پيشنهاد من به دوستاني كه حق بترانس دارن و پولش رو هم نريختن به حساب اينه كه زنگ بزنن به شركت و پيگير بشن و فشار بيارن كه شركت حق ها رو پايين نده حتي تهديد كنند
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postپيشنهاد من به دوستاني كه حق بترانس دارن و پولش رو هم نريختن به حساب اينه كه زنگ بزنن به شركت و پيگير بشن و فشار بيارن كه شركت حق ها رو پايين نده حتي تهديد كنند
بگن می ایم شیشه هاتون رو می شکونیم
یا نامه می نویسیم به .....:d
کلا سهم رو هواست حالا 8ملیون حق تقدم استفاده نشده هم روشx-(هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postعذر می خوام علی اقا
بگن می ایم شیشه هاتون رو می شکونیم
یا نامه می نویسیم به .....:d
کلا سهم رو هواست حالا 8ملیون حق تقدم استفاده نشده هم روشx-(الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postببین اریو جان من روبترانس اصلا مثبت نیستم
البته این بدین معنی نیست که سهم نوسانات مثبت نده
ایرادی که برخی دوستان ازمن میگیرند اینه که فکر میکنند من ضد و نقیض میگم
ولی اینگونه نیست
من ماهیت ترانسفور را نزولی میدانم
اما این به قیمت سود کردن حقوقی و زیان حقیقی خواهد بود
من به دوستان گفتم وارد بازی نشید
حالا شده اند
بازم میگم وارد صف فروش نشید
بازیگردان هر کی باشه داره به جیب خودش فکر میکنه
کلیت بترانس نزولیه حتی اگر نوسانات مثبت بده
بحث من سر اینه که دوستان بازی نخورند
تا دو روز صف خرید شد نیان بگن باربد نگذاشت سودکنیم
همین سهم مگر دو روز پیش روی همین قیمت برای حجم مبنا التماس نمیکرد
پس چی شد ؟
همه بازی سر حق تقدم زیاد این سهمه که یک ماه پیش به دوستان گوش زد کردم
من هم یک اعتقاد دارم میگم اگر بازی یک سهم را بلد نباشم واردش نمیشم
بازی بترانس از دید من بازی کثیفیه
اینو وقتی سهم صف خرید 6 میلیونی داشت با شهامت اعلام کردم نه الان که.......در اصل توسط باربد پست شده است View Postامیدوارم من اشتباه کنم و شما سود
اما واقعیت همیشه ان چیزی نیست که ما دوست داریم ببینیمدر اصل توسط باربد پست شده است View Postمتاسفانه دلیلش اونی نیست که شما فکر میکنید
میتونید بگید چرا باید قیمت حق با سهم فقط 100 تومن فاصله داشته باشه ؟
میتونید بگید چرا روزانه 4 تا 5 برابر سهم حق معامله میشه؟
میتونید بگید چرا با هر عرضه صف سهم حقش بین 10 تا 16 درصد نوشان میده؟
میتونید بگید چرا سهم را یکله بالا نمیبرند و چرا نمیگزارند پایین بیاد ؟
اگر کسی جواب این سوالات را داد بعدش میام بی هیچ جانب داری بازی را باز میکنم تا بدونید چی سر این سهم میاد و باید بیاد
شاید جلوگیری از ضرر 100 درصدی هم بد نباشه
فکر کنم در ان زمان تنها بنده و جناب مسلم این سهم را شدیدا نزولی میدانستیم که ...
سوالاتی که هیچکس حاضر نشد در ان زمان جواب دهد و الان جوابش را شاهد هستیم
نظر
-
جناب باربد متاسفانه سهامهايي كه افزايش سرمايه هاي سنگيني كه ميدن همچين بازيهايي دارند نمونش حق نورد قطعات فولادي چي جوري ي ضرب اوردنش پايين هم سهمو و هم حقو يا انفور ماتيك كه 1600 كجا و 1100 الان كجاالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمیشه سود رساندن خوب نیست
شاید جلوگیری از ضرر 100 درصدی هم بد نباشه
فکر کنم در ان زمان تنها بنده و جناب مسلم این سهم را شدیدا نزولی میدانستیم که ...
