موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

در اصل توسط nazanin پست شده است View Post
    میشه چندتا نکته منفی یاخبرای بدی که منجر به سقوط قندیها دراینده باشد رو عنوان کنید ؟
    با سلام البته خبر بنیادی خوب و قوی نیامده که این گروه رشد تندی را شروع کنند یک عامل می تواند برای رشدی که شروع شده همین گفته وزیر اقتصاد باشد که نرخ ارز باید تک نرخی شود ولی کارها این دولت غیر پیش بینی می باشد و باید احتیاط کرد دوم گزارش ها چند شرکت مانده برای سال 92 ولی باز هم زمان حقیقت را آشکار می سازد اگر کسی بتواند نوسان گیر خوبی باشد می توانست از این فرصت گذشته استفاده کرده باشد ! همیشه یک عامل برای رشد و یک عامل برای منفی وجود دارد با گذشت زمان با تشکر
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

salam moslem jan mishe lotfan akharin nazareton ro dar morede vapetro bedin mamnon misham

نظر

• hanny
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 395

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
        salam moslem jan mishe lotfan akharin nazareton ro dar morede vapetro bedin mamnon misham
        Moslem jan man 2mah pish roy 92 toman kharidam va motasefane hade zaraz ro ham reayat nakardam , mosllaem jan man polesho ta 3 mah dige lazem daram , che kar konam lotfan rahnemaee konid

نظر

• Nilper
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 69

جناب مسلم فرصت داشتید در مورد بیمه ی پارسیان هم تحلیلی ارایه میدید؟ ممنون

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 1100

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
            شما که تا الان نگه داشتید بین 59 و 60 تومن اونجا حمایت قوی داریم ، این حمایت در امواج اصلاحی هست من امیدوارم که شکسته نشه و روند از این محدوده یک بالایی داشته باشه تا شما بتونید بالاتر خارج بشید

در صورت شکست این منطقه فقط باید منتظر بود. و نمیتونم به شما بگم تا قبل از 3 ماه آینده قیمت میتونه موج جدید رو شروع کنه یا نه

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
            جناب مسلم فرصت داشتید در مورد بیمه ی پارسیان هم تحلیلی ارایه میدید؟ ممنون
            بیمه پارسیان روی 222 تومن آخرین مقاومتش رو پیش رو داره ، که در صورت عبور میشه با اطمینان زیادی گفت که موج سوم شروع شده

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            بیمه پارسیان

سهم در اواخر موج 2 هست و احتمال داره امروز وارد موج سوم شده باشیم

از نظر تکنیکال سهم به حمایت بلند مدتش رسیده و همچنین شاهد شکلگیری الگوی خفاش هستیم

استاپ : 1512

نظر

• nazanin
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 289

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
              با سلام البته خبر بنیادی خوب و قوی نیامده که این گروه رشد تندی را شروع کنند یک عامل می تواند برای رشدی که شروع شده همین گفته وزیر اقتصاد باشد که نرخ ارز باید تک نرخی شود ولی کارها این دولت غیر پیش بینی می باشد و باید احتیاط کرد دوم گزارش ها چند شرکت مانده برای سال 92 ولی باز هم زمان حقیقت را آشکار می سازد اگر کسی بتواند نوسان گیر خوبی باشد می توانست از این فرصت گذشته استفاده کرده باشد ! همیشه یک عامل برای رشد و یک عامل برای منفی وجود دارد با گذشت زمان با تشکر
              معذرت میخوام : تفاوت بین کسی که زودتر داره پیش بینی میکنه وکسی که منتظره تا خبر برسه وبعداثرشو ببینه تو همین روزاست

نظر

• amini1110
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 39

مسلم جان به نظرتون ممكنه بكام تا 100 تومن بياد پايين
                من كه شش ماهه با سهم هستم تا حالا نفروختم نميدونم چكار كنم

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط amini1110 پست شده است View Post
                  مسلم جان به نظرتون ممكنه بكام تا 100 تومن بياد پايين
                  من كه شش ماهه با سهم هستم تا حالا نفروختم نميدونم چكار كنم
                  به نظر من بهتره به حد ضررتون پایبند باشید ، بکام آینده خوبی داره اما روند کوتاه مدتش غیر قابل پیش بینی شده تا زمانی که یک کف معتبر دیگه بسازه.
                  فیبوی بعدی 78.6 هست روی 100 تومن هست اما این دلیل نمیشه حتما بکام تا 100 پایین بیاد و قبل از اون هم حمایتهایی داریم

======
                  در مورد قندیها برای چندمین بار عرض میکنم
                  دوست محترم ،
                  قشکر از این گروه که یک سالی حداقل روش کار کردم ،

این سهم نمیتونست از 330 پایینتر بیاد چون در امواج بزرگش اورلپ ایجاد میشد پس خرید در محدوده 350 با استاپ 330 یک استراتژی خوب بود.
                  حالا که استاپ فعال نشد و برفرض هم فعال میشد بیش از چند درصذ ضرر نمیکردیم.
                  اما در مورد قنیشا سهم اصلا افتی داشته که بگیم حالا یک موج جدید شروع کرده ؟
                  قنیشا در موج اصلاحی هست ، موج b ، که موج قبلی اون ساختار فلت داشت. این موج چند درصد بالاتر تموم خواهد شد ، پس نباید در این موج به سهم به دید سهامداری نگاه کنید

بنده میگم این سهم حباب هست سهامدارش ناراحت میشه میگه مفهوم تکنیکال رو نمیدونی ، من نه وقتش رو دارم و نه حوصله سابق که جواب این رفتارهای کودکانه رو بدم. امیدوارم قنیشا صعود خوبی کنه.

