انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : انرژی مثبت ✌️✌️✌️✌️

?هر احساسی پیامی برای ما دارد ?

?استرس پیامی دارد و می گوید: روی مسائل زندگیم تسلط ندارم و باید مهارت هایم را افزایش دهم و نیاز به مرتب تر کردن زندگیم دارم.

?افسردگی پیامی دارد و می گوید: سبک زندگیم خوب نیست و راکد بودن را باید رها کنم

?اضطراب پیامی دارد و می گوید: خودم را بیش از حد درگیر مسائلی کرده ام که ارتباطی به من ندارند.

?کمبود اعتماد به نفس پیامی دارد و می گوید: من به وعده هایی که به خودم می دهم عمل نمی کنم و دیگر نمی توانم روی خودم حساب کنم.

?زود رنجی برای من پیامی دارد و برای می گوید: دچار خودبزرگ بینی هستم و کوچکترین مخالفتی را برنمی تابم چرا که تصور میکنم هرآنچه که می پندارم بی شک درست است.

در واقع تمام احساس های منفی در باطن خود پیامی دارند و اشاره به نقطه ضعفی از ما میکنند
    به جای فرار، انکار یا از بین بردن این احساسات منفی، به مفهوم و معنای پیامی که برای ما دارند توجه کنیم..
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

?امام باقر(ع): از امروز و فردا كردن بپرهيز؛ زيرا آن دريايى است كه هلاک شوندگان در آن غرق می‌شوند.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

?امام صادق (ع): با آرامش و درنگ، سلامت همراه است و با شتابزدگى، پشيمانی همراه است.

پی‌نوشت: ترس و طمع که دو آفت اصلی بورس هستند را اگر با هم جمع کنیم می‌شود همین عجله.
        عجله نکن.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• جان اسنو.
          ستاره دار (1)
          • Jul 2020
          • 1992

@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

[Forwarded from بال پرواز]
            #تفکر??????
            ?در ادبيات فارسی داريم:

اندک اندک به هم شود بسيار
            دانه دانه است غله در انبار
            ?در رياضيات هم فصلی داريم بنام تصاعد و لگاريتم كه مي گويد اگر روزی تصميم بگيريد با يک تومان (فقط ده ريال!) پس اندازی را شروع كنيد و هر روز آن را دو برابر كنيد
            بعد از يك ماه يك ميليون تومان
            و بعد از يك سال بيش از هفت ميليارد تومان پس انداز خواهيد داشت!
            واقعاً متعجب خواهيد شد! ?
            ✅ اما اين اثر را صاحب مجله موفقيت در آمريكا بنام ( دارن هاردی،) "اثر مركب" ناميد.
            ?اين قانون در تمام ابعاد زنگی جاريست
            ? اگر روزی يك قاشق برنج كمتر بخوريد
            و چند دانه برنج خام آن را در يك كيسه جداگانه بريزيد
            پس از يک سال، مصرف دو سال ديگر برنج ذخيره كرده ايد!
            ?اگر روزی يك دقيقه تمرين كششی انجام دهيد بعد از سه ماه، بدنی به نرمی ژيمناستيك كاران خواهيد داشت.
            ?اگر شبی يك صفحه كتاب مربوط به شغل يا علايقتان بخوانيد بعد از دو سال به اندازه يك دكترای تخصصی سواد خواهيد داشت:
            ?رهرو آن نيست گهی تند و گهی خسته رود
            ?رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود!

✅عبارات تاكيدی هم همين كار را با سلامت جسم و روان شما خواهند كرد
            ?تا يكی دو ماه اثر قابل توجهی نشان نمی دهند، اما بعد از شش ماه اثر شگفت انگيزشان پديدار مي شود و در تمام ابعاد زندگی شما متجلی می شود:
            ? من هر روز يك قدم كوچك به جلو بر ميدارم
            يك ريال پس انداز،
            يک دقيقه ورزش،
            يك قاشق غذا كمتر،
            يک كلمه محبت آميز بيشتری به اطرافيانم به زبان می آورم.

