موج سوم

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • mosyjoon
    عضو عادی
    • فروردین ۱۳۹۱
    • ۳۱

سلام آقا مسلم .
    به نظرتون کی وقت ورود به فاذر هست؟
    همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• مسلم
      عضو فعال
      • بهمن ۱۳۸۹
      • ۱۱۰۰

در اصل توسط سهراب پست شده است مشاهده پست
      ممنون مسلم عزیز
      کاملا درسته نمودار بنده از سال ۲۰۰۱ هست
      در مورد سؤال دوم منظورم احتمال وقوع موج سوم نبود بلکه احتمال قرار داشتن در موج سوم بود که توضیح دادید

در ضمن لطفا در مورد امضا جدیدتون و تارگت هایی که پیش بینی کردید یه توضیحی بدید
      مخصوصا طلا که ظاهرآ دو تارگت متفاوت داره
      اینجور که معلومه اوضاع قراره خیلی خراب بشه

در صورت امکان تحلیل خکاوه رو هم بروز نمایید

در مورد طلا سهراب جان سال گذشته نمودارشو در این تاپیک گذاشتم ، به نظر من طلا تا ۱۴۰۰ دلار پایین خواهد اومد و از اونجا موج ۵ با تارگت حوالی ۳۰۰۰ دلار آغاز میشه

در حال حاضر طلا در موج b از y هست که موج بی ساختار مثلثی به خودش گرفته و میشه گفت این موج تمام شده.
      این مثلث به پایین شکسته میشه.

و در مورد خکاوه من فکر میکنم در موج سی از موج دوم هستیم و این موج باید قبل از ۴۷۰ به پایان برسه والا تحلیل بی اعتبار میشه

در اصل توسط سردارسپه پست شده است مشاهده پست
      سلام مسلم جان
      نظرت درباره قشهد چیه؟روند صعودی که داره را چطور ارزیابی می کنی؟

یاشا
      سلام دوست عزیز
      قشهد بر روی فیبوی مقاومتی ۶۱.۸ قرار گرفته
      در صورتی که بتونه ازش عبور کنه تا فیبوی بعدی که روی ۱۷۰۰ هست توانایی رشد داره

در اصل توسط mosyjoon پست شده است مشاهده پست
      سلام آقا مسلم .
      به نظرتون کی وقت ورود به فاذر هست؟
      در مورد فاذر روی ۲۶۰ هم گفته بودم که در موج اصلاحی هست و هنوز هم در موج اصلاحی هست
      حمایت مهمی که داریم حوالی ۱۵۳ هست
      مواظب باشید که این حمایت اگر شکسته بشه روند کاملا نزولی پیدا میکنه

فردا برای شاخص کل روز مهمی هست ،

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (۲۷)
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۷۰۲۹

با سلام و احترام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز

می خواستم نظرتون رو در خصوص وساخت بدونم

سپاس
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • آذر ۱۳۹۰
          • ۱۰۹۳۴

با سلام آقا مسلم یک سوال در مورد فراوری دارم به نظر شما در چه موجی به سر می برد و تا کجا رشد می کند با تشکر از جواب شما
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• مسلم
            عضو فعال
            • بهمن ۱۳۸۹
            • ۱۱۰۰

در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پست
            با سلام و احترام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز

می خواستم نظرتون رو در خصوص وساخت بدونم

سپاس
            سلام خدمت بابک ۵۲ عزیز

برای وساخت قبلا گفته بودم به چند دلیل صعودی که در حال شکلگیری بود (موج X فعلی ) نمیتونه موج اصلی باشه و بعد از پایانش اصلاح طولانی خواهیم داشت
            من فکر میکنم هنوز اصلاح تمام نشده
            اما در داخل این امواج اصلاحی میتونیم موج های کوچکتر صعودی داشته باشیم
            که انتظار میره از همین قیمتها این موج در قالب موج B از Y شکل بگیره
            حمایت مهمی که قیمت بر روی اون قرار داره جای مناسبی هست برای شروع این ریز موج ،که البته باید حواسمون باشه این حمایت مهم به پایین شکسته نشه.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (۲۷)
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۷۰۲۹

