موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Post
    سلام آقا مسلم یه خواهشی داشتم ولی قبلش یه تشکر هم ازتون دارم اینکه قبل از همه اساتید و اون هم زمانی که همه می گفتن صعودی هست شما با شجاعت تحلیل نمودید که قیمت جهانی نفت ریزشی هست . و خواهش بنده در مورد تحلیل سهم حتوکا می باشد اگر لطف کنید بنده ممنون میشم.

حتوکا موج سومش تمام شده
    سهم در اصلاح موج چهارم هست
    از نظر قیمتی امکان اصلاح تا حوالی 450 وجود دارد
    و از نظر زمانی 1.5 تا 2 ماه دیگه این سهم در روند اصلاحی باقی میمونه
    سهم میتونه از محدوده 500 تومن یک موج اصلاحی به سمت بالا داشته باشد

بعد از پایان اصلاح موج چهارم ، یک موج صعودی دیگر هم داریم که تا 720-800 رشد میکند

نظر

• ناظم
      عضو فعال
      • May 2011
      • 508

مسلم جان سلام نظرتان در ارتباط با خرید حتاید ( تاید واتر ) و کاذر چیست و جنابعالی چه سهامی مد نظر تان است

نظر

• aminaran
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 254

سلام

مسلم جان نظرتون در مورد یورو دلار بفرمائید ..........تشکر

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

مسلم جان بی زحمت اون پستت در مورد افت شدید نفتو بیار بالا.
          فکر میکنم وقتشه;)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• هادی129
            عضو عادی
            • Apr 2012
            • 296

مسلم جان کاذر کی حرکت میکنه ؟ نهایت افت تا کجاست؟

نظر

• ashktorab
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 116

با سلام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز و بزرگوار

در ارتباط با سهم کپشیر ، با توجه به سود 29 تومانی اخیر و اینکه در یکی از پستهای اخیرتون حد ضرر 1671 ریالی را منظور نموده بودید،
              موج شماری این سهم چگونه می شود؟ آیا موج شماری قبلی هنوز اعتبار دارد؟

نظر به اینکه جهت انجام موج شماری احتمالاً می بایست تعدیل سود لحاظ شود، حد ضرر جدید این سهم چه عددی است؟

لازم به ذکر است که با توجه به ظاهر شدن الگوی شمعی ژاپنی هارامی در نمودار شمعی امروز این سهم،
              انتظار می رود که قیمت امروز کف قیمتی جدیدی را رقم زند - متشکرم

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

سلام بر دوستان گرامی
                چند وقتی هست به دلیل کارهای غیر بورسی به جز چند تا سبد کوچک دوستان که هواشون رو دارم حضور دیگه ای در بازار ندارم اما این چند روزی وقتم آزاد هست و اگه سوالی پرسیده شد و جوابش رو میدونستم حتما پاسخگو خواهم بود.
                در مورد برخی سهام و گروهها نظرم تغییر کرده که این چند روز دربارشون صحبت میکنیم

متا تریدرم هم از کار افتاده و فعلا دارم باهاش سروکله میزنم(xtb) اگه درست بشه تحلیلهای جهانی رو هم بروز میکنم

نظر

• نیما خطیبی
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 24

با سلام خدمت دوست و استاد عزیز مسلم

روند منفی کاشی به نظرتان متوقف می شود یا امیدی هست به صعود ان

با تشکر

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط ashktorab پست شده است View Post
                    با سلام و عرض ادب خدمت مسلم عزیز و بزرگوار

در ارتباط با سهم کپشیر ، با توجه به سود 29 تومانی اخیر و اینکه در یکی از پستهای اخیرتون حد ضرر 1671 ریالی را منظور نموده بودید،
                    موج شماری این سهم چگونه می شود؟ آیا موج شماری قبلی هنوز اعتبار دارد؟

نظر به اینکه جهت انجام موج شماری احتمالاً می بایست تعدیل سود لحاظ شود، حد ضرر جدید این سهم چه عددی است؟

لازم به ذکر است که با توجه به ظاهر شدن الگوی شمعی ژاپنی هارامی در نمودار شمعی امروز این سهم،
                    انتظار می رود که قیمت امروز کف قیمتی جدیدی را رقم زند - متشکرم
                    کپشیر در مورد بلند مدت این سهم اطمینان دارم که حداقل عدد 360 رو خواهد دید ، لذا کسی که سهامداری میکند حتما به سود خوبی میرسد
                    در مورد روند میان مدت و دو سه ماهه بهتر هست منتظر یک آلارم قطعی تغییر روند باشیم ، میشود کمی بالاتر وارد شد اما با اطمینان.

