تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

صبح به خیر به همگی دوستان خصوصآ فقیر و فقرا و بچه مسکینهای سحر خیز این تاپیک...@};-@};-

همگی انشاءالله آماده رزم که هستید!! امروز به نظرم از اون روزهاست! گروه فولادی و پالایشی رو امروز کما کان منفی میدونم که میتونه تاثیرش رو روی کلیت بازار هم بزاره! اما تک سهمهایی هم هستند که بازار منفی نمیتونه هیچ تاثیری روی آنها بزاره و امروز هم مانند دیروز تو صف خریدشان قفل خواهند بود! مثل شکلر - مرینوس _ غچین _ ولیز _ رنیک و تپولا
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/06/16, 06:59.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
      ببخشید حفارس الان زیر هزار تومن هسن اونوققت چطور در مدت چهار ماه قیمتش 10 تومن و 12 تومن فرمودید با سهم دیگه اشتباه نگرفتید
      سلام.
      چهار ماه؟
      من چهار ماه نگفتم...
      گفتم اگر از ده دوازده تومن رد شد به دید میان‌مدت انگار بد نیست و می‌توان به آن نگاه انداخت برای خرید. (طرز شکستن هم البته مهم است.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        خساپا ممکن است چند روزه یک بازی‌ کوچکی در بیاورد ولی مهم نیست و هم‌چنان به دید میان‌مدت و بلند مدت (و حتی کوتاه‌مدت!) بسیار ارزنده است. (خودم ندارم. همین‌جوری دارم می‌گویم.)
        چافست هم همین است. یک بازی ممکن است در بیاورد ولی ارزنده است.
        فاذر هم همین روزها دوره رشد خودش را آغاز می‌کند دوباره احتمالا. ولی باید زور روند را نگاه کرد.
        خودرو را... من منتظر افتش بودم... حقیقتش... ولی مانند این کشتی‌گیران که بدل می‌زنند... از توی پل در آمد و با یک چرخش قهرمانانه رفت پشت حریف... امروز به خصوص همه چیز برعکس شد. و احتمال افت کوتاه‌مدت هم منتفی. خیلی عجیب بود.
        چکارن به خوبی از کف برگشت (من اگر پول داشتم از این می‌گرفتم انصافا... البته دیگر شاید نشود گرفت ولی خیلی جایگاه خوب و مطمئنی بود). احتمالا چند روز دیگر دست کم (بهتر و بیشتر از بازار) رشد می‌کند.
        مرقام دو سه روز دیگر مقاومت دارد. احتمالا سرش به سنگ می‌خورد. ولی این دو سه روزه وضعش عالی است. به هیچ وجه نمی‌خرم. ولی داشتم به هیچ وجه (دست کم این دوسه روزه) نمی‌فروختم. می‌دیدیم با قیمت ۵ - ۵٫۵ چه می‌خواهد بکند اگر عرضه رد شدن نداشت بلافاصله می‌فروختم.
        ������
        شبصیر هم تازه می‌خواهد روند بگیرد و چند روزی مثبت خواهد بود احتمالا. البته همین چند روز را نیاز دارد برای اینکه به جو بدی که به آن غالب شده فایق بیاید.
        ������
        نتیجه اینکه... چند روز دیگر درگیری‌اش را باید دید. پول داشتم می‌خریدم و می‌دیدم با آن چه می‌کند.
        های وب چیز خاصی ندارد. در کوتاه مدت به حمایت دارد می‌رسد ولی خریدار پشت فرمان نیامده (هنوز) که بگوییم مطمئن و محکم بر می‌گردد یا همان‌جا بازی می‌کند یا چه...
        شکبیر چند تا مقاومت دارد. همین‌جا حمایت هم چندتا دارد!!! چند روز پیش بازیگر یک دستی به سر و گوشش کشیده ولی معلوم نیست چرا دارد بازی می‌دهد. حقوقی هم دیگر حمایت نمی‌کند و به همین قیمت‌ها بسنده کرده. ناآشکار است.
        وزمین جالب است. امروز حجم مبنایش را پر نکرده که دو درصد بخورد! هههه
        ������
        . دو سه روز دیگر یک مقاومت دارد. کسی اگر می‌خواهد بخرد احتمالا آنجا راه می‌دهد.
        فسرب مقاومتش را دارد می‌شکند. بشکند (که انگار شکست) می‌تواند چندین روز مثبت باشد و مثلا به سوی ۱۵ - ۱۶ تومان برود. اگر داشتم حتما نگه می‌داشتم و اگر پول داشتم و چیز دیگری نبود می‌خریدم.
        خگستر مانند خودرو. قرار بوده بریزد ولی (احتمالا به خاطر خساپا) بدل زده و خودش را به پشت حریف رسانده.
        ختوقا مانند خودرو چند روز پیش است. قاعدتا باید برود در دوران استراحت (اصلاح) و خالی کنند (یعنی شناسایی سود). ولی این هم ممکن است مانند خودرو بدل بزند. (به خاطر جوی که خساپا ایجاد کرد.)
        سبهان ناآشکار.
        خزامیا چند روز دیگر به مقاومت می‌رسد. مثلا روی ۱۶ تومن. ناآشکار.
        خرینگ ناآشکار. احتمالا رشدی را آغاز کند. ولی با چه قدرتی و به چه مدت؟
        دماوند ناآشکار. ولي در جايي نسبتا مطمئن و با احتمال افت کم.
        بکهنوج ناآشکار. حقوقی دارد حمایت می‌کند ولی فروشنده پیدا کرده.
        خاذین در جای بسیار مطمئن و کفی قرار دارد. البته معلوم نیست (چقدر و چگونه) رشد کند (نسبت به بازار گاوی این دوره زمانه). دارد اکنون انرژی جمع می‌کند که از ۱ تومن عبور کند. پیشنهاد می‌شود خرید نشود و بررسی شود با این مقاومت چه می‌کند. چون در گذشته سابقه‌اش را داشته که بازیگر این نماد پس از یک رشد زیاد قیمت را بازی می‌دهد و خرد خرد خارج می‌شود و بازی (روند/رالی/رشد) بزرگ دیگری را آغاز نمی‌کند و حتی در زمان رشد خودرویی‌ها (به رهبری خساپا/خودرو) نه تنها همراه روند نمی‌شوند بلکه از روند استفاده می‌کنند برای پیاده شدن! پس من اگر نقد بودم (با اینکه قیمتش نسبتا کف است) خرید نمی‌کردم.

