__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

پاسخ : گاهنامه orumbourse

بنده وقتی به تابلوی قیمتهای سهامی که جناب ارومبورس معرفی وتحلیل میکردن نگاه میکنم و قیمت یک سال پیش وقیمت فعلی رو میبینم فقط تحسین ودرود میگم به ایشان
    والبته تاکید میکنم فقط خواننده پست هاشون بودم وهستم و تصمیم به خرید میکنم ولی حتی اگر از رو دست ایشان تغلب میگردم دویست درصد سود سبدم بالا تر می بود
    بیمه اسیا 160 وحالا بالای 800 کمتر از 6 ماه
    کطبس 200 تومنی وقیمت محدوده 2000در 6 ماه
    خودرو 202 تومن و حالا در استانه 1000 تومن
    سیمانی ستران 150 تومن
    سیمانیها ...
    بیمه ای ها
    لیزینگی ها
    غذایی ها

کارنامه ای هست که در همین تاپیک از ایشان هست
    البته من در مورد ختراک هم بحثی ندارم ولی ایشان ختراک 400 تومنی نفی نکردن ختراک 2300 تومنی رو گفتن سهم پتانسیل رشد بیشتر نداره والبته خداکنه 10 برابر بشه من نظری ندارم فقط هدفم کمک به رفع سوتفاهمات کاربران مورد اشاره در این مورد هست
    وگرنه ما از همه نظرات اساتیدی که نامبرده شده استفاده میکنیم و هزار باره از موافق ومخالف هم ممنون هستیم که نظراتشون به اشتراک میذارن

انشاالله جناب ارومبورس هم به تاپیک خودشون برگردن وهمه بهره مند بشن
    آخرین ویرایش توسط TAJ2014؛ 2019/12/16, 18:46.

نظر

• عليرضا جمالی
      مدیر (ستاره‌دار 20)
      • Oct 2010
      • 1294

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      با نشکر از تمامی دوستان که محبت دارند.
      سیاست های مدیران سایت بورسی طوریه که هر فردی بخواد دو کلمه بنویسه اون فرد مورد آماج حملات کاربران قرار میگیره،زیرا برای مدیران سایت ،بیشتر شدن اعضای سایت مهمتر از برخورد جدی با افراد متخلف هست.تا اونجایی که من متوجه شدم اینجا چیزی که ارزش نداره وقت کاربران هست.یکی که هزار ساعت وقت هم بذاره با یکی که همین امروز وارد سایت بشه هیچ فرقی با هم ندارند.
      بخاطر یه تحلیل دو خطی کاربری اومده بیست خط برای من کنایه و نمیدونم ایشون چیزی بلد نیست و غیره مینویسه،مدیریت هم که اصلا تو باغ نیست.چطور یکی میاد هر چی دلش خواست به زحمتکشان سایت مینویسه ،شما هیچی نمیگید؟!خب اگه سیاست شما اینه،پس برید از همون فرد بخواهید جواب سوالات بورسی،کاربران تون رو بده.
      یه آیدی سبزرنگی هم اومده میگه مگه شما برای سایت چیکار کردین؟!میخوای بدونی من چیکار کردم؟6 تا تاپیک تحلیلی تخصصی تا حالا داشته ام ،داداش شما فعلا یک تاپیک تحلیلی بذار و به سوالات کاربران جواب بده و مورد قضاوت قرار بگیر تا ببینیم دنبالت رو میگیرند یا نه؟
      یه ایدی سبز رنگی صاحب شدی،پوز ستاره هات رو میدی ولی اونقدر جرات نداری که به دو تا سوال کاربران جواب بدی.پشت ستاره های قلابیت قایم نشو.
      من درخواست بسته شدن این تاپیک رو داده ام که بسته نشد،دیگه مسولیت پست های بعدی با مدیریته.
      درود
      خوشحالم که باز به سایت خودتون برگشتید و مطلب مینویسید.
      اما در مورد مواردی که گفتید به احترام شما لازم میدونم توضیحاتی بدم:

