گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #301
    پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

    جزئیات واردات دارو با ارز ۴۲۰۰ تومانی+جزییات

    گرچه دارو و تجهیزات پزشکی سهمی کمتر از یک درصد از حجم واردات با ارز ترجیحی را دارد، ولی با ۱.۳ میلیارد دلار بیش از ۱۴ درصد ارزش این واردات را به خود اختصاص داده است.

    به گزارش منیبان؛ واردات بخشی از دارو و تجهیزات پزشکی مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی است، ولی در شرایطی که حذف این ارز به طور جدی در دستور کار قرار دارد، اظهارات مسئولان دولتی نشان می‌دهد که این اقلام به طور کامل از لیست ارز دولتی حذف نخواهد شد.


    بررسی وضعیت واردات از ابتدای امسال تا نیمه آبان ماه حکایت از آن دارد که مجموع اقلام اساسی وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی حدود ۱۶.۴ میلیون تن به ارزش ۹.۲ میلیارد دلار بوده است که از این میزان ۱۲.۵ هزار تن به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار به دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص دارد.

    در دوره مشابه سال گذشته، ۱۲.۱ میلیون تن به ارزش ۴.۷ میلیارد دلار کالا با ارز ترجیحی وارد شده بود که در مجموع ۹.۲ هزار تن به ارزش ۹۷۷.۵ میلیون دلار آن دارو و تجهیزات پزشکی بوده است.


    بر این اساس از ابتدای امسال تا نیمه آبان ماه، واردات دارو و تجهیزات پزشکی با ارز ۴۲۰۰ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۴ درصد از نظر وزن و ۳۸ درصد ارزش افزایش دارد.


    سایر کالا‌های وارداتی با ارز ۴۲۰۰ تومانی نیز جو، گندم، ذرت، دانه‌های روغنی، روغن خام و کنجانه سویا است.


    منبع: ایسنا

    تاریخ انتشار ۱۴۰۰/۰۹/۱۸

    ۲۳:۱۳:۴۶

    کدخبر: 53089

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #302
      پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

      آسیب «۴۲۰۰» به واردات دارو


      دنیای‌اقتصاد : رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌‌‌‌‌های انسانی ایران گفت: برای پیشگیری از رانت و فساد ناشی از ارائه ارز ترجیحی در ابتدای زنجیره تولید دارو، سوبسید صنعت دارو باید در قالب بیمه، در انتهای زنجیره تولید و به مصرف‌کننده داده شود.

      رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌‌‌‌‌های انسانی ایران در گفت‌وگو با خبر‌گزاری صدا و سیما گفت: «وقتی کالایی را با ارز ۴‌هزار و ۲۰۰‌تومانی در قفسه داروخانه می‌‌‌‌‌گذارید، درحالی‌که ارزش واقعی آن در بازار نرخ دیگری است، خواه‌ناخواه برای سوء‌استفاده ایجاد انگیزه می‌کنید.

      فرض کنید دارویی را با دلار ۴۲۰۰‌تومانی به مصرف‌کننده عرضه می‌کنیم، یک عده از کسانی که سود می‌‌‌‌‌برند، همان مصرف‌کننده‌‌‌‌‌های واقعی و سازمان‌های بیمه‌گر هستند، اما یک عده هم هستند که داروی با ارز ۴۲۰۰ را از چرخه دارویی خارج می‌کنند تا بعد از قاچاق از کشور، به قیمت آزاد بفروشند و چند برابر سود کنند؛ لذا یک ایراد ارز ۴۲۰۰ تومانی همین دامن‌زدن به قاچاق معکوس داروست؛ چه در مورد دارو‌‌‌‌‌‌هایی که با ارز ۴۲۰۰ وارد شده‌اند و چه در مورد دارو‌‌‌‌‌‌هایی که مواداولیه‌شان با این نرخ تامین شده و در داخل تولید شده‌اند.‌»

      دکتر محمد عبده‌زاده گفت: «برای نمونه سال گذشته ما بیشتر از سال۹۸ انسولین به کشور وارد کردیم، اما همچنان کمبود داریم و به دست مردم نمی‌رسد.

