جناب مسلم با توجه به معاملات امروز بیمه پارسیان که صف رو عرضه کردند باید منتظر برگشت سهم باشیم؟ ممنون
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط Nilper پست شده است View Postجناب مسلم با توجه به معاملات امروز بیمه پارسیان که صف رو عرضه کردند باید منتظر برگشت سهم باشیم؟ ممنون
صعودش را قویتر میبینم!
اتفاقا الان خیلی تمایل دارم نظر مسلم را هم در این مورد بدونم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط morteza93 پست شده است View Postسلام
همونطور که مستحضر هستید کپشیر الان روی همین حمایتی هست که شما فرمودید
آیا نظر جدید در مورد این سهم دارید؟در اصل توسط سهراب پست شده است View Postسلام مسلم جان
مطابق تصویر زیر به نظر می رسه موج 2 بزرگ که در نمودار با سبز توپر نشون داده شده 100 درصد موج 1 رو اصلاح کرده
اگه اینطوره، آیا یکی از قوانین امواج الیوت نقص نمیشه؟
با توجه به معاملات امروز احتمال موج 3 رو چقدر می دونید؟
در اصل توسط Nilper پست شده است View Postجناب مسلم با توجه به معاملات امروز بیمه پارسیان که صف رو عرضه کردند باید منتظر برگشت سهم باشیم؟ ممنون
اما در مورد شکربن،
سهراب جان ممنون بخاطر موشکافی که انجام دادین ،
من جایی که شما به عنوان پایان موج اول انتخاب کردید رو قبول ندارم دلایلش هم این هست
که اولا این موج پنج موجی نیست (3 موجی هست) و موج بعدی اون یعنی موج دویی که انتخاب کردید 3 موجی نیست (و 5 موجی هست)
با توجه به همین دو نکته میشه حدس زد که این موج در واقع کدوم موج هست (موجی که خودش 3 موجیه و موج بعدیش 5 موجی)
و یک مطلب دیگه اینکه شما برای موج شماری باید از ابتدای چارت و زمانی که شرکت وارد بورس شده شروع به موج شماری کنید ، که در شکربن شما باید از تاریخ 17/7/1995 شروع کنید که به دید خوبی برسید.
البته من موج شماری بلند مدتش هم در تاپیک شکربن حدود 2 ماه پیش قرار دادم
http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)
اما در مورد سوال بعدی ، اصلا بحث ما احتمال وقوع موج سوم نیست ، موج سوم حتما اتفاق می افته . ما اینجا داریم در مورد زمان بحث میکنیم . کسی برنده است که زمانش رو درست حدس بزنه ، من دو حد ضرر تعیین کردم که هیچ کدام فعال نشده ، در صورت فعال شدن هر کدام زمان شروع موج سوم به تاخیر می افته.
و در مورد بیمه پارسیان کیوان عزیز خیلی قشنگ توضیح داد ،
من در صفحه قبل هم گفته بودم که پارسیان روی 222 مقاومت مهمی داره و امروزم بهش عکس العمل نشون داد. این کاملا طبیعی بود. من به این سهم امیدوارم و صبر میکنیم برای فردا تا ببینیم فردا از این مقاومت رد میشه یا نه
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدر مورد کپشیر همونطور که در همون پست عرض کردم باید منتظر یک آلارم تغییر روند باشیم که هنوز این اتفاق نیفتاده و در مورد اون حمایت و وضعیت ک.تاه مدتی گفته بودم این حمایت باید به پایین شکسته بشه به عبارتی قیمت باید زیر موج W بیاد که الان چک کردم و این اتفاق افتادهیا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط amini1110 پست شده است View Postمسلم جان
ممنون از وقتی که میگذاری
از سهمایی که بررسی کردیدبه نظر شما سهمی هست که به طور قطع مطمئن باشیم در ابتدای موج 3 باشه
اما بیشترین احتمال موفقیتی که میدم در سهمی هست به نام پسهند ، اگر کسی این سهمو حتی در دو برابر قیمت فعلیش هم خرید کنه و نگه داشته باشه با دید بلند مدت به اعتقاد من سود خوبی نصیبش میشه
نظر
-
مسلم جان برای اون سهم پایینی ها هم مثل بالایی ها تارگتی پیش بینی می کنی؟;) اون تارگت های بالا تا چه مدت خواهند رسید به نظرت؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در مورد کاذر
این سهم امروز به حمایت بلند مدتش برخورد کرده و روندش برگشت در صورتی که بالای این جمایت تثبیت بشه آینده خوبی پیش رو داره
حد ضرر این سهم = 882
همچنین الگوی deep bullish crab در حال شکلگیری هست
سهم دیگه ای که در این قیمتها ارزنده میباشد توریل هست با استاپ 1844
و مپنا با استاپ 1595
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postاما در مورد شکربن،
سهراب جان ممنون بخاطر موشکافی که انجام دادین ،
من جایی که شما به عنوان پایان موج اول انتخاب کردید رو قبول ندارم دلایلش هم این هست
که اولا این موج پنج موجی نیست (3 موجی هست) و موج بعدی اون یعنی موج دویی که انتخاب کردید 3 موجی نیست (و 5 موجی هست)
با توجه به همین دو نکته میشه حدس زد که این موج در واقع کدوم موج هست (موجی که خودش 3 موجیه و موج بعدیش 5 موجی)
و یک مطلب دیگه اینکه شما برای موج شماری باید از ابتدای چارت و زمانی که شرکت وارد بورس شده شروع به موج شماری کنید ، که در شکربن شما باید از تاریخ 17/7/1995 شروع کنید که به دید خوبی برسید.