۱. سالهاست مهمترین اولویت ما در سایت بورسی رعایت ادبیات مناسب و حرمت کاربران بوده و هست و به یمن حضور کاربرانی شایسته و قابل احترام، ظاهرا در مقایسه با سایتهای مشابه در این زمینه موفق بوده ایم. (شکی نیست که در این بین به ندرت کاربرانی هم خلاف قوانین عمل کرده اند که اغلب در پیام خصوصی بهشون تذکر داده شده).
      بدیهیه هرگاه با مطلبی که به شما یا هر یک از کاربران اهانت کنه مواجه بشیم از ابزار مدیریتی ویرایش و حذف و تذکر و... استفاده خواهیم کرد.

۲. با وجود اینکه جذب کاربران و تحلیلگران از اولویت هاست اما چند ماهیه دسترسی ثبت نام کاربران جدید بسته شده و صرفا به درخواستهای ثبت نام اندکی که از طریق ایمیل ارسال میشه پاسخ داده میشه.
      با این حال مهمتر از جذب کاربران جدید حفظ کاربران وفادار و دلسوزی که مثل جنابعالی سالهاست در رشد بورسی نقش داشته اند، اولویت ماست.

۳. با تشکر از دوستانی که در مدیریت سایت قبول مسوولیت کرده اند، باید بگم که مبنای انتخاب مدیران سایت بورسی از همان ابتدا نه بر اساس آشنایی قبلی خارج از سایت و رفاقت و... که بر اساس فعالیت ایشان و داوطلب شدن برای قبول مسوولیت در سایت بوده ( تمام دوستانی که در ۵سال اخیر به عنوان مدیر انتخاب شده اند زمانی داوطلبانه برای مشارکت در مسابقات سایت، اعلام آمادگی کرده بودند و....).

۴. رنگ بندی کاربران بر اساس گروه کاربری تعیین شده و البته درصورتیکه به اتفاق آرای کاربران نامناسب باشه قابل تغییر یا حذفه، اما عنوان ستاره دار نه به واسطه ی مدیریت و... که بخاطر کسب رتبه برتر در مسابقات سایت به کاربران اهدا میشه.

۵. حسن نیت شما در ارایه مطالب تحلیلی بر کاربران بسیاری ثابت شده و تشکر ها از مطالب شما بیانگر این‌موضوعه، اما اینکه یکی دو تا از کاربران امتحان پس داده تنها در موقع ناراحتی شما ظاهرا به حمایت از شما مطلب درج می کنند ( آتش بیاران معرکه که تنها دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلوده هستند) قابل تامله و امیدوارم با دقت در این نوع نگارش اجازه ندید این افراد به خواسته های خودشون برسند.

۶. همونطور که چند ماه پیش در پیام خصوصی بهتون اعلام کردم، با تنظیم گروه کاربری جدیدی برای شخص شما، صرفا دسترسی شما برای باز و بسته کردن (قفل کردن) تاپیک های ایجادشده اتون فراهم شده و چنانچه مایلید کسی تو تاپیک شما مطلب درج نکنه میتونید تاپیک مد نظرتون رو قفل کنید.

به امید‌حضور فعالتر شما و سایر تحلیلگرانی که در ارتقای بورسی نقش داشته و دارند@};-
      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• ارادت
        عضو فعال
        • Jul 2017
        • 2268

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
        درود
        خوشحالم که باز به سایت خودتون برگشتید و مطلب مینویسید.
        اما در مورد مواردی که گفتید به احترام شما لازم میدونم توضیحاتی بدم:

۱. سالهاست مهمترین اولویت ما در سایت بورسی رعایت ادبیات مناسب و حرمت کاربران بوده و هست و به یمن حضور کاربرانی شایسته و قابل احترام، ظاهرا در مقایسه با سایتهای مشابه در این زمینه موفق بوده ایم. (شکی نیست که در این بین به ندرت کاربرانی هم خلاف قوانین عمل کرده اند که اغلب در پیام خصوصی بهشون تذکر داده شده).
        بدیهیه هرگاه با مطلبی که به شما یا هر یک از کاربران اهانت کنه مواجه بشیم از ابزار مدیریتی ویرایش و حذف و تذکر و... استفاده خواهیم کرد.

