موج سوم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مسلم
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1100

سلام خدمت جناب محلوجی عزیز
    با موج شماری نوع دوم موافقتر هستم.
    دلیلش هم اینکه ریز موج های موج 5 در موج شماری نوع اول کمی مشکل دارد (3 موجی هست)

نظر

• neekandish
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 36

در اصل توسط neekandish پست شده است View Post
      با اجازه صاحب تاپیک
      در روند بلند مدت وتوشه موج 4خود را به اتمام رسانیده وبرای یک صعود خوب آماده شده است.

http://www.pic1.iran-forum.ir/images...9844830027.png
      نمودار فعلی وتوشه

نظر

• امید
        عضو عادی
        • May 2011
        • 123

با سلام و خیر مقدم خدمت جناب مسلم عزیز
        همانطور که خاطرمبارک هست در مورد کپشیر چندین بار تحلیل داشتین که برمیگرده به چند ماه پیش. لطفا اگر ممکنه با توجه به رشد خوبی که سهم نسبت به زمان تحلیل در آن داشته تحلیلی مجددی در مورد سهم و تارگت احتمالی آن داشته باشید.با سپاس از زحمات جنابعالی

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          مسلم جان ضمن خوشامدگویی به شما ، تحلیلی که در مورد شاخص کل گفتید مدتیست ذهن من را هم مشغول کرده . انتظار چنین موج 3 کوتاهی را نداشتم ، موج 5 شاخص کل به این شکل با آن موج بزرگ 1 و 3 کوچک و در نتیجه پذیرش پایان دوران طلایی بورس می تواند یک پیام داشته باشد. بازار در موج 1 با فرض پذیرش رخدادهای مثبت و موثر چون توافق و ثبات اقتصادی و آشتی سیاسی و .... چنین موجی بوجود اورد اما در طول زمان نا امیدی به جای امید از سرعت و شدت آن کاست! مشکل اینجاست که این کاهش طول موج در شاخص های گروههای موثری چون فلزات و نفتی و و نزدیک شدن آن گروهها هم به سقف هایشان مشاهد میشود. امیدوارم چنین نباشد و ما بتوانیم تصوری دیگر هم داشته باشیم!
          تصوری که پس از چندی اصلاح باعث گردد آنچه در کل این پنج موجی دیدیم را در قالب 1 بزرگ در بر گیرد و شاهد یک 3 بزرگ در پی آن باشیم! طبعا نیازمند دگرگونی و رخدادهای با اهمیتی خواهد بود...پس همانطور که گفتید صبر میکنیم...... ;)
          کیوان جان به نظرم نسبت های پی به ای سهم ها و کل بازار در نقطه خطر ناکی قرار نداره ...
          به عنوان مثال فولاد مبارکه ...معدنی ها( کچاد و کگل ) ،پتروشیمی ها و همینطور بانکی ها ..اخابر و همراه در کنار رانفور ...پیمان کاری ها و ساختمانی ها....

علی رغم اینکه نسبت های پی به ای پایین هست پتانسیل های تعدیل مثبت در خودشون دارن ...

از نظر من
          پایان موج 5 در شاخص 34000 واحد تنها یک علت میتونه داشته باشه اونم متلاشی شدن اقتصاد هست !( یا به علت اتفاقاتی که قراره بیوفته چشم انداز این متلاشی شدن در سرمایه گذارا نفوذ کنه و نسبت های پی به ای به زیر 4 و حتی 3 کشیده بشه )

آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/12/04, 23:55.
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            کیوان جان به نظرم نسبت های پی به ای سهم ها و کل بازار در نقطه خطر ناکی قرار نداره ...
            به عنوان مثال فولاد مبارکه ...معدنی ها( کچاد و کگل ) ،پتروشیمی ها و همینطور بانکی ها ..اخابر و همراه در کنار رانفور ...پیمان کاری ها و ساختمانی ها....

علی رغم اینکه نسبت های پی به ای پایین هست پتانسیل های تعدیل مثبت در خودشون دارن ...

از نظر من
            پایان موج 5 در شاخص 34000 واحد تنها یک علت میتونه داشته باشه اونم متلاشی شدن اقتصاد هست !( یا به علت اتفاقاتی که قراره بیوفته چشم انداز این متلاشی شدن در سرمایه گذارا نفوذ کنه و نسبت های پی به ای به زیر 4 و حتی 3 کشیده بشه )

قبول دارم بنظرم شاخص تا بالای 40000 برای رشد جا داره مخصوصا اگه خودروییها راه بیافتن یا اخابر و .....
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
              سلام خدمت جناب محلوجی عزیز
              با موج شماری نوع دوم موافقتر هستم.
              دلیلش هم اینکه ریز موج های موج 5 در موج شماری نوع اول کمی مشکل دارد (3 موجی هست)
              ممنون از شما بندم موج شماری نوع دوم بیشتر قبول دارم ....
              زیر موج 5 در اولین چارت بدین صورت میدیدم;)

جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

از نظر من

معضل منهم همینه ! که تعادلی بین وضعیت فعلی سهامها و ارزش پاینشون و وضعیت سوداوری و نزدیک شدن گزارشات 9 و 12 ماهه و تعدیلهای نهفته با انچه پایان رشد شاخص میبینم همخوانی نداره و به همین دلیل به یک شاخص اکستند شده ! که شاید نوید شکوفایی اقتصادی!! را بدهد فکر میکنم !
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

معضل منهم همینه ! که تعادلی بین وضعیت فعلی سهامها و ارزش پاینشون و وضعیت سوداوری و نزدیک شدن گزارشات 9 و 12 ماهه و تعدیلهای نهفته با انچه پایان رشد شاخص میبینم همخوانی نداره و به همین دلیل به یک شاخص اکستند شده ! که شاید نوید شکوفایی اقتصادی!! را بدهد فکر میکنم !
                  کیوان جان تصورش خیلی سخته...
                  اما اون چیزی که میتونه شاخص رو از 34000 واحد وارد دو راهی کنه دقیقا دو تا عامله ...شکوفایی اقتصادی در مقابل فروپاشی اقتصادی !
                  در صورتی که
                  شکوفایی اقتصادی واقعی رو داشته باشیم شاخص اعداد بسیار بالایی رو میبینه حتی پی به ای ها دو برابر رشد میکنن!(شاخص 60000 واحد)
                  شکوفایی اقتصادی انتظاری...نسبت های پی به ای 30 تا 40 درصد رشد میکنن ...( شاخص 43000 واحدی) پایان موج 5 و عدم به واقعیت پیوستن انتظارت و ریزش و کاهش 30 تا 50 درصدی شاخص
                  فروپاشی ...خبرش همین نزدیکی ها باید بیاد یعنی حدود شاخص 34000 واحد ... تصورش سخته اما شدنی ... افت متوسط نسبت پی به ای ها به زیر 4 تا 3

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

اما اون چیزی که میتونه شاخص رو از 34000 واحد وارد دو راهی کنه دقیقا دو تا عامله ...شکوفایی اقتصادی در مقابل فروپاشی اقتصادی !
                    در صورتی که
                    شکوفایی اقتصادی واقعی رو داشته باشیم شاخص اعداد بسیار بالایی رو میبینه حتی پی به ای ها دو برابر رشد میکنن!(شاخص 60000 واحد)
                    شکوفایی اقتصادی انتظاری...نسبت های پی به ای 30 تا 40 درصد رشد میکنن ...( شاخص 43000 واحدی) پایان موج 5 و عدم به واقعیت پیوستن انتظارت و ریزش و کاهش 30 تا 50 درصدی شاخص
                    فروپاشی ...خبرش همین نزدیکی ها باید بیاد یعنی حدود شاخص 34000 واحد ... تصورش سخته اما شدنی ... افت متوسط نسبت پی به ای ها به زیر 4 تا 3
                    پس تو هم حالت بدبینانه رو قوی تر میبینی...خب این واقعیتی هست که نمودار نشون میده داریم بهش نزدیک میشیم .... به قول تو تصورش سخته ولی شدنی!!! :(
                    ولی یه جای کار میلنگه......داریم یک جا اشتباه میکنم ولی هنوز نتونستم محل اشتباه را تشخیص بدم!

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

تو این بازاردنبال تکنیکال نباشید که بالای 70 درصد تکنیکال جواب نمیده
                      نمونش فولاد که رو قیمت 330 تومن تکنیکالیستها میگفتن تا 290 تومن میریزه ولی تا 390 تومن رشد کرد
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                        تو این بازاردنبال تکنیکال نباشید که بالای 70 درصد تکنیکال جواب نمیده
                        نمونش فولاد که رو قیمت 330 تومن تکنیکالیستها میگفتن تا 290 تومن میریزه ولی تا 390 تومن رشد کرد
                        به هیچ عنوان موافق نیستم. بالای 70% اتفاقا میتونه پیش بینی کنه ! از یک فولاد نتیجه گیری 70% کردی؟! حالا نمی دونم با جمیع چند درصد نفر تکنیکالیست ؟ !
                        من که بعنوان یک مبتدی چنین ریزشی نمی دیدم....اما لا اقل الان دارم نزدیک شدن به سقف گروه را میبینم و باز نزدیک شدن به سقف معنی ریزش نیست اما امادگی برای عدم غافلگیریست.

