ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
    طي تماسي كه با شركت ايران ترانسفو گرفته شد با صراحت كامل به بنده گفتن حقها رو روي 190 مي خوان معامله كنند و رشد قيمت سهام بعد از فروش حق ها مي باشد
    پس بازی بترانس هنوز ادامه داره و شاهد تغییر روند قیمت سهم خواهیم بود . ما هم شاید از این فرصت تاب استفاده کنیم واین دفعه وارد بشیم (-: بترانس 290 تومن هم حالی میده ها برا بلند مدت

علیرضا عجب خبری دادی دمت گرم (-;):
    ///

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2934

جناب ناشناس
      با سلام و عرض ارادت
      متاسفانه خود من هم فکر نمیکردم بازی سهم
      اینچنین باشد .... به قول معروف معما چو حل گشت ....
      سوء تفاهم نشه ولی بنده معمولا زیاد خودم را وارد
      مباحث نمینمایم و همانطور که شاهدید خیلی کم وارد
      بحث ها و موارد اینچنینی میشوم ... شاید این شائبه
      بوجود آمده که بنده جهت حمایت از جناب رستمی این
      مطالب را نوشته ام ولی خدا میداند که اینطور نیست .
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        اين تلخ ترين خبري است كه امسال شنيده ام، اميدوارم صحت نداشته باشد.
        ناشناس جان پس انتظار داشتی رو چند عرضه کنن حق ها رو؟
        یه چیزی هم باید برا خریدار های جدید بمونه تهش دیگه.
        در گل بازی کثبفی راه انداختن تو این سهم . ولی بعدش میره بالا این سهم به نظرم کمی صبر کنید و بخریم اینو (-: بعد یا ما هم ضرر میکنیم یا سود خوبی مکنیم . حد ضرر خیلی کمتر از حد سوده این دفعه (-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/25, 14:02.
        ///

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

اميد وارم دوستان بترانسي از دست من ناراحت نباشند من اين خبر را تا به امروز گرفتم و امكان داره اصلا اجرايي نشه ولي با توجه به روند سهم معلومه كه حقها اگر پايين تر معامله نشه بالاتر معامله نخواهد شد
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• MTZ
            Banned
            • Jul 2025
            • 670

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            ناشناس جان پس انتظار داشتی رو چند عرضه کنن حق ها رو؟
            یه چیزی هم باید برا خریدار های جدید بمونه تهش دیگه.
            در گل بازی کثبفی راه انداختن تو این سهم . ولی بعدش میره بالا این سهم به نظرم کمی صبر کنید و بخریم اینو (-: بعد یا ما هم ضرر میکنیم یا سود خوبی مکنیم . حد ضرر خیلی کمتر از حد سوده این دفعه (-:
            میثم جان یک سوال داشتم
            میشه تحلیلی که باهاش افرانت خریدی را توضیح بدهید ؟؟ چه نکته خاصی توی صورت های مالی اش دیدی ؟

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              پس بازی بترانس هنوز ادامه داره و شاهد تغییر روند قیمت سهم خواهیم بود . ما هم شاید از این فرصت تاب استفاده کنیم واین دفعه وارد بشیم (-: بترانس 290 تومن هم حالی میده ها برا بلند مدت

علیرضا عجب خبری دادی دمت گرم (-;):

میثم جان
              بترانس
              بدون تحریم
              با سود انباشته بالا
              با پتانسیل افزایش سرمایه و با وضعیت بازار عالی
              با نسبت پی به ای 3.7 تا 4 معامله میشد

حتما از وضعیت داخلی شرکت خبر بگیر شنیدم اوضاع جالبی نداره ...احتمال تعدیل منفی هم بهش بده...