۲. با وجود اینکه جذب کاربران و تحلیلگران از اولویت هاست اما چند ماهیه دسترسی ثبت نام کاربران جدید بسته شده و صرفا به درخواستهای ثبت نام اندکی که از طریق ایمیل ارسال میشه پاسخ داده میشه.
        با این حال مهمتر از جذب کاربران جدید حفظ کاربران وفادار و دلسوزی که مثل جنابعالی سالهاست در رشد بورسی نقش داشته اند، اولویت ماست.

۳. با تشکر از دوستانی که در مدیریت سایت قبول مسوولیت کرده اند، باید بگم که مبنای انتخاب مدیران سایت بورسی از همان ابتدا نه بر اساس آشنایی قبلی خارج از سایت و رفاقت و... که بر اساس فعالیت ایشان و داوطلب شدن برای قبول مسوولیت در سایت بوده ( تمام دوستانی که در ۵سال اخیر به عنوان مدیر انتخاب شده اند زمانی داوطلبانه برای مشارکت در مسابقات سایت، اعلام آمادگی کرده بودند و....).

۴. رنگ بندی کاربران بر اساس گروه کاربری تعیین شده و البته درصورتیکه به اتفاق آرای کاربران نامناسب باشه قابل تغییر یا حذفه، اما عنوان ستاره دار نه به واسطه ی مدیریت و... که بخاطر کسب رتبه برتر در مسابقات سایت به کاربران اهدا میشه.

۵. حسن نیت شما در ارایه مطالب تحلیلی بر کاربران بسیاری ثابت شده و تشکر ها از مطالب شما بیانگر این‌موضوعه، اما اینکه یکی دو تا از کاربران امتحان پس داده تنها در موقع ناراحتی شما ظاهرا به حمایت از شما مطلب درج می کنند ( آتش بیاران معرکه که تنها دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلوده هستند) قابل تامله و امیدوارم با دقت در این نوع نگارش اجازه ندید این افراد به خواسته های خودشون برسند.

۶. همونطور که چند ماه پیش در پیام خصوصی بهتون اعلام کردم، با تنظیم گروه کاربری جدیدی برای شخص شما، صرفا دسترسی شما برای باز و بسته کردن (قفل کردن) تاپیک های ایجادشده اتون فراهم شده و چنانچه مایلید کسی تو تاپیک شما مطلب درج نکنه میتونید تاپیک مد نظرتون رو قفل کنید.

به امید‌حضور فعالتر شما و سایر تحلیلگرانی که در ارتقای بورسی نقش داشته و دارند@};-
        سلام علیرضا خان....با اجازه بعنوان یک مبتدی و آماتور در مورد مطلب شما نظری داشتم
        1-از ابزار مدیریتی که در اختیار دارین بابت حذف یا...کاربران از همین ابزار به شکل قویتر با صاحبان تاپیکی که قوانین رو نقص میکنه برخورد کنید...(تا این لحظه موردی ندیدم)
        2-در مورد بند 6 .این بندو این اختیار به صاحبان تاپیک دادن در بلند مدت به ضرر سایت خواهد بود و باعث فراری شدن کاربران میشه...
        3-بجای فراهم کردن امکان دسترسی قفل نمودن کاربر توسط صاحب تاپیک .......میشه امکان شکایت صاحب تاپیک از کاربر را ایجاد کنید تا عادلانه قفل شود...پس از بررسی...اونم توسط مدیران
        4-کل مطلب شما نشون میده مدیران سایت تا این لحظه مدیریتشون را به بهترین شکل ممکن انجام دادن
        5-مطالب من بیشتر در حمایت از کاربران بود تا صاحبان و مدیران و........خدابخیر بکنه.....

