موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Nilper
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 69

جناب مسلم با توجه به معاملات امروز بیمه پارسیان که صف رو عرضه کردند باید منتظر برگشت سهم باشیم؟ ممنون

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
      جناب مسلم با توجه به معاملات امروز بیمه پارسیان که صف رو عرضه کردند باید منتظر برگشت سهم باشیم؟ ممنون
      ببخشید که من قبل از نظر مسلم جان اظهار نظر میکنم. در مورد بیمه پارسیان برگشت سهم به دلیل عرضه سهم را صحیح نمی دونم! اتفاقا به نظر من سهم امروز بهترین وجه معاملاتش را انجام داد. من منتظر شکست و تثبیت در 220 بودم که سهم با حجم 4 میلیونی که در سقف 223 زد با تثبیت سهم روی 220 پایانی 223 خود را حفظ کرد. پس نه تنها دلیلی برای برگشت سهم به پایین نمی بینم که انتظار صعودهای خیلی بالاتری دارم. در حال حاضر هم سهم میتونه یک ضرب به سمت 250 بره یا اینکه مدت کوتاهی روی باند 219- 220 را استراحت بگذراند.
      صعودش را قویتر میبینم!
      اتفاقا الان خیلی تمایل دارم نظر مسلم را هم در این مورد بدونم.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مسلم
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1100

در اصل توسط morteza93 پست شده است View Post
        سلام
        همونطور که مستحضر هستید کپشیر الان روی همین حمایتی هست که شما فرمودید
        آیا نظر جدید در مورد این سهم دارید؟
        در اصل توسط سهراب پست شده است View Post
        سلام مسلم جان
        مطابق تصویر زیر به نظر می رسه موج 2 بزرگ که در نمودار با سبز توپر نشون داده شده 100 درصد موج 1 رو اصلاح کرده
        اگه اینطوره، آیا یکی از قوانین امواج الیوت نقص نمیشه؟
        با توجه به معاملات امروز احتمال موج 3 رو چقدر می دونید؟

در اصل توسط Nilper پست شده است View Post
        در مورد کپشیر همونطور که در همون پست عرض کردم باید منتظر یک آلارم تغییر روند باشیم که هنوز این اتفاق نیفتاده و در مورد اون حمایت و وضعیت ک.تاه مدتی گفته بودم این حمایت باید به پایین شکسته بشه به عبارتی قیمت باید زیر موج W بیاد که الان چک کردم و این اتفاق افتاده

اما در مورد شکربن،
        سهراب جان ممنون بخاطر موشکافی که انجام دادین ،
        من جایی که شما به عنوان پایان موج اول انتخاب کردید رو قبول ندارم دلایلش هم این هست
        که اولا این موج پنج موجی نیست (3 موجی هست) و موج بعدی اون یعنی موج دویی که انتخاب کردید 3 موجی نیست (و 5 موجی هست)
        با توجه به همین دو نکته میشه حدس زد که این موج در واقع کدوم موج هست (موجی که خودش 3 موجیه و موج بعدیش 5 موجی)
        و یک مطلب دیگه اینکه شما برای موج شماری باید از ابتدای چارت و زمانی که شرکت وارد بورس شده شروع به موج شماری کنید ، که در شکربن شما باید از تاریخ 17/7/1995 شروع کنید که به دید خوبی برسید.
        البته من موج شماری بلند مدتش هم در تاپیک شکربن حدود 2 ماه پیش قرار دادم
        http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)

اما در مورد سوال بعدی ، اصلا بحث ما احتمال وقوع موج سوم نیست ، موج سوم حتما اتفاق می افته . ما اینجا داریم در مورد زمان بحث میکنیم . کسی برنده است که زمانش رو درست حدس بزنه ، من دو حد ضرر تعیین کردم که هیچ کدام فعال نشده ، در صورت فعال شدن هر کدام زمان شروع موج سوم به تاخیر می افته.

