در اصل توسط ناشناس پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postهمچنان دارند تلاش خود را انجام میدهندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
ايران ترانسفو 215 ريال ساخته 6 ماهه و شركت اعلام كرده توي گزارشش كه حقهاي استفاده نشده به تعداد 8 ميليون برگه مي باشدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبا سلام خدمت جناب باربد منظور شما اين هست كه دارند تلاش مي كنند سهم بالا نيايد درسته
اما یک نکته یعنی از اون همه حق فقط 8 میلیون استفاده نشده داریم :-/
یعنی باور کنیم صبا و زیمنس خودشون را به اب و اتیش زدند برای 8 میلیون حق
این برای سهم و سهامدار عمده فاجعه است
بگذارید فعلا چیزی نگم تا بعدا
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postبله و فعلا هم که موفق شدند
اما یک نکته یعنی از اون همه حق فقط 8 میلیون استفاده نشده داریم :-/
بگذارید فعلا چیزی نگم تا بعداالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postجناب باربد من هم از همين تعجب كردم يعني اينها اينقدر حقه بازي دراوردن به خاطر 8 ميليوندر اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
متوجه منظور شما هستم اما مراد من آن است که طی 3 ماهی که حق تقدم های این سهم معامله می شدند، سهم همه اهل فن را حداقل یک بار فریب داد. ضمن آنکه در مورد رشد سهم، به مجمع فوق العاده پیش رو و نیز پیشگیری از "عصبانیت"! بیشتر سهامداران نیز باید توجه کرد؛ نامه اعتراض آمیز سهامداران بترانس را که فراموش نکرده ایم.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postگویا شما را هم فریب داده است!الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاما یک نکته یعنی از اون همه حق فقط 8 میلیون استفاده نشده داریم :-/
بگذارید فعلا چیزی نگم تا بعدا
بنابراین برگه حق تقدم رو امضا کردن که مبلغ 300 تومن حق تقدم هااز سود امسال پرداخت بشههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postگویا شما را هم فریب داده است!
بلکه خوش بینانه ترین حالت این بود که برای خرید حق تقدم سهم و حق را میفروختند
اما اگر این هم نبوده باشه
شاید اوضاع از اونی که دوستان فکر میکنند هم ....باشه
که سهامدران عمده حاضرند به هر قیمت سهمشان را بفروشند
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postنه قربان بنده را فریب نداده
بلکه خوش بینانه ترین حالت این بود که برای خرید حق تقدم سهم و حق را میفروختند
اما اگر این هم نبوده باشه
شاید اوضاع از اونی که دوستان فکر میکنند هم ....باشه
که سهامدران عمده حاضرند به هر قیمت سهمشان را بفروشند
جسارتاً در این مورد بخصوص، مخاطب من جنابعالی نبودید.
باسپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
آخرین فرصتهای خرید بترانس
تصویب واگذاری ۵۰۰۰ میلیارد تومان اموال وزارت نیرو به پیمانکاران بابت مطالبات معوق
مجید نامجو در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: فهرست پنج هزار میلیارد تومان از دارایی های وزارت نیرو برای پرداخت بدهی بهپیمانکاران در مزایده مشخص شده که با مصوبههیات دولت اقدامات لازم برای تسریع در واگذاری انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فارس، گفته می شود که این اموال شامل یک سری از اراضی شرکت توانیر و حتی پژوهشگاه نیرو است، هر چند که برخی از شرکتها و پیمانکاران برای دریافت طلب خود چندانعلاقه ایبه گرفتن اموال به جای طلب خود ندارند.
نظر
-
امروز زيمنس 5000 تا سهم فروخته اين كارش قطعا اذيت كردنه اگه فروشنده اي خب بچين بره پي كارش اين مسخره بازي ها چيه كه در مياريدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postارزوهای سهامداران جز ( از جمله من و...)به صورت تحلیل منطقی بیان می شود!!!
برا خرید زیاد نباید عجله کرد اونم تو این بازار رو 540 -60 5 هم همین بازی رو داشت
من هرگز ادعاي تحليل منطقي نداشته و ندارم . به قول حضرتعالي فقط يك آرزو بود كه نوشتم . آرزو هم بر جوانان و پيرمردها كه عيب نيست ؟ هست ؟...
در ضمن من تا عمر دارم ديگه سياه بورس نميشم . بعد از 8 سال فعاليت در بورس تنها چيزي كه نصيبم شد فقط حسرت ... بود و بس . ، حسرت لحظه هايي كه مي توانست خوش بگذرد ولي همه اش با استرس گذشت ، استرس هايي كه سودي در پي نداشت ، خيلي شانس آوردم كه فعلا سر خونه اولم ... اونم به بركت خبهمن . و الا بترانس كه في المجلس 40 درصد در ضرر ...
فقط منتظر فرصتي هستم براي خروج مادام العمر از بازاري كه در و پيكر ندارد و سهامدار جز ، قرباني اول و آخر آن است ...
بازار سهام هم مبارك دوستان باشد ...
نظر
-
در اصل توسط چلچله پست شده است View Postسپه عزيز سلام
من هرگز ادعاي تحليل منطقي نداشته و ندارم . به قول حضرتعالي فقط يك آرزو بود كه نوشتم . آرزو هم بر جوانان و پيرمردها كه عيب نيست ؟ هست ؟...
در ضمن من تا عمر دارم ديگه سياه بورس نميشم . بعد از 8 سال فعاليت در بورس تنها چيزي كه نصيبم شد فقط حسرت ... بود و بس . ، حسرت لحظه هايي كه مي توانست خوش بگذرد ولي همه اش با استرس گذشت ، استرس هايي كه سودي در پي نداشت ، خيلي شانس آوردم كه فعلا سر خونه اولم ... اونم به بركت خبهمن . و الا بترانس كه في المجلس 40 درصد در ضرر ...
فقط منتظر فرصتي هستم براي خروج مادام العمر از بازاري كه در و پيكر ندارد و سهامدار جز ، قرباني اول و آخر آن است ...
بازار سهام هم مبارك دوستان باشد ...
اساتید تو سایت زیاد بودن که به من وامثال من کمک می کردن الان کمتر سر می زنن
چیزی که من فهمیدم تو این بورس برا کسایی مثل من که اطلاعات رانتامنتال ندارن یا باید خودشون مطالعه کنن - کلاس برن و.... تا بتونن از بازی سر در بیارن ( به نظر من وقت طولانی می خواد و شاید به نتیجه نرسه)
یا از اطلاعات کسایی که به مرور زمان فهمیده که راست گفتار وبا تحلیل هستند استفاده کنه
من که فعلا راه دوم رو انتخاب کردم ( این راه هم بدیهایی داره )هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
نظر