تکنیکال نفت (brent)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آخرین سامورایی !
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2022
    • 2538

پاسخ : تکنیکال نفت (brent)

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    نفت برنت (اپدیت ):

130 و 148 دلار مقاومت دارد ...

در صورت عبور از مقاومت سنگین 148 دلار, می تواند 250 دلار را ببیند ( سقف کانال بلند مدت )

بهرام : 1401/1/2

اگر ما گفته باشیم 200دلار در بلند مدت میبیند حتما تحلیل پشتش بوده و شاید ببیند و دیگه نزولی ان را ندادیم که !!!!!!!!!! اما هیچ فایده نداره وقتی برخی 250دلار تارگت داده باشند بدون دلیل و رسم کانال درحالیکه کانالیزه هم نبوده منحنی

و مشخصا که رو هوا گفته دوتا چارت نزولی میذارید دوتا صعودی هر کدام شد یکیش را ریپلی میکنید عجب تکنیکی هست ادمهای زودباور و ساده هم زیاد داریم که حافظه خوبی هم ندارند و برایمان هورا میکشند....
    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
      اگر ما گفته باشیم 200دلار در بلند مدت میبیند حتما تحلیل پشتش بوده و شاید ببیند و دیگه نزولی ان را ندادیم که !!!!!!!!!! اما هیچ فایده نداره وقتی برخی 250دلار تارگت داده باشند بدون دلیل و رسم کانال درحالیکه کانالیزه هم نبوده منحنی

و مشخصا که رو هوا گفته دوتا چارت نزولی میذارید دوتا صعودی هر کدام شد یکیش را ریپلی میکنید عجب تکنیکی هست ادمهای زودباور و ساده هم زیاد داریم که حافظه خوبی هم ندارند و برایمان هورا میکشند....
      تحلیل درست بود ...

عرص کردم در صورت عبور از مقاومت سنگین ۱۴۸ دلار ...

آیا ۱۴۸ را زد ؟

از شما بعید بود چنین ناشیانه مچ گیری کنید ...

اتفاقا عمق تحلیل های آبکی کاربر چند آیدی برای خوانندگان رونمایی شد ...

نفت ۱۴۸ را بزنه قطعا ۲۵۰ و حتی ۲۸۰ را خواهد دید ....
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

تکنیکال برنت : برنت در کانال نزولی ....

حمایت 86 و 82 ( کف کانال )

.................................................. ...

اگر 82 را از دست بده ریزش بیشتری خواهد داشت ...

( آپدیت )

کف کانال رویت شد و از کف کانال
        برگشت طبق تحلیل فوق ... می توانی نفس راحتی بکشی !!

دیتای برنت را حتی ورد آورد در اختیار نداره واکثر سایت ها و کارگزاری ها ندارند ( استفاده کن و ناسپاس هم مباش )

.

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

( آپدیت )

دیتای برنت را حتی ورد آورد در اختیار نداره واکثر سایت ها و کارگزاری ها ندارند ( استفاده کن و ناسپاس هم مباش )

همین دیگه واسه همین کارت نمیشه دیشب اومدی میگی حمایت 86دلار از دست رفت واویلا میشه اگر 82رفت فلان میشه الان اومدی میگی خوب شد صعودی میشه!!! با این جفنگها میشه سرمایه گذاری کرد؟؟؟

باید روند را تحلیل کنی وگرنه کارت نمیشه بشخصه همیشه روند را تحلیل کردم رو نفت و سهام انرژی و انرا صعودی دیدم دیگه نگفتم نزولی هست و فلان و بیسار شما همه مدلی داری باز اگه صعودی شد 250دلاری هم داری اگه نزولی شد میگی گفتم 86دلار را نباید بشکند که شکست باز امروز اومدی میگی صعودی شد و .......