      در مورد دارو‌‌‌‌‌های دیگر نظیر وارفارین هم همین مشکل را داریم. وقتی از همکاران در وزارت بهداشت می‌‌‌‌‌پرسیم، می‌‌‌‌‌بینیم برنامه‌ریزی آنها برای ورود دارو، معادل نیاز کشور بوده، اما در عمل شاهد کمبود دارو در حین عرضه هستیم، برای همین به شکل غیررسمی، تامین‌کننده داروی خیلی از کشور‌‌‌‌‌های همسایه شده‌ایم.

      از طرف دیگر، عرضه ارز ترجیحی، صادرات رسمی داروی ما را هم مختل کرده است؛ دلیلش این است که به همه مواد دارو ارز ترجیحی داده نمی‌شود؛ تنها به یک قلم یعنی ماده موثره، ارز تعلق می‌گیرد که ارزشش در بهای تمام‌شده چیزی در حدود ۳۰ تا ۴۰‌درصد است و ۶۰ تا ۷۰‌درصد دیگر، با ارز آزاد محاسبه می‌شود و همچنین تمام تجهیزات آزمایشگاهی و ماشین‌آلات و دیگر هزینه‌ها. وزارت بهداشت هم با استناد به همان بخش مشمول ارز ترجیحی، مانع صادرات می‌شود و حق هم دارد.‌»

      وی افزود: «آسیب دیگری که از ارائه ارز ترجیحی ناشی می‌شود چیزی است که اصطلاحا به آن overprice می‌گویند؛ یعنی دارو، تجهیزات یا ماده اولیه‌‌‌‌‌ای که وارد کشور می‌شود، به قیمتی بالاتر از قیمت تمام‌شده، اظهار شود. برای مثال یک شرکت واردکننده، داروی الف را که یک دلار برایش تمام شده، ۲ دلار اظهار کند و معادلش ۲ دلار به نرخ ۴۲۰۰ تومان دریافت کند. آسیب دیگر، ایجاد رانت دسترسی به ارز ترجیحی است. یک شرکت راحت‌‌‌‌‌تر می‌تواند به این ارز دسترسی پیدا کند و یک شرکت سخت‌تر. یک شرکت بیشتر استفاده می‌کند و یک شرکت کمتر. یک شرکت به‌خاطر نقدینگی بالایی که دارد بیشتر موارد اولیه می‌گیرد و انبار می‌کند و شرکتی که دیرتر امکان تهیه برایش فراهم می‌شود، فرصت را از دست می‌دهد چراکه منابع ارز ترجیحی محدود است.‌»



      رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌‌‌‌‌های انسانی ایران گفت: «آسیب دیگر این است که در این سال‌ها، سقف تخصیص ارز ترجیحی مدام کمتر شده است؛ هم در تولید و هم در واردات دارو. کل ارزی که کشور برای تولید و واردات دارو نیاز دارد چیزی در حدود ۲میلیارد و ۲۰۰ تا ۲میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار است؛ تولید، چیزی در حدود یک‌میلیارد دلار و واردات هم یک‌میلیارد و ۲۰۰ تا یک‌میلیارد و ۳۰۰میلیون دلار ارزبری دارد. ارزبری تجهیزات پزشکی هم معادل دارو است، اما چیزی که در دولت و مجلس مصوب‌شده در مورد ارز موردنیاز، ۲میلیارد دلار است؛ هم برای دارو و هم برای تجهیزات؛ یعنی نصف نیاز واقعی. درواقع نه‌تنها نیاز کمتر نشده، بلکه به دلیل شیوع کرونا، مصرف خیلی از دارو‌‌‌‌‌ها بیشتر شده است، اما به دلیل تحریم و دیگر شرایط حاکم بر کشور، ارز ترجیحی کم شده است. نتیجه این می‌شود که در میانه سال، ارز ترجیحی تمام می‌شود، لذا یا مجلس باید متمم بزند و دوباره تامین کند یا اینکه دارو‌‌‌‌‌‌هایی که افزایش قیمتشان کمتر است از لیست ارز ترجیحی خارج شود و با ارز نیمایی تهیه شود تا دسترسی مردم با مشکل روبه‌رو نشود.‌»


