تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Emad.Sh
    عضو عادی
    • Mar 2020
    • 46

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
    عصر دوستان فقیر و فقرای بورسی به خیر...@};-@};-

امروز به نظرم یازار سراسر فرصت خرید یود....

_ خرید غمینو از صف فروش پله سوم

_ خرید کماسه از صف فرش مرحله اول

_ خرید سیمرغ از صف فروش مرحله اول

_ خرید فاما تو قیمت منفی 3 درصد مرحله اول

_ خرید سمازن از صف فروش مرحله اول

_ خرید ثفارس از صف فروش مرحله سوم

_ خرید کحافظ از صف فروش مرحله دوم

_ خرید ولیز از صف فروش مرحله دوم

غشهد هم 25 تومن سود تو مجمع تقسیم کرد و 59 درصد هم افزایش سرمایه 59درصدی از سود انباشته رو تو مجمع رونمائی کرد
    منم در کمین ثعمرا و کیسون و ثشاهدبودم یکدفعه بی امان صف فروش برچیده شد
    انشالله بازم فرصت بده
    چند روزی پست نذاشتین
    خوشحالم که دوباره پست هاتون رو میبینم
    راستی یک سوال
    شما این همه نماد رو از کجا انتخاب میکنید؟

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

درود و سلام بر دوستان....
      دوستان عزیز این روزها دست به طلا میزنم خاکستر میشود/:.negaran.:/چه کنیم به که گوییم این درد بی علاج را!............/:.wubsmiley.:/
      امیدوارم فردا بازار مثبت شدید بزند خروج کنیم.........سود نخواستیم لا اقل اعصاب و روانمان بهم نریزد..........
      فولاد نازنین را سربریدم رفت.....با چه شجاعتی بالای 2000 تومان بخرم:O
      بیشتر سهم ها در این ماه ریزش داشته اند.....اکثر سهم ها در قیمت جذابی قرار دارند اما وقتی کسی نگاه شان هم نمی کند برای چی بخریم.....
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3443

سلام دوست عزیز....@};-@};-

شرمنده از اینکه نمیتونم به مانند قبل در اینجا حضور مستمر پیدام کنم! متاسفانه سرم کمی شلوغ شده و علاوه بر سبدگردانی صندوق خودم و خانواده مدیریت سبدگردانی یک صندوق 15 میلیاری رو هم بر دوش و عهده من گذاشته اند! که این خودش وقت من رو تا حدود زیادی پر کرده و نیز استرس و فشار کاری بر من سنگین تر شده! در رابطه با سئوالتون باید یگویم از جائی پیدا نمیکنم و مرتب و دائمآ در حال رصد کردن کلیت بازار بود و هستم و اگه سهمی رو تو قیمت خوبی واسه شکار پیدا کنم درنگ نخواتم کرد در حقیقت استراتژی سبد گردانی بنده بر ارزانتر خریدن و کمی گرانتر فوختن استوار شده ولی در چند نماد نیز دید بلند مدتی و میان مدتی داشته و دارم مانند مرینوس و یا ثپردیس و یا شیران و دعبید و... چند سهم دیگه همین ... یا حق

در اصل توسط Emad.Sh پست شده است View Post
        منم در کمین ثعمرا و کیسون و ثشاهدبودم یکدفعه بی امان صف فروش برچیده شد
        انشالله بازم فرصت بده
        چند روزی پست نذاشتین
        خوشحالم که دوباره پست هاتون رو میبینم
        راستی یک سوال
        شما این همه نماد رو از کجا انتخاب میکنید؟

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

سهام هم با آدم سر ناسازگاری دارند انگار/.:blinksmiley.:/.....چند تا سهم تو واچ داری یکی را انتخاب می کنی...سهمی که انتخاب کردی درجا میزنه سهم های دیگر بالا میروند/:.zzzzzz.:/
          امروز از بین سه سهم منفی 5 یکی را خریدم....آن دوتا مثبت شدند...سهمی که من خریدم مثل شیر مرد با وقار و متین روی منفی 5 اش ماند و تکان هم نخورد/:.wacsmiley.:/
          از دوستان کسی مشکلی همانند من دارد......امیر محمد که مثل خودم هست.....مابقی دوستان چی؟
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

سلام گریس جان...@};-

فردا خیلی از گروهها مثبت خواهند کرد نگران نباشید! مانند گروه ساختمانی و یاسیمانی و حتی گروه فلزی و غذائی

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            دوستان عزیز این روزها دست به طلا میزنم خاکستر میشود/:.negaran.:/چه کنیم به که گوییم این درد بی علاج را!............/:.wubsmiley.:/
            امیدوارم فردا بازار مثبت شدید بزند خروج کنیم.........سود نخواستیم لا اقل اعصاب و روانمان بهم نریزد..........
            بیشتر سهم ها در این ماه ریزش داشته اند.....اکثر سهم ها در قیمت جذابی قرار دارند اما وقتی کسی نگاه شان هم نمی کند برای چی بخریم.....

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

امروز بین دو سهم خموتور و خکار شک به دو بودم کدام یک را بخرم....خکار منفی 5 خموتور هم منفی 4....دیدم خکار زیادی رشد کرده...خموتور خریدم......اما آخر سر سهمی که بی کلاه ماند خموتور بود....
              اتکام هم منفی 5 خریدم.....آخر وقت هم صف فروشش پایدار و استوار ماند......
              شگل هم سه شنبه و چهار شنبه خریدم......امروز آن هم منفی 5 ماند.....
              فردا یک یا علی بگویند و مثبت 5 بشوند.....می فروشم تا ضرر شگل جبران شود.....

