تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

ای عاشقان بشارت غمها دگر سرآمد

میلاد دخت پاک موسی بن جعـفر آمد

عرض حاجت به دخت موسی کن

هرچه خواهی از او تمنا کن . . .

ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) بر شما مبارک

میلاد مظهر عصمت و نجابت، حضرت فاطمه معصومه(س)
    و روز دختر بر تمام دختران عفیف ایران زمین مبارک باد . . .

نظر

• امیر محمد ۲
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 789

زندگیِ خیلی ها حرکت از یک نگرانی به نگرانی بعدی است. لیست بلندی از نگرانی ها را پشت سر گذاشته اند ولی لیست دیگری از نگرانی های پیش رو دارند.

من به شخصه چند ماه تمام کارهایی که به فکرشان بودم یا نگرانشان بودم را لیست کردم. ریز و درشت. سپس آنها را به خدا می سپردم. بیش از پنجاه مورد از آنها تیک خوردند و تمام شدند به وسیله راه حل هایی که به ذهنم می رسید ولی همواره در لیست حداقل ده نگرانی موجود است.

به خودمان بیاییم. تا کی به فکر این موارد باشیم و آنها را در ذهن با خود حمل کنیم. آن نگرانی های قبلی چه شدند چطور حل شدند؟ بعدی ها هم به همین سبک حل خواهند شد. ولی چه چیز را ما از دست خواهیم داد اگر متوجه نباشیم؟ لحظه حال را، حس خوب را

در ساعت اکنون و در همین الان خیلی ها هیچ مشکل و نگرانی ندارند ولی نگرانی های انها مربوط به فرداست مربوط به روز موعود است مربوط به روزی است که باید وام را تسویه کنند، مربوط به روز عمل در بیمارستان است و... ولی همین الان چه مشکلی دارید؟ اگر هیچ پس به فکرش نباشید.

مطمئن باشید که اگر مشکلی در همین الان داشتید مثلا دندان درد ، همین الان برای حل آن اقدامی می کردید. پس چرا نشستید؟ چون الان مشکلی ندارید پس اگر الان مشکلی ندارید چرا الان و اکنون نگرانید؟

نگرانی ها تمام نمی شود اگر دنبالش بروید ولی زندگی و عمر و لحظات گرانبها تمام می شود. لیست نگرانی ها را بنویسید در موبایلتان و به خدا بسپارید تا او هم زندگی را به شما بسپارد

نظر

• امیر محمد ۲
        عضو فعال
        • Jun 2019
        • 789

اینچنینیه زندگی را بپذیر
        -----------------------------
        ✅این جمله طلایی بالا از بوداست. واقعیت حال زندگیت که در لحظه حال است را بپذیر
        آنچه که هست، همان چیزی هست که باید باشد و همان چالشی است که تو باید تجربه کنی
        آنچه که هست را قضاوت نکن، نه بد است نه خوب، فقط مشاهده کن

✅اینچنینیه زندگی ات هرچه که هست و هر اتفاقی می افتد به نفع توست. سعی نکن آن را تغییر بدی، تعجب نکن از این حرف
        این حرفها را رها کن که اینها را خودم جذب کردم یا خودشان آمده اند و یا انها را نپرس که چرا اینطور است؟

✅ایگو با اینچنینیه زندگی مخالفت می کند و همواره شاکی است. هرچه هم خوب باشد باز ناراضی است. بپذیر هرچه هست همان است که باید باشد تا آزاد شوی

بدهکاری، ثروتمندی، معلمی، پرستاری، ورشکسته ای، بیماری، از همسرت جدا شی، شاید هم انسان موفقی یا بیکاری، هرچه هست را فقط ببین و برچسب نزن، اینها را بپذیر و بدان که تو اینها نیستی.
        اینها هستند چون باید باشند و خواهند رفت اگر با آنها کاری نداشته باشی

✅اگر نپذیری و مقاومت کنی دربرابر اینچنینیه زندگی، آنگاه درگیر آن می شوی و خود این درگیری باعث می شود باز از این نوع بیشتر جذب کنی.
        اگر بپذیری و به ان خوب یا بد نگویی یعنی رهایش کردی، چیزی را که رها کنی، سریعا می رود و بعد از آن آنچنانیه زندگی را خواهی دید، آنی که همسایه آن را عالی می پندارد. مشکلی در کار نیست اینها فقط اینچنینیه زندگیند

وجود اصلی تو ثابت است و همیشه بوده و حاضر است و به محیط وابسته نیست. فقط آرام باش و مشاهده کن. من هستم، خدا در تو می گوید من هستم پس غمت نباشد

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

عرض ادب و سلام خدمت دوستان...ممنون از شما پرچم تاپیک را بالا بردید....
          بنده تا سقف قبلی شاخص خوب عمل کردم اما در برگشت هیچکاری نتوانستم بکنم.....
          فعلا 85 درصد سبدم ثمسکن هست و 15 درصد دالبر.............
          احتمالا بعد بازگشایی دالبر را نگه دارم یا با سهم دیگری تعویض کنم..........اما ثمسکن را نخواهم فروخت....با سهم خواهم ماند
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

از میان سهم هایی که در تاپیک گذاشته بودم...خودم نتوانستم استفاده کنم....امیدوارم دوستان استفاده کرده باشند....ثباغ/بزاگرس/ثامان/........عقب برنگشتم ببینم کدام سهم های دیگری هم بودند یا نه...

