در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
-
250 خيلي كمه برو رو مرز 100 تومن تازه اونم كمه برو رو مرز 30 تومن اينجا چه طوره خوبهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
سلام
ای بابا . آقای علیرضا وضع بازار خرابه و فشار فروش بالاست. نباید قیمت بالا گفت که دوستان به اشتباه بخرن و ضرر کنن
من حمایت اول سهم رو با این شدت فروش 25 تومن میبینم . من نسبت به قیمت پیشبینی شده 30 تومان شما . من 17% ارزان تر میخرم. شما هم لطفا اشتباه پیشبینی آقای آریو عزیز را ببخشید . ایشون منظورشون 250 ریال بوده که من تصحیح کردم
نظر
-
دوستانی که ایران ترانسفو دارن نگران نباشن .قراره من و آریو عزیز کف سهم را روی قیمت 250 ریال ببندیم و تلاش میکنیم پایینتر نیاد
نظر
-
نمیخواستم مثل دو سه ماه پیش که جناب رستمی رو ناراحت کردم این بار شما دوستای خوبمو ناراحت کنم زمانی که بترانس 750 تومن بود
همیشه خوندن مطالب بترانس برام جالبه چون اولین سهمی که خریدم بترانس بود .
خیلی دوس دارم بترانس برگرده چون یکی از دوستای خوبم از 600 تومن باهاشهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبترانس؛ صف خرید مستحکمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
موقعي كه باز صف و صاف كردن و باز اوردنش پايين كفتار هاي دزد اون موقع بهت مي گو جمله عاطفي با خبري چه فرقي دارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبه طور کلی این عناصر معلوم الحال در حرفه صافکاری استادکار هستند و همه چیز را صاف می کنند...راستی بترانس تا 1000 تومان چه مقاومتهایی را پیش رو دارد؟!الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postاگر اراده بر بالا بردن باشه مقاومت همش تعطيله ميان خبر مي زنند مطالباتو گرفت ي هو مي بندن باز ميكنن 700 از اونجا خوشگل برات مي برن 1000 ولي حقاي جنابعالي رو بالا كشيدن مفت
دست از طلب ندارم...........تا کام من بر آید
یا تن رسد به جانان...........یا جان ز تن برآیدهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
ایران ترانسفو در یک ماه اخیر دست کم یک سوم از ارزش سهام خود را از دست داده که مشکلات عدیده شرکت و اطلاعیه شفاف سازی در این زمینه، از دلایل این افت شدید بوده است. بررسی این مشکلات از جمله مواردی بود که محمد اقدم به تفصیل در مورد آن ها توضیح داد.
مشکل: وصول مطالبات
محمد اقدم معاون مالی ایران ترانسفو در این جمع حاضر شد و در غیاب کبیری مدیر عامل شرکت به بیان مشکلات شرکت پرداخت. وی مشکل اساسی ایران ترانسفو را مشکل نقدینگی عنوان کرد و گفت:" این مشکل متاثر از عدم وصول مطالبات است ." وی رقم مطالبات را حدود 400 میلیارد برآورد کرد و افزود:" وزارت نیرو به بترانس بدهکار است و ما از هر کانالی برای وصول مطالبات اقدام می کنیم."
چشم امید به رییس جمهور
اقدم ابراز داشت:"در تلاش هستیم که در شورای استانی در جریان سفر رئیس جمهوری به استان، بیان مشکلات ایران ترانسفو در دستور جلسه قرار گیرد و امیدواریم که سفر استانی رئیس جمهوری که در پیش است، نقطه عطفی برای حل مشکلات بترانس باشد."
نیروگاه دادند اما نقدینگی می خواهیم
وی به پیشنهاد تهاتر در جریان وصول مطالبات اشاره کرد و گفت:"تهاتر به شرکت در ازای مطالبات پیشنهاد شده که در نهایت به دادن نیروگاه ختم شده اما در کنار تهاتر باید نقدینگی هم به شرکت بدهند چراکه در حال حاضر برای خرید های جاری و پوشش هزینه ها به نقدینگی نیاز داریم."
20 درصد نقد
معاون مالی بترانس در خصوص اینکه چه میزان نقدینگی لازم است که مشکلات ایران ترانسفو حل شود گفت:"در شرایط کنونی دریافت حداقل 20 درصد مطالبات به صورت نقد لازم است که مشکلات ایران ترانسفو حل شود."
واگذاری زیرمجموعه ها
وی در خصوص فروش زیرمجموعه ها و تامین نقدینگی ابراز داشت:" در جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که شرکت های زیر مجموعه را به فرابورس برده و با عرضه بیست درصدی سهم آن ها هم مدیریت را حفظ کرده و هم تامین منابع مالی انجام شود ." وی افزود:" در این خصوص نسبت به پذیرش یکی از شرکت ها اقدام هم شد تا جایی که مراحل اولیه و پس از آن هم، برنامه ریزی انجام شد و حتی جلسه معارفه هم برگزار شد اما خصوصی سازی ایراداتی را مطرح کرد که در حال رایزنی برای رفع آن هستیم."
قراردادها
وی به قراردادهای این شرکت اشاره و ابراز داشت:"حدود سه سال قرارداد برای تولید ترانس های قدرت داریم همچنین قرارداد بزرگی در پاکستان که مناقصه آن را برنده شده ایم، برای شرکت فراهم شده است."
طرح توسعه و نیاز نقدینگی
اقدم به طرح های توسعه ای شرکت پرداخت و گفت:" طرح توسعه شرکت با پیش بینی بودجه 90 میلیارد تومان بسته شد ." وی افزود:" قرار است که ترانس های 765 کیلو ولت تولید شود که تکنولوژی جدیدی است که با توجه به برآوردهایی که انجام شده، در داخل از این ترانس ها در برخی خطوط انتقال استفاده خواهد شد ." وی تصریح کرد:" در حال حاضر منتظر تسهیلات بانکی هستیم و پس از اخذ آن در حدود یکسال تا یکسال و نیم پس از آن، طرح راه اندازی خواهد شد."
تحریم ها
وی در خصوص تحریم و تاثیر آن بر شرکت گفت:" مشکل تحریم بر دیگر هزینه ها اضافه شده به گونه ای که ورق های آهنی که به طور کامل وارد می شود و از مواد اصلی و اولیه شرکت است، با تمهیداتی توانستیم به صورت نقدی خرید ها را انجام دهیم گرچه بیست درصد هزینه اضافی بر ما تحمیل شد." وی خاطر نشان کرد:"ورق های آهنی را تا پایان سال موجودی داریم و تاپایان سال 91 برنامه عمده خرید های خارجی انجام شده که در صورت تامین نقدینگی مشکلی برای وارد کردن نداریم."هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
گفتم رو 300 بخریما واسه نوسان ولی یکی رای مارو زد (-: شوخی
البته حق ها بیاد شاید دوباره بیاد پایین (-:///
نظر
نظر