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
          سلام علیرضا خان....با اجازه بعنوان یک مبتدی و آماتور در مورد مطلب شما نظری داشتم
          1-از ابزار مدیریتی که در اختیار دارین بابت حذف یا...کاربران از همین ابزار به شکل قویتر با صاحبان تاپیکی که قوانین رو نقص میکنه برخورد کنید...(تا این لحظه موردی ندیدم)
          2-در مورد بند 6 .این بندو این اختیار به صاحبان تاپیک دادن در بلند مدت به ضرر سایت خواهد بود و باعث فراری شدن کاربران میشه...
          3-بجای فراهم کردن امکان دسترسی قفل نمودن کاربر توسط صاحب تاپیک .......میشه امکان شکایت صاحب تاپیک از کاربر را ایجاد کنید تا عادلانه قفل شود...پس از بررسی...اونم توسط مدیران
          4-کل مطلب شما نشون میده مدیران سایت تا این لحظه مدیریتشون را به بهترین شکل ممکن انجام دادن
          5-مطالب من بیشتر در حمایت از کاربران بود تا صاحبان و مدیران و........خدابخیر بکنه.....
          شما نگران نباشید جناب ،نه قراره همچین امکانی بمن بدهند نه قراره من بنویسم.
          خیالتون تخت ،کسی شما رو نمیتونه مسدود کنه اگر خدای نکرده مسدود شدین، اطلاع بدین خودم واسطه میشم براتون.
          یه طوری گفتین خدا بخیر کنه،انگار قراره کسی رو به مرگ محکوم کنند!!!.
          بنده از این وضعیتم راضیم و طبیعیه که سایت هم بدون من در بهترین وضعیت هست، پس نیازی به هیچ تغییری نیست.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ارادت
            عضو فعال
            • Jul 2017
            • 2268

شما نگران نباشید جناب ،نه قراره همچین امکانی بمن بدهند نه قراره من بنویسم.
            خیالتون تخت ،کسی شما رو نمیتونه مسدود کنه اگر خدای نکرده مسدود شدین، اطلاع بدین خودم واسطه میشم براتون.
            یه طوری گفتین خدا بخیر کنه،انگار قراره کسی رو به مرگ محکوم کنند!!!.
            بنده از این وضعیتم راضیم و طبیعیه که سایت هم بدون من در بهترین وضعیت هست، پس نیازی به هیچ تغییری نیست.
            سلام استاد
            برادر بزرگوار...حذف یا مسدود نمودن من هیچ چیزی را تغییر نمیده نه برای من و نه دیگران فرقی نمیکنه چون من آماتور هستم وبا الفبای بورس بیگانه...در بندهای 1-5-6 که موضوع شما هستین نهایت احترام...همراهی همکاری و مساعدت را مدیران باشما دارن......سایت کانال و...بدون من شما و دیگران ارزش خودشو از دست میده ...میدونم خیلی خیلی از زندگی و وقت خودتون رو گذاشتین آموزش دیدیدو سختی متحمل شدیدتا به اینجا برسید..چرا باید سایت بدون شما و و افراد دیگه باشه..زیبایی و عظمت سایت با وجود شمااساتید شکل میگیره و با تبادل و....عظمت پیدا میکنه در کمال احترام به هم....وقتی در سایت جای من مبتدی هست چرا نباید جای شما که اینجا به نوعی خانه شماست باشه شماکه عمری از زندگی را پای این سایت گذروندید با همه شیرینی شوری و بعضا ترشی که بین اعضا بوده ودر همه جا هست حتی خونه آدم.... این حق شماست که باشید خدا به شما لطف داشته تا به اینجا رسیدید پس بذارین این لطف شامل دیگران هم بشه با حضور و نوشته های شما.اگر سایت بدون شما در وضعیت بهتری هست بذارین با حضور شما واساتید به مرور به بهترین سایت تبدیل بشه..همیشه جا برای بهتر و بهتر شدن هست....خدا بخیر کنه نوعی مزاح بود که گفتم .من از نوشته هایم واهمه ندارم چون در کمال احترام نظر شخصی ام را برای بهتر شدن سایت دادم..اگر مدیران پسندیدن عملی میکنن واگر نه از کنارش رد میشن..به همین سادگی.......بیاییم خدارو شاکر باشیم که هستیم سایتی هست که باهم تبادل کنیم در جهت پیشرفت وترقی و سایتی هست تا با کمک اون بتونیم داشته هامون را به دیکران انتقال بدیم.....
            بیاییم گذشت کنیم وبرای یک لحظه گذشته رو فراموش کنیم .....منتظر نوشته های خوب شما هستیم.........