من به اثر تصاعدی استمرار و پيوستگی عبارات تاكيدی ايمان دارم.
            زیبا فکر کنیم.
            زیبا صحبت کنیم
            زیبا رفتار کنیم
            ✅ تمام موفقیت های بزرگ دنیا با قدمهای کوچک اغاز شد

انقدر تکرار کن
            انقدر تمرین کن
            که بهترین خودت باشی ??❤️?
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 2440

روزی پسری از خانواده نسبتا مرفه، متوجه شد مادرش از همسایه فقیر خود نمک خواست
              متعجب به مادرش گفت که دیروز کیسه ای بزرگ نمک برایت خریدم، برای چه از همسایه نمک طلب می کنی؟

مادر گفت: پسرم، همسایه فقیر ما، همیشه از ما چیزهایی طلب میکند، دوست داشتم از آنها چیز ساده ای بخواهم که تهیه آن برای آنها سخت نباشد، درحالی که هیچ نیازی به آن ندارم، ولی دوست داشتم وانمود کنم که من نیز به آنها محتاجم، تا هر وقت چیزی از ما خواستند، طلبش برای آنها آسان باشد، و شرمنده نشوند...

"فرهنگی که باید با آب طلا نوشت"?
              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

ولادت حضرت فاطمه روزمادر تبریک
                مادرهای ما ...

از نسل مادرهایی هستند که تخت دونفره نداشتن اما شب سرشون رو با شریک زندگیشون ،روی یک متکا میذاشتن....عاشقانه هاشون رو جااااار نمیزدن .....مادرهای ما از نسل مادرهایی هستند که به قناعت وقانع بودن افتخار میکردند .......مادرهای ما یک میز پر از عطر ولاک و سرخاب وماتیک نداشتن اما بعد از حمام لپهاشون گل می انداخت و لباسهاشون بوی عطرِحنا و گلاب میداد ...........مادرهای ما با کم وزیادِ زندگی ساختن و دَم نزدن ...صبور بودن...
                کیک تولدو کادو ولنتاین وسالگرد ازدواج نداشتن اما خنده هاشون عمیق واز ته دل بود .......

مادرهای ما هود و ماکروفرو ظرفشویی نداشتن اما خونه هاشون همیشه بوی تمیزی میداد .....عطر ِغذاشون تا سر کوچه میومد .....سبزی و نون تازشون همیشه تو سفره بود .....شیشه های ترشیشون روی طاقچه چیده بود ....

نگران مانیکور پدیکور ناخنهاشون برا شب یلدا و عید و عزا و شادی نبودند و با دستهاشون عاشقانه کتلت درست میکردند اونقدر خوشمزه که انگشتامون رو هم باهاش میخوردیم ......
                مادرهای ما واقعی بودند .....
                .
                زنده هاشون موندگار و رفته هاشون بهشتی❤️

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                  ولادت حضرت فاطمه روزمادر تبریک
                  مادرهای ما ...

از نسل مادرهایی هستند که تخت دونفره نداشتن اما شب سرشون رو با شریک زندگیشون ،روی یک متکا میذاشتن....عاشقانه هاشون رو جااااار نمیزدن .....مادرهای ما از نسل مادرهایی هستند که به قناعت وقانع بودن افتخار میکردند .......مادرهای ما یک میز پر از عطر ولاک و سرخاب وماتیک نداشتن اما بعد از حمام لپهاشون گل می انداخت و لباسهاشون بوی عطرِحنا و گلاب میداد ...........مادرهای ما با کم وزیادِ زندگی ساختن و دَم نزدن ...صبور بودن...
                  کیک تولدو کادو ولنتاین وسالگرد ازدواج نداشتن اما خنده هاشون عمیق واز ته دل بود .......

مادرهای ما هود و ماکروفرو ظرفشویی نداشتن اما خونه هاشون همیشه بوی تمیزی میداد .....عطر ِغذاشون تا سر کوچه میومد .....سبزی و نون تازشون همیشه تو سفره بود .....شیشه های ترشیشون روی طاقچه چیده بود ....

نگران مانیکور پدیکور ناخنهاشون برا شب یلدا و عید و عزا و شادی نبودند و با دستهاشون عاشقانه کتلت درست میکردند اونقدر خوشمزه که انگشتامون رو هم باهاش میخوردیم ......
                  مادرهای ما واقعی بودند .....
                  .
                  زنده هاشون موندگار و رفته هاشون بهشتی❤️
                  =======================
                  سردار.............

ازآن روز این خانه ویرانه گشت

که نان آورش مرد بیگانه گشت...........

ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

خیلی متن جالبیه ??

زنی که بلند می‌خندد "بی‌حیا" نیست، "سرزنده" است.