پی‌نوشت: اینها در یک دیده‌بان قدیمی من بود... گفتم یک نگاه مجدد به همه بیاندازم...
        ������
        فاذر خدا را شکر برگشت.
        چکارن را من دیروز با داده‌ی قدیمی نوشتم... داده‌ی جدید را که گرفتم دیدم یک مقدار آخر وقت صف خریدش از بین رفته بوده انگار.... چکارن فردا پس‌فردا دوباره به حمایت می‌رسد و ارزنده می‌شود. باید دید آنجا (روی حمایت) ازش حمایت می‌کنند یا نه؟ احتمالا حمایت می‌کنند... اگر هم نکنند دو سه درصدی دست کم احتمالا رشد می‌کند. اگر در روز عادی بازار بود می‌گفتم تو منفی پنج فردا می‌خرم و منتظر دیدن حمایت می‌شوم. ولی اکنون باید منتظر ماند دید فردا چه کار می‌کند بعد خرید انجام داد.... (چون بازار گاوی است و خود شاخص دارد روزی ۱٫۵ درصد می‌دهد... نباید دنبال چیزهای با احتمال کم یا رشد کم بود.)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

ودی دارند خالي مي‌کنند البته بازار خوب است و ممکن است همين جور مثبت باشد يا اصلا ممکن است يواش يواش در مثبت هاي روزهاي بعد خالي کنند ولي در هر روي دارند شديدا خالي مي‌کنند
          البرز بد نیست ولی خوب هم نیست. ناآشکار است.
          (از آن سه چهار گروه که عرض کردم به نگر دوستان چه خوب است؟ سیمان و بانک و بیمه)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

ودی دارند خالي مي‌کنند البته بازار خوب است و ممکن است همين جور مثبت باشد يا اصلا ممکن است يواش يواش در مثبت هاي روزهاي بعد خالي کنند ولي در هر روي دارند شديدا خالي مي‌کنند
            البرز بد نیست ولی خوب هم نیست. ناآشکار است.
            (از آن سه چهار گروه که عرض کردم به نگر دوستان چه خوب است؟ سیمان و بانک و بیمه)
            البرز من دارم. توی سودم.
            میخوام تا 2000 باهاش برم. بعدش تصمیم میگیرم که افزایش سرمایه باهاش برم یا نرم.
            از نظر شما چشه که میگید خوب هم نیست؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

وساپا روی ۱٫۲۵۰ مقاومت دارد.
              خساپا هم فردا پس‌فردا یک گیر کوچکی دارد.
              شاید بتوان تعویضی که می‌خواستیم را انجام دهیم...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                البرز من دارم. توی سودم.
                میخوام تا 2000 باهاش برم. بعدش تصمیم میگیرم که افزایش سرمایه باهاش برم یا نرم.
                از نظر شما چشه که میگید خوب هم نیست؟؟

کوتاه مدت.
                و
                حمایت و مقاومت.
                و
                فروشنده حقیقی. که امروز زیاد شده در این نماد. (چرا؟)
                البته حقوقی دارد می‌خرد.
                کلا در کوتاه‌مدت که نگاه می‌کنم هی یک چیزش خوب است یک چیزش بد!
                برای همین گفتم ناآشکار.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سدبیر هم خیلی خوب است. برای سرخطی زدن فردا. (من پول ندارم البته)
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/16, 10:59.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

کوتاه مدت.
                    و
                    حمایت و مقاومت.
                    و
                    فروشنده حقیقی. که امروز زیاد شده در این نماد. (چرا؟)
                    البته حقوقی دارد می‌خرد.
                    کلا در کوتاه‌مدت که نگاه می‌کنم هی یک چیزش خوب است یک چیزش بد!
                    برای همین گفتم ناآشکار.
                    جناب محمدحسین البرز داره مثبت میشه دوباره یه نگاش می کنید لطفا.... ؟؟؟