بترانس دیگه بترانس سابق نیست
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                میثم جان یک سوال داشتم
                میشه تحلیلی که باهاش افرانت خریدی را توضیح بدهید ؟؟ چه نکته خاصی توی صورت های مالی اش دیدی ؟
                من گفتم که برا بلند مدت دارم میخرم و همچنان میخرم. صورت های مالیشو این دفعه اصلا نگاه نکردم فقط با توجه به رشد این صنعت و خدمات شرکت و سود اوری ایندش دارم میخرم .نگاه کردن صورت های مالی تو این گروه به نظرم خیلی جالب نیست اونم با پتانسیل بالایی که این شرکت داره pe این گروه رو 15 درنظر گرفتن اما بی دلیل نخریدم و کلا خود شرکت رو دوس دارم بماند که پهنای باند اینترنت هم کم کم دیگه باید بالا تر بره مثلا همون 1.5 مگ که فعلا در نظر گرفتن برای همه کاربران خانگی فک کنم.
                یه دلیل دیگش حمایت از سهمه یعنی فقط بالا باید بره این سهم از این قیمت ها پایین نباید بیاد (-:
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/25, 14:16.
                ///

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

من امار بترانسو گرفتم شركت توليداتش توي اين مدت خيلي بهتر از 6 ماهه اول سال شده تعطيلي كارخونه هم شايعه هست وتحت هيچ شرايطي صحت نداره تجربه بورسي من ميگه اين سهم ي بازي توش خوابيده ولي بعد از معاملات حقها اين سهمو دارن ميخرن و ميارن پايين بازار كه اينو نمي خره پس اوني كه داره اينو مي خره مطمئن باشيد بازي اينو مي دونه اون شپنا رو زماني كه بحران اقتصادي بود با گره تا 290 اوردن بعد از 2 ماه شد 700
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    میثم جان
                    بترانس
                    بدون تحریم
                    با سود انباشته بالا
                    با پتانسیل افزایش سرمایه و با وضعیت بازار عالی
                    با نسبت پی به ای 3.7 تا 4 معامله میشد

حتما از وضعیت داخلی شرکت خبر بگیر شنیدم اوضاع جالبی نداره ...احتمال تعدیل منفی هم بهش بده...

بترانس دیگه بترانس سابق نیست
                    دوست عزیز من هم گفتم بترانس 290-300 تومنی میخرم حالا pe بترانس 300 تومنی چند میشه؟ میشه 4.7 البته اگه تا این قیمت افت کنه که احتمالا به خاطر خرید حق ها این افت رو میکنه شاید هم کف سهم همین 330 تومن فعلیه.
                    من منتظر حقش یا خودش میمونم البته به نظرم خودش بهتره تا حق ها تبدیل با سهم بشه.
                    حالا چرا گیر دادم این دفعه بخرم؟ شما تحلیل بنیادین بترانس رو بخون که برا چی افزایش سرمایه داده؟ حالا با این افزایش سرمایه سود سال دیگش یه جهش میزنه (-: اونجا دیگه باز وقت فروشه (-: چون دوسال بعدش سودش خیلی رشد نمیکنه
                    و دلیل دیگه و دلیل کوتاه مدت خرید این سهم میدونی چی میتونه باشه؟؟؟ همون دلیلی که بعد افزایش سرمایه قیمت سهم رو از 550 برد به بالای 700 یعنی خبر دریافت مطالبات بترانس
                    شک ندارم این خبر نزدیکه ( تا دو -سه ماه دیگه نهایتا) همچی خبری از این سهم بروز میکنه و قیمت سهم و بالا میبره ;)
                    ///

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

ي زماني شپنا همين جوري ميومد پايين اونم با گره روزي 10 تا دونه ميخريدن و ميومد پايين همه هم صحبت از 200 تومن ميكردن ي شركتي هم بود كه نه گزارش درست حسابي ميداد ونه شفاف بود يكي مي گفت نفت بره بالا براش خوبه يكي مي گفت نه براش بده بعد كه خود اقايون خريدن افتادن پشتش و راحت تا 700 بردنش بالا حالا قضيه بترانس بماند گذر زمان همه چيزو مشخص مي كنه

