__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • aminian
    كاربر فعال
    • Oct 2012
    • 663

پاسخ : __نقشه راه بازار سرمایه__

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    مشارکت در تاپیک رو ببرید بالا تا سودهای گنده باهم کسب کنیم.
    من اهل رانت بازی و اینا نیستم و زیادهم خوشم نمیاد با اونا معامله کنم.
    دوست دارم با توانایی های خورم پول دربیارم و محتاج رانت و کسی نباشم.
    اگر مشارکت در تاپیک بیشتر باشه همه سود خواهند کرد.
    اسم تاپیک رو هم عوض کردیم که همه مشارکت کنند، دیگه نگند ما مطلب نمیزنیم چون تاپیک شخصی هست.
    با سلام
    ضمن تبریک سال نو

با توجه به بحران پیش اومده و مصرف شدید شوینده ها
    بنظر بحران در ماههای آینده ، اتفاقات بدتری رو رقم خواهد زد
    پیشنهاد بررسی شیران که صنعت بالادستی در این حوزه است رو دارم
    از سقف خودش هنوز 20 درصد فاصله داره
    قطعا محصولات صادراتیش هم بهتر فروش میره
    نفت سفید منطقا با کاهش قیمت نفت افت کرده
    همین الانم محصولاتش نسبت به برج قبلی در بورس کالا 20 درصد رفتن بالا

جمیع شرایط بنفع این صنعته

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • Oct 2012
      • 663

اولین چراغ در صنعت شوینده توسط شگل با 50 درصد افزایش فروش نسبت به میانگین گذشته روشن شد

نظر

• aminian
        كاربر فعال
        • Oct 2012
        • 663

در اصل توسط aminian پست شده است View Post

با سلام
        ضمن تبریک سال نو

با توجه به بحران پیش اومده و مصرف شدید شوینده ها
        بنظر بحران در ماههای آینده ، اتفاقات بدتری رو رقم خواهد زد
        پیشنهاد بررسی شیران که صنعت بالادستی در این حوزه است رو دارم
        از سقف خودش هنوز 20 درصد فاصله داره
        قطعا محصولات صادراتیش هم بهتر فروش میره
        نفت سفید منطقا با کاهش قیمت نفت افت کرده
        همین الانم محصولاتش نسبت به برج قبلی در بورس کالا 20 درصد رفتن بالا

جمیع شرایط بنفع این صنعته
        [IMG][/IMG]

طبق جدول مشاهده شده
        شیران بیشترین پتانسیل رشد و در واقع عقب افتاده ترین عضو این خانواده نه چندان بزرگ است

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام و احترام

پیشنهاد اکید به خرید سهم سرمايه‌گذاري‌ مسكن‌"ثمسکن" رو دارم ( حیف که خودم پول ندارم )

سهمی که توی گروه خودش رشد خیلی کمی داشته و ضمنا" به تازگی رفته بود مجمع که که کلا قبل از مجمع رفتن در تاریخ 1398/12/14 قیمت پایانی اش4،959 ریال بوده و کلا 10 ریال سود داده بود که توی این بازار چند روز گذشته منفی و در تاریخ 1398/12/24 روی قیمت 3،901 ریال هم معامله شد .

به نظرم سهم بسیار بسیار عالی هست.

سجاد خان لطفا اگه فرصت داشتید بزرگواری بفرمایید ببینیم تکنیکالی سهم چه اهدافی داره!!

واقعا جای تعجبه که سهم یک دفعه 100 تومن پایینتر از قبل مجمع باز شد!!

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3893&page=17&p=803324#post803324
          ثمسکن (سرمایه گذاری مسکن)

قیمت فعلی 157 تومن
          ثمسکن با توجه به سود ده بودن(57 ریال سال گذشته) و داشتن سود انباشته 19 تومنی بنظر من در این قیمت ها خرید کم ریسکی محسوب میشه و برای میان مدت و بلند مدت میتونه گزینه خوبی باشه البته دنبال صعود شارپ نباشید،چون سهم تقریبا بزرگیه ،بگمانم پرنوسان بالا بره.
          اخیرا پول خوبی وارد سهم شده.خرید زیر 160 تومن بنظر من بد نیست،محدوده 145 تا 155 تومن پر از حمایت می باشد و احتمال شکست این حمایت اندکه.حد ضرر سهم 130 تومنه و هدف حداقلی سهم 240 تومنه.
          12 شهریور 98
          درود بر شما بابک عزیز
          بنظر من ثمسکن در میان مدت میتونه 740 تومن رو هم ببینه البته روی 550 تومن یه مقاومت فوق العاده قویی داره ولی با اندک اصلاحی یا واکنش منفی میتونه اون رو بشکنه و حداقل 740 تومن رو ببینه.الان روی 411 تومن صف خریده.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

حواستون به روز بازگشایی نوری هم باشه اگر بالای 3425 تومن باز شد بنظرم موج صعودی جدیدی میتونه تشکیل بده.
            نمبدونم برای چی متوقفه ولی اگر پایین باز کرد اتمام اصلاح میتونه حوالی 3200 تا 3150 تومن باشه.
            .
            .
            .