روند شناسی و تحلیل روند را یاد بگیر دست بردار از این تکنیکهای دو پلو و فرار به جلو........جبهه ما مشخصه سهام دلاری و انرژی و ذغال سنگ پالایش و اوره و مجامع سود نقدی

و روندها نیز صعودی میبینیم و از منفیهاش استفاده میکنیم و هر دقیقه سهامدار را نمی ترسونیم.....

دیتای یه چیزهایی دارم که فکرش هم نمیکنی همه پولی هست و پول میدهم دیتای رایگان استفاده نمیکنم مال برنت هم میتونم از تریدینگ ویو قسمت رایگانش بیارم اما از وست تگزاس استفاده میکنم که پولی هست و حمایتها و مقاومتها دقیقتر نشان میده....خوش باشی بحث خودت شروع کردی همین یه ایدی بیشتر ندارم همیشه با یه ایدی مینویسم هر وقت عوض کنم خبر میدهم که!!شما ها با ایدی گمنام حمله میکنید ......

حمایتها نفت برنت 86.84.82.80.78دلار هست هر 2دلار یه حمایت خوب دارد باید دید چی میشود
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/27, 12:13.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5096

( آپدیت )

چطوری میشه که من همین چارت نفت برنت رو دارم که از کف 84 برگشت زده ولی شما 82 را علامت زدی!؟!؟! :-?

ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

دوستان دیتای نفت برنت نداشتم اما زیاد هم فرق نداره این نفت حدود 6دلار ارزانتتر از نفت برنت هست

دیتای یه چیزهایی دارم که فکرش هم نمیکنی همه پولی هست و پول میدهم .

با کاربر چند آیدی دیگر دیگر حرفی ندارم ...
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

چطوری میشه که من همین چارت نفت برنت رو دارم که از کف 84 برگشت زده ولی شما 82 را علامت زدی!؟!؟! :-?

درود ...

دقیقا از
                82/35 برگشت ...

.

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

( آپدیت )

همین دیگه واسه همین کارت نمیشه دیشب اومدی میگی حمایت 86دلار از دست رفت واویلا میشه اگر 82رفت فلان میشه الان اومدی میگی خوب شد صعودی میشه!!! با این جفنگها میشه سرمایه گذاری کرد؟؟؟

باید روند را تحلیل کنی وگرنه کارت نمیشه بشخصه همیشه روند را تحلیل کردم رو نفت و سهام انرژی و انرا صعودی دیدم دیگه نگفتم نزولی هست و فلان و بیسار شما همه مدلی داری باز اگه صعودی شد 250دلاری هم داری اگه نزولی شد میگی گفتم 86دلار را نباید بشکند که شکست باز امروز اومدی میگی صعودی شد و .......

روند شناسی و تحلیل روند را یاد بگیر دست بردار از این تکنیکهای دو پلو و فرار به جلو........جبهه ما مشخصه سهام دلاری و انرژی و ذغال سنگ پالایش و اوره و مجامع سود نقدی

و روندها نیز صعودی میبینیم و از منفیهاش استفاده میکنیم و هر دقیقه سهامدار را نمی ترسونیم.....

دیتای یه چیزهایی دارم که فکرش هم نمیکنی همه پولی هست و پول میدهم دیتای رایگان استفاده نمیکنم مال برنت هم میتونم از تریدینگ ویو قسمت رایگانش بیارم اما از وست تگزاس استفاده میکنم که پولی هست و حمایتها و مقاومتها دقیقتر نشان میده....خوش باشی

بحث خودت شروع کردی همین یه ایدی بیشتر ندارم همیشه با یه ایدی مینویسم هر وقت عوض کردم از دست شماها بوده که هر کدام با دهها ایدی گمنام حمله کردید و تغییر ایدی نیز در صفحه درخواست از مدیر سایت بوده و مدیریت تغییر داده !!شما ها با دهها ایدی گمنام حمله میکنید که ......!!

