معاملات بر خط Online Trading

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

مال من درست شد:d
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
      مال من درست شد:d
      me 2
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

ما من درست شد .....برو بریم ........
        ///

نظر

• Aiming
          ستاره دار(18)
          • Jul 2012
          • 2641

یه سوال .....
          اگه تو صف خرید باشی و تو اونروز سهم بت نرسه و به روز بعد موکول بشه باید چیکار کنیم که تو نوبت خودمون تو صف باشیم؟

چون من گزینه ای به نام قیمت روز تو قسمت قیمت سهم نمیبینم یعنی عملا اگه اونروز خرید نکردی روز بعد قیمت خریدی که گذاشتی اتوماتیک 4% مثبت نمیشینه و باید قیمت رو دستی عوض کنیم.
          وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• آرش و نوید
            ستاره دار(16)
            • Oct 2011
            • 778

منهم یه سوال دارم

آیا با تبلت میشه آتلاین ترید کرد؟؟؟
            دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

فقط قربون «مفید» برم که هیچ وقت مشکل نداره...برا همینم چند ساله رتبه 1 شده;;)

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                یه سوال .....
                اگه تو صف خرید باشی و تو اونروز سهم بت نرسه و به روز بعد موکول بشه باید چیکار کنیم که تو نوبت خودمون تو صف باشیم؟

چون من گزینه ای به نام قیمت روز تو قسمت قیمت سهم نمیبینم یعنی عملا اگه اونروز خرید نکردی روز بعد قیمت خریدی که گذاشتی اتوماتیک 4% مثبت نمیشینه و باید قیمت رو دستی عوض کنیم.
                دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه؟:(
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه؟:(
                  با سلام و احترام

ببینید اگر تو صف خرید باشید و به اندازه ای معامله شود که قیمت پایانی حتی اندکی تغییر کند باید مجددا" جهت روز بعد در داخل صف خرید جدید بروید

فقط اگر حجم مبنا داده نشود می توانستید با انتخاب گزینه پیشرفته اعتبار سفارش را معتبر تا هر تاریخی می خواهید بگذارید ولی فقط در صورتی در صف باقی خواهید ماند که قیمت پایانی نماد مربوطه تغییر نکرده باشد وگرنه در روز بعد قیمت حداکثر متفاوت خواهد بود و باید مجددا" اگر می خواهید در صف خرید قرار بگیرید ، سفارش خود را مجددا" بگذارید
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

سلام بابک جان

مرسی از پاسختون ...... پس اگه درست متوجه شده باشم باید هر روز مجدد تو صف نشست و رعایت نوبت سفارش دهی فقط تا پایان اونروز اعتبار داره و کسی که اول اونروز و کسی که پایان آنروز تو صف نشستن و بهشون سهم نرسیده فرداش فرقی بینشون نیست و کسی که زودتر تو اونروز سفارش وارد کنه اوله...

ولی یه چیزی این موضوع واسه کسایی که غیر آنلاین و حضوری از کارگزاری خرید میکنن هم صادق هست یا فقط واسه آنلاینا اجرا میشه؟

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

سلام بابک جان

مرسی از پاسختون ...... پس اگه درست متوجه شده باشم باید هر روز مجدد تو صف نشست و رعایت نوبت سفارش دهی فقط تا پایان اونروز اعتبار داره و کسی که اول اونروز و کسی که پایان آنروز تو صف نشستن و بهشون سهم نرسیده فرداش فرقی بینشون نیست و کسی که زودتر تو اونروز سفارش وارد کنه اوله...

ولی یه چیزی این موضوع واسه کسایی که غیر آنلاین و حضوری از کارگزاری خرید میکنن هم صادق هست یا فقط واسه آنلاینا اجرا میشه؟
                      با سلام

فرقی نمیکنه دوست من ، آنلاین و غیر آنلاین نداره

خب وقتی قیمت پایانی تغییر کنه همه مجبورند مجددا" در صف خرید فردا بروند

همانطور که گفتم فقط در صورتی که قیمت پایانی تغییر نکند و معامله چندانی انجام نشود:

1)اگر آنلاین هستید که باید از قسمت گزینه پیشرفته ، معتبر تا هر تاریخی را میخواهید بگذارید

2) به غیر از آنلاین هم ، چه اینترنتی و چه تلفنی و چه حضوری ، باید به کارگزارتان بگید که اعتبار خرید تا کی باشد .

ضمنا" همانطور که گفتم اگر قیمت پایانی تغییر کند این اعتبار تاریخها فایده ای نداره و باید مجددا" در صف خرید بروید
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

>:d<
                        perfect
                        >:d<

نظر

• m_r_anari
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 881

در اصل توسط آرش و نوید پست شده است View Post
                          منهم یه سوال دارم

آیا با تبلت میشه آتلاین ترید کرد؟؟؟
                          سلام دوست عزیز
                          فرقی نمیکنه . شما با هرچی آنلاین بشی میشه خرید کرد حتی با موبایل. من خودم یه روز تو خیابون گیرکردم مجبور شدم با گوشی موبایل خرید کنم و موفق هم شدم.
                          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• hanny
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 395

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
                            سلام دوست عزیز
                            فرقی نمیکنه . شما با هرچی آنلاین بشی میشه خرید کرد حتی با موبایل. من خودم یه روز تو خیابون گیرکردم مجmر شدم با گوشی موبایل خرید کنم و موفق هم شدم.
                            Doste man salam mishe noe goshitono begin lotfan?man ba nokiya e71 har kari kardan saite online mofid ro baz nakard?
                            man donbale ye goshi migardam ke betonam berahati bahash trid konam lotfan dostan rahnemaee konand?mamnon

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                              Doste man salam mishe noe goshitono begin lotfan?man ba nokiya e71 har kari kardan saite online mofid ro baz nakard?
                              man donbale ye goshi migardam ke betonam berahati bahash trid konam lotfan dostan rahnemaee konand?mamnon
                              سلام دوست عزیز
                              گوشی بنده HTC-HD7 هست ولی توصیه میکنم علی الرغم اینکه گوشی بسیار عالی هست یه گوشی دیگه انتخاب کنی. چون سیستم عامل این گوشی Windows 7 هست و کار کردن با اون خیلی سخت. البته من از نرم افزار Internet Explorer در این گوشی استفاده میکنم و نمیدونم با Opera (که عمومیت داره و اکثر گوشی ها با این کار میکنن) میشه تو سایت Online رفت یانه.
                              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• hanny
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 395

doste aziz mamnon az rahnemaiton , vali ye soal migan ke goshihay htc farsy nistand , aya mishe farsy nasb kard , jesaratan gheimatesh chande?

نظر

در حال کار...
                                X