و در مورد بیمه پارسیان کیوان عزیز خیلی قشنگ توضیح داد ،
        من در صفحه قبل هم گفته بودم که پارسیان روی 222 مقاومت مهمی داره و امروزم بهش عکس العمل نشون داد. این کاملا طبیعی بود. من به این سهم امیدوارم و صبر میکنیم برای فردا تا ببینیم فردا از این مقاومت رد میشه یا نه

نظر

• Nilper
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 69

خیلی ممنون از پاسخ هر دو بزرگوار

نظر

• morteza93
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 516

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            در مورد کپشیر همونطور که در همون پست عرض کردم باید منتظر یک آلارم تغییر روند باشیم که هنوز این اتفاق نیفتاده و در مورد اون حمایت و وضعیت ک.تاه مدتی گفته بودم این حمایت باید به پایین شکسته بشه به عبارتی قیمت باید زیر موج W بیاد که الان چک کردم و این اتفاق افتاده
            این اتفاق افتاده یعنی آلارم تغییر روند داده شده؟ استراتژی های پیش رو چی میتونه باشه؟
            یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• morteza93
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 516

استاد مسلم... در مورد 3 سهم توضیح دادید... شکربن... کپشیر.... پارسیان... هر سه به من کمک کرد... خواستم تشکر شایسته ای بکنم ازتون
              یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• amini1110
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 39

مسلم جان
                ممنون از وقتی که میگذاری
                از سهمایی که بررسی کردیدبه نظر شما سهمی هست که به طور قطع مطمئن باشیم در ابتدای موج 3 باشه

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

در اصل توسط amini1110 پست شده است View Post
                  مسلم جان
                  ممنون از وقتی که میگذاری
                  از سهمایی که بررسی کردیدبه نظر شما سهمی هست که به طور قطع مطمئن باشیم در ابتدای موج 3 باشه
                  قطعیتی وجود نداره ، همه چی در این دنیا احتمالاته!

اما بیشترین احتمال موفقیتی که میدم در سهمی هست به نام پسهند ، اگر کسی این سهمو حتی در دو برابر قیمت فعلیش هم خرید کنه و نگه داشته باشه با دید بلند مدت به اعتقاد من سود خوبی نصیبش میشه

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

مسلم جان برای اون سهم پایینی ها هم مثل بالایی ها تارگتی پیش بینی می کنی؟;) اون تارگت های بالا تا چه مدت خواهند رسید به نظرت؟
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مسلم
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1100

در مورد کاذر
                      این سهم امروز به حمایت بلند مدتش برخورد کرده و روندش برگشت در صورتی که بالای این جمایت تثبیت بشه آینده خوبی پیش رو داره
                      حد ضرر این سهم = 882
                      همچنین الگوی deep bullish crab در حال شکلگیری هست

سهم دیگه ای که در این قیمتها ارزنده میباشد توریل هست با استاپ 1844

و مپنا با استاپ 1595

نظر

• سهراب
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 14

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                        اما در مورد شکربن،
                        سهراب جان ممنون بخاطر موشکافی که انجام دادین ،
                        من جایی که شما به عنوان پایان موج اول انتخاب کردید رو قبول ندارم دلایلش هم این هست
                        که اولا این موج پنج موجی نیست (3 موجی هست) و موج بعدی اون یعنی موج دویی که انتخاب کردید 3 موجی نیست (و 5 موجی هست)
                        با توجه به همین دو نکته میشه حدس زد که این موج در واقع کدوم موج هست (موجی که خودش 3 موجیه و موج بعدیش 5 موجی)
                        و یک مطلب دیگه اینکه شما برای موج شماری باید از ابتدای چارت و زمانی که شرکت وارد بورس شده شروع به موج شماری کنید ، که در شکربن شما باید از تاریخ 17/7/1995 شروع کنید که به دید خوبی برسید.
                        البته من موج شماری بلند مدتش هم در تاپیک شکربن حدود 2 ماه پیش قرار دادم
                        http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)

اما در مورد سوال بعدی ، اصلا بحث ما احتمال وقوع موج سوم نیست ، موج سوم حتما اتفاق می افته . ما اینجا داریم در مورد زمان بحث میکنیم . کسی برنده است که زمانش رو درست حدس بزنه ، من دو حد ضرر تعیین کردم که هیچ کدام فعال نشده ، در صورت فعال شدن هر کدام زمان شروع موج سوم به تاخیر می افته.
                        ممنون مسلم عزیز
                        کاملا درسته نمودار بنده از سال 2001 هست
                        در مورد سؤال دوم منظورم احتمال وقوع موج سوم نبود بلکه احتمال قرار داشتن در موج سوم بود که توضیح دادید