نظر

• bahram1353
                    عضو جدید
                    • Aug 2011
                    • 14

با سلام خدمت اقا مسلم ازنظر تکنیکال قلرست وقند مرو تا4ماه دیگه چه وضعیتی دارن با تشکر.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

شکربن سهمی هست که بسیار بهش امیدوارم.

موج شماری این سهم رو در چندین قسمت در تاپیکش قرار دادم و اخیرا هم آپدیتش کردم

در لینک زیر: (در این لینک موج شماری بلند مدت سهم هم قرار داده شده و در مورد اهدافش بحث شده ، حتما بررسی کنید)

http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)

اما امروز روند شکربن برگشت و حتی صف فروش شد ؛ من بسیار امیدوارم منفی امروز تنها یک پولبک بوده باشه در راستای ادامه صعود موج سوم سهم.

چیزی که باعث امیدواریه این هست که روند نزولی سهم کاملا شکسته شده و میشه با اطمینان زیادی به موج سوم فکر کرد.

من با دو حد ضرر با این سهم کار میکنم اول حد ضرر کوتاه مدتی سهم که مربوط هست به فراکتالی که اخیرا شکل گرفته است یعنی 693 ریال

و حد ضرر دوم که مربوط میشه به کف موج 2 سبز رنگ که برابر هست با 500 ریال

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در لینک زیر: (در این لینک موج شماری بلند مدت سهم هم قرار داده شده و در مورد اهدافش بحث شده ، حتما بررسی کنید)

اما امروز روند شکربن برگشت و حتی صف فروش شد ؛ من بسیار امیدوارم منفی امروز تنها یک پولبک بوده باشه در راستای ادامه صعود موج سوم سهم.

چیزی که باعث امیدواریه این هست که روند نزولی سهم کاملا شکسته شده و میشه با اطمینان زیادی به موج سوم فکر کرد.

من با دو حد ضرر با این سهم کار میکنم اول حد ضرر کوتاه مدتی سهم که مربوط هست به فراکتالی که اخیرا شکل گرفته است یعنی 693 ریال

مسلم جان با شما هم عقیده ام و فکر میکنم امروز پولبک بود و امیدوارم فردا برگرده. در حقیقت امروز منتظر منفی کامل بودم البته همونطور که شما هم واقف هستید صف فروشی نبود و عرضه سهم در حد حم مبنا بود و خریدارها مهلت ندادند. با همین انتظار برای فردا برگشت و کندل صعودی و شاید حتی صف خرید را بشه پیش بینی کرد.
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

مسلم جان نظرت روی غپینو چطوره با توجه به افتی که هر روزه میکنه نقطه بازگشت احتمالی چند است؟!
                          با تشکر

نظر

• مسلم
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 1100

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            مسلم جان با شما هم عقیده ام و فکر میکنم امروز پولبک بود و امیدوارم فردا برگرده. در حقیقت امروز منتظر منفی کامل بودم البته همونطور که شما هم واقف هستید صف فروشی نبود و عرضه سهم در حد حم مبنا بود و خریدارها مهلت ندادند. با همین انتظار برای فردا برگشت و کندل صعودی و شاید حتی صف خرید را بشه پیش بینی کرد.
                            ممنون کیوان جان ، همین طور هست که شما میفرمائید

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                            مسلم جان نظرت روی غپینو چطوره با توجه به افتی که هر روزه میکنه نقطه بازگشت احتمالی چند است؟!
                            با تشکر
                            عطا جان من با این سهم کار دارم اما کمی پایینتر. موج قبلی از 125 تا 190 رفت اما موج b بوده که من فکر میکردم موج سوم هست .
                            البته در اواخرش متوجه شدم و حداقل 3 بار اخطار دادم
                            زیر 128 حواستون به این سهم باشه

نظر

• morteza93
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 516

کپشیر در مورد بلند مدت این سهم اطمینان دارم که حداقل عدد 360 رو خواهد دید ، لذا کسی که سهامداری میکند حتما به سود خوبی میرسد
                              در مورد روند میان مدت و دو سه ماهه بهتر هست منتظر یک آلارم قطعی تغییر روند باشیم ، میشود کمی بالاتر وارد شد اما با اطمینان.

اما روند ، کوتاه مدت این سهم در موج Y هست و نمیشه گفت اصلاح سهم تمام شده ، حمایت مهم سهم حوالی 137 تومن هست که طبق شمارش زیر باید به پایین شکسته بشود.

سلام
                              همونطور که مستحضر هستید کپشیر الان روی همین حمایتی هست که شما فرمودید
                              آیا نظر جدید در مورد این سهم دارید؟
                              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• سهراب
                                عضو جدید
                                • Aug 2011
                                • 14

سلام مسلم جان
                                مطابق تصویر زیر به نظر می رسه موج 2 بزرگ که در نمودار با سبز توپر نشون داده شده 100 درصد موج 1 رو اصلاح کرده
                                اگه اینطوره، آیا یکی از قوانین امواج الیوت نقص نمیشه؟
                                با توجه به معاملات امروز احتمال موج 3 رو چقدر می دونید؟

نظر

در حال کار...
                                X