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                        جناب ناشناس
                        با سلام و عرض ارادت
                        متاسفانه خود من هم فکر نمیکردم بازی سهم
                        اینچنین باشد .... به قول معروف معما چو حل گشت ....
                        سوء تفاهم نشه ولی بنده معمولا زیاد خودم را وارد
                        مباحث نمینمایم و همانطور که شاهدید خیلی کم وارد
                        بحث ها و موارد اینچنینی میشوم ... شاید این شائبه
                        بوجود آمده که بنده جهت حمایت از جناب رستمی این
                        مطالب را نوشته ام ولی خدا میداند که اینطور نیست .
                        درود مجدد
                        اگر مي دانستيد و چيزي ننوشتيد به عنوان يكي از مديران سايت قصور كرديد همانگونه كه ديگر كاربران شناخته كه دفاع تمام قد با رگ گردن برآمده از ايشان كردند نيز اشتباه كردند.
                        باسپاس
                        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سپه
                          كاربر فعال
                          • Dec 2010
                          • 790

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                          درود مجدد
                          اگر مي دانستيد و چيزي ننوشتيد به عنوان يكي از مديران سايت قصور كرديد همانگونه كه ديگر كاربران شناخته كه دفاع تمام قد با رگ گردن برآمده از ايشان كردند نيز اشتباه كردند.
                          باسپاس
                          با درود
                          جمله تان را کامل کنم
                          وهمانگونه که کاربران ناشناخته با سینه ای ستبر در مورد نفروختن حق تقدم در زمان مجاز وعدم واریز وجه حق تقدم نیز اشتباه کرده اند
                          همیشه دیگرانند که اشتباه کرده اند و معمولا مشاوران اشتباهی مرتکب نمی شوند چرا که عملی انجام نمی دهند ویا اگر اشتباهی مرتکب شوند معمولا ژست طلبکارانه دلیل خوبی برای فراموشی اشتباه می باشد

باتشکر;)
                          هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                            با درود
                            جمله تان را کامل کنم
                            وهمانگونه که کاربران ناشناخته با سینه ای ستبر در مورد نفروختن حق تقدم در زمان مجاز وعدم واریز وجه حق تقدم نیز اشتباه کرده اند
                            همیشه دیگرانند که اشتباه کرده اند و معمولا مشاوران اشتباهی مرتکب نمی شوند چرا که عملی انجام نمی دهند ویا اگر اشتباهی مرتکب شوند معمولا ژست طلبکارانه دلیل خوبی برای فراموشی اشتباه می باشد

باتشکر;)
                            با درود
                            اشتباه من، خودم را متضرر كرد و در اين تاپيك و تاپيك "اشتباهات من" نيز به آن اذعان كردم كه پستهاي آن موجود است. اما كاربران شناخته شده اي كه ذكرشان رفت آيا حتي حاضر شدند به اشتباه خود اعتراف كنند؟ هرگز
                            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• hamed89
                              Banned
                              • Jul 2025
                              • 617

وای خدای من بیچار شدم...حق 190 تومانی..!!!!

نظر

• سپه
                                كاربر فعال
                                • Dec 2010
                                • 790

بادرود
                                چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
                                مثلا الان باید م .ر ( نه از نزدیک می شناسمشان و نه به سفارش ایشان سهمی خرید یا فروخته ام) بیاد بگه من اشتباه نکردم !!!!!!!!!
                                چیزی که واضحه اشتباه تحلیل ایشان در مورد این سهم بوده
                                الان مشکل شما اینه که ایشون بیاد بگه اشتباه کرده ؟؟ :d
                                چه اعتراف کنن چه اعتراف نکنن تحلیلشون راجع به این سهم ( در حالت خوش بینانه) نادرست بوده

شما اگه یه اعتراف به اشتباه از ایشان طلبکارید فکر نکنم به این زودی طلبتان وصول شود:d

ضمنا اگر اجازه دهید این بار یک نفر دیگر درژست طلبکارانه قرار گیرد
                                در تاپیک اشتباهات من بعد از سوال مسلم نامی ( استاد وروخوقسی واینا) یه سری مطالب مرقوم فرموده بودید واشتباه در عدم واریز وجه ذکری به میان نیامده بود>>>>>>>>>>>>>>>>:p
                                آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/25, 16:32.
                                هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

در حال کار...
                                X