      عبده‌زاده افزود: «شرکتی که منابع مالی داشته، الان به اندازه مصرف یک سالش دارد و شرکت دیگری که نداشته باید برود ارز نیمایی بگیرد. تا همین ‌ماه گذشته، سوای بانک مرکزی که به تعهداتش عمل کرده، میزان ثبت‌سفارش در نوبت تخصیص ارز دارو، بیش از یک میلیارد دلار است. دولت و مجلس و بانک مرکزی باید برای این چاره‌‌‌‌‌ای بکنند؛ یا ارز ترجیحی بدهند که دارو به‌دست مردم برسد یا بخشی از آن را نیمایی کنند.‌»


      وی با اشاره به اینکه صنعت دارو هم یک صنعت است مانند دیگر صنایع کشور و دولت و مجلس باید به صنایع سوبسید بدهند، افزود: «در صنعت دارو، این سوبسید باید به آخر زنجیره و به مصرف‌کننده داده شود. وقتی این سوبسید در ابتدای زنجیره و در قالب ارز ۴۲۰۰‌تومانی، به شرکت‌ها داده می‌شود، در طول زنجیره تامین، تولید، توزیع، داروخانه هزار اتفاق برایش می‌‌‌‌‌افتد و بخشی از آن به‌دست بیمار می‌رسد و بخشی از آن نمی‌رسد. در این بین اتلاف انرژی زیادی اتفاق می‌‌‌‌‌افتد؛ از اتلاف‌وقت تا اتلاف انرژی سیستم‌‌‌‌‌های نظارتی و سیستم‌‌‌‌‌های کنترلی و در معرض اتهام قرار‌گرفتن شرکت‌ها و درگیر شدن بانک مرکزی و دولت و الی آخر.‌»


      وی افزود: «راه‌حل این است که حمایت دولتی را بگذاریم برای آخر زنجیره. ما یک‌سری سازمان‌های بیمه‌گر داریم که وظیفه آنها حمایت از افراد تحت‌بیمه است؛ همان‌‌‌‌‌‌هایی که در طول‌ ماه حق بیمه پرداخت می‌کنند تا در روزی که به دارو و درمان نیاز دارند، از پشتیبانی بیمه برخوردار باشند.

      اگر اختلاف نرخ ۴۲۰۰‌تومانی با نرخ واقعی را در همین ۲میلیارد دلاری که برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی مصوب‌شده حساب کنیم، بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان می‌شود.

      این مبلغ می‌تواند در اختیار سازمان‌های بیمه‌گر قرار بگیرد. این سوای بودجه سازمان‌های بیمه و سایر درآمد‌‌‌‌‌های دولت است که از محل سود و عوارض گمرکی تامین می‌شود.‌» عبده‌زاده گفت: «در بررسی‌‌‌‌‌‌هایی که انجام شده، بازار دارویی کشور چیزی حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. ۴۰‌هزار میلیارد تومان که با تخصیص ارز ۴۲۰۰ به انتهای زنجیره، آزاد می‌شود؛ بودجه سازمان‌های بیمه گر هم چیزی در حدود ۱۰هزار میلیارد تومان است؛ خود دولت هم باید از محل سایر درآمدهایش، بودجه سازمان‌های بیمه‌گر را افزایش دهد تا این رقم، کفاف کل بازار دارویی کشور را بدهد. در این راستا، باید پوشش سازمان‌های بیمه‌گر در سرپایی، از ۷۰‌درصد به ۹۰ تا ۹۵‌درصد برسد و در بیماری‌‌‌‌‌های خاص هم ۱۰۰‌درصد، تا بیمار چیزی از جیبش پرداخت نکند. البته همه این‌‌‌‌‌ها مشروط به تامین بودجه سازمان‌های بیمه‌گر است. در واقع بخشی از نگرانی‌‌‌‌‌هایی که الان هم داریم این است که نکند دولت به تعهداتش عمل نکند.‌»



