تولید ژلاتین کپسول ایران(دکپسول)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11251

پاسخ : تولید ژلاتین کپسول ایران(دکپسول)

اگر خللی در افزایش نرخ شرکت به وجود نیاد ... با حفظ خاشیه سود فعلی از جذاب ترین گزینه ای امسال میتونه باشه!!

نرخ های فروش فروردین بسیار با اهمیت میتونه باشه

نظر

• Mehrsana
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1191

سهم حدوداً دو هفته دیگه مجمع تقسیم سود داره. سهم در نه ماهه با سرمایه جدید 333 تومن سود ساخته بود و به نظر در 12 ماهه سود به حدود 400 تومن خواهد رسید. با توجه به سیاست تقسیم سود بالای 90درصدی، سهم برای خریدار فعلی حدود 3400 تومن درمیاد که با توجه به سود حداقل 600 تومنی سال 1401، سهم نسبت PE زیر 6 واحدی داره

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11251

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
        سهم حدوداً دو هفته دیگه مجمع تقسیم سود داره. سهم در نه ماهه با سرمایه جدید 333 تومن سود ساخته بود و به نظر در 12 ماهه سود به حدود 400 تومن خواهد رسید. با توجه به سیاست تقسیم سود بالای 90درصدی، سهم برای خریدار فعلی حدود 3400 تومن درمیاد که با توجه به سود حداقل 600 تومنی سال 1401، سهم نسبت PE زیر 6 واحدی داره

درود

به احتمال زیاد 430 برا 1400 ساخته .... و اگزنزخ ها مظایق مصوبه هیات مدیره اپدیت شده باشه

کف سود امسال 630تومن هست .... البته گزارش فروردین بهتر میتونه چشم انداز را مشخص کنه

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

باتوجه به تعطیلی هفته بعد... یکشنبه اخرین روز معاملاتی شرکت قبل مجمع هست...۴روز کاری کلا تا قبل مجمع داریم... به شدت شناور سهم خشک شده و همچنان جز ارزنده ترین گزینه های بازاره ..

نظر

• Mehrsana
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1191

#دکپسول
            این شرکت در فروردین فروش 47.5 میلیارد تومانی را ثبت کرد که نشان از رشد 148.0 درصدی نسبت به اسفند و رشد 68.0 درصدی نسبت به میانگین فروش ماهانه زمستان دارد. دکپسول در پاییز با فروش 102.0 میلیارد تومان به سود خالص 43.9 میلیارد تومان رسیده بود؛ سود هر سهم شرکت در این فصل 1,464.0 ریال بود.

دکپسول هم واقعاً طوفانی شروع کرده! ۴۷۵ میلیارد ریال فروش فروردین امسال نسبت به ۱۹۳ میلیارد ریال فروردین پارسال! بیش از دو برابر

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11251

نرخ های فروش عالیه... حتی از عدد مصوبه هیات مدیره هم بالاتره... با این نرخ ها سود650 برا امسال قطعیه... چشم انداز سودهای به مراتب بالاتر را داره شرکت.. سهم ایده ال هست براسهامداری

نظر

• rahgozar_eng
                عضو فعال
                • May 2020
                • 553