سپاس فراوان بابت وقتی که گذاشتید

جز آرزوی تنی سالم و آرزوی سعادت و خوشبختی برای شما نمی توان انجام داد

بهترینها را برایتان آرزومندم
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۱۱۰۰

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                با سلام آقا مسلم یک سوال در مورد فراوری دارم به نظر شما در چه موجی به سر می برد و تا کجا رشد می کند با تشکر از جواب شما
                فرآور در موج c از B هست از Y . این موج اصلاحی هست و میتونه حداکثر تا ۶۴۰ صعود کنه

=======

امروز حتاید هم به حمایت بلند مدتش رسید ، با شکست ترند لاین آبی حرکت صعودی سهم باید شروع بشه

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • آذر ۱۳۹۰
                  • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                  فرآور در موج c از B هست از Y . این موج اصلاحی هست و میتونه حداکثر تا ۶۴۰ صعود کنه

=======

امروز حتاید هم به حمایت بلند مدتش رسید ، با شکست ترند لاین آبی حرکت صعودی سهم باید شروع بشه

با سلام خدمت شما و با تشکر از جواب تحلیل تکنیکال فراور آقا مسلم یک سوال دیگر در مورد شاخص گروه قندی به نظر می رسه که شاخص گروه قندی در گیر یک مقاومت مهم به عدد۳۰۰۰ می باشد اگر از این مقاومت عبور کند تا چه عدد دیگری می تواند خود را ثبت کند و یا به عبارت ساده سهم های قندی مثل قپیرا وقشیر و اصفهان باید چند درصد قیمت مثبت بخورند تا به مقاومت بعدی شاخص گروه برسند با تشکر از جواب شما
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• Amir P
                    عضو عادی
                    • اسفند ۱۳۹۰
                    • ۶۵

سلام مسلم جان....امروز حتاید کف ۲۳۲۴ را رد کرد و قیمت ۲۳۰۲ را دید...بنظرت این موضوع باعث نمیشه سهم تا حدود ۲۱۸ اصلاح کنه؟...من کف موج ۲ بنفش شما را همون ۲۳۲۴ دیده بودم که متاسفانه امروز به اون نفوذ کرد.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • بهمن ۱۳۸۹
                      • ۱۱۰۰

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                      با سلام خدمت شما و با تشکر از جواب تحلیل تکنیکال فراور آقا مسلم یک سوال دیگر در مورد شاخص گروه قندی به نظر می رسه که شاخص گروه قندی در گیر یک مقاومت مهم به عدد۳۰۰۰ می باشد اگر از این مقاومت عبور کند تا چه عدد دیگری می تواند خود را ثبت کند و یا به عبارت ساده سهم های قندی مثل قپیرا وقشیر و اصفهان باید چند درصد قیمت مثبت بخورند تا به مقاومت بعدی شاخص گروه برسند با تشکر از جواب شما
                      قندیها در موج اصلاحیند امواج اصلاحی هم پیشبینی مقدار و طریقه حرکتشون در کوتاه مدت خیلی سخت هست. من نظرخاصی در مورد وضعیت فعلیشون ندارم

