انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

این نشانی تلگرامی را هر بار من می‌روم نگاه می‌کنم کلی دلگرم می‌شوم و انگیزه پیدا می‌کنم برای بهتر کار کردن.
    انگیزشی‌های پیش از تو کلا سوء تفاهم بود.

در مورد کانال تلگرامی هم، چیز خاصی نیست، فقط در آن ویلاها و قیمت‌های‌شان درج شده. همین. ولی برای من خیلی جذاب است. به ویژه این که قیمت‌های‌شان (نمی‌دانم چرا) پایین است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

یادآوری
        ---------
        عجله نکن. هول نشو. حرص نزن.
        منابع به وفور وجود دارد.
        به فراوانی فرصت‌ها ایمان داشته باش.
        خدا هست. پس فرصت هم هست.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
          ستاره‌دار (۲)
          • Oct 2019
          • 5358

بعد سقوط قیمت از 2800 به 1000 تومان (سقوط کمر شکن)

پ.ن:چه تحلیل خوبی زده بوده 2 ماه پیش جناب محرز حدود 150 درصد!
          از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            جدیدا یه چیزی و یاد گرفتم دوس دارم با شما هم به اشتراک بزارم.
            اگه کسی کتاب محدودیت صفر و حضور در وضعیت صفر رو مطالعه کرده باشه
            یا اینکه کلا چیزی در مورد پاکسازی به روش هواپونوپونو شنیده باشه میدونه که
            یه روشی هست برای پاکسازی به روش هواپونوپونو که دکتر هیولن یاد دادن و خیلی هم بهش اعتقاد دارن
            و اونم تکرار مکرر جملات: متاسفم - لطفا من و ببخش - متشکرم - دوستت دارم

که البته من اینجوری می گفتم : متاسفم - لطفا من و ببخش - خدایا شکرت - دوستت دارم

و تمام مدتی که به این جملات فکر می کردم یاد جمله ی استغرالله ربی و اتوب الیه می یوفتادم

چون توی هواپونوپونو میگه اگه ما هر مشکل و گره ای توی زندگیمون هست واسه اینه که یه چیزی درونمون هست که مانع هست و باید پاکسازی بشه
            و این جملات رو خطاب به خدا میگیم. یعنی خدایا متاسفم به خاطر اون چیزی که درون من هست و مانع رسیدن من ب خواسته هام میشه. من و به خاطر اون چیزی که درونم هست ببخش و اخرش هم که شگرگزاری و عشق ورزیدن به خداست
            خلاصه تمام مدت تکرار این جمله ها من و یاد جمله استغفار توی دینمون مینداخت
            چون توی استغفار هم ما به خاطر گناهانمون استغفار می کنیم که اون موانعی که بین ما و خداست پاک بشه و خدا دعامون رو مستجاب کنه.
            گاهی خودم عمدا به جای تکرار جمله های پاکسازی دکتر هیولن از استفرالله ربی و اتوب الیه استفاده می کردم چون حس بهتری بهم میداد
            تا اینکه همینطور که داشتم توی دوره قانون جذب پیش می رفتم رسیدم به جایی که استاد شریفی هم به همین نتیجه رسیده بودن
            و با دلیل برامون توضیح دادن: (از نگاه دین اسلام)
            متاسفم - لطفا من و ببخش: استغفرالله ربی و اتوب الیه
            متشکرم - دوستت دارم: الحمدالله رب العالمین
            روزی که این و متوجه شدم نیم ساعت تموم داشتم گریه می کردم.
            به خاطر اینکه همه چیزایی که واسه خوشبختی لازم داریم توی دینمون خدا بهمون گفته
            اما ما ازش غافلیم و بهش توجهی نمی کنیم ...
            توی پاکسازی دکتر هیولن می گیم بابت یه چیزی که درونمون هست اظهار پشیمونی می کنیم و میخواییم که برگردیم به مسیر درست
            توی دین اسلام میگیم:
            استعفرالله ربی و اتوب الیه: از خداوند طلب بخشش می کنم و به سوی او برمی گردم

آیت الله بهجت می فرمایند: روایت عجیب و غریبی از حضرت رسول نقل کرده اند:
            آیا درد و درمان شما را به شما خبر ندهم؟ درد شما گناهان و دوای درمانتان استغفار است

دوباره آیت الله بهجت می فرمایند:
            زیاد از روی اعتقاد کامل استغفار کنید. هیچ چیز شما را منصرف نکند. مگر واجبات و ضروریات تا کلیه مشکلات رفع شود و بعد از رفع هم بگویید تا شبیه این مشکل دیگه برای شما پیش نیاد.
            (هم بگید و هم به تأثیرش باور داشته باشید... آیت الله بهجت هم به باور اشاره کردن... هم خودش مهمه و هم باورش)

