پیشنهاد خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هامد
    ستاره دار(7)
    • Aug 2012
    • 2611

سید، جعفر جان اونور میگه که کفرا همینجوریه کلا :( گفتم عجیب بود با این جو خوب گروه اینطور باز شد میگه کلا همینطوره و سهم بی بخاریه :))))
    اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• king
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 166

با سلام
      پیشنهاد خرید فولاد را در قیمت بین 345 تا 360 را دارم.
      هم تکنیکالش ردیفه هم بنیادیش >:d<
      اگه دیدین یهو رنج کشیدن و صف خرید سنگین شد تعجب نکنید b-)

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
        سید، جعفر جان اونور میگه که کفرا همینجوریه کلا :( گفتم عجیب بود با این جو خوب گروه اینطور باز شد میگه کلا همینطوره و سهم بی بخاریه :))))
        درود؛
        جعفر جان کارش درسته و کاملا هم درست میگه. فرمودند پی به ای بین 3-4 که کاملا هم درسته
        امسال قطعا 150 تومان می تونه بسازه کفرا پس قیمت هدفش میشه 4*150=600 تومان کف سهم هم 450 تومان هست;;)
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود؛
          جعفر جان کارش درسته و کاملا هم درست میگه. فرمودند پی به ای بین 3-4 که کاملا هم درسته
          امسال قطعا 150 تومان می تونه بسازه کفرا پس قیمت هدفش میشه 4*150=600 تومان کف سهم هم 450 تومان هست;;)
          اره البته سیدجان :دی زیره 4 که نمیخواد داشته باشه قبله مجمع :)))
          ولی اوضا گروه به شدت خوبه الاناا:) کاذر که صفه که انگار مثه صعوده قبلیش داره جا میزارهه :دی خدارو شکر این سری به موقع وارد شدم:دی کپشیرم که برگشته مونده کفرا خودشو برسونه هرچن کاذرم عقبه کاذر پیش بینیش خوبه تو شیش ماهه یه پوشش درس درمونم بده کافیه ...
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• shanb3h
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 51

اگه به نمودار فاراک دقت کنید سهم یه الگوی بسیار مناسب با حجم بسیار جالب داره ! الگوی ستاره صبحگاهی ! الگو بسیار قوی هست و احتمال صعود مجدد سهم رو دارم .

نظر

• khademi1350
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 583

رمپنا-------- هدف کوتاه مدت 220

وساخت ------ موقعیت خرید داده پس از هفته پیش که کلا صف خرید بود و موقعیت خرید نداشت

ثاباد ----- موقعیت خرید برایش پیش اومده با گزارش 6 ماهه خیلی خوبی که داده بود

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

در حال حاضر شاهد معاملات منفی در قيمت 452 تومان در نماد پاسا هستيم

با توجه به اوضاع مناسب بنيادی و امکان ارائه گزارش مثبت شش ماهه در قیمتهای فعلی مناسب و کم ریسک ارزیابی میشود.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...80313877463104
                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

در اصل توسط ha_mi پست شده است View Post
                  من امروز خریدم باور کنید فکر می کردم این یک اشکالی داشت یادم نیامد اینو خوندم یادم افتاد یا ولش میکنند به امان خدا یا میلیون میلیون صف خریده
                  ببینیم به کدوم دوره اش رسیدیم ولی پی ای 3 این سهم دیگه نوبر است

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                    من امروز خریدم باور کنید فکر می کردم این یک اشکالی داشت یادم نیامد اینو خوندم یادم افتاد یا ولش میکنند به امان خدا یا میلیون میلیون صف خریده
                    ببینیم به کدوم دوره اش رسیدیم ولی پی ای 3 این سهم دیگه نوبر است
                    درود؛ پی به ای این سهم در حال حاضر 2.5 هست و سود پایان سال 150 تومان خواهد بود به راحتی. سهم سهامدار نیاز داره و نوسانگیر خیلی موفق نیست اما کسی که نگهداره می تونه بالای 550 به راحتی بفروشه...
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

ومعادن بااین تعدیل فوق العاده به نظر من باز هم محتاطانه تعدیل داده. شک نکنید ارزش سهم بالاتر ازین قیمتهاست.این سهم به راحتی در کوتاه مدت 800 را بخود خواهد دید
                      ......

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

در حال حاضر شاهد معاملات متعادل در قيمت 167 تومان در نماد رمپنا هستيم

با توجه به اوضاع مناسب بنيادی انتظار ميرود شاهد افزايش تقاضا و رشد قيمتی باشيم.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...26881188552864

نظر

• مجيد رادمنش
                          مدیر (6)
                          • Oct 2010
                          • 4902

در حال حاضر شاهد بازگشایی نماد فملی در قيمت 630 تومان هستيم

با توجه به تعديل سود بالا و انتظار برای افزايش سود اين شركت در قيمتهای فعلي مناسب ارزيابي ميشود.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...25587644337450

نظر

• khademi1350
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 583

وساخت با توجه به جمع آوری صف فروش سهم حرکت سهم بسوی اهداف 300 تومان

رمپنا ----------

نظر

• daryadel120
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 578

رامنی یا اوباما؟؟؟؟

اگه اوباما برنده بشه تحریم بیشتر میشه و بورس در نهایت میریزه ....

اگه رامنی برنده بشه هی جنگ جنگ میکنه دلار داخلی میره بالا نفت و فلزات جهانی هم گرون میشه پس بورس ما شکوفا میشه !!! =))

پس برا ما سهامدارا بهتره رامنی برنده بشه=))
                              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• مجيد رادمنش
                                مدیر (6)
                                • Oct 2010
                                • 4902

در حال حاضر شاهد معاملات مثبت در نماد خساپا در قیمت 103 تومان هستيم

با توجه به انتشار خبر ممنوعبت واردات خودرو احتمال ميرود شاهد جو مثبت بر روی اين سهم باشيم.

http://old.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...91482026867833

نظر

در حال کار...
                                X