کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
منظورم از آس يه خبر بود....مثلا افزايش نرخ.....به دوستان در مورد زامياد اكيدا هشدار ميدم كه خود شركت گفته نميتونيم سودمونو پوشش بديم ...مواظب باشيد...البته بازي حق تقدم تو زاميادم خيلي مهمه.....اگه وساپا رو وابسته به خودرو بدونيم اول وساپا و بعد خبهمن از همشون بهترن
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
وبهمن در کف تاریخ خود قرار داره و در 80 تومان خیلی کمریسکه
فالوم و فمراد.......
75درصد فمراد متعلق به فالوم است.
الان فالوم در کمترین قیمت تاریخ خودش قرار داره و فروشنده خاصی هم نداره
هنوز البته بررسی لازم رو در این دو شرکت نداشتم و خودم هم 1عدد هم ندارم ولی یه جورایی احساس میکنم رشد خوبی داشته باشن.....
-----------
سهم هاش شناخته شده بازار رو که همه میشناسن و اکثرا روش تمرکز دارن ولی فکر کنم بشه از بعضی سهم ها که کمتر توجه میشه سودهای بیشتری برد
حمل گندم از كشتي مرسي فول از بندر امام (ره) توسط شركت حمل و نقل خليج فارس آغاز شد.
عمليات حمل گندم از كشتي مرسي فول از روز سه شنبه 22 فروردين از مبدا بندرامام (ره)توسط شركت حمل و نقل بين المللي خليج فارس آغاز گرديد. اين كشتي 63400 تن موجودي گندم دارد و طبق برنامه ريزي هاي صورت گرفته توسط شركت بازرگاني دولتي ايران مستقيما به مقاصد كارخانجات آردسازي استانهاي قم، تهران، خوزستان، اصفهان، بوشهر، كهكيلويه و بوير احمد و مشهد حمل مي گردد. تاكنون بالغ بر 5000 تن از گندم كشتي مذكور حمل مستقيم شده است و عمليات حمل همچنان در حال انجام مي باشد.
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر