مجددا خرید شد :)
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
دوستان خرید شپنا رو توصیه میکنید تو این قیمتا؟ اگه تحلیلی از سود 92 دارید و نحوه قیمت گذاری تشکر میکنم اگه من رو هم در جریان بگذارید. من هرچی صورتهای مالی رو نگاه میکنم جای رشد زیادی بجز برگشت مالیات افزوده نمی بینم که اون هم فعلا معلوم نیست یه روز میگن بر میگرده فرداش یکی دیگه رد میکنه!
نظر
-
در اصل توسط MBAAnalyst پست شده است View Postدوستان خرید شپنا رو توصیه میکنید تو این قیمتا؟ اگه تحلیلی از سود 92 دارید و نحوه قیمت گذاری تشکر میکنم اگه من رو هم در جریان بگذارید. من هرچی صورتهای مالی رو نگاه میکنم جای رشد زیادی بجز برگشت مالیات افزوده نمی بینم که اون هم فعلا معلوم نیست یه روز میگن بر میگرده فرداش یکی دیگه رد میکنه!
نظر
-
بار دیگر در پالایشگاه اصفهان تحریمها شکسته شد
رییس تعمیرات ابزار دقیق پالایشگاه اصفهان گفت: با تهیه قطعه الکترونیکی مورد نیاز این شرکت در داخل کشور، از خروج ارز جلوگیری کردیم.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا- منطقه اصفهان، احمد نوری با اعلام این خبر اظهار کرد: سیستم کنترل پروژه بنزین سازی پالایشگاه اصفهان به صورت تمام الکترونیکی در حال راه اندازی است که این نوع فعالیت، با سیستم کنترل نیوماتیک پالایشگاه قدیم بسیار متفاوت بوده و به تبع تغییرات عمده را در این واحد صنعتی ایجاد مینماید.
وی افزود: در خصوص پوزیشنرکنترل ولوهای مجتمع بنزین سازی با مشکل مواجه شده بودیم و از سوی دیگر با توجه به اینکه تاکنون در خاورمیانه هیچ شرکتی نتوانسته بود این معضل را برطرف کند، نماینده فروش و تولید کننده کنترل ولو و پوزیشنرها معتقد بود که برای بررسی موضوع و سفارش خرید این تجهیزات الکترونیک، باید قطعات به محل شرکت سازنده آن در آلمان ارسال گردد. اما خوشبختانه با تشکیل تیم تخصصی داخلی توانستیم ضمن عیب یابی پوزیشنر کنترل ولوها با کمترین هزینه، از خروج ارز معادل 200 میلیون تومان ممانعت و علاوه بر آن از به تعویق افتادن طولانی مدت در راه اندازی، جلوگیری نماییم.
وی ادامه داد: اگر چه به ظاهر هزینه خرید این قطعات بالا نیست، اما مساله مهم و قابل توجه، بهره گیری از تخصص متخصصان داخلی، عدم وابستگی به کشورهای اروپایی و تهیه آن در کمترین زمان ممکن برای کنترل سیستم است که این اتفاق در سال حماسه سیاسی- حماسه اقتصادی، افتخاری برای شرکت پالایش نفت اصفهان محسوب میشود. همچنین با توجه به اینکه این قطعه به صورت مستمر مورد نیاز است، صرفه اقتصادی آن در طول سالها بیشتر مشهود خواهد بود.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
يه تحليل سفارشي از شپنا-(مورخ 1392/04/04)
با توجه به سود هاي اعلامي سال 92 شراز و شبريز كه حاشيه سود هردوي آنها برابر با 9% اعلام شده(حاشيه سود ارتباطي با ظرفيت شركت ها نداره. و سود ناخالص را با تناسب هر ظرفيتي نشان ميدهد.)درحاليكه حاشيه سود شپنا 7% اعلام شده است...
اين حاشيه سود اصلا" مورد قبول نيست چون شپنا پيچيده ترين پالايشگاه بوده و متنوع ترين محصولات پالايشگاهي را دارد. كه خود اين موضوع بزرگترين مزيت شپناست. فرآوري بيشتر محصولات با ارزش تر(كه با همه اين حرف ها از اين مزيت نيز صرف نظر كرده ايم و شرايط را مساوي در نظر گرفتم)
لذا همين 2% حاشيه سود(2=7-9) ميشود 28% پتانسيل سودي كه شپنا اعلام نكرده كه تازه با اعلام آن برابر با حاشيه سود شراز و شبريز خواهد شدو....حال تنوع محصولات شپنا بماند...
ضمنا" عرض كردم در حال حاضر...تعديل هاي آتي شبريز و شراز بماند..در شرايط مساوي و در حال حاضر....
2=7-9
28%=2/7
به عبارتي 624=1.28*488 سود منطقي و كنوني شپنا ميبايست باشد و نه 488 تومان
به عبارتي همين الان و بدون تعديل هاي آتي ميبايست اين سود اعلام ميشد و نه 488 تومان...
با افزايش ارز از 1226 در سال 91 به 2450 تومان در سال 92:
شراز با افزايش ارز سود را از 100 به 362 ارتقا داد(262% ارتقا)
شبريز با افزايش ارز سود را از 112.7 به 384 ارتقا داد(240% ارتقا)
و شپنا 230 تومان را به 480 تومان(تنها 108% ارتقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
اين موضوع جهت پيش بيني سود نهايي سال 91 هم قابل بررسي است.........
من سود فوق را با تناسب ظرفيت و سرمايه شپنا،در مقايسه با شراز و شبريز هم حساب كردم كه همين محاسبات بدست آمد.(محاسبات مفصلي داشت...)
لذا به اعتقاد من بدون لحاظ ارزش افزوده شپنا توان سودآوري بيش از 750 را داراست و تعديل هاي زيادي در راه خواهد بود و محاسبات گواه اين مطلب است....
نكته: با توجه به مزيت صادراتي شبندر و اينكه شراز و شبريز محصولات را در داخل عرضه ميكنند من شراز و شبريز را نزديك تر به شپنا ميدانم لذا از اين 2 شركت در محاسبات استفاده كردم.....
تقديم به تمام دوستانhttps://telegram.me/alizadeh_farzad
نظر
-
نظر