در اصل توسط Amir P پست شده است مشاهده پست
                      سلام مسلم جان....امروز حتاید کف ۲۳۲۴ را رد کرد و قیمت ۲۳۰۲ را دید...بنظرت این موضوع باعث نمیشه سهم تا حدود ۲۱۸ اصلاح کنه؟...من کف موج ۲ بنفش شما را همون ۲۳۲۴ دیده بودم که متاسفانه امروز به اون نفوذ کرد.
                      سلام امیر جان
                      در مورد مطلبی که فرمودید ، ما میتونیم حرکت از ۳۱۸ تا ۲۳۲ رو موج ای از ۲ بگیریم و صعود از ۲۳۲ تا ۲۸۹ رو موج بی ( اگه به تایم پایینتر نگاه کنیم به نظر میاد که این موج ۳ موجه هست که میتونه تاییدی باشه بر فرض ما) و نزول از ۲۸۹ تا اینجا رو موج سی بگیریم
                      که در این صورت کف قبلی ما باید شکسته میشد
                      اما در مورد مقدار نزول امکانش هست.
                      مهم اینه که تا قبل از شکسته شدن ۲۰۸۱ یعنی جایی که ما فرض رو به شروع سایکل جدید گذاشتیم روند برگرده (یعنی حد ضرر میشه همین عدد)

نظر

• morteza93
                        عضو فعال
                        • فروردین ۱۳۹۱
                        • ۵۱۶

آقا مسلم من همیشه ممنون و متشکر از شمام بابت راهنمایی های خوبتون
                        نظرتونو میشه در مورد گروه کاشی و سرامیک مخصوصا کچینی یا کسعدی بفرمایید
                        پیشاپیش از محبتتون ممنون
                        یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• aminaran
                          عضو عادی
                          • بهمن ۱۳۸۹
                          • ۲۵۴

در اصل توسط مسلم پست شده است مشاهده پست
                          سلام خدمت بابک ۵۲ عزیز

برای وساخت قبلا گفته بودم به چند دلیل صعودی که در حال شکلگیری بود (موج X فعلی ) نمیتونه موج اصلی باشه و بعد از پایانش اصلاح طولانی خواهیم داشت
                          من فکر میکنم هنوز اصلاح تمام نشده
                          اما در داخل این امواج اصلاحی میتونیم موج های کوچکتر صعودی داشته باشیم
                          که انتظار میره از همین قیمتها این موج در قالب موج B از Y شکل بگیره
                          حمایت مهمی که قیمت بر روی اون قرار داره جای مناسبی هست برای شروع این ریز موج ،که البته باید حواسمون باشه این حمایت مهم به پایین شکسته نشه.

سلام مسلم جان

حد ضرر در وساخت فعال شده ؟؟

نظر

• mosyjoon
                            عضو عادی
                            • فروردین ۱۳۹۱
                            • ۳۱

سلام نظرتون در مورد آینده شاخص قندوشکر چیه؟
                            همدرد کودکان سرطانی باشیم.[B]http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow[/B]

نظر

• مسلم
                              عضو فعال
                              • بهمن ۱۳۸۹
                              • ۱۱۰۰

در اصل توسط morteza۹۳ پست شده است مشاهده پست
                              آقا مسلم من همیشه ممنون و متشکر از شمام بابت راهنمایی های خوبتون
                              نظرتونو میشه در مورد گروه کاشی و سرامیک مخصوصا کچینی یا کسعدی بفرمایید
                              پیشاپیش از محبتتون ممنون
                              شاخص کاشی یک پنج موجه تمام کرد. وارد امواج اصلاحی شد . اولین موج اصلاحی رو تمام کرد
                              و الان وارد دومین موج اصلاحی شده است(موج بی) که این موج اصلاحی رو به بالا هست . الان شاخص کاشی ۶۴۳ واحد هست. این موج بین ۶۸۶ تا ۷۵۲ واحد به پایان میرسه و سپس ادامه نزول
                              (در موج ۴ هستیم از اولین ریز موج موج بی)
                              کچینی موج شماریش مشابه شاخص هست که میتونه بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ صعود کنه
                              اما در مورد کسعدی موج شماری این سهم کمی متفاوت هست این سهم شاید بتونه تا ۲۴۰ واحد صعود کنه و بعد از این صعود باید منتظر موج سوم باشیم..
                              رو به پایین!