فکر میکنم سود شرکت بیشتر از این اعداد باشه.
                من چندبار نشستم حساب کردم با مفروضات مختلف بازم نمیتونه زیر 700 باشه. البته اگر گزارش 12 ماهه بیاد میشه نرخ خرید مواد اولیه در زمستان رو درآورد و خیلی دقیق تر میشه حساب کرد/.
                حتی بتا سهم تحلیلی رو قبل عید گذاشته بود با فرض نرخ 72 برای سال 1401 و به سود 590 تومانی رسیده بود. نرخ 72 کجا و 87 فعلی کجا (100 میلیارد تومان اختلاف مبلغ فروش میشه) که تازه شهریور افزایش نرخ مجدد هم میاد. طرح توسعه هم پیشکش که نیمه دوم سال به بهره برداری میرسه.
                من قبلا روی 4 هزار دوسوم فروخته بودم. امروز میخواستم مجدد فروش ها رو برگردونم سرجاش در منفی، بعد که اومدم دیدم قیمت اومده بالا پشیمون شدم. اما ای کاش خریده بودم. اون یک سومی که دارم هیچوقت نخواهم فروخت. هیچ دلیلی برای فروشش نه الان نه سال های بعد ندارم.
                این سهم هیچکدام از ریسک های معمول بازارم نداره. نه افزایش نرخ مواد اولیه نه افزایش نرخ ارز نه تورم نه هیچی!!! همه ریسک ها رو با افزایش نرخ پوشش میدن و به نوعی میتونه براحتی 2 واحد بیشتر از سهم های هم رده خودش پی بر ای بگیره! به همین دلیل من مقداری در سبدم برای سال های سال نگهداری خواهم کرد.
                bene qui latuit bene vixit

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
                  فکر میکنم سود شرکت بیشتر از این اعداد باشه.
                  من چندبار نشستم حساب کردم با مفروضات مختلف بازم نمیتونه زیر 700 باشه. البته اگر گزارش 12 ماهه بیاد میشه نرخ خرید مواد اولیه در زمستان رو درآورد و خیلی دقیق تر میشه حساب کرد/.
                  حتی بتا سهم تحلیلی رو قبل عید گذاشته بود با فرض نرخ 72 برای سال 1401 و به سود 590 تومانی رسیده بود. نرخ 72 کجا و 87 فعلی کجا (100 میلیارد تومان اختلاف مبلغ فروش میشه) که تازه شهریور افزایش نرخ مجدد هم میاد. طرح توسعه هم پیشکش که نیمه دوم سال به بهره برداری میرسه.
                  من قبلا روی 4 هزار دوسوم فروخته بودم. امروز میخواستم مجدد فروش ها رو برگردونم سرجاش در منفی، بعد که اومدم دیدم قیمت اومده بالا پشیمون شدم. اما ای کاش خریده بودم. اون یک سومی که دارم هیچوقت نخواهم فروخت. هیچ دلیلی برای فروشش نه الان نه سال های بعد ندارم.
                  این سهم هیچکدام از ریسک های معمول بازارم نداره. نه افزایش نرخ مواد اولیه نه افزایش نرخ ارز نه تورم نه هیچی!!! همه ریسک ها رو با افزایش نرخ پوشش میدن و به نوعی میتونه براحتی 2 واحد بیشتر از سهم های هم رده خودش پی بر ای بگیره! به همین دلیل من مقداری در سبدم برای سال های سال نگهداری خواهم کرد.
                  درود

سهم نسبت به طیف عظیمی از بازار ارزنده ترهست .... به واسطه نسبت ریسک به ریواردی که داره

حاشیه سود شرکت مشخص هست ... نرخ گذاری دست هیات مدیره .... محصول انحصاری .... و پتانسیل افزایش ظرفیت تولید و...

بازار اگه از تکرار سود شرکتی مطمین بشه pe های بالایی به سهم میده

درواقع با700تومن سود ...و پتانسیل افزایش نرخ های اتی .... سهمی که براخریدار حوالی3500 بعد مجمع میفته ...

به راحتی میتونه دوبل این قیمت دراواخرسال مجددا ترید بشه!

طبق محاسبات تنها با 30درصد افزایش نرخ نسبت به فروردین طی ماه های اتی سود یکسال مالی شرکت به1000تومن میرسه!! اون هم سهمی با این سایز

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

عبور از4000تومن

این شرکت امسال دستخوش تحولات بنیادی جذابی خواهد شد ومیتونه جز تاپ ترین ها در بازدهی 1401 باشه

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

کل شناور این شرکت70میلیون سهم هست

سهامدار درصدی همچنان در حجم های درشت خریدار روزانه سهم هست !

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        کل شناور این شرکت70میلیون سهم هست

سهامدار درصدی همچنان در حجم های درشت خریدار روزانه سهم هست !
                        نزدیک به1میلیون سهم دیگه حقوقی درصدی سهم خرید کرده تا این لحظه!!

