کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خاور هم امروز در 143 تومن روی حمایت مهمی هست احتمال جمع شدن خاور برای امروز یا فردا کم نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
البته هنوزم فشار فروش بازار داره چون عده ای خیلی زیاد ترسیده اند ولی بنظر من متعادل شدن بازار میتونه در کاهش ترس موثر باشه و روزها ای آینده خریداران رو در مثبت ترغیب به خرید کنه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
صف فروش خاور جمع شد.
وایران هم در این قیمت ها حمایت داره .داره صف فروشش جمع میشه
ساروم مثبت شد دوباره. من اون روز ساورم و واسه خودم تحلیل کرده بودم. طبق تحلیل من روی 560 حمایت داشت. حالا تو این محدوده یه کم بالا پایین داره. فعلا امروز مثبت شده خدا رو شکر.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ساروم مثبت شد دوباره. من اون روز ساورم و واسه خودم تحلیل کرده بودم. طبق تحلیل من روی 560 حمایت داشت. حالا تو این محدوده یه کم بالا پایین داره. فعلا امروز مثبت شده خدا رو شکر.
ای وای دوباره منفی شد. البته به نظرم تا 560 جا داره.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
امروز بازار تلاش میکنه که فشار فروش رو بگیره طبیعیه که لحظاتی خریدار بر فروشنده غلبه میکنه و لحظاتی فروشنده بر خریدار ولی در مجموع بگمان من غالب نبرد خریداران خواهند بود و فردا میدان در دست خریداران میتونه باشه.
وای خدای من ..... به خودم دارم امیدوار میشم. رفتم تحلیل ها شما از سیمانی ها رو نگاه کردم. شما هم گفته بودید ساروم روی 560 حمایت داره. منم دارم یاد می گیرم. تحلیلم با جناب ارومبورس نتیچه اش یکی بوده. یوهووووووووو
جرات ندارم بزارم. می ترسم خیلی مبتدیانه باشه. اما میزارم...
وای خدای من ..... به خودم دارم امیدوار میشم. رفتم تحلیل ها شما از سیمانی ها رو نگاه کردم. شما هم گفته بودید ساروم روی 560 حمایت داره. منم دارم یاد می گیرم. تحلیلم با جناب ارومبورس نتیچه اش یکی بوده. یوهووووووووو
جرات ندارم بزارم. می ترسم خیلی مبتدیانه باشه. اما میزارم...
از هیچ چیزی نترس.نمودارت رو بذار.حتی اگر اشتباه هم داشته باشی یکی دو نفر میبینه یه راهنمایی میکنه و یه چیز جدید یاد میگیری.
اونایی که فسپا دارند نگران این نباشند که چرا فسپا حداقل مثبت نمیشه. بازیگردان خیلی زیرکی داره ولی با اومدن گزارش شش ماه خریداران قویی در مثبت خواهد داشت و کار از دست بازیگردانش که فعلا تمایل نداره سهم مثبت بشه خارج میشه.
البته آخرین دفعه ما اینو روی 1100 تومن پیشنهاد خرید دادیم ولی در گذشته روی 460 تومن هم تاکید زیادی بر خریدش داشتیم
یاشا سنی نوام عزیز.
اینجا تاپیک تنها من نیست ،تاپیک همه هست.هر کی دوست داره میتونه پست بذاره منم خوشحال میشم.
حتی اگه ببینم دوستان تحلیلگر مطلب بذارند اسم تاپیک رو عوض خواهم کرد و خواهم گذاشت گاهنامه تحلیگران سایت
نظر