کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دکپسول ودرهآور هر دو ه واسطه تغیین نرخ توسط هیات مدیره pe متوسط به مراتب بالاتری نسبت به بازار در ادوار اخیر داشتند
یکی ازدلایلی که کپسول طی ریزش سنگین 1-2سال اخیر صنعت وبازار... نزدیک سقف تاریخی خودش ترید میشه
همین بحث نرخ گذاری و انحصار کامل ماده تولیدی هست
شرکت تنها تولید کننده کپسول های ژلاتینی در کل کشور هست ... لذا رقیبی در فروش نداره
قبل تر هم عرض شد فروش امسال با افزایش نرخی که گرفته شده و ظرفیت تولید ثابت سالانه به 540 میلیارد میرسه
این شفاف بودن نرخ ها و تولید تجلیل سهم را راحت میکنه
هر10درصد افزایش نرخ باتوجه به سرمایه پایین شرکت ... زین پس .. میتونه 50میلیارد فروش سالانه را افزایش بده و باحاشیه سود فعلی تقریبا سهمی90 به سود شرکت اضافه کنه
درواقع تنها با36درصد افزایش نرخ درآینده.... سود یک سال مالی شرکت میتونه به1000تومن برسه!!!
سهم یکی ازآس های بازار برا سهامداری بلندمدت هست
یک هفته دیگه گزارش سال قبل شرکت هم میاد و احتمالا بازه410-430سود ساختع شده 1400 هست .. که بخش اعظم ان تقسیم میشه
من روی 3300 وارد شده بودم. با دقت سودش رو محاسبه کردم (قیمت ژلاتین خریداری شده متاسفانه دقیق مشخص نیست اگر گزارش سالانه بیاد شاید بشه اونو بهتر بدست آورد) با نرخ های فعلی 630 تا 670 رو میسازه حتی کمی خوشبینانه بالای 700 هم میتونه بسازه.
میمونه افزایش نرخ بعدش که اواخر شهریور میاد. طبیعتا هرچی رقم بالاتر سود بیشتر. طرح توسعشم که نیمه دوم امسال به بهره برداری میرسه و 10 درصد حجم تولید میره بالاتر. فعلا که خوب اومده بالا ببینیم در ادامه چی میشه. احتمالا قدری رو قبل مجمع میفروشم و قدری رو نگهداری میکنم بلند مدت.
نظر