      رئیس سندیکای صاحبان‌صنایع دارو‌‌‌‌‌های انسانی ایران در ادامه گفت: «در بحث بهداشت و درمان، سازمان‌های بیمه‌گر موظف به حمایت از مردم هستند. این سازمان‌ها هم باید تامین‌بودجه شوند و هم باید پاسخگو باشند. در حال‌حاضر، کمتر سازمان بیمه‌گری می‌‌‌‌‌بینیم که برای بودجه خود بجنگد و علتش این است که کسی از آنها نخواسته در قبال انجام وظایفش نسبت به مصرف‌کننده، پاسخگو باشند، بنابراین در گام نخست باید بودجه سازمان‌های بیمه‌گر تامین شود و پس از مصوب‌شدن بودجه، پوشش لازم بیمه‌شوندگان به‌طور مشخص از این سازمان‌ها خواسته شود. بعد از آن ارز تامین دارو را آزاد کنند. پیش از آزادسازی ارز دارو، باید از بابت تامین بودجه بیمه‌گر مطمئن شد تا مردم سرگردان نشوند.‌»

      شماره خبر: ۳۸۲۳۹۱۸

      تاریخ چاپ: ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

        #303
        پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

        مشاور رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ارز ترجیحی دارو در سال آینده حذف می‌شود».

        نظر

        • manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

          #304
          پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

          در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          مشاور رئیس سازمان غذا و دارو گفت: «بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده، ارز ترجیحی دارو در سال آینده حذف می‌شود».

          حذف ارز ترجیجی قطعی هست. ولی این به معنی حذف یارانه مربوطه نیست!

          راستش چون قاعدتا قراره این سوبسید رو بجای واردکننده به مصرف کننده بدهند، وقتی در مصاحبه ها و مباحث صحبتش پیش میاد، مثلا بعضیا بیان میکنند که : سوبسید ارز ترجیحی دارو حذف نشده و نخواهد شد! (واقعا هم خود سوبسید که حذف نشده!) این عبارت رو اکثرا به سهو یا به عمد! اینگونه نقل میکنند که فلانی گفته: ارز ترجیحی اصلا قرار نیست حذف بشه! و سال دیگه هم همچنان ارز ترجیحی دارو حذف نخواهد شد!

          دلیل اصلی اخبار ضد و نقیض حذف یا عدم حذف ارز ترجیحی این موضوع هست!

          وگرنه به طور حتم و یقین! اختصاص ارز ترجیحی به تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو از سال آینده قطع شده! ولی این ربطی به حذف یارانه ارز ترجیحی دارو نداره! اون رو احتمالا تا سالها باید بدهند
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

          نظر

          • پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

            #305
            پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

            بله درسته اخبار ضد و نقیض هم از همین بابت هست،
            ارز ۴۲۰۰ حذف میشه ولی یارانه دارو قرار هست به طریقی پابرجا باشه مثلا به بیمه ها بدن یا ...