البته من موج شماری بلند مدتش هم در تاپیک شکربن حدود 2 ماه پیش قرار دادم
http://forums.boursy.com/showthread....1%D8%A8%D9%86)
اما در مورد سوال بعدی ، اصلا بحث ما احتمال وقوع موج سوم نیست ، موج سوم حتما اتفاق می افته . ما اینجا داریم در مورد زمان بحث میکنیم . کسی برنده است که زمانش رو درست حدس بزنه ، من دو حد ضرر تعیین کردم که هیچ کدام فعال نشده ، در صورت فعال شدن هر کدام زمان شروع موج سوم به تاخیر می افته.
کاملا درسته نمودار بنده از سال 2001 هست
در مورد سؤال دوم منظورم احتمال وقوع موج سوم نبود بلکه احتمال قرار داشتن در موج سوم بود که توضیح دادید
در ضمن لطفا در مورد امضا جدیدتون و تارگت هایی که پیش بینی کردید یه توضیحی بدید
مخصوصا طلا که ظاهرآ دو تارگت متفاوت داره
اینجور که معلومه اوضاع قراره خیلی خراب بشه
در صورت امکان تحلیل خکاوه رو هم بروز نمایید
نظر
-
با سلام و تبریک به نگاه تیز بین جناب مسلم
در مورد شکربن :
به نظر من هم این سهم موج 3 خود را شروع خواهد کرد
اما شواهد مورد نیاز برای شروع آن هنوز هویدا نشده
شکربن عدد 651 را خواهد دید که این اتفاق اوایل برج 9 میلادی خواهد بود. دقیقش میشه روز پنجم این ماه.
هر وقت این اتفاق را به شرح فوق مشاهده کردید 7 تا 10 کندل روزانه بعد از آنرا بشمارید اگر قیمت در آنروز بالای 701 بود به احتمال زیاد موج 3 شروع خواهد شد.در غیر اینصورت نماد را مانیتور کنید و مادامی که پایینتر از 651 نرود به شرط تثبیت بالای 701 ، نوید شروع موج 3 را میدهد. این اتفاق محتمل ترین رویداد برای این نماد است و عبور از 816 به معنای تایید شروع موج 3 خواهد بود. در صورت عدم وقوع این رویداد و شکست 651 رو به پایین، شرایط تحلیلی عوض میشود.
این نظر من بود، که ممکنه همراه با خطا باشه.
مخلص همگی.
نظر
-
در اصل توسط sunflower پست شده است View Postبا سلام و تبریک به نگاه تیز بین جناب مسلم
در مورد شکربن :
به نظر من هم این سهم موج 3 خود را شروع خواهد کرد
اما شواهد مورد نیاز برای شروع آن هنوز هویدا نشده
شکربن عدد 651 را خواهد دید که این اتفاق اوایل برج 9 میلادی خواهد بود. دقیقش میشه روز پنجم این ماه.
هر وقت این اتفاق را به شرح فوق مشاهده کردید 7 تا 10 کندل روزانه بعد از آنرا بشمارید اگر قیمت در آنروز بالای 701 بود به احتمال زیاد موج 3 شروع خواهد شد.در غیر اینصورت نماد را مانیتور کنید و مادامی که پایینتر از 651 نرود به شرط تثبیت بالای 701 ، نوید شروع موج 3 را میدهد. این اتفاق محتمل ترین رویداد برای این نماد است و عبور از 816 به معنای تایید شروع موج 3 خواهد بود. در صورت عدم وقوع این رویداد و شکست 651 رو به پایین، شرایط تحلیلی عوض میشود.
این نظر من بود، که ممکنه همراه با خطا باشه.
مخلص همگی.
امروز اول آگوست برج 8 ميلادي است احتمالا منظور شما 5 آگوست معادل 15 مرداد بوده است.
نظر
-
سلام مسلم جان
نظرت درباره قشهد چیه؟روند صعودی که داره را چطور ارزیابی می کنی؟
یاشاتو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
نظر