اما روند ، کوتاه مدت این سهم در موج Y هست و نمیشه گفت اصلاح سهم تمام شده ، حمایت مهم سهم حوالی 137 تومن هست که طبق شمارش زیر باید به پایین شکسته بشود.

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در مورد گروه کاشی و سرامیک ، متاسفانه اکثر سهام گروه حمایتهایی را شکستند که من انتظارش را نداشتم ، شاخص گروه روی مهمترین حمایتش قرار گرفته و در صورتی که هفته آینده اتفاقی نیفتد و برگشتی نداشته باشیم کاملا از واچینگ لیست من حذف میشند ،
                      متاسفانه شاخص گروه بر خلاف تصور قبلیم یک 5 موجی تمام کرده
                      که با توجه به اصلاح تقریبا مناسب برای موج w انتظار میره موجی اصلاحی در قالب موج x رو به بالا داشته باشیم.

=========

شاخص گروه غذایی در دو ماهه گذشته از 730 تا 800 واحد صعود کرد و اکثر سهام گروه بازدهی خوبی داشتند
                      این صعود هم یک موج اصلاحی بوده و انتظار اصلاح طولانی برای این گروه دارم
                      عمده اصلاح گروه غذایی بر دوش وبشهر هست
                      وضعیت 3 سهم غشان ، غپینو ، و غشهد کاملا مشابه کپشیر در تحلیل فوق هست ، اطمینان دارم که غشهد اعداد خیلی بالایی رو خواهد دید
                      اما از نظر تحلیل زمانی فعلا نمیشود حرفی زد تا شاهد یک تغییر مشخص در روند قیمتی سهم باشیم.

========
                      گروههایی مثل بانکی و برقی و بعضی گروههای دیگر صعود اینها نزدیک هست ، من تحلیل ریز اینها رو قرار میدم

سهمی مثل وپترو که خیلی تحلیل دیدم از این سهم ،، کل صعود این سهم موج اصلاحی بود و منتظر موج سوم در این سهم نباشید.

========

و اما در مورد شاخص کل ،

برای من خوشایند نیست با چند تا مثبت بازار در چند ماهه گذشته تارگتهای 40 هزار تا 60 هزار بدم و تارگت های نجومی برای شرکتهای وابسته جهانی
                      و با چند تا منفی این چند وقته بگویم شاخص کارش تمام شدست و دیگر بالایی نداریم . پس من دیگر نمینویسم و خدافظ شما!

بله شاخص نزولی است اما اگر ما یک تریدر هستیم باید در هر وضعیت بازار توانایی شناخت سهمهای صعودی را داشته باشیم، این بازار آینه اقتصاد و سیاست ماست اما سهم هایی هم هستند که زیاد با این حرفها کاری ندارند و در هر وضعیت بازار و با رعایت اصول مدیریت سرمایه میشود هنوزم روی آنها حساب ویژه باز کرد ، سخت هست اما من میگم میشود.

شما میگید نمیشود پس تماشا کنید!

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

با عرض سلام و درود بر شما اگر امكان داره ي نظر در مورد گروه ساختمان بدهيد به خصوص در مورد ا اس پ و ثباغ در ضمن نظرتان را در مورد سهم ثاژن بفرماييد به نظرم تا 200 ميتونه بره با توجه به جمع كردنه سهم توسط حقوقي ها نظر شما را خواستم بدونم
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای مسلم

و تشکر از زحمات جنابعالی

می خواستم نظرتون رو در خصوص 4 سهم بالاس ، افرا ، کمرجان و کبافق بدونم

از وقتی که جهت پاسخگویی به سوال اینجانب می گذارید ، کمال تشکر را دارد
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• aminaran
                            عضو عادی
                            • Feb 2011
                            • 254

سلام

مسلم جان لطفا نظرتون را در مورد باما بفرمائید ..........تشکر

نظر

• نیما خطیبی
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 24

با سلام مجدد

خاطرم هست سال گذشته در مورد قیمت نفت و فلزات هم قیمتهای افت زیادی را برایشان متصور بودید ایا کماکان در مسیر نزول می بینید

نظر

• mobin
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 590

مسلم جان

نظرتان در مورد گروه سیمان و سشرق چیست؟

نظر

در حال کار...
                                X