زاگرس بخریییییییییییید سریع
پیشنهاد خرید
Collapse
X
-
-
-
حیف این فرصت خرید توی نمادها ارز آوره...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من نميدونم چرا بعضيا از عرضه هاي امروز وحشت كردن....همه چي طبيعي هست....وقتي فولاد و غديرو كرويو و غيره تازه رفتن به جنگ مقاومت چرا حرف از بازار خونيو اينطور چيزا زده ميشه؟...فعلا مشكل دولت و مجلس داره شاخ ميشه كه اونم مذاكرات 25 فروردين حل ميكنه.....بازار يه اصلاح خيلي كوچيك داره...بعضيا همچين صحبت ميكنن كه انگاري 100 ميل تمام سهما صف فروش شدنمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن نميدونم چرا بعضيا از عرضه هاي امروز وحشت كردن....همه چي طبيعي هست....وقتي فولاد و غديرو كرويو و غيره تازه رفتن به جنگ مقاومت چرا حرف از بازار خونيو اينطور چيزا زده ميشه؟...فعلا مشكل دولت و مجلس داره شاخ ميشه كه اونم مذاكرات 25 فروردين حل ميكنه.....بازار يه اصلاح خيلي كوچيك داره...بعضيا همچين صحبت ميكنن كه انگاري 100 ميل تمام سهما صف فروش شدنما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
آخه چرا باسود 280 تومنی کنور برای سال 90
وعرضه اولیه کنور
ومثبت بودن فملی واحتمال افزایش سود
وباپایان یافتن مهلت حق تقدم ها
تویی که داری ومعادنت را زیر 320 می فروشی
داری چی می خری مگر
اگرامروز موضوع بهره مالکانه هم بخوبی تمام بشود هم که ...
البته من ومعادن ح دارم .شاید کمی جوگیر شدم .
ولی ومعادن هم بچه خوبی هست .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postآخه چرا باسود 280 تومنی کنور برای سال 90
وعرضه اولیه کنور
ومثبت بودن فملی واحتمال افزایش سود
وباپایان یافتن مهلت حق تقدم ها
تویی که داری ومعادنت را زیر 320 می فروشی
داری چی می خری مگر
اگرامروز موضوع بهره مالکانه هم بخوبی تمام بشود هم که ...
البته من ومعادن ح دارم .شاید کمی جوگیر شدم .
ولی ومعادن هم بچه خوبی هست .
این خبر قضیه بهره مالکانه رو باب کردن تا یه عده در حرکتی کاملا "رمه ای" سهماشون مفت بفروشن و یه عده دیگه هم واقعا باور کنن که تعدیل منفی در کاره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاينم از بازار خوني امروز.....اميدوارم تا آخر وقت دووم بياره...كروي اگه با صف بسته بشه از قدرترين مقاومتش عبور كرده.....مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
فجر امیر کبیر کاشان با توجه به اینکه بازار هم به سمت فولادی ها داره میره رشدی نکرده و بنیادی و نمودارش هر دو خوب می باشند
نظر
نظر