__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادر کاظمی
    ستاره دار(1)
    • Jul 2018
    • 794

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    ما سهم گران نه میخریم نه در موردش نکته مثبت میگیم.برای اینکه دوست نداریم به سرمایه کسی صدمه بزنیم چون خودمون در اوایل شغل بورسیمون از سهم گرون خسارت ها دیدیم ولی از اونا درس عبرت گرفتیم.
    سهامی که ما روشون نظر داریم باید در ابتدای روند صعودی همراه با اخبار خوب و مطمئن باشند.
    من نمیتونم صرف بر اینکه سهمی هر روز 5 درصد مثبت میخوره،برم بخرم.فردا کله کرد چیکار کنم؟!
    اولویت اول حفظ سرمایه نیست، اولویت اول داشتن استراتژی معاملاتی قوی و مطمئن و سپس صبر کردن هست.
    ممکنه کسایی با ریسک کردن در یک سهامی بیان و در شش ماه بازدهی بالاتری از ما داشته باشند ولی در بلند مدت بازدهی ما بسیار بالاتر خواهد بود زیرا اونا استراتژی با ریسک بالا رو انتخاب کرده اند و ممکنه در طول مسیر چند بار زمین بخورند ولی ما استراتژای مطمئن تر و کمتر صدمه زن رو انتخاب کرده ایم.
    نظرتون راجبه کفرا با اینا که گفتین چیه؟
    مپنا/خاور/اتکام

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
      نظرتون راجبه کفرا با اینا که گفتین چیه؟
      درود بر شما
      در مورد کفرا یه بار باهم حرف زدیم بازیگردان خود کفرا (صدر تامین) اجازه نخواهد کفرا خیلی گرون بشه ولی من در این قیمت ها روی کفرا نظری ندارم.
      احتمال اینکه کفرا بعد از این منفی ها، بالای 5 هزار تومن مثلا 5700 تومن بره،هست.
      یه حمایت در محدوده 4100 تا 4200 تومن براش میبنم سهم بدی نیست ولی من در این قیمت ها به کسی پیشنهاد خرید نمیدم.
      حد ضرر رو بذار روی 3500 تومن.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نادر کاظمی
        ستاره دار(1)
        • Jul 2018
        • 794

از توضیح خوب و کاملتون تشکر میکنم???
        مپنا/خاور/اتکام

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

احتمال اینکه برخی سهام پنجمین موج از موج سوم صعودی خود رو تموم کرده باشند یا در شرف تمام کردن باشند ،زیاده.
          در خریدهاتون خیلی دقت کنید علی الخصوص سهامی که اخیر خیلی زیاد رشد داشته اند.
          درسته الان در بازار پول زیاده ولی این دلیل نمیشه اون پول تا هر جا که دلش بخواد ،قیمت ها رو بالا بکشه،ممکنه برخی سهام در اون بالا ،بجای اصلاح درگیر یه روند خنثی ده بیست درصدی در کوتاه مدت بشوند و سهامدارنشون بازار صعودی رو از دست بدهند.
          بهر روی بنظر من سعی کنید در سهامی که خیی زیاد رشد کرده اند،احتیاط رو از دست ندید.
          بازار همچنانکه مثل این چند ماه اخیر میتونه صعودی شدید باشه،میتونه هم ورق برگرده و روی قرمز خودش رو نشون بده پس بهتره در سهامی نباشیم که اخیرا زیادی رشد داشته اند.
          16 اسفند 98

نگران صف فروش برای سهم های خوب و کم رشد کرده ،نباشید اینا خریدار دارند و بزودی صف فروشش جمع میشند اون سهامی نگران باشند که حباب هستند.
          کاری هم ندارم بازار بابت چی افت کرده بخاطر به کرسی نشوندن دامنه نوسان ،بخاطر بازار های جهانی ،بخاطر فروش دم عید یا شیوع بیشتر کرونا در ایران یا شایعات در مورد رییس سازمان.
          هر کدوم باشه ما در سهام کم رشد کرده خودمون سهامداری میکنیم.
          الان ده دوازده روزه من میگم برخی سهام خیلی بالا رفته و گرون هستند.
          برخی ها باید روی دیگه بازار رو ببینند تا فکر نکنند که ما با سود کردن و سهام اونا مشکلی داریم.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

