در اصل توسط قنات پست شده است
View Post
پالايش نفت اصفهان ( شپنا )
Collapse
X
-
تاپیکت بیاد بالا که دارن مفت مفت جمعت میکنن
مگه فرقی هم میکنه که تو مجمع چقدر تقسیم کنه هرچی کمتر بهتر (فرداش از قیمت سهم کم میشه)
کیانوش جان من تازه بعد 1 سال عضو شدم یه تشکر به شما بدهکارم تحلیل های شما عالیه فقط یه کم کم کاری می کنی تازگیا :) این بودجه 92 هم شده چک برگشتی هی میره وصول نمیشه بر میگرده
یه سوال دارم چرا ما به تفاوت ارز مرجع رو تا مبادله ای ذخیره گرفتن اینم باید با بودجه تصویب شه ؟
نظر
-
حمایت 25000 ریال در شپنا شکسته شد و به حمایت 24400 نزدیک شد احتمال برگشت روند و مثبت شدن معاملات وجود دارد ضمن اینکه خرید در این محدوده یکی از بهترینها در کوتاه مدت است .احتمالا مجمع در اواخر تیر ماه است و افزایش قیمت تا 30000 ریال دور از ذهن نیست.آخرین ویرایش توسط مازیار علوی؛ 2013/06/09, 14:06.
نظر
-
واقعا حیف این سهم تو بازار ما ، ملت شدن دونباله رو یه عده که هی سرمایشون رو از تو سهمای کوچیک جابجا می کنن میندازن به بقیه و میرن سهم جدید، آخرشم با کلی ضرر میان تو صف سهم خودشون میشینن
جالبه بعدم میگن فلان سهم 50 % تعدیل مثبت داده (با هیجان)
بابا این سهم خود تعدیله
نظر
-
......در مجموع من 2400 رو کف سهم و در صورت جنگ اتمی و حوادث خونبار انتخاباتی و وضعیتی شبیه به 84 و شرایط به مراتب وخیم تر مثل منفجر شدن کارخونه و منفجر شدن همه شما 2250....
..برگشت ارزش افزوده مالیاتش....
...افزایش 1 میلیون لیتزر بنزین ....
...بازار فروش تماما داخلی....
....فقط نمیدونم این حذف یارانه مثل شراز رو این تعدیل منفی داره....اون ذخیره احتیاطی رو خوب گفتی...کلا این سهم آبان دیدن داره.....دوستان نظرات غیر کارشناسی و معمولا غلط خودشونو ابراز همدردی کنن....:D[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post......در مجموع من 2400 رو کف سهم و در صورت جنگ اتمی و حوادث خونبار انتخاباتی و وضعیتی شبیه به 84 و شرایط به مراتب وخیم تر مثل منفجر شدن کارخونه و منفجر شدن همه شما 2250....
..برگشت ارزش افزوده مالیاتش....
...افزایش 1 میلیون لیتزر بنزین ....
...بازار فروش تماما داخلی....
....فقط نمیدونم این حذف یارانه مثل شراز رو این تعدیل منفی داره....اون ذخیره احتیاطی رو خوب گفتی...کلا این سهم آبان دیدن داره.....دوستان نظرات غیر کارشناسی و معمولا غلط خودشونو ابراز همدردی کنن....:D
نظر
نظر