__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    ارزو می کنم زندگی روی خوشش رو به شما نشون بده. گوشه چشمی از حضرت دوست کافی است که زندگی انسان از این رو به اون رو بشه. خدا تو قرآن گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را. ازش بخواهید و اعتماد کنید بهش. قربونش برم. خدا خیلی خداست. دروغ و دغل تو کارش نیست. اگه گفته وقتی ازم بخوایید بهتون میدم پس قطعا همین گونه است.
    بریم تا استاد ارومبورس ما رو بیرون نکردن که چرا توی تاپیک اسپم میزارید. با عرض پوزش از جناب ارومبورس. پیش اومد دیگه.
    من که خیری ازش ندیدم
    امیدوارم برای شما و بقیه خدای خوب و بخشنده و دهنده باشه
    با عرض پوزش از سجاد
    الانه که عصبانی بشه و تاپیک را رو سرمان خراب کنه
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• abed
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 426

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
      سلام آقا سجاد
      سهم شوینده
      مالک 777 میلیون شگل
      مالک 760 میلیون شپاکسا
      مالک 80 میل ونوین
      مالک 63 میل ساینا
      که کلا پرتقوی بورسی اش به ازای هر سهم 2500 تومان می باشد
      امروز هم در قیمت 1200 تومن صف فروش
      نظری در مورد سهم داری؟
      -با اجازه اقا سجاد - من هم نمیتونم بگم چرا این قیمت مونده -- دلایلی نظیر این که شناور بالا ست را هم زیاد نمیتونم قبول کنم - ولی حسم بهم میگه این رفت وبرگشت به 1200 همین روزها تبدیل به صف سنگین میشه- چون فکر میکنم بالاخره جریان بول میفهمه باید یک سری هم به این سهم بزنه-

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10178

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        به نظر شخصی من نه تنها در بورس که در تمام زندگی افرادی موفق هستند و پیشرفت می کنند که مسئولیت کامل زندگی خودشون رو به عهده بگیرند. مسئولیت کامل خرید هر کسی در بورس هم به عهده خودش هست. اینکه تحلیل گرش رو به درستی انتخاب نکرده و یا اینکه به حرف تحلیل گران خوب به درستی گوش نکرده که در چه قیمتی توصیه به خرید می کردن مشکل خودش بوده اما اینکه با این قانون مسخره و بی تدبیر زندگی او را یک شبه بر باد داده اند، مسئولان و فاسدان اقتصادی باید پاسخگو باشند. حداقل در آن دنیا که حتما باید پاسخگو باشند.
        زمانی که آموزش های مقدماتی بورس رو گذراندم تمام روش های سرمایه گذاری رو برامون تعریف کردند و تعریفی که از بورس برای ما ارائه دادند :
        ریسک پذیری بالا و قدرت نقدشوندگی بود. اکنون هم باید هر دوی این گزینه ها همچنان چه در بورس و چه در فرابورس قابل تعریف باشد. اگر اکنون قدرت نقد شوندگی بالا نیست فساد مسئولین را می رساند. در مورد ریسک پذیری هم که خودمون اون رو پذیرفتیم. هم در بورس هم فرابورس....
        و البته باز هم اعتقاد کاملا شخصی من این است که همه چیز با حرف های خوب خوب و افکار خوب خوب حل می شود و انسان به عرشی که لیافتش را دارد با همین حرف های خوب خوب و افکار خوب خوب می رسد. البته نظر و اعتقاد شخصی است. توصیه به خرید ندارم.
        :p
        مردم ایران هم یه عادت بد دارند که هر اتفاق منفی براشون بیفته،میگند تقصیر مسئولین هست.خب وقتی بالا میرفت تقصیر مسولین نبود و انتخاب خودت بود ولی وقتی پایین اومد تقصیر مسئولین شد؟!مگه دهها بار در مورد بازار پایه هشدار ندادند؟ مگه هر بار تی ست رو باز میکردید علامت خطر رو بالای صفحه نمی دیدید؟ دیگه چیکار کنند که متوجه بشید سهام بازار پایه برای نوسان ده بیست درصدی اونم برای خرید در کف خوبه نه سهامداری؟!سوای اینا سهم خوب با تغبیر درصد نوسان اینقدر بالا پایین نمیشه ولی اگه بنیادی قابل اعتمادی نداشته باشه با وزش هر بادی چپ میکنه.از نظر من قانون فعلی درست و منطقیه ولی مقرارت قبلی راه رو برای فساد باز میکرد.البته من هر چقدر بگم ،تعصب سهامداری بازار پایه نخواهد گذاشت شما واقعیت رو قبول کنید الان مرغ شما یه پا داره.ادامه دادن قانون فعلی باعث شفافیت مالی سهام بازار پایه خواهد شد.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/22, 07:32.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10178