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10179

مشکل همینجاست که منم فکر میکردم اینجا خونه منه ولی دیدم نه اینطور نیست.
              اینجا من حمالی بیش نیستم وقتی من روزی حداقل دو یا سه ساعت وقتم رو برای سایت میذارم و نمودارها رو بررسی میکنم نتیجه اش رو اعلان میکنم و یا به سوالات برخی کاربران جواب میدم در حالیکه هیچ کدومشون رو نمیشناسم و در مواقع بحث و جدل صدها پست در مورد نحوه اداره تاپیک میزنم و میگم که اقا یکی صدای منو بشنوه ولی کسی اهمیتی نمیده ،در اونطرف هم یه آیدی سبز رنگی که 3.5 ساله که وارد سایت نشده و رفته پی زندگیش ولی اونقدر قدرت داره که میتونه منو براحتی مسدود کنه اون وقته که میفهم من سرکاری بودم.
              زبون من مو درآورد گفتم اقا به حرف من توجه کنید.
              بهر حال هر چی بوده تموم شده.مسئله رو کش ندیم.
              از دوستان خواهش میکنم کسی تاپیک رو بالا نیاره.انشالله که همگی پر سود باشید.سپاسگزار
              @};-
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10179

حتی اگر بدانیم که بازار اصلاحیه نباید سهامداران رو بترسونیم بلکه منتظر فرصتی برای مثبت شدن بازار شد تا برای اونا بگیم یا بفروشید یا منتظر پایان اصلاح باشید.
                بدی فروم ها و کانال های بورسی هم همینه.یه جوی فراگیر میشه که بازار رفت و اله شد و به له شد .نه بابا بازار همون بازار یک ماه قبله ولی ما خودمون باعث خرابی بازار میشیم با تصمیم گیری های هیجانی.
                سهمی که تا دیروز بالای ده میلیون صف خرید داشت امروز بدون اینکه اتفاق خاصی در بنیادیش بیفته بعد از بیست درصد اصلاح باز صف فروشه.قبول کنید که کمی زیاده روی میکنیم در تحلیل بازار.
                بازار ایران هنوز پتانسیل قویی برای صعود داره ولی از ماست که بر ماست.
                هیجان کاذب ندیم،بگیم بنیادی سهام تغییری نکرده ولی فعلا خریداراها در بازار تمایل به خرید در مثبت ندارند اینجوری حداقل سهامدارها میگند بهتره چند روزی صبر کنیم و نتیجه اش متعادل شدن بازار میشه ولی داد بزنیم که بفروش در رو نتیجه اش این صف های فروش میشه.