که در این بازار پر عرضه هم خوب عمل کردند.......مخصوصا بزاگرس زیر خاکی بود....

سهمی معرفی می کنم...کم ریسک و عقب مانده از گروه و بازار................منفی غدیس ارزش خرید دارد....حتی به دید کوتاه مدتی هم راحت 15 درصد خواهد داد....
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• اوشنوس
              ستاره دار(3)
              • Dec 2015
              • 880

غشهداب مستعد یک رشد 70 درصدی در کوتاه مدت (2 ماهه)

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

غسالم بدون شرح...

نظر

• میلاد سودی
                  ستاره دار (1)
                  • Apr 2020
                  • 1034

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                  غسالم بدون شرح...

جناب اشنوس یه تحلیل هم اگه زحمتی نیست از بفجر بزارید من ۲ روز پیش نگاه کردم داشت پولبک میزد شاید من اشتباه تحلیل کردم ممنون
                  بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

امروز داشتم مطالعه میکردم به یه نکته خیلی جالبی رسیدم گفتم با دوستان به اشتراک بزارم در بازاری که شاخص مثبت و روند کلی بازار صعودی هستش باید بعنوان یک تحلیلگر بنیادی به روند نگاه کرد یعنی این که امکانش هست تحلیلگر تکنیکال به اشتباه بیفته و بخشی از سود سهم رو از دست بده و زمانی که شاخص در کل منفی و بازار نزولی هستش باید بعنوان یک تحلیلگر تکنیکال عمل کرد چون تحلیلگر بنیادی بخاطر شکسته شدن حمایت ها امکان ضرر کردن بیشتر رو داره حتی اگه سهم خیلی ارزنده باشه

دوستان نظر شما چیه ؟
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 880

غشهد تاریخ تکرار میشود...

نظر

• امیر محمد ۲
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 789

آنان که طلبکار خدایید،خودایید

حاجت به طلب نیست شمایید، شمایید

چیزی که نکردید گم از بهر چه جویید؟

کس غیر شما نیست،کجایید،کجایید؟

در خانه نشینید و مگردید به هر در

زیرا که شما خانه و هم خانه خدایید

ذاتید و صفاییدگهی عرش و گهی فرش

در عین بقایید و مبرا ز فنایید

اسمید و حروفید و کلامید و کتابید

جبریل امینید و رسولان سمایید

خواهید ببینید رخ اندر رخ معشوق

زنگار زآیینه به صیقل بزدایید

تا بود که همچون شه رومی به حقیقت

خود را به خود از قوت آیینه نمایید

مولانا

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

با سلام خدمت دوستان.....
                          خواستم نظر خود را در مورد دارا یکم عرض کنم....البته توهمات ذهنی خودم هست شاید اشتباه باشد...
                          فردا معامله خواهد شد...به عقیده خودم این صندوق اول را خریدنی می بینم تا فروختنی....حتی اگر نزدیک 3 میلیون هم معامله بشه خریدش عالی هست.....اما صندوق دوم و سوم را حتی نزدیکش نخواهم شد.........
                          دولت صندوق اول را عرضه کرد...با استقبال کم مواجه شد...اگر یادم باشد نزدیک 7 میلیون صندوق خریداری شد اما تنها 3 میلیون خرید را قبول کردند چرا؟صندوق اول بکل شکست خورد...خواستند حجم صندوق کم باشد تا مدیریتش بازارش راحت باشد....به تازگی هم گفته شده صندوق دوم دو برابر صندوق اول خواهد بود..........
                          پس دولت صندوق اول را بالا خواهد بود تا مردم بیشتر ترغیب به خرید صندوق های بعدی بشوند.....بنوعی خر داغ کنی
                          احتمال دارد حتی صندوق اول تا 6 میلیون هم برود شاید هم بیشتر.........خودم پولی ندارم ولی نزدیک 3 میلیون باشه خریدش را کم ریسک می بینم.......شاید دالبر را تبدیل به صندوق کنم....

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3443

صبح به خیر دوستان....@};-@};-

امروز به نظرم شاخص کمی شل کنه و خیلی از سهمها قیمتشون بریزه!! بعضی از سهمها که در نقطه عطف و طلائی پایان اصلاح قیمتشون امروز هستن! مثل غگل و غسالم تو منفیها شدیدآ خریدنی هستند سهمهای دیگر گروه غذائی مانند غمینو و چندتای دیگه هم میتونند جذاب واسه خرید باشند! بعضی سهمها هم به نظرم برای سیو سود کردن فروشی باشند مانند سرچشمه _ وسبحان _ ثفارس _خگستر و خیلی از سهمهای دیگه که تو این هفته رشد بسیار خوبی رو داشتند... نظر شخصی

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3443

نمرینو پس از 3 ماه در صف خرید قفل شدن همراه با صف خریدهای ماکزیمم 250 الی 300 هزارتائی! امروز یک میلیون صف خرید بسته! خریدارانش هم تو این مدت بیشتر از 2 تا سه کد نبودند! این نشون میده یه خبرایی پشت پرده داره که ما مطلع نیسیم و فقط عده قلیلی ازش باخبرند! مثل افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی!! الله اعلم

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3443

_ خرید غگل تو قیمت آستانه پایین 20 ریال بالاتر مرحله سوم

_ فروش ختور تو صف خرید

نظر

در حال کار...
                                X