در ضمن لطفا در مورد امضا جدیدتون و تارگت هایی که پیش بینی کردید یه توضیحی بدید
                        مخصوصا طلا که ظاهرآ دو تارگت متفاوت داره
                        اینجور که معلومه اوضاع قراره خیلی خراب بشه

در صورت امکان تحلیل خکاوه رو هم بروز نمایید

نظر

• sunflower
                          عضو جدید
                          • Apr 2012
                          • 11

با سلام و تبریک به نگاه تیز بین جناب مسلم

در مورد شکربن :
                          به نظر من هم این سهم موج 3 خود را شروع خواهد کرد
                          اما شواهد مورد نیاز برای شروع آن هنوز هویدا نشده
                          شکربن عدد 651 را خواهد دید که این اتفاق اوایل برج 9 میلادی خواهد بود. دقیقش میشه روز پنجم این ماه.
                          هر وقت این اتفاق را به شرح فوق مشاهده کردید 7 تا 10 کندل روزانه بعد از آنرا بشمارید اگر قیمت در آنروز بالای 701 بود به احتمال زیاد موج 3 شروع خواهد شد.در غیر اینصورت نماد را مانیتور کنید و مادامی که پایینتر از 651 نرود به شرط تثبیت بالای 701 ، نوید شروع موج 3 را میدهد. این اتفاق محتمل ترین رویداد برای این نماد است و عبور از 816 به معنای تایید شروع موج 3 خواهد بود. در صورت عدم وقوع این رویداد و شکست 651 رو به پایین، شرایط تحلیلی عوض میشود.

این نظر من بود، که ممکنه همراه با خطا باشه.
                          مخلص همگی.

نظر

• 2691
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 320

در اصل توسط sunflower پست شده است View Post
                            با سلام و تبریک به نگاه تیز بین جناب مسلم

در مورد شکربن :
                            به نظر من هم این سهم موج 3 خود را شروع خواهد کرد
                            اما شواهد مورد نیاز برای شروع آن هنوز هویدا نشده
                            شکربن عدد 651 را خواهد دید که این اتفاق اوایل برج 9 میلادی خواهد بود. دقیقش میشه روز پنجم این ماه.
                            هر وقت این اتفاق را به شرح فوق مشاهده کردید 7 تا 10 کندل روزانه بعد از آنرا بشمارید اگر قیمت در آنروز بالای 701 بود به احتمال زیاد موج 3 شروع خواهد شد.در غیر اینصورت نماد را مانیتور کنید و مادامی که پایینتر از 651 نرود به شرط تثبیت بالای 701 ، نوید شروع موج 3 را میدهد. این اتفاق محتمل ترین رویداد برای این نماد است و عبور از 816 به معنای تایید شروع موج 3 خواهد بود. در صورت عدم وقوع این رویداد و شکست 651 رو به پایین، شرایط تحلیلی عوض میشود.

این نظر من بود، که ممکنه همراه با خطا باشه.
                            مخلص همگی.
                            با سلام و تشكر از شما

امروز اول آگوست برج 8 ميلادي است احتمالا منظور شما 5 آگوست معادل 15 مرداد بوده است.

نظر

• sunflower
                              عضو جدید
                              • Apr 2012
                              • 11

در اصل توسط 2691 پست شده است View Post
                              با سلام و تشكر از شما

امروز اول آگوست برج 8 ميلادي است احتمالا منظور شما 5 آگوست معادل 15 مرداد بوده است.
                              منظور همان روز پنجم از ماه نهم میلادی است. یعنی پنج سپتامبر .

نظر

• کریم مهدوی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 813

سلام مسلم جان
                                نظرت درباره قشهد چیه؟روند صعودی که داره را چطور ارزیابی می کنی؟

یاشا
                                تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

در حال کار...
                                X