گفته باشم فردا پس فردا صف فروش ها جمع شد، از صف فروش هر سهمی نخرید.
            سعی کنید خیلی عجول نباشید ممکنه سهام خوب راهشون رو از سهام حبابی جدا کنند.
            پس هر صف فروشی رو جمع کردند نرید بخرید.فقط سهامی که اتفاقا مثبت بنیادی توش افتاده باید در لیست خرید باشه.
            امروز تا اینجا 11 هزار تا واحد شاخص منفی هفته قبل هم 18 هزار تا در یک روز منفی بود اینا علامت های خوبی نیستند.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10175

بزرگترین تهدید کننده اقتصاد دنیا در اینروزها ترس از شیوع بیشتر کروناست.
              این ترس کم کم وارد بورس ما هم میشه،مهار این ویروس خیلی سخت تر از اون چیزی بود که در ایران تصور میشد.
              من هر روز اخبار ویروس کرونا رو در ایران پیگیری میکنم ولی دریغ از یک خبر امیدوارکننده مثبت.
              برای منی که سالم هستم،استرس مبتلا شدن به ویروس کرونا ،خودش به اندازه بیماری کرونا دردناکه.
              منفی امروز بازار خوب نبود از اون منفی هایی بود که توی ذوق میزد تقریبا شدت منفیش همه رو غافلگیر کرد.
              اگر نقد هستید در انتخاب سهم خیلی دقت کنید.هر سهمی رو نخرید.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

? صدای سهامدار / مهمترین علل منفی شدید بازار امروز

✅ ریزش شدید حدود ۳۰ درصدی قیمت نفت

✅ جدی تر شدن شیوع کرونا و اثرگذاری آن بر صنایع مختلف

✅ ریزش قیمت کامودیتی ها در بازارهای جهانی

✅ هنگ بودن و خرابی هسته معاملات

✅ مقررات جدید سازمان بورس مبنی بر عدم امکان معامله کد اولی ها که جلوی ورود پول جدید به بازار را گرفته...

✅ کنترل بازار از طریق عرضه اولیه های پی در پی

✅ شائبه ایجاد اختلاف سازمان بورس با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد مبنی بر کاهش دامنه نوسان از ۵ به ۲ درصد

✅ ترس بازار از عدم ثبات قوانین و تصمیم گیری های ناگهانی

✅ فشار فروش ناشی از تسویه اعتباری ها و صندوق ها

@bourse24ir
                .
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/09, 16:22.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10175

ساروم محدوده 15500 تا 1600 تومن
                  ولصنم محدوده 460 تا 470 تومن و محدوده 440 تا 450 تومن
                  وایران محدوده 662 تا 672 تومن و محدوده 600 تا 610

فردا احتمالا برخی سهام متعادل بشوند ولی این نمیتونه بمعنای برگشت بازار باشه واقعیتش فکر نمیکنم بازار فقط به منفی امروز اکتفا کنه ممکنه منفی های دیگه ای هم در راه باشه.
                  رفتار بازار در فردا برای ما خیلی چیزها رو روشن خواهد کرد.ببینیم فردا بازار چطور رفتار خواهد کرد؟
                  هر کسی سهامی داره بگه تا حمایت هاش رو در بیارم لطفا مجموع سوال ها بیش از ده نمودار نباشه و تا یک ساعت وقت برای پرسیدن دارید.

نظر

• javad60
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 154

سلام آقا بی زحمت راجع به کیسون نظرتونو بگین تازه داشت پرقدرت رشد میکرد...

