معاملات بر خط Online Trading

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آرش و نوید
    ستاره دار(16)
    • Oct 2011
    • 778

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
    سلام دوست عزیز
    فرقی نمیکنه . شما با هرچی آنلاین بشی میشه خرید کرد حتی با موبایل. من خودم یه روز تو خیابون گیرکردم مجبور شدم با گوشی موبایل خرید کنم و موفق هم شدم.
    ممنون

ولی من با گلکسی اس 2 نتونستم صفحه آنلاینو باز کنما
    دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• hanny
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 395

در اصل توسط آرش و نوید پست شده است View Post
      ممنون

Dostane aziz lotfan kasani ke midonand rahnemaee konand ke ba che goshihaee mishe varede onlin shod va kharid o forosh kard?jesaratan hamrah ba fi gishi

نظر

• بابي چارلتون
        عضو فعال
        • May 2011
        • 993

ممنون

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
        Dostane aziz lotfan kasani ke midonand rahnemaee konand ke ba che goshihaee mishe varede onlin shod va kharid o forosh kard?jesaratan hamrah ba fi gishi
        آرش جان مشکل از گلکسي 2 يا مدل گوشي نيست ، مشکل از بروزر بده ، با بروزر هاي ديگه امتحان کنيد بايد کار کنه(آخه دليل منطقي وجود نداره که رفتن به اينترنت به مدل گوشي ربط داشته باشه ، يه زماني ايرانسل ها نميتونست ايميل ياهو رو باز کنه ، اما دليلش مدل گوشي نبود ، بلکه فيلترينگي بود که روي خط ايرانسل وجود داشت بود)

هاني جان با توجه به بودجه تون مي تونيد گوشي تهيه کنيد ، البته بيشتر گوشي ها ي امروزي تاچ هستن و اکثرا اندروييد هستند ، مي تونيد يکي از گوشي هايي که صفحه تاچ بزرگ و با کيفيتي رو داره انتخاب کنيد ، البته به نظرم تبلت رو هم فراموش نکنيد ، با تبلت راحت تر ميشه کار کرد ، الان مدل هاي ايراني که در بازار هست قيمتشون مناسب هست

موفق و سربلند باشيد

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
          doste aziz mamnon az rahnemaiton , vali ye soal migan ke goshihay htc farsy nistand , aya mishe farsy nasb kard , jesaratan gheimatesh chande?
          سلام
          خوب هر گوشی که ابتدا وارد بازار میشه مشکلاتی داره و به مرور زمان رفع میشه. سعی کنید گوشی تازه وارد نگیرید و گوشی که امتحانش رو پس داده استفاده کنید. شما با هرگوشی که بتونید وارد اینترنت بشید میتونید تو سایت Online برید. برای اینکه مشکل فارسی شما هم حل بشه بهتره User name و Password انگلیسی برای وارد شدن به سایت کارگزاریتون انتخاب کنید. بعد از ورود به سایت تمام متون فارسی نشون داده میشه و فقط اعداد هست که انگلیسی هستند البته فارسی ها هم ممکنه برعکس باشند یعنی برای مثال شبندر رو بصورت ردنبش نشون بده که مشکل لاینحلی نیست.
          و اما در رابطه با HTC : گوشی مدل بنده فارسی ساز داره که من میتونم هم SMS فارسی بدم و بگیرم و هم فارسی تو اینترنت سرچ کنم. این برنامه رو هم خودم از Marktplace رایگان دانلود کردم و بسیار هم عالی کار میکنه. اکثر گوشی های HTC خصوصا سیستم عامل های اندرویدی با نصب برنامه مرصاد فارسی میشوند.
          گوشی HTC-HD7 نو تو بازار نیست (فکر میکنم) ولی قیمت نو اونرو تو روزنامه ابراراقتصادی هر روز 560 تومان اعلام میکنه.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