اگر سهمتون ارزنده هست نگران نباشید اینا درسته قیمت رو پایین میارند ولی نمیتونند تا زمانی که نفروختید بشما زیان بزنند.روزهای سبز هم میرسه و همینا در صف های خرید خواهند نشست.
                بدون اینکه به خودتون استرس بدین سعی کنید با آرامش منتظر روزهای سبز باشید.
                استرس شما رو ممکنه تا مرز سکته هم ببره.پس ارام باشید و امیدوار.
                من بشما قول میدم بزودی صف های خرید رو خواهیم دید.
                یه نکته ای رو هم بگم هر چقدر این بازار این جوری روی اعصابه و صف فروش میشه،روزی که برگرده شما اصلا نخواهید فهمید که چطور این قدر افت بزودی جبران شد.
                خاصیت بازار ما اینه اگه صبور باشی سود میکنی ولی اگر عجول باشی و سر در گم ،زیان میکنی.پس اگر نفروخته اید منتظر پایان اصلاح باشید.اصلا هم نگران نباشید.
                البته هنوز هم من به بازار هفته اینده امیدوارم.
                سیمان

با توجه به صف فروش چند روز اخیر سیمانیا،به نمودار چند تا از اونا نگاه کردم برخی ها روی خط روند صعودی هستند برخی فقط یک شمع زیر خط روند صعودی اومدند و برخی هاروی حمایت های قوی هستند.
                انتظار دارم فردا (به احتمال زیاد) یا پس فردا صف فروش اونا جمع بشه و حداقل یه نوسان مثبت برای یگی دو روز بده.برای اونایی که نوسان ساعتی و چند درصدی میگیرند بنظرم رصد معاملات فردا بد نباشه ولی برای اونایی که میان مدت کار میکنند یک سوم از حجم مورد نظر میشه خرید و اگر پایین تر اومد تا دو سوم دیگه رو اضافه کرد یا اینکه منتظر باشند هر وقت بازار برگشت خرید گنده انجام بدهند.من فکر میکنم فردا یا پس فردا یه نوسانی بدهند ولی 60 درصد هم احتمال میدم پس از این نوسان مثبت برگردند و کمی هم پایین بیان ولی نه زیاد مثلا 10 درصد از این حمایت ها پایینتر.

سفارس... فردا وارد محدوده حمایتی 418 تا 428 میشه انتظار یه واکنش بصورت نوسان مثبت میشه ولی اگر این محدوده هم نتونست جلوی این اصلاح بگیره نهایت افت 350 تومن،سیگنال خرید سفارس در تاپیک قبلی روی 278 تومن بوده با تاکید زیاد.

ستران... ممکنه فردا یه نوسانی بده ولی اگه نوسان نده جای نگرانی نداره حمایت های 1230 تومن و محدوده 1075 تا 1115 تومن حمایت های قوی هستند بعید میدونم زیر 1075 تومن بیاد.سیگنال خرید در 545 تومن ارائه شده بود با اهداف بالای 1000 تومن.

سشرق... فردا یا پس فردا با حمایت خط روند صعودی روبرو میشه محدوده 214 تا 200 تومن حمایت قویی داره.اگر این محدوده نتونه اصلاح سهم رو متوقف کنه نهایت اصلاح 175 تومن میتونه باشه.سیگنال خرید این سهم در 160 تومن داده شده بود.

ساراب... یک شمع زیر خط روند صعودی معامله شده ولی هنوز نمیشه بطور قطع گفت خط روند صعودی رو شکسته ولی اگه صف فروش سیمانیا جمع بشه ،صف فروش ساراب هم جمع میشه.روز قبل روی 418 تومن صف فروش بود حتی اگر خط روند صعودی رو هم بشکنه من بعید میدونم خیلی افت کنه محدوده 370 تا 350 تومن محدوده حمایتی قویی هست.پیشنهاد خرید این سهم در 190 تومن داده شده بود.

سدور... فردا با حمایت خط روند صعودی در 245 تومن رو برو میشه انتظار نوسان مثبت هست .حتی اگر خط روند رو بشکنه بنظر من حمیات قوی در 215 تومن داره.

