کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
براي سال 92 سود شپنا 650تومان
سود شراز 550تومان
سود شبريز 500تومان
.....................
در نماد شپنا ظاهرا گروه مالي ملت دست از فروش بر داشت. شپنا مقاومت را شکوند.سهمي با پي به اي مفت
بنظر سهم مقاومت فعلی خودشو در 1716 و همچنین سقف کانال پنجم با حجم بالا شکونده که احتمالا در گام اول صعودی تا سقف کانال ششم در قیمت 2000 داشته باشیم........
موفق باشید...
اینجور سهما کمی تحلیل تکنیکالشون سخته ولی بدلیل درخواست دوستان....
معاملاتش تا الان عالی بوده
حقیقی هایی که امروز تحت تاثیر حقوقی فروختند هرچند رکب خوردند اما به نفع روند صعودی عمل کردند
به نظر میاد طی روزهای دیگه سبکبال تر بالا بره
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
منظور ارزش بازاره
یعنی اینقدر رشد قیمتی داره که گرانترین شرکت بورس میشه
صحبتهاي استاد اعرابي من را بفکر فرو برد و رفتم دوباره صورتهاي مالي شپنا را براي خودم بررسي کردم.
ديدم شپنا در سال 1392 فقط 600تومان از محل فروش محصولاتي که تو بورس کالا مثل وکيوم باتوم-نفتا-پلات و...و بنزين جت داره مي فروشد تعديل مثبت سود خواهد داشت.
سود امسالش هم که 250تومان گفته.
ميشه 850تومان
استاد اعرابي تو بورکس تو تايپيک شپنا گفته شپنا در سال 1392 فقط 200تومان از محل سود سپرده اش ميتونه سود بسازه.
جمع اينها ميشه 1050تومان.
پي به اي 5 ان ميشه 5000تومان
ولي بگمانم حداقل 800تومان رو شاخشه.که پي به اي 5ان ميشه 4000تومان
.......................................
ديدم ديروز گروه مالي بانک ملت جا زد و فروش نداشت امروز دوباره همون 5دقيقه اول معاملات اضافه کردم.
من عاشق پالايشگاهم.
اولين عشق من در پالايشگاهها شبندر 114توماني بود.
البته رابطه من با شبندر بيشتر حالت ليلي و مجنوني داشت که همه ان روزها مي گفتند کيانوش ديوانه شده است و چرت و پرت ميگه.
نظر