چهار ماه پیش وقتی وتجارت روی 45 تومن باز شد من یکی از مخالفین سرسخت خرید این سهم بودم و اعتقاد داشتم بالا باز شده، طی پست های زیادی هم اعلام کردم که خریدش اشتباهه و عملا خواب سرمایه رو خواهد داشت.حالا پس از چهارماه میبینیم سهم در این بازار سراسر سبز هیچ جایی نرفته و هر کی سهامداری کرده از رشد بازار عقب مونده ولی اکنون من اعتقاد دارم باید با نگاه مثبت به وتجارت نگاه کرد از نظر من وتجارت و خیلی از سهام بزرگ مانند فملی و فولاد و فخوز و غیره از رشد بازار عقب مونده اند و باید کمی بالا بیان.
            من فکر میکنم خرید 42 تومن با حد ضرر 35 تومن برای وتجارت بد نباشه البته 40 تومن هم بیاد برای خرید باز بهتره.
            انشالله با شکست 46 تومن میریم برای اهداف حداقل 60 تومن.
            برداشت من از نمودار وتجارت اینه که این سهم در بلند مدت مثلا در بازه یک سال یا کمی بالاتر احتمال دیدن 230 تومن رو هم داره.
            الان 65 تومن معامله میشه.سهم سنگینیه ،انتظار رشد شارپ براش ندارم ولی ممکنه پرنوسان و زمانبر به اون هدف برسه.تا وقتی بالای 55 تومنه این تحلیل معتبره.
            من خودم ندارم ولی هر کسی وتجارت داره بگمانم با این تحلیل عمل کنه،براش مفید واقع میشه.
            ببینیم چی میشه.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/23, 22:21.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

بنظرم سهام غالبر میتونه تو کوتاه مدت حداقل تا 2200 رشد کنه
              وضعیت نموداری خوبی داره
              افزایش سرمایه از انباشته
              افزایش سرمایه از تجدید
              همین طور بخاطر شیوع ویروس کرونا فروش لبنیات سنتی با کاهش چشمگیر مواجه شده و در مقابل مردم مصرف لبنیات صنعتی رو ترجیح میدن که فروش شرکت رو چند وقتی به شدت افزایش داده

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

ذوب هم از رشد بازار عقب مونده جزوء سهامی هست که خیلی به سهامدارانش بدهکاره.
                نهایت افت تا محدوده 240 تا 250 تومن میتونه باشه البته اگر از همین جاها 265 تومن صعود نکنه.
                .
                .
                .
                .
                ماشالله به وایران،بی سر و صدا و پرقدرت همچنان میره بالا.
                .
                .
                .
                .
                .همینطور بفجر ،از رشد بازار خیلی عقبه.قیمت فعلی 1420 تومن

نظر

• farshidn
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 142

سلام سجاد جان
                  سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک انشالله سال پر خیر و برکت همراه با تندرستی داشته باشید.
                  ممنون از تحلیل های بی بدیل که به شخصه همواره برام بسیار سودمند بوده@};-

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                    سلام سجاد جان
                    سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک انشالله سال پر خیر و برکت همراه با تندرستی داشته باشید.
                    ممنون از تحلیل های بی بدیل که به شخصه همواره برام بسیار سودمند بوده@};-

درود فرشید خان
                    سال نو مبارک.
                    برای سال جدید براتون ابتدا آرزوی سلامتی میکنم سپس سودهای بسیار بالا و برآورده شدن هر آن چه که دلتون میخواد،رو دارم.
                    انشتالله امسال ،سال خوبی برامون باشه.

نظر

• bourse
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1346

صنایع کشاورزی و کود زنجان پولبک به مقاومت 7 ساله و آماده برگشت

نظر

• bourse
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1346

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                        صنایع کشاورزی و کود زنجان پولبک به مقاومت 7 ساله و آماده برگشت

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

شرایط ثاخت بنظر من خوبه ،من برای ثاخت آینده خوبی در میان مدت میبینم.من فکر میکنم ثاخت اهداف بالای 750 تومن میتونه داشته باشه شاید 900 تومن .
                          750 تومن مقاومت قویی هست،البته در کوتاه مدت ممکنه منفی بشه و یا کمی اذیت کنه و پایین بیاد ولی اگر کسی صبور باشه و از منفی های کوتاه مدت نترسه، بنظرم میتونه گین خوبی در میان مدت بگیره.الان روی 450 تومن معامله میشه،
                          محدوده 380 تا 400 تومن محدوده حمایتی خوبی هست.من موافق نگهداری سهم هستم.76 تومن سود انباشته داره.
                          سهم تا وقتی بالای 340 تومن هست این تحلیل معتبره.

ثاخت هم از محدوده 380 تا 400 تومن از قیمت 391 تومن برگشت،برای ثاخت آینده خوبی میبینم مطابق این تحلیل عمل کنید.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/24, 10:03.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

بانکی ها امروز خوب مثبت شده اند وتجارت هم انگار میخواد باز شه.با حرف های دیروز رییس جمهور اقبال به بانکی زیاد شده.
                            بهرحال اونایی که وتجارت دارند با تحلیل صفحه قبل عمل کنند.
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/24, 10:26.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

وبصادر رو هم بنظر من در بلند مدت حداقل 140 تومن میتونه ببینه البته پرنوسان و زمانبر.
                              یادمه این وبصادر رو من قبل افزایش سرمایه زیر 100 تومن تحلیل صعودی براش زده بودم که با لحاظ کردن افزایش سرمایه فعلی،زیر 40 تومن میشه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

هر چقدر بانکی ها که سرمایه بالایی دارند بالا برند،بازگشایی خودرو هم باشکوه خواهد بود.
                                .
                                .
                                .
                                وتجارت روی 72-73 تومن مقاومت داره ممکنه امروز روی اون یا بالای اون باز کنه ولی بنظرم میتونه بشکنه

نظر

در حال کار...
                                X