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #306
              پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

              خانه کارگر اصفهان:
              ?ارز دولتیِ بسیاری از دارو‌ها را قبل از لایحه بودجه حذف کردند؛ سلامت و تغذیه جامعه کارگری با فاجعه روبرو می‌شود
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • سرمد سابق
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 189

                #307
                پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                دوستان در خصوص دامین دکوثر دبالک کدام یک را برای سرمایه گذاری مناسب تر میدانید ؟چرا

                نظر

                • mohsen kaveh
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 474

                  #308
                  پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                  دبالک سهم کوچکتر و چابکتریه .اگر چه دکوثر سهم خوبیه ولی سفته باز تو این سهم زیاده . تنها ریسکه دبالک عرضه حقهای استفاده نشده است ولی این چند وقته حقوقی و بازیگر سهم عالی عمل کردند
                  من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

                  نظر

                  • siwan
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 520

                    #309
                    پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                    از ۱۲۰ میلیون حق ده میلیونش رو من خریدم و صد تومنم ریختم
                    حقی نمانده
                    بقیشم مال حقوقیه
                    بقیه سهامدارا هم با پول سود پارسال اتوماتیک پول صد تومن حق ها رو ریختن
                    دبالک پدیده شش ماه آینده بورسه
                    سجاد محمدی
                    علاقه مند به دانش اقتصاد
                    تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

                    نظر

                    • مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

                      #310
                      پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                      در اصل توسط سرمد سابق پست شده است View Post
                      دوستان در خصوص دامین دکوثر دبالک کدام یک را برای سرمایه گذاری مناسب تر میدانید ؟چرا
                      درود

                      شما خودتون قدیمی هستید.

                      سهامداران حقیقی درصدی دکوثر از قدیم کاسب بودن.

                      نظر

                      • meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

                        #311
                        پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                        سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401:

                        ?امروز دولت به طور رسمی اعلام کرد ارز ترجیحی در بودجه 1401 نداریم
                        ?دولت تقریبا 250 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه و بن کارت در نظر گرفته که سه ماه اول به شکل نقدی و در ماه‌های بعدی یارانه ناشی از حذف ارز 4200 تومانی به شکل بن کارت به مردم داده می‌شود.


                        ***

                        قابل توجه بعضی کاربرای بخیلو خبیث:D

                        شما خودتون رو هم جر بدید تحلیل و نظر ما عوض نمیشه:D
                        ///

                        نظر

                        • siwan
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 520

                          #312
                          پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                          هیچ سهمی
                          تاکید میکنم
                          هیچ سهمی بیشتر از دبالک از حذف ارز سود نمیبره
                          بعد بازار بی تحلیل داره دبالک رو مثبت سه معامله میکنه
                          سهمی با سرمایه پنجاه میلیاردی
                          و کف کف کانال خودش
                          سجاد محمدی
                          علاقه مند به دانش اقتصاد
                          تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه

                          نظر

                          • Si@v@sh
                            Banned
                            • Jan 2022
                            • 210

                            #313
                            پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                            درود جناب میثم عزیز
                            نظرت راجع به دپارس چیه؟

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #314
                              پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                              کمیابی بیش از ۱۰۰ دارو در ایران؛ شمار قربانیان کرونا سه رقمی شد


                              به گفته یک فعال صنف داروسازان، بیش از ۱۰۰ قلم دارو در ایران ''کمیاب'' هستند. همزمان شمار قربانیان کرونا در ایران در یک شبانه‌روز، بعد از دو ماه، بار دیگر ''سه رقمی'' شد.

                              نایب رئیس انجمن داروسازان روز ۱۸ بهمن (۷ فوریه) در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا، از کمبود بیش از ۱۰۰ قلم دارو در کشور خبر داد و به عنوان نمونه گفت که در حال حاضر سوسپانسیون یا شربت‌های آنتی‌بیوتیک در بعضی استان‌ها ''نایاب'' شده است.


                              علی فاطمی افزود که داروهای رایجی مانند آمپول‌های ب‌کمپلکس و استامینوفن، سرم‌ها و حتی قطره بینی کلراید سدیم هم ''به سختی در داروخانه‌ها پیدا می‌شوند.''


                              او درباره آمار سازمان غذا و دارو که میزان کمبود دارو در ایران را حدود ۴۰ قلم اعلام کرده، گفت: «هر دارویی که در فهرست رسمی ایران باشد و پزشکان تجویز کنند و پیدا نشود، از نظر ما با کمبود مواجه است.»