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

به هیچ عنوان موافق نیستم. بالای 70% اتفاقا میتونه پیش بینی کنه ! از یک فولاد نتیجه گیری 70% کردی؟! حالا نمی دونم با جمیع چند درصد نفر تکنیکالیست ؟ !
                          من که بعنوان یک مبتدی چنین ریزشی نمی دیدم....اما لا اقل الان دارم نزدیک شدن به سقف گروه را میبینم و باز نزدیک شدن به سقف معنی ریزش نیست اما امادگی برای عدم غافلگیریست.
                          فقط فولاد نیست
                          مگه ذوب رو خیلی از تکنیکالیست ها نگفتن 305 رو میشکونه و میره بالا چی شد
                          مگه خیلی ها از بکام به عنوان ی سهمه صعودی نام نبردن چی شد
                          کدوم تکنیکالیستی گفت که شبندری که رو 106 تومن صف فروش بود میشه 350 تومن
                          فولاد فقط ی مثال بود
                          صدرا رو خیلی ها میگفتن تا 700 تومن رشد میکنه ولی الان عاقبت سهم چی شده
                          پلوله چی شد
                          و خیلی از سهامهای دیگر
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                            فقط فولاد نیست
                            مگه ذوب رو خیلی از تکنیکالیست ها نگفتن 305 رو میشکونه و میره بالا چی شد
                            مگه خیلی ها از بکام به عنوان ی سهمه صعودی نام نبردن چی شد
                            کدوم تکنیکالیستی گفت که شبندری که رو 106 تومن صف فروش بود میشه 350 تومن
                            فولاد فقط ی مثال بود
                            صدرا رو خیلی ها میگفتن تا 700 تومن رشد میکنه ولی الان عاقبت سهم چی شده
                            پلوله چی شد
                            و خیلی از سهامهای دیگر
                            شما در اینجور مواقع باید به اون خیلیا مشکوک بشی تا تکنیکال.
                            ذوب روی 305 تومن واگرایی واضح داشت که خودم توی تاپیکش زدم چارتشو.
                            فولادو وقتی روی 370 باز شد بخاطر اشباع خرید و... تکنیکالیستا توصیه فروش دادن.تحلیل خودمم توی تاپیک فولاد هست.اما بنیادی کارا با توجه به احتمال تعدیل تا 100 تومن و پی به ای پایین اعتقاد به خرید داشتن. بعد از اون دیدیم قیمت تا سطح حمایتی 342 پایین اومد .

شبندرم وقتی دیتا نداره اصلا تکنیکالی نمیشه بررسیش کرد!!

صدرا رو خیلی بنیادی کارا ادعا کردن 40 تومن میسازه. آیا ساخت؟

مشکل اینه که حتی خیلیها که ادعا میکنن تکنیکال کاربرد نداره و بنیادی فلانه یه نسبت جاری ساده بنیادی رو بلد نیستن حساب کنن.

من با اینکه 4 ساله رشتم مرتبط با تحلیل بنیادیه و با همین تحلیل بورس رو شروع کردم اعتقاد دارم تحلیل بنیادی فقط در راستای تئوری خرید و نگهداری و سایر استراتژیهای منفعلانه کاربرد داره.

علمای تئوری بازار کارا هم خودشون اعتقاد دارن تحلیل بنیادی از توجیه نوسانات ذاتی بازار عاجزه.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

پس تو هم حالت بدبینانه رو قوی تر میبینی...خب این واقعیتی هست که نمودار نشون میده داریم بهش نزدیک میشیم .... به قول تو تصورش سخته ولی شدنی!!! :(
                              ولی یه جای کار میلنگه......داریم یک جا اشتباه میکنم ولی هنوز نتونستم محل اشتباه را تشخیص بدم!
                              کیوان جان من هیچ کدوم از حالت ها رو انتخاب نکردم ....اما تصور اینکه شاخص رو 34000 واحد کارش تموم بشه واقعا سخته ... اونم فقط در یک حالته: اتفاقاتی که باعث بشه سود سالهای91 و 92 شرکت ها به شدت به چالش کشیده بشه !
                              یعنی اتفاقاتی که باعث تعدیل های منفی 30 تا40 درصدی صنایع فولادی ؛ معدنی؛ پتروشیمی ،بانک ها و... بشه!
                              در غیر اینصورت حداقل اعتقاد به شاخص 40000 واحدی دارم

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در صورتی که
                                به نظرم این اقتصاد اگر قرار بر فروپاشی اش بود ، تا به حال باید این اتفاق می افتاد شاید هم الان در همین مرحله باشیم! بهتره بگیم شکوفایی اقتصادی در مقابل ری استارت اقتصادی و کمی هم سیاسی در داخل و در کنارش فروپاشی در خارج! در هر دو حالت آینده ما از این بهتر خواهد بود اما فرقشون این هست که شکوفایی اقتصادی به هیچ زمان توقفی نیاز نداره.
                                خب ما تا یکی دو ماه آینده میتونیم مسیر یکی دو سال آینده را پیشبینی کنیم.

نظر

در حال کار...
                                X