گفتم دیتا میخرم نگفتم تحلیل که!!!! پروفسور من خودم رفرنس هستم و این تحلیلهایم ارزش فوق پولی ها دارد هنوز فرق دیتا و تحلیل را نمی دونی که!!!! همین دیتای پولی ره اورد هم نداری و تجربه اش نداری که ببینی چقدر دقیق حمایتها و مقاومتها نشون میده و بازار به ان واکنش نشون میده برو در مبحث خودم تحلیل تکنیکال شاخص کل رو ببین و واکنشی که بازار نشان داد

با دیتای رایگان که نمیشه کار کرد اینا عمدا میدهند به بازار برای خالی کردن سهامشان.............
                  آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/27, 13:26.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5096

درود ...

دقیقا از
                    82/35 برگشت ...

شرط میبندم دیتایی که شما استفاده میکنی دیتای کمتر از یکساله برنته ،
                    دیتایی که من دارم از 2004 به بعده و کف یکساعته کندلی اش را دقیقا 83.8 نشون میده

آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2022/09/27, 14:36.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8863

احتمال برگشت نفت به محدوده 109 الی 110.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

شرط میبندم دیتایی که شما استفاده میکنی دیتای کمتر از یکساله برنته ،

دیتایی که من دارم از 2004 به بعده و کف یکساعته کندلی اش را دقیقا 83.8 نشون میده

کیوان چرا پاسخ سلام بنده را چنین عصبی دادید ؟

مشکل خاصی هست ؟

2004 را روی نمودار دیتای بنده پیدا کن تا اگر مایل بودید در
                        فضایی دوستانه ادامه دهیم ! نه چنین دست به گُرز!!

.

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5096

کیوان چرا پاسخ سلام بنده را چنین عصبی دادید ؟

مشکل خاصی هست ؟

2004 را روی نمودار دیتای بنده پیدا کن تا اگر مایل بودید در
                          فضایی دوستانه ادامه دهیم ! نه چنین دست به گُرز!!

یا خدااا!!!!

کجای کلمآت یا عبارات من در اون دو خط عصبی و دست به گرز بود آخه ؟!؟!؟!؟!؟!
                          گرز اونی هست که الان تو خیابونها دارن میزنن تو سر مردم!
                          چطوری از یک دیالوگ کاملا عادی بدون هیچ پسوند و پیشوند و اسمایلی همچین حسی رو دریافت میکنید؟! نه مثل شما فونت درشت بوده ، نه رنگی ، نه بولد!
                          واقعا گاهی اوقات پشیمون میشم اگر بخوام اصلا با کسی دو خط دیالوگ داشته باشم ، اَه #:-S

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

یا خدااا!!!!

کجای کلمآت یا عبارات من در اون دو خط عصبی و دست به گرز بود آخه ؟!؟!؟!؟!؟!
                            گرز اونی هست که الان تو خیابونها دارن میزنن تو سر مردم!
                            چطوری از یک دیالوگ کاملا عادی بدون هیچ پسوند و پیشوند و اسمایلی همچین حسی رو دریافت میکنید؟! نه مثل شما فونت درشت بوده ، نه رنگی ، نه بولد!
                            واقعا گاهی اوقات پشیمون میشم اگر بخوام اصلا با کسی دو خط دیالوگ داشته باشم ، اَه #:-S

درود مجدد ...

وسط تخریب کاریر چند آیدی بدون سلام و مقدمه ، شرط بستی که من دیتای یک ساله برنت را هم ندارم !!

و فرمودید که دیتای ۲۰۰۴ را داری تا امروز ( حدود ۱۸ سال )

نخواستم پاسخ سرسری و ناقص به شما بدهم ...

وقت گذاشتم و دیتای ( ۳۶ ساله برنت ) ۲ برابر دیتای شما را در اختیارت قرار دادم ...

نتیجه چه شد ؟!

شرط را اول پاس بدار ، تا برویم سراغ سایر مطالب نامربوط دیگر ...
                            .

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8863

این 50 ساله نفت کرود(خام)

نظر

• گالیور
                                عضو فعال
                                • Sep 2020