__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10188

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
    جناب اروم بورس امکانش هست در مورد فسپا مجدد نظرتونو بگین.تا کجا احتمال اصلاح هست.۱۳۸۰ ورود کردم.
    بعید میدونم زیر 1150 تومن بیاد. صبور باشید داره کف سازی میکنه، بزودی با شکست 1500 تومن حداقل تا 1800 تومن میره ولی برای یکی دو سال اهداف بالا داره .

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
    به به اروم بورس خان جونم
    خوش برگشتی.اینقدر همه چیز را به خودت دیگر نگیر و فکر نکن همه هرچه می نویسند خطاب به تو می باشد.تا آنجا که من می دانم همه اینجا دوستت دارند و از نوشته هایت استفاده می نمایند.بیا و یک دو سه گاو شیرده معرفی بنما تا به سلامتی همدیگر پستانشان را در کام بگیریم و قوت قوت شیرشان را مک بزنیم. تو هم داری دیگر به سن و سالی می رسی و برای استخوان های پوک من و استخوان های هنوز خوب خودت شیر تازه خیلی خوب می باشد.سبز و آبی و کذا ندارد اینجا.مدیریت آیدی من را اصلا بی رنگ نماید.یک جوری که با چشم غیر مسلح کسی نتواند بخواند.ارومبورس خان اگر کسی خواست از سبز بپرسد می پرسد.اما حالا آمده اند از تو می پرسند.چقدر خوب می باشد که مردم به آدم رجوع بنمایند و سوال بپرسند.یک لگد حواله خر شیطان بنما و برای همیشه بمان.اگرچه می دانم بورسی همیشه خانه ات خواهد بود و هرجا بروی آخرش برمیگردی همین بورسی که هم دوستت دارد و هم دوستش داری.من در این چند سال ندیده ام ناز کسی را بیش از ناز تو در این فروم بخرند.اگر این ناز در بورس عرضه می گشت الان بالاتر از شتران 92 و شمواد 98 در اوج قیمت معامله می گشتو 50 تا گره هم باعث دادن صفش نمی گشت.
    با تشکر
    امام قلی خان اینم از اون حرفاست ها.مگه بخاطر ارسال های من پولی داده اند که حالا بخواهند منو تحمل کنند؟!اتفاقا منم دارم اینا رو تحمل میکنم خیلی هم منت بکشند.
    سر یه امکانات جزیی دیدید چه گدابازی راه انداختند.
    ایدی سبز رنگی داریم اینجا که دو سال نمینویسه ولی امکانات سایت رو یدک میکشه،اون وقت برای یه کابر فعال میرند واسطه میشند که فلانی به اورم بورس امکانات نده.
    تازه این دنیای مجازی بیشتر از اون که چیزی بمن بده ازم گرفته.،من از خدامه منو مسدود کنند تا خیالم راحت شه از این دنیای مجازی.
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/07, 20:34.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ارادت
      عضو فعال
      • Jul 2017
      • 2268

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      بعید میدونم زیر 1150 تومن بیاد. صبور باشید داره کف سازی میکنه، بزودی با شکست 1500 تومن حداقل تا 1800 تومن میره ولی برای یکی دو سال اهداف بالا داره .

امام قلی خان اینم از اون حرفاست ها.مگه بخاطر ارسال های من پولی داده اند که حالا بخواهند منو تحمل کنند؟!اتفاقا منم دارم اینا رو تحمل میکنم خیلی هم منت بکشند.
      ایدی سبز رنگی داریم اینجا که دو سال نمینویسه ولی امکانات سایت رو یدک میکشه،اون وقت برای یه کابر فعال میرند واسطه میشند که فلانی به اورم بورس امکانات نده.
      تازه این دنیای مجازی بیشتر از اون که چیزی بمن بده ازم گرفته.،من از خدامه منو مسدود کنند تا خیالم راحت شه از این دنیای مجازی.
      سلام.....استاد جسارتا ساده و بی ریا بگین چه انتظاری از مدیران سایت دارین....؟سایت چه امکاناتی میتونه برای بعضی کاربران قائل بشه؟

نظر

• ارادت
        عضو فعال
        • Jul 2017
        • 2268

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
        به به اروم بورس خان جونم
        خوش برگشتی.اینقدر همه چیز را به خودت دیگر نگیر و فکر نکن همه هرچه می نویسند خطاب به تو می باشد.تا آنجا که من می دانم همه اینجا دوستت دارند و از نوشته هایت استفاده می نمایند.بیا و یک دو سه گاو شیرده معرفی بنما تا به سلامتی همدیگر پستانشان را در کام بگیریم و قوت قوت شیرشان را مک بزنیم. تو هم داری دیگر به سن و سالی می رسی و برای استخوان های پوک من و استخوان های هنوز خوب خودت شیر تازه خیلی خوب می باشد.سبز و آبی و کذا ندارد اینجا.مدیریت آیدی من را اصلا بی رنگ نماید.یک جوری که با چشم غیر مسلح کسی نتواند بخواند.ارومبورس خان اگر کسی خواست از سبز بپرسد می پرسد.اما حالا آمده اند از تو می پرسند.چقدر خوب می باشد که مردم به آدم رجوع بنمایند و سوال بپرسند.یک لگد حواله خر شیطان بنما و برای همیشه بمان.اگرچه می دانم بورسی همیشه خانه ات خواهد بود و هرجا بروی آخرش برمیگردی همین بورسی که هم دوستت دارد و هم دوستش داری.من در این چند سال ندیده ام ناز کسی را بیش از ناز تو در این فروم بخرند.اگر این ناز در بورس عرضه می گشت الان بالاتر از شتران 92 و شمواد 98 در اوج قیمت معامله می گشتو 50 تا گره هم باعث دادن صفش نمی گشت.
        با تشکر
        سلام استاد...ماشاا..تاجایی که ذهن من یاری میکنه شما چند ساله رابطه خوبی با گاو شیرده و خود شیر دارین........بد نیست یکم به معده خودتون استراحت بدین:)

نظر

• eps
          ستاره دار(2)
          • Feb 2019
          • 435

سجاد عزیز و بزگوار

ممنون که هستین و ممنون که بی مزد و منت راهنمایی میکنین و تحلیل می زارین

انصافا تحلیل هاتون یکی از یکی بهتر و خوب ترند

توی همین یک سال اگه کسی با تحلیل های شما سهم می خرید حداقل الان 200 تا 300 درصد بازدهی داشت

وجود شما و اساتیدی مثل شما برای تازه کارهایی امثال من یه نعمت بزرگه

بازم ممنون از محبت تون و ممنون از حضورتون

نظر

• رستا
            عضو فعال
            • Jan 2018
            • 481

ممنونم جناب اورم بورس .امیدوارم همه چییز درست بشه و مثل قبل تو تاپییک باشین.

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

این شایعه بازار امروز را منفی کرد/دلیل ریزش امروز

سه شنبه, ۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۴ ق.ظ

شایعه استعفای رییس سازمان بورس صحت ندارد

مدیر روابط عمومی نهاد ناظر بازار سرمایه در واکنش به شایعه استعفای رییس سازمان بورس ضمن تکذیب آن اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان در راستای گروگانگیری مخاطب صورت گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، امروز برخی از سایت و کانال‌های بورسی از استعفای شاپور محمدی در جلسه شورای عالی بورس خبر دادند که یاسر فلاح ، ضمن تکذیب این شایعه در اینستاگرام اعلام کرد: شایعه تغییر ریاست سازمان بورس در جلسه امروز به وسیله برخی در فضای مجازی مطرح شد، غیر واقعی و در راستای گروگانگیری مخاطب و افزایش مخاطبین صورت گرفته است.

بنابراین گزارش ، در چند وقت گذشته و با توجه به نزدیک شدن به پایان دوره 30 ماهه ریاست شاپور محمدی در سازمان بورس، عده ای نیز با سوء استفاده از این موضوع، شایعه برکناری و استعفا رییس فعلی سازمان بورس را هر ازگاهی منتشر می کنند

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10188

از صف فروش سهامی که زیادی رشد نکرده اند،نترسید.شاخص در محدوده 308 تا 310 هزار تا یه حمایت قوی داره.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

از صف فروش سهامی که زیادی رشد نکرده اند،نترسید.شاخص در محدوده 308 تا 310 هزار تا یه حمایت قوی داره.
                  درود

به نقل از :
                  با وجود شکل‌گیری موج اصلاحی در بخشی از سهام فرابورسی، حجم تقاضا در پایان دادوستدهای دیروز از این واقعیت پرده برمی‌دارد

که انگیزه‌ها برای خرید همچنان بالاست

و گرچه در برخی از سهم‌ها تمایل به ذخیره سود وجود دارد،

اما این هم دور از واقعیت نیست که طیفی از سهم‌ها که طی این مدت تحت فشار بوده‌اند، قابلیت بالایی برای جذب تقاضا دارند.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10188

فردا خریدار در صف فروش سهامی که زیادی رشد نداشته اند،خواهد بود.

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

فردا خریدار در صف فروش سهامی که زیادی رشد نداشته اند،خواهد بود.
                      به نقل :

معاملات امروز بورس در حالی آغاز شد که اکثر نمادهای بورسی منفی معامله شدند و در یک حرکت پیوسته و با افت بیش از ۶ هزار واحدی، بازار بسته شد

. تنها نکته مثبت امروز بورس برگشت بازار در دقایق پایانی بود به طوری که مقدار اندکی از افت بازار جبران شد

و این امید وجود دارد که بازار روز آینده مثبت باشد.

نظر

• رستا
                        عضو فعال
                        • Jan 2018
                        • 481

جناب اورم بورس در مورد مداران تحلیل جدید دارین.
                        نزدیک ۲۰۰ درصد تو سودم نگهدارم؟

نظر

• National
                          عضو فعال
                          • Nov 2018
                          • 630

سلام جناب اروم بورس
                          اگه ممکنه چندتا سهم معرفی بفرمائید
                          به نظرتون کفرا تو منفی ارزش خرید داره ؟
                          متشکرم از جوابتون

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10188

در اصل توسط National پست شده است View Post
                            سلام جناب اروم بورس
                            اگه ممکنه چندتا سهم معرفی بفرمائید
                            به نظرتون کفرا تو منفی ارزش خرید داره ؟
                            متشکرم از جوابتون
                            درود

کفرا رو من به صف خرید 23469 ریال فروختم.حتی بعد از فروش من یه 100 تومنی هم بالا اومد ولی امروز به 2140 تومن رسید.
                            من یه الگوی سرو شانه غیرایده ال سقف با هدف حوالی 1700 تومن در نمودارش میبینم البته غیرایده اله.اگه بازار خراب بشه یا اگر شش ماهه خوبی نده ممکنه به اون هدف برسه.من 60 درصد احتمال ادامه اصلاح میدم ولی شما اگر قصد خرید دارید منتظر باشید اگر رفت زیر 2000 تومن، پله ای بخرید تا ببینید تا کجا افت میکنه 1800 یا 1700 تومن ولی اگر چنانچه در روزهای آینده بالای 2400 تومن اومد اون وقت دیگه اصلاح تموم شده خواهد بود.
                            اما کفرا اصلاحش رو چه در قیمت های امروز 2100 تومن و چه در 1700 تومن تموم کنه اهداف بالای 3 هزار تومنی داره.

دوستان در جریان باشند من بخشی از کفرا رو فروختم.
                            البته اونایی که با نظر من کار میکنند میتونند فردا بالاتر هم بفروشند البته من نمیگم کسی بفروشه ،خودتون میدونید ولی من از این منفی های اخیر زیاد خوشم نیومد.
                            پایین اومد جایگزینش میکنم بالاتر هم رفت که چه بهتر.
                            501 درصد گین

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/08, 21:21.

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

گزارش‌های ماهانه صنایع و گروه‌های بزرگ بازار نشان از بهبود یا ثبات در عملکردشان نسبت به سه ماهه نخست سال دارد.

کارشناسان بر این باورند که پس گزارش‌های ماهانه، بازار به دنبال گزارش‌های شش ماهه و تحقق پیش‌بینی گروه‌ها است.

به گزارش تجارت‌نیوز،

گزارش‌های ماهانه صنایع و گروه‌های بزرگ بازار سهام نشان از بهبود یا ثبات در عملکردشان نسبت به سه ماهه نخست سال دارد.

کارشناسان بر این باورند که پس گزارش‌های ماهانه، بازار به دنبال گزارش‌های شش ماهه و تحقق پیش‌بینی گروه‌ها است.

نظر

• آگراداد
                                عضو فعال
                                • Dec 2017
                                • 424

بازا امروز مثبت میشه .
                                به امید خدا .
                                شک نکنید .

نظر

در حال کار...
                                X