زنی که بلد است حقش را بگیرد "سلیطه" نیست، "توانمند" است.

زنی که هیچ‌گونه مزاحمت و آزار را برنمی‌تابد "مادر فولاد زره" نیست، "آزاده" است.

زنی که تنها به سفر و راه‌های دور و دراز می‌رود "ول" نیست، "جهاندیده" است.

زنی که طلاق گرفته "مطلقه" نیست، "مجرد" است.

دختری که ازدواج نکرده "ترشیده" نیست، "مستقل" است.

زنی که شوهرش مرده "بیوه" نیست، زن "مجرد" است.

زنی که ظاهر جذابی دارد "جیگر" یا "هلو" نیست، "زیبا" است.

زنی که تنها با فرزندانش زندگی می‌کند "بی‌سرپرست" نیست، "سرپرست خانوار" است.

زنی که هنرمند فعال در اجتماع است "هرجایی" نیست، " مایه افتخار" است.

دختری که باکره باشد "دست‌نخورده" نیست، "دوشیزه" است.

دختری که نامزدی‌اش به هم خورده "دست‌خورده" نیست. "دل‌شکسته" است.

زنی که نگران زنان سرزمینش باشد "فمنیست کله‌خراب" نیست، "دلسوز" است.

فرهنگ لغاتمان را اصلاح کنیم.
                    خشونت‌ها خودبخود کاسته خواهد شد.
                    با هم مهربان باشیم❤️

نظر

• 2FAN
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 1051

در اصل توسط منیب پست شده است View Post

خیلی متن جالبیه ������������

زنی که بلند می‌خندد "بی‌حیا" نیست، "سرزنده" است.

زنی که بلد است حقش را بگیرد "سلیطه" نیست، "توانمند" است.

زنی که هیچ‌گونه مزاحمت و آزار را برنمی‌تابد "مادر فولاد زره" نیست، "آزاده" است.

زنی که تنها به سفر و راه‌های دور و دراز می‌رود "ول" نیست، "جهاندیده" است.

زنی که طلاق گرفته "مطلقه" نیست، "مجرد" است.

دختری که ازدواج نکرده "ترشیده" نیست، "مستقل" است.

زنی که شوهرش مرده "بیوه" نیست، زن "مجرد" است.

زنی که ظاهر جذابی دارد "جیگر" یا "هلو" نیست، "زیبا" است.

زنی که تنها با فرزندانش زندگی می‌کند "بی‌سرپرست" نیست، "سرپرست خانوار" است.

زنی که هنرمند فعال در اجتماع است "هرجایی" نیست، " مایه افتخار" است.

دختری که باکره باشد "دست‌نخورده" نیست، "دوشیزه" است.

دختری که نامزدی‌اش به هم خورده "دست‌خورده" نیست. "دل‌شکسته" است.

زنی که نگران زنان سرزمینش باشد "فمنیست کله‌خراب" نیست، "دلسوز" است.

فرهنگ لغاتمان را اصلاح کنیم.
                      خشونت‌ها خودبخود کاسته خواهد شد.
                      با هم مهربان باشیم❤️
                      آفرین خیلی خوشم آمد
                      کاش همه مثل شما بودند .فکر میکردند.
                      https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

? @hosen_panahy

محله ما یک رفتگر دارد، صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم می کند و من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم، حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود.

همسایه طبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است، گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی می کنم و او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کند.

به شخصه اگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم،
                        جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است...

تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد!!

#پروفسور_سمیعی

نظر

• منیب
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 2440

[Forwarded from حسین پناهی و سخنان بزرگان]
                          ? @hosen_panahy

از رجبعلی خیاط ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ :
                          ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺁﺭﺍمي؟

ﮔﻔت : ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻭ ﺗﺠﺮﺑﻪ، ﺯﻧﺪگي ﺧﻮﺩ
                          ﺭﺍ ﺑﺮ ﭘﻨﺞ ﺍﺻﻞ ﺑﻨﺎ ﮐﺮﺩﻡ:

