__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10181

پاسخ : گاهنامه orumbourse

کاش مثبت امروز شاخص کمتر بود،بیش از سه هزار تا نمی شد اینجوری چند روز طول میکشید تا به مقاومت 311 هزار تا برسه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• TAJ2014
      عضو فعال
      • Dec 2014
      • 1027

متاسفانه بارها وبارها بازار نشان داده که دست کاری در قیمت وروند بازارها فقط مشکلات ومعضلات وبحرانها رو بزرگتر میکنه ولی این مدیران نمیخوان بفهمند
      یک بار دیگر دست کاری در روند بازار پایه سراغاز این تخریبها بود ولی برخی که حتی سهامدار پایه نبودن بعصا خوشحال بودن از این اقدام سازمان ولی دیدن که چطور این جریان سرایت کرد به بازار اصلی و راحت 20 تا 30 درصد قیمت هارو کشیدن پایین ....

نظر

• samanzz
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 70

سلام و صبحتون بخیر

بابت تمام زحماتی که میکشید تشکر میکنم

تحلیلی از پارسیان اگه دارید ممنون میشم؟
        آخرین ویرایش توسط samanzz؛ 2019/10/22, 09:51.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10181

هر سهمی امروز نتونه صف خرید بشه و در مثبت سه چهار درصدی نوسان میکنه و یا حتی هنوز منفیه یعنی سهم فروشنده داره و فروشنده ها فکر میکنند که بازم میتونه پایینتر بیاد بنابر این غلبه خریدار بر فروشنده در منفی و مثبت صورت نمیگیره.در چنین شرایطی چنانچه شاخص در روزهای اینده تمایل به منفی پیدا کنه اینا اولین سهامی خواهند بود که منفی یا صف فروش میشند.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

در اصل توسط samanzz پست شده است View Post
            سلام و صبحتون بخیر

بابت تمام زحماتی که میکشد تشکر میکنم

تحلیلی از پارسیان اگه دارید ممنون میشم؟
            درود
            منظورتون بیمه پارسیانه؟
            اگه بیمه پارسیان منظورتون باشه احتمال اینکه در 259 تومن اصلاحش تموم شده باشه یاده یا اگرم تموم نشه نهایت تا محدوده 220 تا 230 تومن میتونه اصلاح کنه.من فکر میکنم اهداف بالای 500 تومن داره ولی نیازه به کمی زمان داره.
            اولین مقاومت محدوده 300 تا 320 تومن هست.
            هر چقدر تا 10 ابان ماه بالای 320 تومن خودش رو نگه داره زمان شروع رالی صعودی نزدیکترخواهد بود ولی تا اون تاریخ زیر پایینتر باشه نیاز به گذشت زمان خواهد بود البته بعید میدونم از اون محدوده ای که گفتم پایینتر بیاد.
            در کل من موافق نگهدارش هستم ولی در کل نیاز به کمی صبر داره.

نظر

• samanzz
              عضو عادی
              • Jun 2012
              • 70

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              درود
              منظورتون بیمه پارسیانه؟
              اگه بیمه پارسیان منظورتون باشه احتمال اینکه در 259 تومن اصلاحش تموم شده باشه یاده یا اگرم تموم نشه نهایت تا محدوده 220 تا 230 تومن میتونه اصلاح کنه.من فکر میکنم اهداف بالای 500 تومن داره ولی نیازه به کمی زمان داره.
              اولین مقاومت محدوده 300 تا 320 تومن هست.
              هر چقدر تا 10 ابان ماه بالای 320 تومن خودش رو نگه داره زمان شروع رالی صعودی نزدیکترخواهد بود ولی تا اون تاریخ زیر پایینتر باشه نیاز به گذشت زمان خواهد بود البته بعید میدونم از اون محدوده ای که گفتم پایینتر بیاد.
              در کل من موافق نگهدارش هستم ولی در کل نیاز به کمی صبر داره.

بله منظورم بیمه پارسیان بود... بار قبل که معرفی کردین سود خوبی داد و من نصفشو فروختم. نصفشو نگه داشتم.

متشکرم

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

هر سهمی امروز نتونه صف خرید بشه و در مثبت سه چهار درصدی نوسان میکنه و یا حتی هنوز منفیه یعنی سهم فروشنده داره و فروشنده ها فکر میکنند که بازم میتونه پایینتر بیاد بنابر این غلبه خریدار بر فروشنده در منفی و مثبت صورت نمیگیره.در چنین شرایطی چنانچه شاخص در روزهای اینده تمایل به منفی پیدا کنه اینا اولین سهامی خواهند بود که منفی یا صف فروش میشند.
                جناب ارومبورس؟ یعنی سهامی که امروز صف خریدن دیگه بعد از اصلاح مجدد شاخص اصلاح نمی کنن؟؟ یعنی اصلاح اونها تموم شده؟ چون یه سری سهام هست زیر نظر گرفتم واسه اضافه کردن یا ورود مجدد. میخوام بدونم بازم اصلاح می کنن یا نه؟ اخه الان صف خریدن.
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