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11251

✅ رشد 23 درصدی تولید و 145 درصدی فروش در فروردین 1401

? شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در فروردین ماه 1401 توانست رکورد دیگری را ثبت کرده و به رشد 23 درصدی در تولید و 145 درصدی در فروش دست یابد.

? به گزارش روابط عمومی؛ شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران با درک نیاز دارویی کشور و در جهت تامین حداکثری پوکه کپسول از ابتدای سال جاری و بدون توقف، کلیه خطوط تولید را فعال نگه داشته و توانست میزان تولید پوکه کپسول را به تعداد 540 میلیون عدد برساند که این تعداد نسبت به سال گذشته در حدود 23 درصد و نسبت به بودجه برنامه ریزی شده 59 درصد افزایش داشته است.

? دکتر رامین رمضانی کلمر- مدیر عامل، در این رابطه افزود؛ با تلاش شبانه روزی و بی وقفه کارکنان شرکت، حتی در ایام تعطیل سال نو، ما توانستیم برای اولین بار میزان فروش ریالی شرکت را به عدد 475 میلیارد ریال در ماه برسانیم که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشد 145 درصدی فروش و رشد 28 درصدی تولید را بدست آورد.

? وی اضافه کرد؛ درصد فروش شرکت نسبت به بودجه امسال از نظر عددی در حدود 156 درصد و از نظر ریالی در حدود 224 درصد رشد داشته است.

? شرکت تولید ژلاتین کپسول با توجه به شعار سال 1401 "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی" و به عنوان تنها تولید کننده پوکه کپسول سخت ژلاتینی، همواره در تلاش است تا با افزایش میزان تولید خود، نیاز پوکه کپسول ژلاتینی شرکت های دارویی را تامین نماید.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

شرکت افزایش سرمایه ای را در سال 99 انجام داد که سال قبل ثبت شد

ودرراستای افتتاح خط تولید جدیدی بود

طبق گزارش تفسیری شرکت با افتتاج این طرج درسال جاری ... ظرفیت تولید از6.3میلیارد در سال به 6.75میلیارد خواهد رسید

درواقع معادل با یک ماه فروش شرکت به مقدار تولیدات سال افزوده میشه

450میلیون افزایش تولیدات کپسول با نرخ فروردین ماه ارزشی نزدیک به 40میلیارد داره که باحاشیه سود ناخالص بالای50درصد

نزدیک به 70تومن به سود شرکت اضافه خواهد شد

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

حاشیه سود ناحالص شرکت در99 حوالی58درصد بوده

ودر9ماهه سال جاری هم نزدیک به 53درصد بوده

فرض میگیریم درسال های پیش رو حاشیه سودناخالص50درصد باشه

نرخ فروش تولیدات در فروردین ماه به 880 رسیده ....

بافرض25درصد افزایش نرخ درنیمه دوم امسال و ظرفیت تولید 6.3میلیارد برای امسال سود امسال شرکت حوالی750-800خواهد بود

درسال 1402 ظرفیت تولید شرکت به 6.75میلیارد خواهد رسید و فرض میگیریم تنها 15درصد درکل سال مالی اتی مجددا افزایش نرخ داشته باشیم

باحاشیه سود ناخالص 50درصدی .... سود خالص بالای300میلیارد درمیاد ....که باسرمایه فعلی به ازای هرسهم بالغ بر1000تومن میوفته!!

لذا با چنین چشم اندازی .... دکپسول در سال مالی 1402میتونه بالای1000تومن سود داشته باشه!! ...ان هم با مفروضات کاملا محتاطانه !!

وباتوجه به انحصار کامل درتولید میتونه pe 8-10 بگیره ...... و به سمت 10هزارتومن حرکت کنه!!!

صرفا تصورات شخصپی از چشم انداز یکسال اتی سهم بود .... توصیه ای نیست

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

خریدهای پرحجم دو کد حقوقی درصدی همچنان ادامه داره

نظر

در حال کار...
                                X