سلام مسلم جان میشه یه تحلیل خوشگل از آذراب بزارید ممنون میشم .
موج سوم
Collapse
X
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد مسلم من هنوز با بکام و فباهنر همراهم.
مقداري هم کابگن قيمت بالا دارم موندم چکارش کنم ممنون ميشم اگه نظرتون را در مورد تکنيکال اين سهم با زيان انباشته 50 توماني براي هرسهم بگيد .
قطعا از روي تکنيکال سهم ميشه فهميد چقدر بايد صبر کنم تا سهم از زيان خارج بشه و يا بايد بفروشم يا نه.
سپاسگزارم
در اصل توسط جواد1979 پست شده است View Postسلام مسلم جان میشه یه تحلیل خوشگل از آذراب بزارید ممنون میشم .
در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
موج شماری بلند مدت طلا:
آخرین ویرایش توسط مسلم؛ 2012/09/13, 16:28.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postدلیلی وجود نداره اخابر ، مپنا ، غدیر و خیلی سهما از جمله سهام بانکی و برقی یک موج صعودی دیگه در پیش داشته باشند اما شاخص ما بالایی نداشته باشه ، اینها صعودشون بسیار نزدیک هست ، مخصوصا مپنا و اخابر
بعد از پایان موج چهارم که فعلا در این موج هستیم ، ما یک موج صعودی دیگه هم در شاخص خواهیم داشت که میتونه بین 28 تا 30 هزار واحد صعود کنه.
و البته این نکته هم لازمه گفته بشه که این موج شامل همه گروه های بازار نمیشود.
این مقاومت بسیار مهمی هست و میتونه سرنوشت شاخص را مشخص کنه
بهتره تا زمانی که ازش عبور نکرده و علائم برگشت بازار رو مشاهده نکردیم در خرید هامون بیشتر احتیاط کنیم..
نظر
-
با سلام خدمت شما آقا مسلم یک سوال در مورد موج شماری پسهند داشتم لطفا بیان می کنید که سهم در چه موجی به سر می برد و هدف های قیمتی سهم در آینده با تشکر از جواب شماكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبابی جان ، من اگه بخوام این سهمو بخرم زمانی هست که اولا خط افقی سبز به پایین شکسته شده باشه یعنی قیمت زیر 2059 رفته باشه
و بعدش روند از جایی مثلا ترند لاین مشکی برگرده و موفق شده باشه خط آبی رنگ رو کاملا رو به بالا بشکنه.
اون زمان برای خرید مناسب هست
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام خدمت شما آقا مسلم یک سوال در مورد موج شماری پسهند داشتم لطفا بیان می کنید که سهم در چه موجی به سر می برد و هدف های قیمتی سهم در آینده با تشکر از جواب شما
در پسهند در موج چهارم از موج سوم بزرگ قرار داریم ،
با توجه به اینکه نسبت موج سوم به اولین موج کمتر از 1.62 شده است
و 1.62 برابر موج اول از یک سایکل بالاتر بر روی عدد 380 قرار گرفته ،،
احتمال زیاد میدم که موج پنجم بزرگتر از امواج قبلیش بشه.
به شرطی که این موج اصلاحی قبل از رسیدن به قیمت 1568 به پایان برسه.
به عبارت ساده اگر پسهند در این موج 1568 رو نبیند ، در موج بعدی به احتمال زیاد 3800 رو خواهد دید!
نظر
-
با اجازه صاحب تاپیک
در روند بلند مدت وتوشه موج 4خود را به اتمام رسانیده وبرای یک صعود خوب آماده شده است.
نظر
-
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامي
مپنا بعد از تقسيم سود و افزايش سرمايه اي که داشت ريزش خود را به همراه شاخص شروع کرد .و ريزش را در قالب يک موج نزولي بصورت پنج موجي به پايان رسانده است.و مي توان گفت که يک سيکل را تمام کرده است حال که شاخص روند صعودي قوي به خود گرفته است شرکت مپنا نيز روند صعودي خود را شروع نموده و در چارت هفتگي خط رگرسيون را شکسته و الگوي برج کف نمودار شمعي که يک الگوي برگشتي قوي مي باشد شکل گرفته است . واگرايي بين اسيلاتور و نمودار نيز کاملا مشهود مي باشد. elliott trigger نيز سيگنال خريد را صادر نموده و اهداف مورد نظر 220-230 مي باشد و در صورتي که اين قيمت تثبيت شود، صعود سهم در قالب يک سيکل صعودي جديد شکل خواهد گرفت.