خیلی مطلب عالی‌ای بود.
            حقیقتش... من زمانی که این نوشته را نوشتم:
            در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            آهان...
            این را می‌خواستم بگویم...
            نمی‌دانم جریانش چیست که همیشه (تقریبا همیشه) این بد شدن بازار با حال بد من همراه می‌شود. گمان می‌کردم حال بدم باید از بدی حال بازار باید باشد ولی بعدا دیدم گاهی حالم زودتر خراب می‌شود! (احتمالا بدی حال بازار به خاطر بدی حال من است! /.:blushsmiley:./:->:p:D)
            یعنی تقریبا همیشه همین است... حالا نمی‌دانم جریانش چیست؟ ولی همیشه همین است که : سه‌پلشت آید و زن زاید و مهمان عزیزی برسد...! #:-S حال بدنی و حال روحی و کارهای پژوهشی و وضع بازار همیشه با هم به هم می‌ریزند.
            بگذریم...
            (گاهی آدم یک چیزی را می‌داند خرافات است. ولی دوست دارد باور کند! این هم از همان‌ها است. :D ما می‌خواهیم نتیجه را به گردن نگیریم... این‌گونه توجیه می‌کنیم... شما هم به روی ما نیاورید... بگویید آری خرافات تو درست است.)
            اینجا...
            یک چیزی را از قلم انداخته‌ام.
            عمدا شاید...
            و آن این بود که... در کنار اینها یک گناه هم بوده. همیشه.
            روال هم این‌گونه بوده: گناه و ول کردن خود و دوری از تقوا => فکر خراب و حال (بدنی) خراب => جاماندن از یک خرید یا فروش مهم (و از دست دادن یک سود خوب زمانی که بازار دارد یک رشد عالی می‌کند یا وارد آمدن یک زیان بد زمانی که بازار دارد افت سنگین می‌کند.)
            ---------------------------------------
            برخی از این ذکرها مرا واقعا تنظیم می‌کند.
            از همه مهمتر هم صلوات است. که برای من فوق‌العاده عالی است. نمی‌دانم چرا؟ ولی برایم فوق‌العاده است. یک زمانی برای بهبود وضع جسمانی پدرم صلوات نذر کرده بودم. روزی کلی صلوات می‌فرستادم. صلوات‌ها را که می‌فرستادم اصلا یک انرژی مثبت بسیار بزرگی به من وارد می‌شد. تنظیم تنظیم می‌شدم! مانند ماشین قدیمی خارج از تنظیمی که برده‌ای‌اش به تعمیرگاه (و احیانا کارواش) و همه چیزش تنظیم شده! و نو-نوار شده.

این ذکرها هر کدام خاصیتی دارند. استغفار - تسبیح - حمد - تعویذ و اقسام آنها. (البته چیز جالبی که من پیدا کردم این است که در صلوات یک جورهایی جمع دیگر ذکرها هم انگار هست.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• cumpi
              عضو عادی
              • Nov 2020
              • 85

قانون باور: هر چيزی را که عميقا باور داشته باشيد برايتان به واقعيت تبدیل می‌شود. شما آنچه را که می‌بينيد باور نمی‌کنيد، بلکه آن چيزی را می‌بينيد که قبلا به عنوان يک باور انتخاب کرده‌ايد. پس بايد باورهای محدود کننده‌ای را که مانع موفقيت شما هستند را شناسايی کنيد و آن‌ها را از بين ببريد.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

خورشید به من آموخت
                فرقی ندارد چه پیش آید
                بـاید طلوع کنم و بدرخشم
                چیزی که ما را تعریف میکند
                چگونگی بلند شدن بعد از سقوط است
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

https://t.me/Location_villa
                  این نشانی تلگرامی را هر بار من می‌روم نگاه می‌کنم کلی دلگرم می‌شوم و انگیزه پیدا می‌کنم برای بهتر کار کردن.
                  انگیزشی‌های پیش از تو کلا سوء تفاهم بود.