در اصل توسط aminaran پست شده است مشاهده پست
                              سلام مسلم جان

حد ضرر در وساخت فعال شده ؟؟
                              وساخت در موج اصلاحی هست و نمیشه حد ضرر تعیین کرد. بهتره حد ضرر رو شکست ترند لاین حمایتی قرار بدید ،
                              فکر نمیکنم فعال شده باشه

در اصل توسط mosyjoon پست شده است مشاهده پست
                              سلام نظرتون در مورد آینده شاخص قندوشکر چیه؟
                              نظری ندارم

=================

یورو دلار -------------------- eurusd

با اخباری که در مورد حمایت از یورو منتشر شد چند هفته ای هست که شاهد نوسانات یورورو به بالا هستیم ... اما آیا این رشد می تواند ادامه دار باشد و نشان دهنده آغاز خروج غرب از رکود است؟

در چارت زیر ما ۳ ترند لاین بسیار مهم داریم
                              اولین و مهمترین اون ترند لاین مشکی رنگ هست که به ما جهت کلی حرکت را نشان میده (مشاهده میکنید که این خط به پایین شکسته شده)
                              ترند لاین بعدی ترند حمایتی سبز رنگ میباشد که حمایت بلند مدت یورو یو اس دی است
                              قیمت به این ترند لاین عکس العمل نشان داده و فعلا روند صعودی گرفته. (و جالب هست که باز هم اخبار بنیادی در یک نقطه حمایتی بسیار قوی منتشر شدند)
                              اما اولین مقاومت بلند مدتی در راه این صعود سومین ترند لاین یعنی خط آبی رنگ میباشد

اما چرا جایی که الان درش قرار داریم پایان نزول یورو دلار نیست؟

ساده ترین دلیل این هست که هنوز کف قبلی شکسته نشده . برای پایان نزول به حداقل چیزی که نیاز داشتیم شکست کف قبلی (کف موج W) بود که این اتفاق نیفتاد.
                              و دلیل دیگه ساختار سه موجی آخرین موج ما هست که نشان از عدم پایان یافتن نزول میدهد

اما در روند کوتاه مدت ما شاهد یک موج اصلاحی رو به بالا خواهیم بود که در حالت ایده آل توانایی صعود تا ۱.۴ واحد رو خواهد داشت

موج شماری بلند مدت یورو دلار: (از موج شماری دکتر عمادی عزیز ایده گرفتم)

اما مطلبی که میمونه مقدار نزول در بلند مدت هست
                              برای شناسایی مکان پایان نزول ما راه بسیار پیچیده ای پیش رو داریم
                              فعلا طی هفته های آینده یک صعود رو تجربه خواهیم کرد. اولین مقاومت مهم بر سر راه این صعود ۱.۲۶۶ واحد است که برای ادامه صعود باید باقدرت شکسته بشود

پس از پایان موج بی ، موج نزولی جدید تا حدود ۱.۱ واحد نزول میکند!
                              ما در این منطقه یک حمایت بسیار قوی داریم ... (بهتره ادامه بحث برای همون زمان باقی بمونه)

ریز موج های امواج کارکشن در نمایه روانه:

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۸۹
                                • ۱۱۰۰

داشتم به شاخص قند در تایم پایین نگاه میکردم ، به نظرم آمد موجی که ماه قبل رو به بالا شکل گرفته یک پنج موجی هست
                                البته به چند دلیل این ۵ موجه یک موج ایمپالسیو نیست اما باز هم اتفاق خوبی رخ داده
                                شاخص قند حالا در موج b هست از یک موج b بزرگتر. این موج (B بزرگ)میتونه در یکی از نسبت های نشان داده به پایان برسه
                                و بعد از اون یک موج دیگه به سمت بالا خواهیم داشت به نام موج c
                                که میتونه به اندازه رشد این ۵ موجه ، به سمت بالا حرکت کنه
                                پس در میان مدت یک موج صعودی دیگه هم در این گروه به سمت بالا خواهیم داشت.

نظر

در حال کار...