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

سلام جناب سجاد لطفا بجهرم و حفارس حمایتهاشون بفرمایید قبلا از زحمتی که می کشید سپاسگزارم

نظر

• امیرحمزه
                        عضو عادی
                        • Dec 2015
                        • 223

سلام و عرض ادب خدمت اقا سجاد
                        ممنون میشم که خپارس رو تحلیل کنید

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
                          سلام آقا بی زحمت راجع به کیسون نظرتونو بگین تازه داشت پرقدرت رشد میکرد...
                          دروبر شما
                          سهم خوبیه نگهش دار ،ممکنه در کوتاه مدت کمی منفی بشه یا نوسان بکنه
                          ولی من فکر میکنم باز هم بالاتر خواهد رفت شاید 750 تومن .
                          محدوده 515 تا 525 تومن حمایت قویی هست حد ضرر 460 تومن.

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب خدمت اقا سجاد
                          ممنون میشم که خپارس رو تحلیل کنید
                          من اهداف بالایی برای خپارس میبینم اهدافی که الان باورش برای بازار ممکنه سخت باشه ولی من اعتقاد دارم در بازه بالای یک سال اهداف حداقل 800 تومنی میتونه ببینه البته ممکنه با اعمال افزایش سرمایه اعداد فرق میکنه ولی بازدهی همون مقداره.
                          420 و 650 تومن مقاومت های مهم سهم میباشند .تا زمانیکه سهم بالای 170 تومنه این تحلیل معتبره.
                          من اینطور فکر میکنم ،زمان نشون خواهد داد که پیش بینی من درسته یا غلط.
                          درود بر شما
                          حمایت ها 230 و 210 تومن.

نظر

• National
                            عضو فعال
                            • Nov 2018
                            • 630

سلام سجاد عزیز
                            نظرتون‌ راجع به خراسان میفرمایید
                            ممنون

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

در اصل توسط National پست شده است View Post
                              سلام سجاد عزیز
                              نظرتون‌ راجع به خراسان میفرمایید
                              ممنون
                              درود بر شما
                              سهم خوبیه بنیادی خوبی هم داره.من بعید میدونم زیاد پایین بیاد یه حمایت قوی روی 3200 تومن و دیگری 2900 تومن هست .
                              من موافق سهامداری میان مدت براش هستم ولی انتظار حرکت شارپ براش ندارم.
                              بنظرم شرکت در مجمع سالیانه اش سودآور میتونه باشه 362 تومن هم در نه ماهه ساخته خوبه.
                              من موافق نگهداریش هستم با حد ضرر 2300 تومن.
                              هدف نمیدم چون نیاز به وقت بیشتر داره.رشد دلار نیمایی در سود پتروشیمی ها تاثیر مستقیمی داره.
                              احتمالا سهم در موج سوم متوسط باشه .اهداف موج 5 میتونه بالای 5 هزار تومن باشه.

نظر

• National
                                عضو فعال
                                • Nov 2018
                                • 630

درود بر شما
                                سهم خوبیه بنیادی خوبی هم داره.من بعید میدونم زیاد پایین بیاد یه حمایت قوی روی 3200 تومن و دیگری 2900 تومن هست .
                                من موافق سهامداری میان مدت براش هستم ولی انتظار حرکت شارپ براش ندارم.
                                بنظرم شرکت در مجمع سالیانه اش سودآور میتونه باشه 362 تومن هم در نه ماهه ساخته خوبه.
                                من موافق نگهداریش هستم با حد ضرر 2300 تومن.
                                هدف نمیدم چون نیاز به وقت بیشتر داره.رشد دلار نیمایی در سود پتروشیمی ها تاثیر مستقیمی داره.
                                احتمالا سهم در موج سوم متوسط باشه .اهداف موج 5 میتونه بالای 5 هزار تومن باشه.
                                خیلی خیلی محبت فرمودید

نظر

در حال کار...
                                X