سپاها... بنظرم یا فردا روی 208 تومن صف فروش جمع میشه یا در محدوده 205 تا 195 تومن متعادل میشه.اگر این حمایت ها نتونه جلوی اصلاح سهم رو بگیره نهایت افت 180 تومن.

ساروم... در معاملات دیروز روی حمایت 605 تومن بود چند روزه سهم رو خوب جمع میکنندممکنه فردا صف فروش نشه با از منفی اندک شروع کنه.انتظار نوسان مثبت ازش میره ولی اگر این اصلاح در این قمیت ها متوقف نشه به حمایت های 560 تومن و 470 تومن دقت شود.

سکرد... در معاملات دیروز (259 تومن)روی حمایت بود ولی انتظار افت زیاد ندارم فکر یمکنم یه نوسانی فردا یا پس فردا بده نهایت افت 215 تومن.پیشنهاد خرید روی 164 تومن در تاپیک قبلی داده شده بود.

ارزش هر کدوم از این پست ها چندین میلیارد تومنه ولی حیف.

نظر

• M0rteza
                  عضو عادی
                  • Jan 2020
                  • 39

سلام خدمت orumbourse عزیز
                  به شخصه با اینکه مدت کمی است عضو این انجمن شده ام ولی اکثر پست های شما رو مطالعه کردم و استفاده کردم و واقطعا متاسف شدم که دیگر فعال نیستید.
                  اگر در جای دیگری فعال هستید لطفا لینک آن را اعلام کنید.
                  باتشکر

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط M0rteza پست شده است View Post
                    سلام خدمت orumbourse عزیز
                    به شخصه با اینکه مدت کمی است عضو این انجمن شده ام ولی اکثر پست های شما رو مطالعه کردم و استفاده کردم و واقطعا متاسف شدم که دیگر فعال نیستید.
                    اگر در جای دیگری فعال هستید لطفا لینک آن را اعلام کنید.
                    باتشکر
                    درود بر شما
                    نمیخوام یه برچسبی هم بهم بچسبونند که اومد و کاربرهای اینجا رو فراری داد ولی کسی که بخواد دنبال من بگرده خیلی راحت میتونه پیدام کنه.
                    اما برای جبران مزاحمتی که امروز برای سایت بورسی ایجاد کردم،اینه که نظرم روی ولصنم مثبته البته من از 280 تومن خرید زده ام ولی هر کسی از اینجاها هم بخره (430 تومن)بازم سود خوبی داره.با رعایت حد ضرر سهامداری کنید.انشالله که همگی موفق باشید.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10179

.

.

با نگاه کردن به قیمت برخی سهام آدم خوف برمیداره.کتوکای 6000 تومنی چه توجیهی برای خرید داره؟!(البته من خودم روی 400 تومن یا حتی زیر 400 تومن صدها پست در مورد ارزندگی کتوکا زده ام ولی این قیمت ها برای کتوکا خیلی گرونه)،فرابورس 7500 تومنی چه توجیهی برای خرید داره؟!بورس 6700 تومنی چه توجیهی برای خرید داره؟!
                      بجای خرید این سهام بیایید روی سهامی که پتانسیل رشد حداقل 100-200 درصدی دارند، سرمایه گذاری کنید.
                      واقعا قیمت برخی سهام خیلی خیلی گرون شده.
                      من ولصنم رو تبلیغ نمیکنم ولی اگر من انتخاب میکردم که آیا سهمی که هر روز 5 درصد مثبت میخوره ولی خیلی گرون هست رو انتخاب کنم یا سهمی که پتانسیل رشد حداقل 100 درصد رو داره ولی ارزون هست رو،قطعا دومی رو انتخاب میکردم.
                      در هر بازاری مراقب پول و سرمایه تان باشید حتی اگر بازار شدید گاوی مثل این باشد.
                      وای به روزی که بازار برگردد.بنظر شما اون سهامی که خیلی خیلی زیاد باد شده اند ،وقتی بازار برگرده،چی میشند؟!
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/02/25, 22:44.