عه ... تا جمله ی من تموم نشده دوباره منفی شد که :-s

و تا این جمله هم تموم شد دوباره مثبت شد :D

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                      جناب محمدحسین البرز داره مثبت میشه دوباره یه نگاش می کنید لطفا.... ؟؟؟

عه ... تا جمله ی من تموم نشده دوباره منفی شد که :-s

و تا این جمله هم تموم شد دوباره مثبت شد :D

ناآشکار.
                      معلوم نیست حقوقی چرا می‌خرد و این (حقیقی) که دارد می‌فروشد کیست.
                      اگر قصدشان مشخص بود آشکار بود. ولی اکنون ناآشکار است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• amir no.7
                        عضو عادی
                        • Apr 2020
                        • 79

سدبیر هم خیلی خوب است. برای سرخطی زدن فردا. (من پول ندارم البته)
                        فردا که تعطیل رسمیه
                        مگه روزهای تعطیل بورس کار میکنه؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط amir no.7 پست شده است View Post
                          فردا که تعطیل رسمیه
                          مگه روزهای تعطیل بورس کار میکنه؟
                          من همیشه می‌نویسم... فردای کاری...
                          گفتم دوستان دیگر آشنا هستند روی همین حساب این را کمتر تازگی‌ها می‌نویسم...
                          (می‌گویم فردا پس‌فردا منظورم میله‌های روی نمودار است. نه شنبه یک‌شنبه)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• آپولون
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 627

سلام و عرض ادب و احترام دارم خدمت دوستان

از جناب گریس چرا امروز خبری نیست؟

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فاذر
                              -----
                              به نگرم تازه حرکتش را آغاز کرده و دارد گرم می‌شود.
                              من مشکلی در این نماد مشاهده نمی‌کنم. حتی در کوتاه‌مدت.
                              برای همین اگر بازار مشکل نداشته باشد احتمال می‌دهم این هم مشکلی نداشته باشد.
                              و حتی اگر بازار مشکل داشته باشد احتمال می‌دهم این مقداری وضعش از بازار بهتر باشد.
                              به عبارت دیگر: خیلی کف است!
                              هم در کوتاه‌مدت و هم در میان‌مدت.
                              البته بررسی همواره دو بخش دارد: بررسی خریدار و فروشنده.
                              اینی که من گفتم بررسی فروشنده بود که شکر خدا کم شده.
                              ولی در بخش خریدار (که مسئول حرکت تند نماد و رشد است) هنوز چیز خاصی ندیدم. به این معنی که معلوم نیست همین‌جاها (بالای ۳٫۴۰۰ تومن - یا بالای ۳٫۱۰۰) بازی کند، یواش یواش از همین‌جاها رشد کند؟ یا اینکه با قدرت رشد کند.

خلاصه: فروشنده دارد ته می‌کشد. خریدار وضعش معلوم نیست. احتمال قوی اینجا کف است. (یک کف محکم.) ولی خریدار باید بیاید پشتش راهش بیاندازد. (خریدار هم گویا هست ولی باید راهش بیاندازد. اکنون انگار هست و دارد بازی می‌دهد که فروشنده خالی شود!)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

فاذر
                                -----
                                به نگرم تازه حرکتش را آغاز کرده و دارد گرم می‌شود.
                                من مشکلی در این نماد مشاهده نمی‌کنم. حتی در کوتاه‌مدت.
                                برای همین اگر بازار مشکل نداشته باشد احتمال می‌دهم این هم مشکلی نداشته باشد.
                                و حتی اگر بازار مشکل داشته باشد احتمال می‌دهم این مقداری وضعش از بازار بهتر باشد.
                                به عبارت دیگر: خیلی کف است!
                                هم در کوتاه‌مدت و هم در میان‌مدت.
                                البته بررسی همواره دو بخش دارد: بررسی خریدار و فروشنده.
                                اینی که من گفتم بررسی فروشنده بود که شکر خدا کم شده.
                                ولی در بخش خریدار (که مسئول حرکت تند نماد و رشد است) هنوز چیز خاصی ندیدم. به این معنی که معلوم نیست همین‌جاها (بالای ۳٫۴۰۰ تومن - یا بالای ۳٫۱۰۰) بازی کند، یواش یواش از همین‌جاها رشد کند؟ یا اینکه با قدرت رشد کند.

خلاصه: فروشنده دارد ته می‌کشد. خریدار وضعش معلوم نیست. احتمال قوی اینجا کف است. (یک کف محکم.) ولی خریدار باید بیاید پشتش راهش بیاندازد. (خریدار هم گویا هست ولی باید راهش بیاندازد. اکنون انگار هست و دارد بازی می‌دهد که فروشنده خالی شود!)
                                جناب علیرضا در مورد این سوالی که الان می پرسم هم پاسخ دادند.
                                گزارشی که روانه کدال کرد (گزارش 12 ماهه)
                                تأثیر این گزارش رو مثبت یا منفی قلمداد می کنید .
                                توی تاپیک فاذر در موردش گفتیم.

نظر

در حال کار...
                                X