در مورد کانال تلگرامی هم، چیز خاصی نیست، فقط در آن ویلاها و قیمت‌های‌شان درج شده. همین. ولی برای من خیلی جذاب است. به ویژه این که قیمت‌های‌شان (نمی‌دانم چرا) پایین است.
                  ان شاء الله یه روزی یکی از بهترین هاش و بخرید.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خیلی مطلب عالی‌ای بود.
                    حقیقتش... من زمانی که این نوشته را نوشتم:

اینجا...
                    یک چیزی را از قلم انداخته‌ام.
                    عمدا شاید...
                    و آن این بود که... در کنار اینها یک گناه هم بوده. همیشه.
                    روال هم این‌گونه بوده: گناه و ول کردن خود و دوری از تقوا => فکر خراب و حال (بدنی) خراب => جاماندن از یک خرید یا فروش مهم (و از دست دادن یک سود خوب زمانی که بازار دارد یک رشد عالی می‌کند یا وارد آمدن یک زیان بد زمانی که بازار دارد افت سنگین می‌کند.)
                    ---------------------------------------
                    برخی از این ذکرها مرا واقعا تنظیم می‌کند.
                    از همه مهمتر هم صلوات است. که برای من فوق‌العاده عالی است. نمی‌دانم چرا؟ ولی برایم فوق‌العاده است. یک زمانی برای بهبود وضع جسمانی پدرم صلوات نذر کرده بودم. روزی کلی صلوات می‌فرستادم. صلوات‌ها را که می‌فرستادم اصلا یک انرژی مثبت بسیار بزرگی به من وارد می‌شد. تنظیم تنظیم می‌شدم! مانند ماشین قدیمی خارج از تنظیمی که برده‌ای‌اش به تعمیرگاه (و احیانا کارواش) و همه چیزش تنظیم شده! و نو-نوار شده.

این ذکرها هر کدام خاصیتی دارند. استغفار - تسبیح - حمد - تعویذ و اقسام آنها. (البته چیز جالبی که من پیدا کردم این است که در صلوات یک جورهایی جمع دیگر ذکرها هم انگار هست.)
                    تقوا
                    ----

انرژی مثبت خیلی وقتها از ضمیر پاک و از رویدادهای خوب به وجود می‌آید.
                    رویدادهای خوب هم باز به داشتن فکری باز و خوش‌بینی و عمل‌های عاقلانه و درست (و در پی آن نتیجه‌گیری‌های خوش) مربوط است.
                    همین فکر باز هم باز و خوش‌بینی هم باز به همان ضمیر پاک بر می‌گردد.
                    با پرهیز (تقوا) می‌توان ضمیر را پاک کرد. و غرق در انرژی مثبت شد.
                    منتها! مسئله اینجا است که... کسی که قضاوت می‌کند که ضمیرت پاک است یا نه خودتی.
                    طرفت (طرف حسابت) خودت هستی.
                    یعنی دروغی در کار نیست. نمی‌توانی به خودت دروغ بگویی. نمی‌توانی بگویی من آدم خیرخواه و خوش‌بین و پاکی هستم در حالی که فلان جا فلان کار را کرده‌ای و این در ذهنت ثبت مانده! نمی‌توانی یک کاری بکنی و در ذهنت ثبتش نکنی! هر جور بپیچی نمی‌توانی خودت را گول بزنی. دست آخر باید حتما «واقعا» پاک بشوی. باید خیالت از خودت آسوده باشد. باید بتوانی بدون دروغ به خودت بگویی من آدم خوبی هستم.
                    بگذارید چیزی که در ذهنم است را بکشم:

واقعا هم، آدم، در اطرافش می‌بیند... کسانی که ذهنشان بازتر و خیالشان آسوده‌تر است بهتر کار می‌کنند و بهتر سود می‌کنند!
                    در عوض کسی که گارد دفاعی گرفته و خیلی آسان به حالت عصبی تهاجمی می‌رود (ذهنش باز نیست و خیالش آسوده نیست) بدتر کار می‌کند و می‌رود در دومینو یا در دور: شکست => اعصاب خردی (و باز دوباره شکست و باز دوباره)
                    ------------------
                    عملا خیلی از این راهکارهای موفقیت (مانند اعتقاد پیدا کردن به فراوانی) هم می‌آید همین کار را می‌کند. خیال آدم را آسوده می‌کند و اجازه می‌دهد آدم تصمیم درست را بگیرد.
                    این راهکاری هم که ما اینجا ارائه کردیم در همین راستا است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• کیمیاگر
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 298

یلدا، مبارکِ آن کسی است که می داند امشب بلندترین شب سال است و از فردا این شب، کوتاه تر خواهد شد اما باز هم این شب دراز و این غصه دنباله دار را جشن می گیرد؛ چون جسارتش را دارد که حتی اگر خورشید نتابید؛ خودش بتابد هر قدر که می تواند.