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

سلام سجاد عزیز خوش اومدی مجدداً،اگه موردی چیزی دیدی بهم منتقل کن در اسرع وقت مطابق قوانین سایت برخورد میکنم.همونطور که همیشه گفتم احترام به یکدیگر چه تحلیل گر و چه عضو عادی جز قوانین سایت هست و شما که تو تحلیلهاتون تبحر خاصی دارید احترامتون واجبه

خواستم نظرت رو در مورد فاذر و انرژی۳ بپرسم
                        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• sooroosh1315
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Oct 2019
                          • 5358

سلام، خوش اومدین

نظرتان در مورد شاخص کل بلند مدت هم لطفا بیان کنید. شما هم به شاخص 600 هزار و 1 میلیون واحدی نظر مثبت دارین؟

دلار را برای 1400 چه نرخی متصور هسین؟
                          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10179

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                            سلام سجاد عزیز خوش اومدی مجدداً،اگه موردی چیزی دیدی بهم منتقل کن در اسرع وقت مطابق قوانین سایت برخورد میکنم.همونطور که همیشه گفتم احترام به یکدیگر چه تحلیل گر و چه عضو عادی جز قوانین سایت هست و شما که تو تحلیلهاتون تبحر خاصی دارید احترامتون واجبه

درود بر شما
                            فاذر که خوراک خودمه یه زمانی زیر 300 تومن خرید داشته ام روی فاذر و صدها پست از من در تاپیکش هست.
                            در وضعیت فعلی فاذر اینجوریه ،با همراهی بازار خوب بالا میره .کاملا مشخصه که در موج سه هست ،واقعیتش من دقیق نمیدونم تا کجا خواهد رفت ولی من محدوده 2000 تا 2100 تومن یه مقاومت میبینیم براش.اخیرا در منفی حجم دیدم این میتونه حتی خالی کردن بخشی از پول قوی هم باشه ،من نظرم اینه که اگر منفی قویی با حجم بالا مشاهده کردید و متعاقبش اون دوباره منفی شد،اون بمعنای ورود به موج 4 میتونه باشه ولی تا زمانیکه بالا میره شما هم همراه سهم باشید ولی دست به ماشه هم باشید.
                            درمورد انرژی سه باید بیشتر وقت بذارم.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                              سلام، خوش اومدین

نظرتان در مورد شاخص کل بلند مدت هم لطفا بیان کنید. شما هم به شاخص 600 هزار و 1 میلیون واحدی نظر مثبت دارین؟

دلار را برای 1400 چه نرخی متصور هسین؟
                              درود بر شما

خیلی رک و رواست میگم نه میدونم شاخص تا کجا خواهد رفت نه اهمیتی به این موضوع میدم ولی کاهش قدرت روند صعودی بازار رو هر چند وقت یکبار چک میکنم.
                              بنظر من دنبال عدد سقف شاخص نباشید بجای اون دنبال سیگنال های کاهش قدرت روند صعودی یا سیگنال های تکنیکالی خروج از بازار باشید.من اعتقاد دارم الان کسی نمیتونه دقیق بگه شاید از کجا برخواهد گشت شاید کسی شانسی بگه ولی تحلیلی من فکر میکنم هر کسی درسته بگه کار بزرگی کرده.
                              این بازار با عرضه برنخواهد گشت(چون پول زیادی در بازاره و هر عرضه ای رو میبلعه) بلکه با دستور از بالا یا بامسایل سیاسی غیرقابل پیش بینی میتونه برگرده.همین
                              دلار من فکر میکنم حداقل 20 تا 22 هزار تومن رو میتونه ببینه.

نظر

• homework
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 747

در اصل توسط iligal پست شده است View Post

احسنت به این گوهر شناسی یکی از مدیران محترم@};-
                                دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

در حال کار...
                                X