ممنون

دوست عزیز
            پیشنهاد میکنم بروزر Internet Explorer رو روش نصب کنید حتما میتونید وارد سایت بشید. همانطور که عرض کردم ممکنه با Opera و یا سایر Browser ها نشه بری تو سایت های Online ولی با Internet Explorer حتما ممکنه. گوشی گلکسی 2 یکی از گ.شی های بسیار کارآمدی هست و اگه نشه باهاش تو سایت Online بری دیگه چیزی برای عرض اندام نداره. قطعا میشه باید تلاش کنی.
            پیشنهاد میکنم به سایت Bazar (یادم نیست با پسوند Ir هست یا com ) برید و Internet Explorer رو دانلود و نصب کنید و سپس امتحان کنید.
            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20675

این انلاین ها باز خرابه .............صف ها رو کم نشون میده ........
              ///

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                این انلاین ها باز خرابه .............صف ها رو کم نشون میده ........
                میثم جان
                بهگزین هم خرابه
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• آرش و نوید
                  ستاره دار(16)
                  • Oct 2011
                  • 778

آره درسته
                  میشه دستور گذاشت
                  ولی حجم و قیمت را نشون نمیده
                  دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20675

آره درسته
                    میشه دستور گذاشت
                    ولی حجم و قیمت را نشون نمیده
                    ما یه سفارش گذاشتیم حالا میخوایم لغو کنیم .....نمیشه ........امیدوارم نخرن :))
                    ///

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20675

درست شد ......
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20675

باز خراب شده که .........
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20675

ما الان رفتیم سفارش بزاریم (شوخی) دیدم اوهووووووو شکل و شمایل انلاینمون عوض شده .......انلاین کشاورزی منظورمه..........مال بقیه هم عوض شده ؟؟؟
                          ///

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            ما الان رفتیم سفارش بزاریم (شوخی) دیدم اوهووووووو شکل و شمایل انلاینمون عوض شده .......انلاین کشاورزی منظورمه..........مال بقیه هم عوض شده ؟؟؟
                            تبريک ويژه به دوستان هم افزايي

ميثم جان تم خيلي زيبايي روي آن گذاشته شده و از طرفي امکانات اضافي که روي آن گذاشته شده خيلي خيلي عالي مي باشد

يکي از امکاناتي که برايم خيلي مهم بود ، درخواست وجه آنلاين بود که اضافه شده و در هر لحظه مي توانيم درخواست وجه به حساب سپرده اي که در برايش تعريف کرده ايم بديم. ديگر نياز نيست به کارگزاري زنگ بزنيم تا برايمان چک بکشد.

يکي ديگر از امکانات ليست کل سفارشات کاربر هست که در پايين نشان مي دهد ، امکان دريافت موجودي دارايي ها هم خيلي عالي هست

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20675

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                              تبريک ويژه به دوستان هم افزايي

ميثم جان تم خيلي زيبايي روي آن گذاشته شده و از طرفي امکانات اضافي که روي آن گذاشته شده خيلي خيلي عالي مي باشد

يکي از امکاناتي که برايم خيلي مهم بود ، درخواست وجه آنلاين بود که اضافه شده و در هر لحظه مي توانيم درخواست وجه به حساب سپرده اي که در برايش تعريف کرده ايم بديم. ديگر نياز نيست به کارگزاري زنگ بزنيم تا برايمان چک بکشد.

يکي ديگر از امکانات ليست کل سفارشات کاربر هست که در پايين نشان مي دهد ، امکان دريافت موجودي دارايي ها هم خيلي عالي هست
                              جدای از امکانات لامسب یه بدی داره که وقتی سفارش رو میزنی ازت دوباره میپرسه مطمئنی؟؟/ همین باعث میشه چند ثانیه ای عقب بیوفتی مخصوصا اگه بخوای 8:30 بری تو صف خرید .....

are u sure ? تون دیگه چی بود؟؟ اه ....
                              ///

نظر

• کاوشگر
                                عضو عادی
                                • Apr 2012
                                • 71

در بین این آنلاینها کسی می دونه کدومشون پرداخت آنلاین بانک ملت داره؟ منظورم درگاه پرداخت اینترنتی ملته واسه واریز وجه به حساب کارگزاری معمولا" بانک پارسیان و کشاورزی دیدم اما بانک ملت رو نه
                                [COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X