یلدا، مبارکِ آن کسی است که قلبش همان انار تَرَک خورده ای است که تمنّای ‌رسیدن داشت، اما نرسید. همان کسی که قاچی لبخند بر اندوهش می نشاند سرخ، تا همه باور کنند، که‌ زمستان به خنده ای تاب آوردنی می شود.

یلدا، مبارکِ کسی است که هر چله را با چله بعدی سر می کند اما نه چین به پیشانی می آورد و نه روحِ چاک چاکش را بر بندِ رختِ تماشا می اندازد. او خودش را و زمستانش را زیر کرسیِ حکایت‌های کهن گرم می کند ‌و گوش می سپارد به مادربزرگ روزگار که زندگی را و رمز و رازش را در بقچه قصه هایش پیچیده است.

یلدا، مبارکِ کسی است که آجیل او مشکلاتش است اما مشکل گشایی را با سرانگشت های تدبیرش، تمرین می کند. همان کسی که دهانِ تلخ ِ ایام را به نُقل و نباتِ عشق شیرین می کند و چای می نوشد در استکانِ نازکِ خاطرخواهیش تا سحر.

یلدا، مبارکِ کسی است که مهمانی جز تنهایی ندارد اما با همان تنهایی گل می گوید و گل می شنود و قصه می بافد و شعر سر می اندازد.

یلدا، مبارکِ کسی ست که حافظش خداست و جهان دیوان شعر اوست

یلدا، مبارک اوست که همیشه زمزمه می کند:
                      ای دل غمدیده حالت بهْ شود دل بد مکن
                      وین سرِ شوریده باز آید به سامان غم مخور ...

"عرفان نظرآهاری"

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

امیدوارم تنکانسن زندگیتون کیجونسن را به سمت بالا قطع کند سنکو A سلامتیون بالای سنکو B و شیب ابر دلخوشی هاتون به سمت بالا باشد

و ابر سبز زندگیتون همگرا باشد

حال دلتون پر از بولیش اینگلفینگ

یلداتون مبارک

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

مدت‌ها پيش آموختم
                          كه نبايد با خوك كُشتى گرفت،

خيلى كثيف می‌شوى و مهم‌تر آنكه
                          خوك از اينكار لذت مى‌برد!

? جورج برناردشاو

نظر

• بامبو
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 467

​خوشبختی همان لحظه ایست که تو حس میکنی خدا کنارت نشسته وتو به احترامش از گناه فاصله میگیری

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

خدایا اندازه یه ملخ هم واسه زیبایی ما وقت نذاشتی!! اما باز شکرت

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

دانستنی‌های جالب دربارهٔ زبان فارسى :

زبان فارسى در ٢٩ كشور جهان صحبت میشه که در ردیف ششم بعد از زبان اسپانيايى و قبل از زبان آلمانى (از نظر تعداد كشورهایی که توی اونها فارسى صحبت می‌کنند) رده‌بندى شده!

زبان فارسى دومین زبان كلاسيک جهان بعد از زبان يونانى شناخته شده و همهٔ ويژگی‌هاى يک زبان كلاسيک رو داره. زبان ‌هاى لاتين و سانسكريت در رديف‌هاى سوم و چهارم قرار دارند!!!

زبان فارسى از نظر تنوع مَثَل (ضرب‌المثل) بین سه کشور اول دنیاست!

زبان فارسی از نظر دامنه و تنوع واژه‌ها يكى از پرمايه ‌ترين و بزرگترين زبان های دنیاست. در كمتر زبانى فرهنگ لغاتى مثل لغت نامه ی ١٨ جلدی دهخدا و يا فرهنگ معين در ۶ جلد ديده می‌شه!!!

زبان فارسى توانايى ساختن ۲۲۵ ميليون واژه را داره كه در ميان زبان‌هاى گيتى بى همتاست!!!!!!

زبان فارسی یازدهمین زبان پرکاربرد در محتوای وب و اینترنته!!!

زبان فارسى از لحاظ قدمت، يک سده از لاتين و دوازده سده از انگليسى جلوتره!!!

از ده شاعر برتر جهان پنج نفر از آنها فارسی زبانند.

آخرین نکته هم اینکه زبان فارسی تنها زبانی هست که میشه 19 تا فعل رو کنار هم گفت و جمله ی معنی دار داشته باشیم مثلا : داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام میخوام برم بگیرم بخوابم!!!!! کسی اینو بخواد ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره میشه!!

قدر زبان فارسی را با درست فارسی صحبت كردن و یاد دادن درست به بچه هامون و املای صحیح لغات بدونيم و آن را گرامی بداريم و برای آگاهی از جایگاه والا و اهمیت اون اطلاع‌‌ رسانی کنیم.??

نظر

در حال کار...
                                X