پالايش نفت اصفهان ( شپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • majid75
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 3

در اصل توسط hossenemohsen پست شده است View Post
    شایعاتی مبنی برتوقف پالایشگاه اصفهان در بازار به گوش می رسد
    حاضرید بسته بشه نه ماه دیگه سه برابر باز شه؟;)

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

با این صف خرید سنگین که احتملا از روز شنبه سنگین تر هم می شود قیمت تعادلی بعدی 2500 تومان می باشد
      در ضمن این سهم در سال 92 خدود 500 تا 400 تومان سود دارد که اگر یک pe10 به این سهم بدهیم سال دیگه این موقع نزدیکای 5000 تومان داد و ستد می شود

نظر

• شاملو
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 22

و اما شپنا و نگاه به سهم از ديدي ديگر :

دوستان عرض كردم از ديد من ريتم اقبال ماركت و هنجارشناسي بازيگران ماركت حرف اول و آخر را ميزند...ديروز ديديد كه سهم 11 ميليون صف خريد داشت..ميدونيد يعني چه؟...يعني تقريبا معادل صف خريد 67 ميليوني براي شبندر قيمت 300 تومن....يا صف 46 ميليوني براي شبندر 440 تومني...اين فقط حجم خريد در مثبت 4 بود بماند تعدادي كه بر روي +3 يا +1 يا صفر تابلو و ... خريدار بود...سربسته بگم از ديد من ديروز ماركت آماده بلعيدن حتي 30 ميليون سهم شپنا بود... .اين براي من سيگنال است.... دوستان حرفه اي از دوشنبه و نهايتا سه شنبه يقين كردند بايد سنگين بيان رو سهم...حال با توجه به درصد ريسك پذيري در دو يا سه پله...نيم نگاهي بر پي بر اي ساير سهام پالايشگاهي نيكوست......سهم شنبه يا يكشنبه از ديد تئوري من بايد قفل شود....صد البته عرض كردم ريتم شنبه سهم را بايد رصد نمايم وليكن با ضريب اطمينان 90 درصد با توجه به ريتم سهم در دوشنبه و سه شنبه و 4 شنبه ميتوانم بگويم بازي تمام شد.....نكته ظريفي كه مويد تئوري من بود برايم اين است كه دوستان منفي شدن ماركت را در 4شنبه به عرضه اوليه ايرانول نسبت دادند كه بنظر من قياس مع الفارق است و محلي از اعراب ندارد...حقيقت داستان نقد شدن برخي دوستان حرفه اي و داراي سرمايه سنگين و سوييچ درست و بهينه با درصدهاي بالاي سبد يعني بيش از 50 درصد به سمت و سوي ليدر ماركت يعني شپنا ، از ديد من دليل اصلي منفي شدن بازار بود....در خوشبينانه ترين سناريو براي سهم از ديد من شنبه سهم اول وقت فرصت خريد ميدهد و بعد قفل ميشود...يكشنبه و دوشنبه نيز در پر كردن حجم مبنا مشكل اساسي خواهد داشت...بنظر من حتي مرز رواني 2000 نيز تاثيري بر روند شارپ سهم نخواهد داشت...فرصتها بسان ابر مي آيند وميروند....عرض كردم اين ابرها فقط بر دوستاني كه پوزيشن بهينه را در مختصات خاص در جهت گين بهينه از بارش احتمالي اخذ مي نمايند خواهند باريد و دوستان ديگر با كاسه هاي خالي در دست و حسرت بي پايان در دل تمناي بي حاصل باران دارند..دومينوي اصلي سهم با بازگشايي شبندر عزيز و شتران استارت خواهد خورد.... تمام موارد ذكر شده صرفا ايده شخصي است و صد البته محكوم بدرصدي خطا و بهيچ روي نبايد مبناي تصميم گيري دوستان باشد...هيچ توصيه اي بخريد و يا فروش سهم ندارم...

نظر

• کيانوش
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 6613

ديروز هيچ حقوقي بالاي 1درصد حاضر به فروش حتي 1سهم شپنا هم نبوده است.
          گروه مالي بانک ملت هم ديگه شپنا نمي فروشد و قراره يک بلوک فولاد مبارکه را هفته ديگر بزاره 500تومان براي فروش.
          تامين مالي از طريق فروش فولاد نه شپنا.
          احتمالا بعدا بلوک شپنا را 5000تومان بزارند براي فروش ولي فعلا رو فروش شپنا خسيس شده اند.
          سهام گروه پالايشگاه بخاطر ارزش جايگزيني بالاي پالايشگاه و ساخت هزينه بر بودن پالايشگاه دارند مثل سهام شرکتهاي سيماني دو دهه گذشته مي شوند.تصور کنيد سيمان فارس و خوزستان 120توماني 1500تومان معامله گردد.
          با پالايشگاهها باشيم.

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

بنظر میاد شپنا همان متد معاملاتی شبریز را در پیش خواهد گرفت
            صف خرید فشرده و میلیونی و عرضه هایی روز به روز کم حجم تر
            ممکنه شنبه دو یا سه دقیقه فرصت خرید بده
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11251

شپنا وارد یک موج صعودی شده که با شکست 1700 اغاز شد به نظر می رسد شپنا در کوتاه مدت قیمت های بالای 2000 تومان را ببیند

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

لامسب متعادل نمیشه که ما هم وارد بشیم .... عجب اشتباهی کردیم که روز بازگشایی و فرداش نخریدیمش .....فک میکردم فشار فروش بالا باشه و بیشتر افت کنه .........البته 4 شنبه کمی خریدم ولی فایده نداره ..خیلی کمه تعدادش.......:((
                ///