                              اشاره فاطمی به سخنان روز ۳۰ آذرماه بهرام دارایی، رئیس سازمان غذا و دارو است که گفته بود، درحال حاضر بین ۴۰ تا ۵۰ قلم دارو، برای یک ماه دچار کمبود هستند و ''در همه جای دنیا هم ممکن است حدود ۴۰ قلم دارو دچار کمبود شود.''


                              به گفته نایب رئیس انجمن داروسازان، آمارهای کمبود دارویی کشور ''مخدوش'' است چون ''کسی که متولی پاسخگویی بابت کمبودهاست، نباید خودش آمار بدهد و طبیعتا بی‌طرف نیست.''


                              این فعال صنفی داروسازان از مسئولان خواست تا آمار کمبود دارو را از سازمان‌های مردم‌نهاد جویا شوند.

                              او کمبود دارو در ایران در دو ماه اخیر را ''بی‌سابقه'' توصیف کرد و افزود: «ما هیچگاه با چنین وضعیتی مواجه نبوده‌ایم که حتی اقلام دارویی ایرانی نیز با کمبود مواجه شوند.»


                              نایب رئیس انجمن داروسازان، وضعیت کنونی کمبود دارو را به این معنا دانست که ''اتفاق متفاوتی'' رخ داده و ''شرکت‌ها در تامین مواد اولیه‌شان دچار مشکل شدند.''


                              فاطمی درباره احتمال کمبود دارو همزمان با اوج گرفتن پیک کرونا در ایران گفت: «پیش‌بینی می‌‌شود چنین اتفاقی رخ دهد».


                              ''قرار شد دارو تامین شود''


                              در همین روز، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز در واکنش به نگرانی‌ها درباره کمبود اقلام دارویی یا افزایش قیمت آنها گفت: «قرار شد قیمت دارو به قیمت سابق بازگردد و داروی مورد نیاز مردم تأمین شود.»


                              عباس شیراوژن توضیح بیشتری درباره جزییات اجرای این تصمیم ارائه نکرد.


                              به گزارش خبرگزاری تسنیم، او از تمدید دو هفته‌ای برخی از تصمیم‌های پیشین ستاد مقابله با کرونا خبر داد که از جمله آنها می‌توان به برگزاری جلسات اداری در اماکن سربسته با حداکثر ۳۰ نفر و برپایی تجمع‌های فرهنگی، مذهبی، اجتماعی و آیینی در اماکن مسقف تا ۲۰ درصد از ظرفیت فضا، هر دو به مدت ۹۰ دقیقه اشاره کرد.

                              افزایش قیمت دارو و نایاب شدن برخی از اقلام دارویی و درمانی، به‌ویژه از زمان همه‌گیری کرونا، به گسترده‌تر شدن بازار سیاه برای این اقلام در ایران دامن زده است. به این ترتیب، بسیاری از خانواده‌ها برای تامین شماری از ساده‌ترین اقلام دارویی، با مشکلات فراوانی روبرو هستند.


                              در هفته‌های گذشته و به دنبال بالا گرفتن احتمال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در لایحه بودجه ۱۴۰۱، قیمت بسیاری از اقلام دارویی با شدت بیشتری افزایش یافته است.


                              بنابر گزارش‌ها و سخنان فعالان صنفی و کارشناسان، سیاست‌های دولت سیزدهم یکی از عوامل اصلی کمبود برخی داروها و افزایش قیمت آنها در بازارهای داخلی است.

                              07.02.2022
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

                                #315
                                پاسخ : گروه دارویی ( کاسپین ،دابور ، دارو ، دفارا ، دتماد،تیپیکو ،وپخش ، برکت ،....)

                                اتحادیه واردکنندگان دارو: دخالت های وزارت بهداشت باعث کمبود دارو شده است /

                                تخصیص ارز برای حوزه دارو حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است

                                نظر

                                در حال کار...
                                X