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          سلام آقا سجاد
          سهم شوینده
          مالک 777 میلیون شگل
          مالک 760 میلیون شپاکسا
          مالک 80 میل ونوین
          مالک 63 میل ساینا
          که کلا پرتقوی بورسی اش به ازای هر سهم 2500 تومان می باشد
          امروز هم در قیمت 1200 تومن صف فروش
          نظری در مورد سهم داری؟
          درود
          بنظر میاد یه موج صعودی که شاید موج سه باشه رو تموم کرده و وارد یه موج اصلاحی شده در کوتاه مدت اصلاحی میبینمش ولی اصلاح پرنوسان.شاید 1000 یا زیر 1000 رو هم ببینه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10178

اقا کسی در مورد بازار پایه از من سوالی نکنه.
            هر کسی بشما سهام بازار پایه رو پیشنهاد داده خودش هم بیاد در مورد آینده سهمش جواب بده.طرف سهم رو پیشنهاد میده دردسرش رو ما میکشیم.
            اصلا برید روی سهام اما و اگر دار تک سهم بشید.آتیش بزنید به مالتون.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10178

در طول یه ماه سهم تشتاد از 2650 تومن اومده تا 1550 تومن هنوزم صف فروشه بعد ما داریم در مورد بازار پایه بحث و جدل می کنیم دیگه این نتیجه کار اینه دیگه.
              به چه درد میخوره شما سهمی رو پیشنهاد بدید که 100 درصد بره بالا بعد 50-60 درصد افت کنه؟سهمی که نمیتونه خودش رو اون بالا نگه داره به چه درد میخوره.گیریم اصلا این جور سهام بما سود هم دادند،اون استرسی که بابتش کشیدیم رو چیکار کنیم؟اینم با پول حل میشه؟!
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/22, 08:40.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10178

بالاخره نمردیم و شکست مقاومت 1300 تومن در فسپا رو دیدیم.
                حواستون به لیزینگ ها باشه.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10178

امروز کمی هم فسپا و خودرو اضافه کردم تا ببینیم چی پیش میاد؟

نظر

• امیر محمد ۲
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 789

سلام
                    آقا سجاد گل

کمی نقد دارم میخوام وایران بخرم

نظرتونو برام مهمه

270 میشه خرید

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10178

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                      سلام
                      آقا سجاد گل

کمی نقد دارم میخوام وایران بخرم

نظرتونو برام مهمه

270 میشه خرید
                      درود بر شما

وایران رو من دیروز روی 265 تا 268 تومن خریدم البته به دید میان مدت.قبل هم کمی داشتم ولی کم بود حجم خرید دیروز سنگین بود.نزدیک مقاومت هست برخی ها فروشنده اند ولی بنظر من این مقاومت شکسته خواهد شد.بنظر من خرید در منفی بد نیست .ولساپا هم حوالی 200 تا 205 تومن برای خرید خوبه،در حال واکنش به مقاومت 210 تومنه.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10178

یه روزی حسرت این قیمت های خزامیا رو هم خواهیم خورد قیمت 158 تومن
                        31 شهریور 98

نظر

• محمدیان50
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 822

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          یه روزی حسرت این قیمت های خزامیا رو هم خواهیم خورد قیمت 158 تومن
                          31 شهریور 98
                          .............

از زمانی که 1470 را پشت سر گذاشت....

باید منتظر قیمت های بالای 2000 برای سهم باشیم....

سهم بعد از دیدن 1699 و برگشت به 1482 در حال کسب انرژی لازم برای

اهداف بالاتر...

نظر

• محمدیان50
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 822

ختور....

بعد از دیدن 10790 و برگشت به8411.....

افت حدود 28 درصدی داشته....

نظر

• Senator1989
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 2577

سلام نظرتون درباره مقاومت ولغدر و ورود به هجرت یا دکپسول چی هست ؟

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10178

فردا از اواسط معاملات ممکنه فشار فروش برای بازار بیاد اینطور پیش بینی میکنم.
                                حالا ببینیم چی میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X