با سلام واقعا اقا مسلم دلتنگ خودت و تحلیلهای زیبایت شدهایم
موج سوم
Collapse
X
-
با سلام
دوستان کسی شماره مسلمو نداره؟؟
نگرانش شدم . اگر کسی داره یه تماسی با ایشان بگیره و خبر بده.( سپاسگزارم)
خیلی وقته که تشریف ندارند.
واقعا؛ که ایشان یکی از اعضای دوست داشتنی هستند که همه از تحلیلهای خوبشون لذت می برند.
هر جا هستند براشون آرزوی سلامتی و تندرستی می نمایم.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
مسلم جان شوخی شوخی غشهد 120 تومنی داره بالا میره ...........:d همچنان نگاه میکنیم معاملات رو .............;)///
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
دوستان کسی شماره مسلمو نداره؟؟
نگرانش شدم . اگر کسی داره یه تماسی با ایشان بگیره و خبر بده.( سپاسگزارم)
خیلی وقته که تشریف ندارند.
واقعا؛ که ایشان یکی از اعضای دوست داشتنی هستند که همه از تحلیلهای خوبشون لذت می برند.
هر جا هستند براشون آرزوی سلامتی و تندرستی می نمایم.
نظر
-
سلام.
اولا عذرخواهی میکنم برای غیبتی که داشتم
و بعد اینکه ........... از دوستان عزیزی که پیام گذاشتند خیلی متشکرم
در این مدت یکسری کارهایی پیش اومد که متاسفانه دیگه وقتی برای فروم نویسی نبود. خب دیتاهام رو دارم بروز میکنم... و سعی میکنم باز هم بنویسم
با سرعتی مطمئنه! فعلا در مورد فنوال و شدوص . شکربن و پسهند حدود 100 درصد تا اینجا رشد داشتند
میثم جان تا غشهد به 500 نرسه دست بردار نیست! دیتای کنور هم پیدا میکنم ببینم چرا سودهایت را کنور میخری؟!
دیتاهای جهانی هم بروز میکنیم!!
ارادتمند همگی دوستان
نظر
-
درود بر مسلم عزیز...
آقا غیبتت کبری شده بود دیگه! چشممون روشن شد بعد ماه ها...
امیدوارم بیشتر در خدمتت باشیم و استفاده کنیم از موج های سوم زیبات... فعلا از اون همه موج سومی تقریبا همه 2برابر شدند به جز این باهنر ما:D
کل یوم یه آپدیت کن دیناهارو ببینیم چی کاره ایم تو بازار تا عید :xإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
درود بر مسلم عزیز
دلمون تنگ شده بودوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با سلام و احترام و عرض ادب خدمت جناب آقای مسلم عزیز و دوست داشتنی
انشاء الله که همیشه سالم و تندرست باشی و با راهنمایی های عالی خودت همه اعضاء را بهره مند نمایی
به امید موفقیت روز افزون شما در تمامی امور
پر سود و سلامت باشی دوست من :xThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام.
اولا عذرخواهی میکنم برای غیبتی که داشتم
و بعد اینکه ........... از دوستان عزیزی که پیام گذاشتند خیلی متشکرم
در این مدت یکسری کارهایی پیش اومد که متاسفانه دیگه وقتی برای فروم نویسی نبود. خب دیتاهام رو دارم بروز میکنم... و سعی میکنم باز هم بنویسم
با سرعتی مطمئنه! فعلا در مورد فنوال و شدوص . شکربن و پسهند حدود 100 درصد تا اینجا رشد داشتند
میثم جان تا غشهد به 500 نرسه دست بردار نیست! دیتای کنور هم پیدا میکنم ببینم چرا سودهایت را کنور میخری؟!
دیتاهای جهانی هم بروز میکنیم!!
ارادتمند همگی دوستان
اوکی . این غشهد اگه 500 بشه برای من مثل یک معجزه میمونه و حیران و مبهوت از پیش بینی شما و علم تکنیکال ...... :d
شما روی 120 معرفی کردید و فعلا نزدیک به 100 درصد داره بازدهی میده .....البته اون موقع بنیادیش هم تعریفی نداشت ...برای همین جالب شد برام این سهم .......///
نظر
-
به خونه خودت خوش آمدی مسلم جان
یاشا @};-تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
نظر