بنظر میرسه بازار امروز صرفا یک نوسان مثبت باشه

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10181

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                    جناب ارومبورس؟ یعنی سهامی که امروز صف خریدن دیگه بعد از اصلاح مجدد شاخص اصلاح نمی کنن؟؟ یعنی اصلاح اونها تموم شده؟ چون یه سری سهام هست زیر نظر گرفتم واسه اضافه کردن یا ورود مجدد. میخوام بدونم بازم اصلاح می کنن یا نه؟ اخه الان صف خریدن.
                    من فکر میکنم برخی سهام به کف دیروز ممکنه نرسند البته بمحض منفی شدن شاخص اکثر سهام منفی خواهند شد ولی دیر یا زود ممکنه برخی از سهام با شاخص در منفی همراه نشند البته ممکنه صف خرید نشند ولی منفی قویی هم نخورند مثلا در یه محدوده ای نوسان کنند یا اندک منفی یا اندک مثبتی روزانه بخورند تا اصلاح شاخص تموم شه.
                    من اینطور فکر میکنم باید دید چی میشد؟من 60 درصد احتمال میدم اینطوری بشه

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10181

در صورت مثبت شدن شاخص طی فردا و روزهای آینده مقاومت مهم پیش روی اون 311300 واحد.

در صورت عبور شاخص از 311 هزار واحد مقاومت بعدی 314600 و 318500 واحد.

نظر

• eps
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2019
                        • 435

بازار اصلاح زیاد قیمتی رو کرده از این قیمت ها یا باید یه نوسان مثبتی بده یا اینکه بصورت خیلی فرسایشی نوسان با شیب خیلی ملایم رو یه پایین بکنه مثلا پرنوسان در یک ماه ده درصد افت کنه که اینم بعیده ،بنظرم پیش بینی اول محتمل تره،بدین صورت که بازار از فردا برای چند روز مثبت بشه و سهام یه 10-15 درصدی بالا برند و بعد دوباره بازار تمایل به منفی پیدا کنه تا اصلاح شاخص تموم بشه.
                        سجاد خان عزیز

با تشکر از شما و همراهی و دلگرمی دادن شما توی بازار منفی به سهامداران تازه وارد

توی این ارسال تون اشاره کردین که بعد از یه مثبت 10 الی 15 درصدی شاخص و بازار دوباره منفی میشه

به نظرتون اصلاح شاخص روی چه عددی و یا چه محدوده ای تمام میشه ؟

ممنون و موفق باشین

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10181

فردا روز جدال فروشنده ها با خریداران در مثبت بنظرم خواهد بود.فکر میکنم فردا فروشنده زیاد باشه.ببینیم خریداران میتونند از پسشون بر بیان یا نه؟
                          واقعیتش قیمت ها در این مدت زیادی افت کرده اند،این قیمت ها ارزش سهامداری داره.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10181

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                            سجاد خان عزیز

با تشکر از شما و همراهی و دلگرمی دادن شما توی بازار منفی به سهامداران تازه وارد

توی این ارسال تون اشاره کردین که بعد از یه مثبت 10 الی 15 درصدی شاخص و بازار دوباره منفی میشه

به نظرتون اصلاح شاخص روی چه عددی و یا چه محدوده ای تمام میشه ؟

ممنون و موفق باشین
                            درود
                            یه نظری در مورد شاخص گذاشته ام.باید برید در صفحات قبل پیدا کنید.چند روز پیش بود نوشتم.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

جناب ارومبورس؟ نظرتون در مورد نیرو چیه؟ از بازار پایه است. دارمش. میخوام تکلیفش و روشن کنم. یه تصمیمی واسش بگیرم. امکان بررسی دارید؟؟
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10181

هر کسی اعتقادی به بازار نداره ،تحمل بازار منفی رو نداره،استرس بهش وارد میشه میتونه امروز با قبول زیان یا سیو سود از بازار خارج بشه.
                                برای من که شغل اصلیم بازار بورس هست منفی هم جزوی از بازار بورسه.طبیعیا که وقتی بازار منفی میشه منم ناراحت میشیم ولی من خودم رو با شرایط بازار وفق داده ام و بدون تحمل کوچکترین استرسی باهاش کنار اومدم ،پس هر کسی وارد این بازار میشه اینو در نظر بگیره این بازار هم سود داره هم زیان.فکر نکنه که همیشه میتونه سود بکنه و از زیان فرار کنه نه همچینین چیزی وجود نداره همونطور که در سود کردن سر از پا نمیشناسی باید تحمل دیدن بازار منفی و احتمالا زیان رو هم داشته باشی.

نظر

در حال کار...
                                X