__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : گاهنامه orumbourse

افت ۸۰۰۰ واحدی شاخص یک حرکت طبیعی بود به ویژه بعد از افزایش هایی که در ماه های اخیر داشت.
    ولی وجود پارامترهای سیاسی باعث تشدید این اصلاح شد. در ۲ روز حدود ۱۳ هزار واحد افت شاخص و حجم معاملات هم خیلی زیاد بود.
    این یعنی اینکه فروشنده زیاد بود و از طرفی خریدار هم زیاد بود یعنی اینکه خیلی از کسانی که به هردلیل قصد فروش سهام داشتند موفق به فروش شدند و نقد شدند.
    سهمی را در نظر بگیرید که مثلا حجم مبنای ۴۰۰ هزار داشته. وقتی در ۲ روز کاری و در منفی کامل حدود ۱۰ برابر ححم مبنا فروخته شده و صف فروش جمع شده این سهم دیگه واقعا اگه بنیادی هم باشه جای فروش نداره.
    به نظرم اگر دوستان موافقت فرمایند جهت گیری نوشته ها را مجددا به سمت تحلیل سهام مختلف ببریم و به این بحث احتمال حمله نظامی و یا احتمال ریزش شدید بازار که احتمالات غیر منطقی هستند خاتمه بدیم.
    برای شروع مجدد شخصا پیشنهاد بررسی وبشهر را دارم
    شخصا نتونستم اطلاعات بنیادی کاملی راجع به سهم پیدا کنم
    سپاسگزار خواهم شد اگر دوستان تشریک مساعی فرمایند.
    Honesty is the best policy

نظر

• مباشر
      ستاره دار (1)
      • May 2019
      • 385

اتفاقا من دو تا سهم پایه دارم که دیروز میخواستم سفارش فروش بزارم اصلا قبول نمیکرد سیستم پیغام میداد بیانیه پذیرش ریسک پذیرفته نشده زنگ زدم کارگزاری همون مراحلی که خانم رویا گفتن رو میبایست انجام میدادم و تیک گزینه پذیرش ریسکو میزدم
      یادمه سال گذشته هم برا اولین بار که میخواستم خکاوه بخرم همین پیغامو داد و ثبت سفارش نمیشد و باید او تیک رو برمیداشتم تا بتونم خرید و فروش کنم به هر صورت ان شاله مشکل سهامداران پایه یه جوری حل بشه چون میشناسم افراد تازه کاری که تا الان سرمایشون تو این بازار پایه و با این قوانین مسخره نصف شده

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10176

احتمالا در یکی دو روز اول هفته بازار با مثبت اندک مثلا بین هزار تا سه هزار واحد در هر روز شروع بشه .
        بنظر من اگر اونطوری شد اون وقت اون مثبت میتونه جاش رو به منفی اواخر هفته بده.
        بگمان من اگر قصد نوسانگیری ساعتی داربد میشه در منفی شنبه خرید انجام بگیره و یکشنبه دوشنبه در مثبت فروخته شه ولی برای خرید میان مدت و بلند مدت روی سهامی که اخیرا خیلی زیاد بالا رفته اند و در این دو سه روز صف فروش بوده اند،بگمانم عجله نکنید بهتره.
        منظورم اینه که هنوز مطمئن نیستیم که اصلاح شاخص تموم شده تا خرید بقصد سهامداری انجام بگیرد ولی نوسانگیری ساعتی یا یکی دو روزه بد نیست.
        البته گفتم سهام هایی که اخیرا زیادی رشد کرده اند نه سهام هایی که رشدی زیادی نداشته اند و یا بنیادی مناسبی دارند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آگراداد
          عضو فعال
          • Dec 2017
          • 424

به نظر میرسه شرایط بهتر شده ومیتوان سهم های خوب را بادید میان مدت انتخاب کرد .

