از منظری دیگر ما شبیه خکاوه هستیم! ، خکاوه زمانی روی 2000 تومان معامله میشد . تا 50 تومان ریخت اما آنقدر مرد بود که کف تاریخیش را نشکست! کف دقیق خکاوه در دیتای تعدیلی 250.486 ریال هست ،
اما در مورد کف تاریخی ایران ؛ کف ایران اصلا قابل شکستن نیست! میدانید چرا؟! چون ما ، قوم آریایی از صفر شروع کردیم!
جایی که الان اروپا و آمریکا ایستاده همان جایی هست که 500 سال قبل از میلاد مسیح کوروش ایستاده بود..!
خوب این مشخصا "یک چرخه هست" که باید طی شود!...امیدوارم تا اینجا گرفته باشید! ما در این چرخه یک نیم دور جلوتریم ..
قسمتی از موج شماری ایران شبیه غپینو هست! غپینو 61.8 درصد از صعودش را اصلاح کرد سپس در طول فقط یک هفته یک حرکت شارپ به سمت بالا انجام داد از 130 تا 170 تومان .بعد از آن روند برای دو ماه به خواب رفت
انگار نه انگار که اتفاقی افتاده بود!
بعد چه شد و دارد میشود؟! ..
ایران بعد از حمله اعراب یک اصلاح طولانی داشت به سمت پایین ، سپس در انقلاب 57 یک حرکت شارپ به سمت بالا
و الان در خواب به سر میبریم ..!
سلام و احترام خدمت سروران و بزرگواران سایت بورسی
سلام و تشکر خدمت مدیران محترم سایت
عرض سلام و تشکر خدمت همه دوستان خوب از جمله عمو حسین عزیز ، محسنی بزرگوار جناب علامه عزیز و خیلی دوستان دیگه
که خدمتشون ارادت دارم
ممنون از اساتید و بزرگواران سایت سرکار خانم پانی ، خانم بوف کور عزیز ، مصطفی مصری پور عزیز جناب ساده ی ساده
تصمیم کبری عزیز و همه عزیزانی که دارند زحمت میکشند و من از مطالبشون استفاده میکنم.
و البته استاد خوبم جناب دکتر عمادی عزیز امیدوارم همواره سلامت باشند.
همچنین ممنون از جناب ناشناس
عزیز که مدتی هست حضور ندارند امیدوارم باز هم بنویسن که خوب مینوشتند
سال خوبی بود امیدوارم برای همه سال خوبی بوده باشه ، گاهی بحث هایی هم میشد که اکثرا شیرین بود
ممنون از جناب آریو عزیز جناب باربد عزیز جناب مصطفی رستمی جناب عطا خان و خیلی دوستان دیگه که الان حضور ذهن ندارم
همچنین ممنون از سرکار خانم راشین عزیز آقای بابک پناهی و جناب نظری امیدوارم که در سال جدید فعالیتشون رو در سایت از سر بگیرند.
ممنون از خانواده خوب و صمیمی بورسی .
به این امید که سال 91 سالی باشه بهتر برای ما
امید که سالی باشه همراه با سود و البته سلامتی برای خود و خانوادهامون ،
به این امید که امسال سالی باشه که موج سوم ما شیعیان ، که منتظرش هستیم شروع بشه!
سلام و عرض ادب
زمانی که این تاپیک رو شروع کردم بر روی صفر مطلق قرار داشتم و به کمک جناب دکتر عمادی عزیز که ارادت خاصی بهشون دارم تونستم تا اینجا مقدمات رو یاد بگیرم .
متاسفانه وقت بهم اجازه نمیده این تاپیک رو بیشتر از این ادامه بدم و از طرف دیگه احساس میکنم به هدفی که در ابتدا برای شروع تاپیک داشتم تا حد زیادی رسیدم، چند تحلیل بلند مدتی قرار میدم که پیشبینی از آینده هست . شاید بعضی از اونها در تناقض به نظر بیان اما من یک چیز رو باور کردم اینکه دلایل اهمیتی ندارند چون همیشه پیدا میشند! اما چیزی که مقدر شده اتفاق میفتد ما میتونیم طول اتفاقها رو کم یا زیاد کنیم اما نه اونقدر کم و زیاد که اصل رو زیر سوال ببرند .
منظورم ارتباط بین فیبو و الیوت هست که فقط به سهام و بورس خلاصه نمیشه! شاید کلا من در اشتباهم که از هر چیزی یک موج شماری دارم! اما نظرم رو خواهم گفت. اینکه فرق ایران ؛ یک کشور جهان سوم اما با یک گذشته بسبار غنی و یک ابر موج ایمپالسیو با یک کشور پیشرفته امروزی اما بدون هیچ گذشته ای در چیست؟!
با سلام خدمت تمامی دوستان گرامی
امیدوارم سالی توام با سلامتی و موفقیت داشته باشید
مسلم جان نظر شما در مورد موج شماری زیر برای واتی چیه؟
اگه فقط 3 قانون رو مد نظر قرار بدیم موج شماری درست هست
اگه کمی سخت بگیریم موج 2 و 4 با هم تناوب ندارند
و اگه کمی بیشتر سخت بگیریم به نظر میاد موج 2 و 4 از یک جنس هم نیستند و موج 4 از یک درجه پایین تر هست
و اگه کمی دیگه هم سخت بگیریم موج 4 خارج از بازه تعیین شده روش ویلیامز هست
و اگه باز هم سخت تر بگیریم وارد قوانین تخصصی میشیم اونوقت علاوه بر موارد فوق دو مشکل دیگر هم پیش میاد: امتداد موج 2-4 شما توسط موج 5 قطع شده و همچنین امتداد 0-2 از سایکل بالاتر
حالا بسته به این که شما در شمارش از چه کسی پیروی میکنید موج شماری میتونه درست یا نادرست باشه
اگه فقط 3 قانون رو مد نظر قرار بدیم موج شماری درست هست
اگه کمی سخت بگیریم موج 2 و 4 با هم تناوب ندارند
و اگه کمی بیشتر سخت بگیریم به نظر میاد موج 2 و 4 از یک جنس هم نیستند و موج 4 از یک درجه پایین تر هست
و اگه کمی دیگه هم سخت بگیریم موج 4 خارج از بازه تعیین شده روش ویلیامز هست
و اگه باز هم سخت تر بگیریم وارد قوانین تخصصی میشیم اونوقت علاوه بر موارد فوق دو مشکل دیگر هم پیش میاد: امتداد موج 2-4 شما توسط موج 5 قطع شده و همچنین امتداد 0-2 از سایکل بالاتر
حالا بسته به این که شما در شمارش از چه کسی پیروی میکنید موج شماری میتونه درست یا نادرست باشه
ممنونم از نظرات مفیدتون
تا جایی که من اطلاع دارم امتداد موجها فقط راهنمایی جهت برآورد تارگتهاست و لزوما در حد قانون نیست همین طور بحث تناوب
صد البته اگر آلترناتیو دیگری وجود داشته باشه که این موارد رو تایید کنه خوب طبیعتا ارجحتر خواهد بود
اگه اشتباه نکنم شما اعتقاد داشتین که واتی در موج3 قرار داره
اگه امکان داره نحوه موج شماری که مد نظرتون هست رو بزارین که یک جمع بندی داشته باشیم
نظر