وقتی روزگار سر ناسازگاری کند نمیشه کاریش کرد.....وقتی نمیشه دیگه نمیشه....

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

سلام گریس جان...@};-

فردا خیلی از گروهها مثبت خواهند کرد نگران نباشید! مانند گروه ساختمانی و یاسیمانی و حتی گروه فلزی و غذائی
                سلام بر استاد عزیز.....
                خدا قوت.....
                به غذایی اشاره کردید....غدیس در واچ داشتم....روز چهارشنبه خواستم بخرم....بازار منفی شد نخریدم....امروز هم صف خرید بود.......
                یا رزاق رزقمان را بده

نظر

• Emad.Sh
                  عضو عادی
                  • Mar 2020
                  • 46

سلام
                  جناب کریس شاید به خاطر اینه که زیاد سهم ها رو رصد میکنید
                  منم وقتی سهمی رو میخرم یکم میره تو ضرر ناراحت میشم ولی چون سعی میکنم با دید میان مدت و بلند مدت بخرم برای همین منفی ها برام قابل تحمل میشه
                  بهتون توصیه میکنم اگه برای بعضی از سهم ها نگاه میان مدت و بلند مدت دارید خرید این سهم ها رو با یک اکانت دیگه انجام بدین که دائما در رصد نباشن و نوسانگیری رو با یک اکانت دیگه انجام بدین (من با یک اکانت دیگه همین کار رو تقریبا انجام میدم)

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

گریس جان

واسه فردا خرید سیمرغ _ غمینو و کماسه و سهگمت رو در قیمتهای منفی بهتون پیشنهاد خرید میدم!! ریسک به ریوارد این سهمها خیلی اومده پایین و با خریدشون ضرر نخواهید کرد مطمئن باشید

یه کوچولو هم فاما اگه توانستید تو منفی خریدار باشید

سلام بر استاد عزیز.....
                    خدا قوت.....
                    به غذایی اشاره کردید....غدیس در واچ داشتم....روز چهارشنبه خواستم بخرم....بازار منفی شد نخریدم....امروز هم صف خرید بود.......
                    یا رزاق رزقمان را بده

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

گریس جان

واسه فردا خرید سیمرغ _ غمینو و کماسه و سهگمت رو در قیمتهای منفی بهتون پیشنهاد خرید میدم!! ریسک به ریوارد این سهمها خیلی اومده پایین و با خریدشون ضرر نخواهید کرد مطمئن باشید

یه کوچولو هم فاما اگه توانستید تو منفی خریدار باشید
                      سپاس دوست عزیز....
                      فردا سهامم مثبت 5 بخورند خواهم فروخت....با 20 درصد نقدینگی در بازار می مانم.....می خواهم مثل شما سبد متنوعی داشته باشم.....بررسی می کنم...
                      روز 17 تیر ولصنم گزارش از نوع الف داد.....سهم بسته شد و روز چهارشنبه بازگشایی خورد به بازار منفی......گزارشش سوخت شد.....امروز هم صف فروش.....چرا بازار به این سهم ها نگاه نمی کند...

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

دوستان یک کتابی پیدا کردم که خواندنش خالی از لطف نیست.....کتاب هفت گناه نابخشودنی در معامله گری.....نویسنده اش یک خانم هست.....متاسفانه کتاب چاپی اش موجود نمی باشد....
                        این کتاب را دکتر اناری ترجمه صوتی کرده.....و گوینده اش هم خودشان می باشند......
                        ادرس صوتی و نوشتاری را می گذارم دوستانی که تمایل دارند استفاده کنند.....
                        کتاب هفت گناه کشنده در معامله گری - آکادمی تری مارکتز

کتاب صوتی فارسی هفت گناه کشنده در معامله گری | فراچارت: آموزش بورس و بازارهای مالی
                        فصل اولش را خواندم.....خوب بود....ادامه اش را هم به زودی مطالعه می کنم

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

اعتراف به اشتباه خودش شجاعته
                          من شبندر ۳۵۰۰ خروج زدم که اشتباه بود و چهارشنبه واردش شدم
                          احساس میکنم هوای سال ۹۲در سر دارد

نظر

• جان کافی
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 892

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                            اعتراف به اشتباه خودش شجاعته
                            من شبندر ۳۵۰۰ خروج زدم که اشتباه بود و چهارشنبه واردش شدم
                            احساس میکنم هوای سال ۹۲در سر دارد
                            باسلام
                            منم اعتراف می کنم ۲۵۰۰۰خارج شد و صبا وشستا گرفتم :((

نظر

• سپهر کلهر
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 578

منم اعتراف میکنم سال 96 یکی از دوستان 1 میلیون برگ سهم فاهواز خرید سهمی حوالی 90 تا 100 تومن.
                              نه تکنیکال میدونست چیه نه فاندامنتال.
                              اصلا بورس نمیدانست چیه.
                              الان با من تلفنی حرف میزد.
                              به من داشت نصیحت میگفت.
                              به من گفت من سهم با پدر مادر میخرم و تو میری تو این همه پیامبر جرجیس را انتخاب میکنی؟
                              انگار رو ذغال داغ نشستم این حرفا را شنیدم.
                              الان کله ام داره منفجر میشه. نمیدونم چیکار کنم اروم بشم.

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

خدا بده برکت.
                                ۱۰۰ میلیونش شده حدودااا ۲ میلیارد /.:blinksmiley.:/
                                تا عاقل اومد فکر کنه
                                دیوانه پابرهنه از آب گذشت

نظر

در حال کار...
                                X