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

آیا فردا سهام بانکی نظیر وبصادر منفی هستن؟

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14636

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              آیا فردا سهام بانکی نظیر وبصادر منفی هستن؟
              با اجازه صاحب تاپیک
              به نظر من مثبت و شاید صف خرید خصوصا وبصادر و وتجارت
              و اگر اینها فردا در مدار مثبت نباشن باید فاتحه بازار خواند
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10176

سعی کنید خرید جدید برای سهامداری میان مدت و بلند مدت فعلا انجام ندید، مگر سهامی که در کف هستند و رشدی نداشته اند لیزینگ ها مانند وایران و ولساپا و ولصنم و یا از گروه خودرو و بانکی و برخی دیگه که قبلا این جا در موردشون هی مطلب گذاشتیم از این جمله هستند.
                برای فروش هم منتظر بازار مثبت امروز یا فردا باشید.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مباشر
                  ستاره دار (1)
                  • May 2019
                  • 385

سلام و صبحتون بخیر
                  نوسان یکی دو روزه از چه گروهی پیشنهاد میدین

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10176

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                    سلام و صبحتون بخیر
                    نوسان یکی دو روزه از چه گروهی پیشنهاد میدین
                    هر سهم و گروهی که بیشترین اصلاح رو خورده.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10176

وایران امروز پس از هشت سال تونست بیاد بالای مقاومت 265 تومن این اتفاق مهمی در روند سهم محسوب میشه.

نظر

• TAJ2014
                        عضو فعال
                        • Dec 2014
                        • 1027

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                        اتفاقا من دو تا سهم پایه دارم که دیروز میخواستم سفارش فروش بزارم اصلا قبول نمیکرد سیستم پیغام میداد بیانیه پذیرش ریسک پذیرفته نشده زنگ زدم کارگزاری همون مراحلی که خانم رویا گفتن رو میبایست انجام میدادم و تیک گزینه پذیرش ریسکو میزدم
                        یادمه سال گذشته هم برا اولین بار که میخواستم خکاوه بخرم همین پیغامو داد و ثبت سفارش نمیشد و باید او تیک رو برمیداشتم تا بتونم خرید و فروش کنم به هر صورت ان شاله مشکل سهامداران پایه یه جوری حل بشه چون میشناسم افراد تازه کاری که تا الان سرمایشون تو این بازار پایه و با این قوانین مسخره نصف شده
                        امروز برای رفع ابهام دستور فروش پایه گذاشتم قبول کرد ومشکلی نبود

دوستان تیک پذیرش ریسک وموافقت رو نزنید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10176

استقبال از تاپیک واقعا کمه.
                          من صبح زود بلند میشم به معاملات خودم نگاه نکرده پست میزنم اون وقت استقبال در حد یه تاپیک معمولی.
                          کاربران مهمان هم روی مخ اند.یعنی چی مهمان؟!اگر اینجا آیدی داری چرا با آیدی خودت نمیای؟اونایی که آیدی دارند لطفا بصورت مهمان وارد نشند خیلی رک میگن راضی نیستم .بصورت مهمان لطفا وارد تاپیک من نشید.اگرم آیدی ندارید بهتره یه آیدی برای خودتون باز کنید.مهمان وارد نشید.
                          اون دوستانی که مطلب میزنند یا به سوالات دیگر کاربران جواب میدهندازشون سپاسگزارم و دست شون رو میبوسم،همین رویه رو ادامه بدید.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10176

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            وایران امروز پس از هشت سال تونست بیاد بالای مقاومت 265 تومن این اتفاق مهمی در روند سهم محسوب میشه.
                            از کنار این پست بی تفاوت رد نشید این اتفاق مهمی هست.

نظر

• آگراداد
                              عضو فعال
                              • Dec 2017
                              • 424

اول وقت فرصت خرید بود . هنوز دیر نشده .

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10176

ولساپا 11 میلیون ولصنم 5میلیون صف خرید وایران و لشرق هم نزدیک صف خرید.

نظر

در حال کار...
                                X