اين مطلب فقط جهت تمرين و استفاده از نظر اساتيد مي باشد.دوستان بزرگوار نظر خود را دريغ نفرمائيد. با تشکر
[/URL][/IMG]
نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست
لاجرم آنکس که بالاتر نشست استخوانش سختتر خواهد شکست
................................................................................................
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postاستاد مسلم من هنوز با بکام و فباهنر همراهم.
مقداري هم کابگن قيمت بالا دارم موندم چکارش کنم ممنون ميشم اگه نظرتون را در مورد تکنيکال اين سهم با زيان انباشته 50 توماني براي هرسهم بگيد .
قطعا از روي تکنيکال سهم ميشه فهميد چقدر بايد صبر کنم تا سهم از زيان خارج بشه و يا بايد بفروشم يا نه.
سپاسگزارم
به نظر میرسه از بکام چیزی به ما نمیرسه خیلی وقته تو این قیمتهاست
نظر
-
در اصل توسط sunflower پست شده است View Postبا سلام و تبریک به نگاه تیز بین جناب مسلم
در مورد شکربن :
به نظر من هم این سهم موج 3 خود را شروع خواهد کرد
اما شواهد مورد نیاز برای شروع آن هنوز هویدا نشده
شکربن عدد 651 را خواهد دید که این اتفاق اوایل برج 9 میلادی خواهد بود. دقیقش میشه روز پنجم این ماه.
هر وقت این اتفاق را به شرح فوق مشاهده کردید 7 تا 10 کندل روزانه بعد از آنرا بشمارید اگر قیمت در آنروز بالای 701 بود به احتمال زیاد موج 3 شروع خواهد شد.در غیر اینصورت نماد را مانیتور کنید و مادامی که پایینتر از 651 نرود به شرط تثبیت بالای 701 ، نوید شروع موج 3 را میدهد. این اتفاق محتمل ترین رویداد برای این نماد است و عبور از 816 به معنای تایید شروع موج 3 خواهد بود. در صورت عدم وقوع این رویداد و شکست 651 رو به پایین، شرایط تحلیلی عوض میشود.
این نظر من بود، که ممکنه همراه با خطا باشه.
مخلص همگی.
در اصل توسط sunflower پست شده است View Postمتن فوق حدود 40 روز پیش نوشته شد. شکربن 651 را دقیقا دید و از آن پایینتر نرفت. و این اتفاق در نزدیکی برج 9 میلادی رخ داد، البته با چند روز خطا.;)
مخلص همگی
آخرین قیمت شکربن روز چهارشنبه 12 مهر قیمت 938 بود. البته پس از صعود از 651 فوق الذکر شاهد صعود تا 979 نیز بودیم.
به نظر میرسد شکربن عددی حوالی 804 تا 806 را خواهد دید....(البته در صورتیکه زیر این قیمت بیاید جذابیتش را در کوتاه مدت از دست میدهد) آنگاه نوسانی خواهد داد و حرکتش رو سپس از عدد 819 آغاز خواهد کرد. به نظر من حوالی 6 دسامبر شکربن زیر 100 تومان نخواهد بود.
مطلب فوق دیدگاه اینجانب است و تاکیدا عرض میشود که امکان خطا در آن وجود دارد.
نظر
-
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مسلم عزیز و دوست داشتنی
می خواستم نظرتون رو در خصوص موج شماری دو سهم ثامان و فایرا بدونم
سپاسگزاری پیشاپیش مرا از بابت وقتی که در این خصوص می گذارید پذیرا باشید
با تشکر فراوان - امیدوارم که همیشه سلامت و تندرست باشیدThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
مسلم جان کجایی؟
هرجا هستی خوش باشی.
دلمون تنگ شده واست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر