__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

پاسخ : __نقشه راه بازار سرمایه__

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب خدمت اروم بورس عزیز...

سال نو رو تبریک میگم...

بهانه اصلی برای این مطلب عرض ادب و تبریک است...

ولی یک کلمه هم عرض کنم... نمیدونم این یک کلمه رو دلیلش رو خوش قلبی شما بدونم یا وضعیت تکنیکال ذوب...

اون یک کلمه که طعم تکنیکال داره اینه :

بزودی!

انشاالله.

درود
    سهم حوالی 300 تومن از نفس میفتاد وچند بار بهش رسید وبرگشت
    منم خسته شدم ودر اخر ردش کردم رفت /:.rolleyessmileyani
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• توسکا
      عضو فعال
      • Feb 2018
      • 508

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      یه سهمی که اخیرا نظرم روش مثبت بود ولی دیروز صف خرید شد، بکهنوج بود.فکر کردم تا محدوده 2000تا 2200 تومن هم میاد ولی دیروز امونش ندادند و صف خرید کردنش.البته سهام کوچیک اینجوریه.یهویی می بینی با قدرت پول صف خرید میکنند.
      بهرحال امروز مقاومت 2750 تومن رو میشکنه و توجه بازار بهش جلب میشه.
      محدوده 2000 تا 2200 تومن میومد میخواستم بخرم ولی حالا دیگه از دست رفته در مورد اهدافش هم سایر کاربرهایی که روشون فعال هستند نظر بدهند .البته این گروه بفجر همچنان ارزنده هست.گرچه بکهنوج سرمایه کمتری داره و سریع بالا خواهد رفت ولی بفجر هم بایستی بالا بره.
      سلام و عرض ادب

صرفا به جهت مشارکت در تاپیک دوست عزیزم:

بهکنوج سهم خوبیه و به نظرم آینده خوبی داره...در مورد کوتاه مدتش من هم فکر مبکردم تا 10 کندل روزانه دیگه در جا بزنه و فرصت خرید بده که به قول اروم بورس عزیز امونش ندادند...

فکر میکنم حوالی 3000 مقاومت داره...ببینیم اونجا چیکار میکنه...

@};-@};-@};-@};-@};-@};-

یا علی
      مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
      کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
      https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
        بنظرم سهام غالبر میتونه تو کوتاه مدت حداقل تا 2200 رشد کنه
        وضعیت نموداری خوبی داره
        افزایش سرمایه از انباشته
        افزایش سرمایه از تجدید
        همین طور بخاطر شیوع ویروس کرونا فروش لبنیات سنتی با کاهش چشمگیر مواجه شده و در مقابل مردم مصرف لبنیات صنعتی رو ترجیح میدن که فروش شرکت رو چند وقتی به شدت افزایش داده

غالبر قفل در صف خرید .

نظر

• bourse
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1346

زنجان ( صنایع کشاورزی ) برای خرید بررسی کنید . یه مدته بازارگردون داره کنترلش میکنه بنظرم حرکتش خیلی نزدیکه و میتونه تو صف خرید برای مدتی قفل بشه . قیمت فعلی 369

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10174

واقعا جایگاه بفجر 1400 تومن نیست و در این قیمت ها کم ریسکه ،حداقل الان باید بالای 2 هزار تومن می بود.
            اینقدر هم این سهم رو تبلیغ میکنم ولی باور بفرمایید خودم یه دونه هم ندارم ولی خب بنظر من سهم کم ریسکیه.حالا کسی خرید،تحلیلش بهمراه اهداف و حد ضرر در صفحات قبل هست.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

خکاوه صفش عرضه شد خرید کنید چارتش تا ظهر میزارم

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10174

وتجارت با 10.5 درصد مثبت روی مقاومت در 723 ریال باز شد.بنظرم این مقاومت شکسته میشه.صف خرید امروز روی 759 ریال میفته.
                حتی امروز هم این مقاومت شکسته نشه روزهای آینده بنظرم میشکنه.
                وتجارت هم با صف خرید روی 76 تومن مقاومت 73 تومن رو شکسته .پیرو تحلیل قبلی که هدف بلند مدتش رو 230 تومن گفته بودم در راستای اون فعلا بریم سر وقت مقاومت هاش.110 تومن یه مقاومت مهم هست قبل اونم ممکنه مقاومت داشته باشه ولی 110 تومن مقاومت قویی هست اینم خواهد شکست ولی بدون واکنش بنظرم نمیتونه باشه.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• توسکا
                  عضو فعال
                  • Feb 2018
                  • 508

واقعا جایگاه بفجر 1400 تومن نیست و در این قیمت ها کم ریسکه ،حداقل الان باید بالای 2 هزار تومن می بود.
                  اینقدر هم این سهم رو تبلیغ میکنم ولی باور بفرمایید خودم یه دونه هم ندارم ولی خب بنظر من سهم کم ریسکیه.حالا کسی خرید،تحلیلش بهمراه اهداف و حد ضرر در صفحات قبل هست.
                  علاوه بر بکهنوج و بفجر، فکر میکنم بزاگرس هم نمودار خوبی داره (آینده تکنیکالی خوبی دارند)...

البته من در مورد هر سه تا شون فکر میکردم فعلا در جا میزنن که فعلا بینشون بکهنوج پرید...

الان بفجر روی 1412 متعادل معامله میشه و بزاگرس روی 900 تومن...

بزاگرس ممکنه مدت بیشتری نسبت به دو تا سهم دیگه در جا بزنه و ممکنه تا....... هم پایین بیاد...پوزیشن گیری مطمئن وقتی یه که بالای 1050 تومن تثبیت شده باشه...

یا علی
                  مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                  کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                  https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• bourse
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1346

زنجان ( صنایع کشاورزی ) برای خرید بررسی کنید . یه مدته بازارگردون داره کنترلش میکنه بنظرم حرکتش خیلی نزدیکه و میتونه تو صف خرید برای مدتی قفل بشه . قیمت فعلی 369
                    نزدیک صف خرید

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

با سلام و احترام خدمت همه عزیزان و تشکر فراوان از زحمات فراوان سجاد خان

خب باید دید در اوضاع فعلی از ویروس کرونا کدام صنعت ها منتفع خواهند شد و روی آن سهمها بیشتر برنامه ریزی کرد :

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3893&page=17&p=803735#post803735
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

خکاوه صفش عرضه شد خرید کنید چارتش تا ظهر میزارم

سقف قبلی بزنه تا مدتها ممکنه تو صف خرید قفل بشه

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10174

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
                          علاوه بر بکهنوج و بفجر، فکر میکنم بزاگرس هم نمودار خوبی داره (آینده تکنیکالی خوبی دارند)...

البته من در مورد هر سه تا شون فکر میکردم فعلا در جا میزنن که فعلا بینشون بکهنوج پرید...

الان بفجر روی 1412 متعادل معامله میشه و بزاگرس روی 900 تومن...

بزاگرس ممکنه مدت بیشتری نسبت به دو تا سهم دیگه در جا بزنه و ممکنه تا....... هم پایین بیاد...پوزیشن گیری مطمئن وقتی یه که بالای 1050 تومن تثبیت شده باشه...

یا علی
                          بله بزاگرس هم خوبه،من بفجر رو بخاطر خیلی عقب موندگیش تاکید میکنم وگرنه بزاگرس هم بد نیست ،یادمه بزاگرس رو قبلا یه تحلیلی کرده بودم.نمیدونم کدوم صفحه هست؟الان یادم اومد یکی از دوستان سوال کرد اون زمان هم داشت خط روند صعودی رو در 550 تومن میشکست گفتم نگران نباش بعید میدونم زیاد پایین بیاد زیر 500 تومن ارزش خرید داره و از 460 تومن برگشت. فکر کنم هدفش رو 900 تومن گفته بودم ولی تا بالای 1000 تومن هم اومده.جدیدا نگاه نکردم ولی وقت کنم نگاه میکنم.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10174

سقف قبلی بزنه تا مدتها ممکنه تو صف خرید قفل بشه

جناب بورس خودتون که واقف هستید روی خکاوه قبلنا ها من چقدر تحلیل و نظر مثبت داده بودم شاید صدها پست از من در مورد خکاوه در 60-80-100 تومن وجود داره
                            یه چیزی رو بگم خکاوه اهداف بالایی داره من خکاوه رو 1000 تومن هم میبینم ولی چون برخی ها روی خودرویی ها منو اذیت کردند و منتظرم من در خوردویی ها زمین بخورم ،این تارگت رو بین خودمون باشه،شما سهامداری کنید ببینید چقدر سود خواهید کردید

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

جناب بورس خودتون که واقف هستید روی خکاوه قبلنا ها من چقدر تحلیل و نظر مثبت داده بودم شاید صدها پست از من در مورد خکاوه در 60-80-100 تومن وجود داره
                              یه چیزی رو بگم خکاوه اهداف بالایی داره من خکاوه رو 1000 تومن هم میبینم ولی چون برخی ها روی خودرویی ها منو اذیت کردند و منتظرم من در خوردویی ها زمین بخورم ،این تارگت رو بین خودمون باشه،شما سهامداری کنید ببینید چقدر سود خواهید کردید

درست میفرمایید دوست عزیز . خیلی وقتها نظرات مخالفی که مخصوصا هیچ تحلیلی پشتش نیس آدم اذیت میکنه مثلا میگن چون سهم زیان دست پس این تارگت دست نیافتنیه در صورتی که اگه به گذشته بازار نگاه کنیم خیلی وقت ها چه بسا سهم های زیانده بیشتر از سهم های سود ده رشد کردن و تو پیک قیمتی اخبار بنیادی هم خودشونو نشون داده . بنده همچنان با میانگین قیمتی 60 تومن عمده سهامم خکاوست و سهامداری میکنم . ممنون از شما

نظر

• آگراداد
                                عضو فعال
                                • Dec 2017
                                • 424

لطفا در مورد خگستر هم نظر کارشسناسی اعلام بفرمایید.

نظر

در حال کار...
                                X