سوالاتی که هیچکس حاضر نشد در ان زمان جواب دهد و الان جوابش را شاهد هستیم
در اين مورد با شما موافقم
http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post69116هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postجناب باربد متاسفانه سهامهايي كه افزايش سرمايه هاي سنگيني كه ميدن همچين بازيهايي دارند نمونش حق نورد قطعات فولادي چي جوري ي ضرب اوردنش پايين هم سهمو و هم حقو يا انفور ماتيك كه 1600 كجا و 1100 الان كجا
همین فنورد ح را در یک دوره از 49 تا 59 سود خوبی داد که در سایت هم اطلاعاتش موجوده
در دوره تمدید هم از 48 روز اخر تا 69
شاید طمع سود این عزیزان را کم کرد
اگر چه این سهم کوچک بود و اینهمه هیاهو نداشت
یا فسرب
بعد تمدید سود اساسی داد
از 118 تا حدوده 185 که خروج خودم بود را میگویم
الحق همه اینگونه نبودند و گاها سود هم نصیب برخی سهامداران کردند
اما اینکه در روند افزایش سرمایه های بالا این یک اصل کلی شده
انکار ناپذیر است
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوست عزیز من هم گفتم بترانس 290-300 تومنی میخرم حالا pe بترانس 300 تومنی چند میشه؟ میشه 4.7 البته اگه تا این قیمت افت کنه که احتمالا به خاطر خرید حق ها این افت رو میکنه شاید هم کف سهم همین 330 تومن فعلیه.
من منتظر حقش یا خودش میمونم البته به نظرم خودش بهتره تا حق ها تبدیل با سهم بشه.
حالا چرا گیر دادم این دفعه بخرم؟ شما تحلیل بنیادین بترانس رو بخون که برا چی افزایش سرمایه داده؟ حالا با این افزایش سرمایه سود سال دیگش یه جهش میزنه (-: اونجا دیگه باز وقت فروشه (-: چون دوسال بعدش سودش خیلی رشد نمیکنه
و دلیل دیگه و دلیل کوتاه مدت خرید این سهم میدونی چی میتونه باشه؟؟؟ همون دلیلی که بعد افزایش سرمایه قیمت سهم رو از 550 برد به بالای 700 یعنی خبر دریافت مطالبات بترانس
شک ندارم این خبر نزدیکه ( تا دو -سه ماه دیگه نهایتا) همچی خبری از این سهم بروز میکنه و قیمت سهم و بالا میبره ;)
شرکت تو واردات ورق هسته به مشکل برخورد کرده
واحد تحقیق و توسعه شرکت تعطیل شده !
امسال بیشتر از سالهای دیگه تعطیل بوده
بله 300 میخری با سود 63 تومنی میشه پی به ای 5
اما اگه تعدیل منفی بده ؟؟؟ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postچندين عامل دست به دسته هم دادن تا بترانس به اين روز افتاد همين بازار خراب هم مزيد بر علت شد چه سهامهايي بودن كه نصف شدن ولي باز با صبر قيمتشون برگشت رو به بالا همين بكام مگه كلي از اساتيد اين فروم نميگفتن مس قيمتش اومده پايين يورو رفته بالا بكام فلان قد سود مي سازه پس چي شد قيمتش داره ميشه نصف
همیشه در همه سهمها تقابل نظرات وجود دارد
باید به همه نظرات احترام گذاشت
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیثم جان بترانس اوضاع جالبی نداره دوست عزیز
شرکت تو واردات ورق هسته به مشکل برخورد کرده
واحد تحقیق و توسعه شرکت تعطیل شده !
امسال بیشتر از سالهای دیگه تعطیل بوده
بله 300 میخری با سود 63 تومنی میشه پی به ای 5
اما اگه تعدیل منفی بده ؟؟؟///
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postدرود مجدد
اگر مي دانستيد و چيزي ننوشتيد به عنوان يكي از مديران سايت قصور كرديد همانگونه كه ديگر كاربران شناخته كه دفاع تمام قد با رگ گردن برآمده از ايشان كردند نيز اشتباه كردند.
باسپاس
در اینجا به ذکر 2 مورد بسنده میکنم :
اول اینکه خب اگر بازی از اول مشخص بود که این داستان برای حقیقی ها بوجود نمیامد و
دوم اینکه بنده هم تا مدتها در این سایت مثل بقیه کاربری عادی داشتم و الان مدت زیادی
نیست که درجه کاربری ام تغییر نموده است . به هر حال ضمن احترام به نظر شما امیدوارم
که ضرر سهامداران بترانس هم جبران شود .... اگرچه ضرر ما هم کمتر از این دوستان نبوده ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
بايد به پايان رسيده باشه بدا به حاله شما كه اختيار حق هاي بترانس رو سپرديد به اين كفتاراي دزدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
سیگنال بورس : بعد از افت زیاد چند روز اخیر این سهم شاهد جمع آوری صف فروش هستیم انتظار میرود با توجه به قیمت بسیار مناسب در صورت برگشت ثبات به بازار شاهد صف خرید سنگین این سهم باشیمهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
درسته جناب ناشناس سفارشات خوبی تو سیستم دیده میشهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/28, 14:55.///
نظر
نظر