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

این سهم در بازده 6 ماهه می تواند به قیمت های 3000 تومان برسد

نظر

• vdtjn
                    كاربر فعال
                    • Feb 2012
                    • 151

با سلام خدمت دوستان گرام
                    شکر خدا روز باز گشایی بخاطر ارزندگی شپنا تردید نکردم و با حجم با لایی وارد شدم
                    البته اون روز چون دیدم باصطلاح سهامداران خسته هجوم نیاوردن برای فروش و شناسایی سود مطمئن شدم فروشنده چندانی نداره و اصلاحی در کار نخواهد بود .
                    به دوستان هم عرض کردم که مقبول نیفتاد ولی الان کلی بالاتر باید وارد بشن
                    یا حق

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

این سهم تو این قیمتا مثل شبندر 1814 ریالی میمونه

شک دارید؟

ارزش ریالی صف و ارزش ریالی معامله رو داشته باشید اگه دوستان موافقند بریم یه کلکل درست حسابی با شبندریا داشته باشیم که مطمئنان در آخر ما پیروز میدونیمB-)

اولیش رو من شروع میکنم

این دوتا هردو در اخر افزایش نرخ می گیریند اما بحث سر اینه که کدوم یکی از این بابت سود بیشتری می سازند

1- مبلغ فروش شپنا بیش از شبندره ::

شپنا 164 و شبندر 156 (کاری به واحدش نداشته باشید)

2- سرمایه شپنا کمتر از شبندره

شپنا 4 و سرمایه شبندر 13

لری بخایم حساب کنیم مبلغ فروش به سرمایه شپنا برابر 41 و شبندر برابر 12 و این یعنی 3.4 برابر شبندر حالا با فرض ثابت بودن بهای فروش محصولات اگه هردو 10 درصد افزایش نرخ بگیرند سود هر کدوم چه تغییری میکنه

خوب معلومه سود هر سهم شپنا 3.4 برابر سود هر سهم شبند میشه

این تازه شروع بازیه و البت که شبندر برتری هایی هم نسبت به شپنا داره ولی دونه دونه با هم بحث میکنیم

فقط دوستان شپنایی لطف کنند تو این تاپیک تارگت های بی پایه ندند و نقل قول الکی از فلانی و بیسانی بدون تحلیل نذارند

ما یه سهم تاپ که مفت به دستمون رسیده میخوایم خورد خورد با هم تحلیل کنیم ببینیم چقدر ارزش داره و چقدر سود میتونه بسازه و تا کی باید نگه داریم چون اگه نتونیم بدونیم که سهم از چه محل های افزایش ای پی اس میگیره طبعا تو یه بازه زمانی ممکنه مفت بفروشیم بره

بحث رو یه دفعه تموم نکنید بلکه تو هر پست یه مورد بیشتر شرح و بسط ندید

موفق باشید
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

شپنا هم بزودی دست نیافتنی خواهد شد ...
                        خوش به حال کسانی که 1700 خریدند .
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

یه نکته به متن بالا اضافه کنم البت این نکته برا قندیا بیشتر کاربرد داره

عده ای فکر می کنند که از بین دوشرکت که محصول مشابه دارند در صورت گرفتن افزایش نرخ اونی سود بیشتری میسازه که سرمایه کمتری داره و این در وهله اول یک برداشت ناقصه

مثلا فرض کنید

شرکت الف سالی 100 فروش و با سرمایه 100

شرکت ب سالی 200 فروش با سرمایه 150

به نظر شما کدوم شرکت با گرفتن مجوز افزایش نرخ به میزان 10 درصد سود بیشتری میسازه

اونایی که میگند ب یه تشکر بزنند پای مطلب;)

اونایی که میگند الف بپرسند تا به یه نتیجه معقول برسیم

در نهایت این بحثا منتهی میشه به حاشیه سود که دوستان دیگه به جای اینکه بگند سرمایه کمتری داره باید با حاشیه سود کار کنند و با میزان سرمایه فعلا کاری نداشته باشند و باهاش زیادی ور نرند.
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                            شپنا هم بزودی دست نیافتنی خواهد شد ...
                            خوش به حال کسانی که 1700 خریدند .
                            کپیتان اینجا چی کار میکنی ؟ بدو برو تو تاپیک شبندر تا بچه ها رو صدا نکردم که با چوب سنگ بزارند دنبالت :D.... تازه میخوایم یه بحث مفصل کارساز را بندازیم و یه کشتی اساسی باهاتون بگیریم از نوع کجش B-)

بزار ما یه تحلیل بزنیم اونوقت بگو خوشبحال اونایی که 1700 خریدند :x
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• Captain Nemo
                              مدیر
                              • Dec 2010
                              • 2934

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                              کپیتان اینجا چی کار میکنی ؟ بدو برو تو تاپیک شبندر تا بچه ها رو صدا نکردم که با چوب سنگ بزارند دنبالت :D.... تازه میخوایم یه بحث مفصل کارساز را بندازیم و یه کشتی اساسی باهاتون بگیریم از نوع کجش B-)

بزار ما یه تحلیل بزنیم اونوقت بگو خوشبحال اونایی که 1700 خریدند :x
                              خب ما فعلا یتیمیم ...
                              حرف وقت سهم باز شد ....

تاپیک شبندر هم فعلا شده محل رویاپردازی های دوستان ...
                              در خدمت شما هستیم ...
                              من به شپنای 3000 هزار تومنی اعتقاد دارم و قطعا تا مجمع به این هدف خواهد رسید .
                              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• darab
                                عضو عادی
                                • Dec 2012
                                • 215

سهام پالایشگاهی رگ وریشه شون یکیه کسانی که شبندر . شپنا و شبریز وشرازدارند نباید از رشد همگروهایشان ناراحت باشند بلکه باید خوشحال هم باشند.;;)
                                شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X