در اصل توسط nazanin پست شده است
View Post
موج سوم
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postsalam moslem jan mishe lotfan akharin nazareton ro dar morede vapetro bedin mamnon misham
نظر
-
در اصل توسط hanny پست شده است View Postsalam moslem jan mishe lotfan akharin nazareton ro dar morede vapetro bedin mamnon misham
در صورت شکست این منطقه فقط باید منتظر بود. و نمیتونم به شما بگم تا قبل از 3 ماه آینده قیمت میتونه موج جدید رو شروع کنه یا نه
در اصل توسط Nilper پست شده است View Postجناب مسلم فرصت داشتید در مورد بیمه ی پارسیان هم تحلیلی ارایه میدید؟ ممنون
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبیمه پارسیان
سهم در اواخر موج 2 هست و احتمال داره امروز وارد موج سوم شده باشیم
از نظر تکنیکال سهم به حمایت بلند مدتش رسیده و همچنین شاهد شکلگیری الگوی خفاش هستیم
استاپ : 1512
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام البته خبر بنیادی خوب و قوی نیامده که این گروه رشد تندی را شروع کنند یک عامل می تواند برای رشدی که شروع شده همین گفته وزیر اقتصاد باشد که نرخ ارز باید تک نرخی شود ولی کارها این دولت غیر پیش بینی می باشد و باید احتیاط کرد دوم گزارش ها چند شرکت مانده برای سال 92 ولی باز هم زمان حقیقت را آشکار می سازد اگر کسی بتواند نوسان گیر خوبی باشد می توانست از این فرصت گذشته استفاده کرده باشد ! همیشه یک عامل برای رشد و یک عامل برای منفی وجود دارد با گذشت زمان با تشکر
نظر
-
در اصل توسط amini1110 پست شده است View Postمسلم جان به نظرتون ممكنه بكام تا 100 تومن بياد پايين
من كه شش ماهه با سهم هستم تا حالا نفروختم نميدونم چكار كنم
فیبوی بعدی 78.6 هست روی 100 تومن هست اما این دلیل نمیشه حتما بکام تا 100 پایین بیاد و قبل از اون هم حمایتهایی داریم
======
در مورد قندیها برای چندمین بار عرض میکنم
دوست محترم ،
قشکر از این گروه که یک سالی حداقل روش کار کردم ،
این سهم نمیتونست از 330 پایینتر بیاد چون در امواج بزرگش اورلپ ایجاد میشد پس خرید در محدوده 350 با استاپ 330 یک استراتژی خوب بود.
حالا که استاپ فعال نشد و برفرض هم فعال میشد بیش از چند درصذ ضرر نمیکردیم.
اما در مورد قنیشا سهم اصلا افتی داشته که بگیم حالا یک موج جدید شروع کرده ؟
قنیشا در موج اصلاحی هست ، موج b ، که موج قبلی اون ساختار فلت داشت. این موج چند درصد بالاتر تموم خواهد شد ، پس نباید در این موج به سهم به دید سهامداری نگاه کنید
بنده میگم این سهم حباب هست سهامدارش ناراحت میشه میگه مفهوم تکنیکال رو نمیدونی ، من نه وقتش رو دارم و نه حوصله سابق که جواب این رفتارهای کودکانه رو بدم. امیدوارم قنیشا صعود خوبی کنه.
نظر
-
-
شکربن سهمی هست که بسیار بهش امیدوارم.
موج شماری این سهم رو در چندین قسمت در تاپیکش قرار دادم و اخیرا هم آپدیتش کردم
در لینک زیر: (در این لینک موج شماری بلند مدت سهم هم قرار داده شده و در مورد اهدافش بحث شده ، حتما بررسی کنید)
http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)
اما امروز روند شکربن برگشت و حتی صف فروش شد ؛ من بسیار امیدوارم منفی امروز تنها یک پولبک بوده باشه در راستای ادامه صعود موج سوم سهم.
چیزی که باعث امیدواریه این هست که روند نزولی سهم کاملا شکسته شده و میشه با اطمینان زیادی به موج سوم فکر کرد.
من با دو حد ضرر با این سهم کار میکنم اول حد ضرر کوتاه مدتی سهم که مربوط هست به فراکتالی که اخیرا شکل گرفته است یعنی 693 ریال
و حد ضرر دوم که مربوط میشه به کف موج 2 سبز رنگ که برابر هست با 500 ریال
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postشکربن سهمی هست که بسیار بهش امیدوارم.
در لینک زیر: (در این لینک موج شماری بلند مدت سهم هم قرار داده شده و در مورد اهدافش بحث شده ، حتما بررسی کنید)
اما امروز روند شکربن برگشت و حتی صف فروش شد ؛ من بسیار امیدوارم منفی امروز تنها یک پولبک بوده باشه در راستای ادامه صعود موج سوم سهم.
چیزی که باعث امیدواریه این هست که روند نزولی سهم کاملا شکسته شده و میشه با اطمینان زیادی به موج سوم فکر کرد.
من با دو حد ضرر با این سهم کار میکنم اول حد ضرر کوتاه مدتی سهم که مربوط هست به فراکتالی که اخیرا شکل گرفته است یعنی 693 ریال
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمسلم جان با شما هم عقیده ام و فکر میکنم امروز پولبک بود و امیدوارم فردا برگرده. در حقیقت امروز منتظر منفی کامل بودم البته همونطور که شما هم واقف هستید صف فروشی نبود و عرضه سهم در حد حم مبنا بود و خریدارها مهلت ندادند. با همین انتظار برای فردا برگشت و کندل صعودی و شاید حتی صف خرید را بشه پیش بینی کرد.
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمسلم جان نظرت روی غپینو چطوره با توجه به افتی که هر روزه میکنه نقطه بازگشت احتمالی چند است؟!
با تشکر
البته در اواخرش متوجه شدم و حداقل 3 بار اخطار دادم
زیر 128 حواستون به این سهم باشه
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postکپشیر در مورد بلند مدت این سهم اطمینان دارم که حداقل عدد 360 رو خواهد دید ، لذا کسی که سهامداری میکند حتما به سود خوبی میرسد
در مورد روند میان مدت و دو سه ماهه بهتر هست منتظر یک آلارم قطعی تغییر روند باشیم ، میشود کمی بالاتر وارد شد اما با اطمینان.
اما روند ، کوتاه مدت این سهم در موج Y هست و نمیشه گفت اصلاح سهم تمام شده ، حمایت مهم سهم حوالی 137 تومن هست که طبق شمارش زیر باید به پایین شکسته بشود.
همونطور که مستحضر هستید کپشیر الان روی همین حمایتی هست که شما فرمودید
آیا نظر جدید در مورد این سهم دارید؟یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postشکربن سهمی هست که بسیار بهش امیدوارم.
مطابق تصویر زیر به نظر می رسه موج 2 بزرگ که در نمودار با سبز توپر نشون داده شده 100 درصد موج 1 رو اصلاح کرده
اگه اینطوره، آیا یکی از قوانین امواج الیوت نقص نمیشه؟
با توجه به معاملات امروز احتمال موج 3 رو چقدر می دونید؟
نظر
نظر