*دانستم ﺭﺯﻕ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ نميخورد ،
                          ﭘﺲ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪﻡ!❣️
                          *دانستم ﮐﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺍ ميبيند ،
                          ﭘﺲ ﺣﯿﺎ ﮐﺮﺩﻡ!❣️
                          *دانستم ﮐﻪ ﮐﺎﺭ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ نميدهد ، ﭘﺲ ﺗﻼﺵ ﮐﺮﺩﻡ!❣️
                          *دانستم ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﮐﺎﺭﻡ ﻣﺮﮒ ﺍﺳﺖ،
                          ﭘﺲ ﻣﻬﯿﺎ ﺷﺪﻡ!❣️
                          *دانستم ﮐﻪ نیکي ﻭ ﺑﺪﯼ ﮔﻢ نميشود
                          ﻭ ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﻣﻦ ﺑﺎﺯ ميگردد ،
                          ﭘﺲ ﺑﺮ ﺧﻮبي ﺍﻓﺰﻭﺩﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺑﺪﯼ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻡ!

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

1 -نگران بودن

وقتي شما نگران هستيد، يك تصور غير واقعي از آينده را در ذهن خودايجاد مي كنيد؛ و شما بدون هيچ دليل قابل قبولي، خودتان را از آيندهمي ترسانيد.

آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/02/11, 20:49.
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

ﺯﻥ ﻧﺼﻒ ﺷﺐ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪ ﻭ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻧﯿﺴﺖ!

ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻭ ﮔﺸﺖ، ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺗﻮﯼ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺯﻝ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﻓﮑﺮﯼ ﻋﻤﯿﻖ ﻓﺮﻭ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺍﺷﮏﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻓﻨﺠﺎﻧﯽ ﻗﻬﻮﻩ ﻣﯽﻧﻮﺷﯿﺪ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩ...

ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ میشد ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺷﺐ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﺸﺴﺘﯽ؟ !
                              ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﻫﯿﭽﯽ ﻓﻘﻂ ﺍﻭﻥ ﻭﻗﺘﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻣﯿﺎﺭﻡ، ۲۰ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﮐﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﻭ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﻢ، ﯾﺎﺩﺗﻪ...؟!

ﺯﻥ ﮐﻪ ﺣﺴﺎﺑﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﭼﺸﻢﻫﺎﯾﺶ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺍﺷﮏ ﺷﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺁﺭﻩ ﯾﺎﺩﻣﻪ...
                              ﺷﻮﻫﺮﺵ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ: ﯾﺎﺩﺗﻪ ﭘﺪﺭﺕ ﻣﺎ ﺩﻭﺗﺎ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﭘﺎﺭﮎ ﻣﺤﻠﻤﻮﻥ ﻏﺎﻓﻠﮕﯿﺮ ﮐﺮﺩ؟
                              ﺯﻥ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻮﻫﺮﺵ ﻣﯽﻧﺸﺴﺖ ﮔﻔﺖ: ﺁﺭﻩ ﯾﺎﺩﻣﻪ، ﺍﻧﮕﺎﺭ همین ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻮﺩ..

ﻣﺮﺩ ﺑﻐﻀﺶ ﺭﺍ ﻗﻮﺭﺕ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺩ : ﯾﺎﺩﺗﻪ ﭘﺪﺭﺕ ﺗﻔﻨﮓ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﻦ ﻧﺸﻮﻧﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﯾﺎ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻦ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﯾﺎ ۲۰ ﺳﺎﻝ ﻣﯽﻓﺮﺳﺘﻤﺖ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺁﺏ ﺧﻨﮏ ﺑﺨﻮﺭﯼ ؟
                              ﺯﻥ ﮔﻔﺖ: ﺁﺭﻩ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﯾﺎﺩﻣﻪ ﻭ ﺑﻌﺪﺵ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻣﺤﻀﺮ ﻭ...
                              ﻣﺮﺩ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺟﻠﻮﯼ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﮔﻪ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺁﺯﺍﺩ میشدم?

?پیشاپیش 7 اسفند روز مرد این شاهکار خلقت❤️ مبارک باد????

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

این که اولین بار، امپراطور چین، خیلی اتفاقی چای را کشف کرد، یا کاشف السلطنه، کاملا هوشمندانه، آن را وارد ایران کرد، زیاد هم فرقی نمی کند.
                                دارم فکر می کنم اگر چای اختراع نشده بود یا اصلا خدا بوته ی چای را روی سیاره ی ما قرار نمی داد، ما لابلای دردهایمان چقدر تنها بودیم!
                                و چه کتاب ها که ناخوانده و چه شعرها که نانوشته می مانْد؛ اگر چای نبود ...
                                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

در حال کار...
                                X